Oleh kerana pelbagai jenis tatu, sesiapa sahaja boleh memilih pilihan yang sempurna untuk diri mereka sendiri. Sesetengah memilih corak luar biasa dalam gaya geometri, sementara yang lain melihat dengan teliti imej-imej tepat pelbagai haiwan, burung atau orang. Sudah tentu, setiap tatu mempunyai makna tersendiri. Tetapi kadang-kadang lebih baik untuk tidak menyembunyikannya di belakang gambar, tetapi untuk menyampaikannya dalam bentuk tulisan. Pilihan ini paling sering dipilih oleh gadis untuk diri mereka sendiri, memindahkan frasa penting dalam kehidupan mereka ke tubuh mereka.

"Tetapi tanpa kegelapan kita tidak akan melihat bintang-bintang"

"Berani, pergi ke mana anda merasa baik"

Kaedah untuk memilih tempat untuk memohon inskripsi tatu

Tatu adalah satu lagi cara untuk menekankan keperibadian dan daya tarikan anda. Itulah sebabnya seni jenis ini tetap popular selama bertahun-tahun. Dengan cara ini, kadang-kadang tatu adalah satu penyelesaian yang hebat, terima kasih yang mana anda boleh menutup bekas luka dari operasi. Jika ini adalah kes anda, pastikan anda berunding dengan doktor sebelum prosedur.

"Dia terbang bersayap dengan keberanian"

"Saya membawa hati anda dalam"

"Dia percaya pada dirinya sendiri, dengan iman ini dia hidup"

Harus diingat bahawa sangat penting untuk memilih kawasan yang sesuai untuk menggunakan tatu dalam bentuk tulisan. Itulah sebabnya kami akan mempertimbangkan ciri-ciri permohonan untuk setiap mereka dengan lebih terperinci.

"Anda berada dalam hati saya"

"Saya masih berkembang"

Bahu dan lengan

Mungkin tempat yang paling popular untuk tatu dalam bentuk prasasti boleh dipanggil dengan tepat bahu dan lengan. Sebagai contoh, prasasti yang besar sering dibuat di bahu atau dengan banyak perkataan. Malah, kawasan ini boleh diletakkan tatu dari mana-mana font dan saiz.

"Saya mempunyai seluruh dunia"

"Kegembiraan hidup"

"Untuk hidup. Untuk mencintai Tertawa

"Ia akan berlalu juga."

Bagi pergelangan tangan, kemudian letakkannya pada pilihan minimalis. Ini membolehkannya bersembunyi, jika perlu, di bawah jam tangan atau gelang lebar.

"Hidup satu hari"

"Siapa yang saya takut"

"Apa yang Tuhan bersatu, manusia tidak akan membahagikan."

"Ini bagus"

Walaupun populariti zon tertentu ini, tuan yang berpengalaman masih tidak mengesyorkan tatu di atasnya. Hakikatnya adalah bahawa kulit akan sering terpengaruh oleh sinar matahari, yang bermaksud bahawa pola itu mungkin berubah seiring dengan waktu. Tetapi anda tidak perlu kecewa, kerana anda boleh mendapatkannya kembali dengan bantuan pembetulan.

"Percayalah perjuangan anda"

"Segala sesuatu yang tidak dilakukan, semuanya adalah yang terbaik"

"Berani"

"Senyum"

Tatu di pergelangan kaki, kaki dan pergelangan kaki kelihatan sangat menarik. Selalunya, kanak-kanak perempuan memilih zon ini untuk frasa kecil atau menambah mereka dengan corak kecil. Ini adalah cara yang hebat untuk menghiasi kaki wanita yang elegan. Tetapi masih perlu diperhatikan bahawa untuk banyak prosedur boleh menjadi sangat menyakitkan. Ini disebabkan oleh hakikat bahawa kulit di kawasan ini agak nipis dan dekat dengan tulang.

"Perkara utama adalah kesetiaan, bukan penampilan"

"Suka saya lebih"

"Ketakutan"

"Anda adalah matahari saya"

"Tenang. Keberanian Kebijaksanaan

"Keluarga"

Salah satu kawasan yang paling popular untuk inskripsi tatu pada gadis adalah pinggul. Saiznya membolehkan anda meletakkan teks yang cukup besar, jadi ada yang memilih keseluruhan puisi. Di samping itu, jika anda menempatkan tulisan itu dengan betul, anda boleh menekankan garis bengkok indah pinggul.

"Tetapi tanpa kegelapan kita tidak akan melihat bintang-bintang"

Kelebihan tatu di zon ini adalah keupayaan untuk menyembunyikannya jika perlu. Dan juga hakikat bahawa tahap kesakitan prosedur jauh lebih rendah, tidak seperti tempat lain.

"Brave not break"

"Dia percaya pada dirinya ..."

Tatu di bahu dan belakang sentiasa kelihatan sangat menarik, tanpa mengira saiznya. Selalunya, proses memohon tatu dalam bidang ini tidak terlalu menyakitkan, yang merupakan hujah yang kuat untuk ramai gadis.

"Saya tergolong dalam keluarga saya"

"Dia hidup, ketawa, sayang dan meninggalkan 1936-2016"

Kapsyen tatu: bagaimana memilih bahasa?

Selama beberapa tahun, di kalangan bahasa asing, pemimpin adalah inskripsi dalam bahasa Latin. Walaupun bahasa ini tidak digunakan secara kolektif dan dianggap mati, ramai yang masih memilihnya. Mungkin kerana ia membantu menyembunyikan nilai tatu daripada orang luar.

"Cinta mengalahkan semua"

"Ingatlah tentang kehidupan"

Tetapi dalam apa jua keadaan, ia hanya perlu memilih pilihan yang memperibadikan, memotivasi, mengingatkan peristiwa penting atau matlamat hidup. Sesetengah memilih frasa mengenai cinta, pembangunan diri, atau transience hidup. Anda mesti pastikan bahawa selepas beberapa tahun, frasa ini akan tetap relevan.

"Lalat pada sayapnya sendiri"

"Lalat pada sayapnya sendiri"

Bahasa yang paling popular seterusnya untuk inskripsi tatu adalah Bahasa Inggeris. Kebanyakan orang mengkajinya, jadi pastikan bahawa ia tidak berfungsi untuk menyembunyikan maksudnya. Satu-satunya cara ialah memilih tempat yang hampir selalu di bawah pakaian.

"Selepas bertahun-tahun?", "Selalu"

"Segala sesuatu yang tidak dilakukan, semuanya adalah yang terbaik"

"Tuhan menyakiti hati kita untuk membuktikan kepada kita. Dia mengambil yang terbaik. "

"Kebahagiaan sebenar apabila biasa"

"Lupakan risiko dan terima akibatnya. Sekiranya inilah yang anda mahu, maka ia adalah berbaloi! "

"Ikutilah hati kamu"

Adapun makna, dalam bahasa ini, perempuan paling sering memilih frasa yang berkaitan dengan cinta, semangat, keibuan. Juga, anda sering dapat melihat tatu yang mempersonifikasikan nilai-nilai kehidupan seseorang. Sebagai contoh, keluarga, cinta atau nama orang yang disayangi. Selalunya mereka disertakan dengan angka-angka yang sepadan dengan saiz minimum.

"Kemenangan dalam urat saya"

"Pematuhan Jiwa dengan Jantung Pembakaran"

"Saya suka kamu tanpa henti"

"Ia akan berlalu juga."

Bagaimana untuk memilih fon?

Ramai masih percaya bahawa perkara yang paling penting ialah memilih frasa atau perkataan yang sesuai untuk mereka. Sudah tentu, ini sangat penting, kerana tatu digunakan untuk tubuh untuk hidup. Tetapi agar ia kelihatan sangat menarik, anda perlu memilih font yang betul dan membuat keputusan mengenai saiz dan gaya. Perlu diingat bahawa banyak bergantung pada bahasa di mana anda telah memilih prasasti, serta zon penempatan.

"Lalat pada sayapnya sendiri"

"Buat Diri"

"Keberanian"

Untuk menangani dengan lebih cepat, anda boleh meminta bantuan daripada tuan yang akan melakukan tatu untuk anda. Lihat katalog karya, di antaranya pasti sesuatu yang berbaloi. Di samping itu, pakar yang berpengalaman akan memberitahu anda bagaimana frasa yang dipilih akan kelihatan lebih baik.

"Pertama, cintakan diri sendiri"

"Ingat siapa awak"

"Bersukacitalah"

"Anda terhad kepada kerangka yang anda tetapkan untuk diri sendiri"

Cara seterusnya adalah menggunakan laman web dengan keupayaan untuk memilih font untuk tatu. Dengan cara ini, di banyak kedai perkhidmatan ini adalah percuma, terima kasih untuk dengan cepat anda dapat mencari pilihan yang tepat.

"Tuan-tuan"

Dia akan membisikkan kata-kata bijak kepada saya: "begitu juga" (The Beatles "Let it be")

"Tempat yang betul. Masa yang tepat

"Saya kerana kamu"

Sekiranya anda mempunyai bakat seorang artis atau terlibat dalam menulis, anda boleh secara bebas menggambarkan apa yang anda perlukan. Kami mengesyorkan memohon lakaran ke kawasan terpilih untuk memastikan pilihan ini sesuai dengan sempurna.

"Paling gelap sebelum fajar"

"Saya adalah malaikatnya. Sekarang dia saya "

"Untuk belajar"

Selepas anda memilih segala-galanya, mendaftar untuk konsultasi kepada tuan, yang akan memberitahu pendapatnya dan mungkin menasihati anda sesuatu yang menarik.

"Sentiasa"

"Amanah tanpa sempadan"

"Cukup dengan saya"

Foto surat tatu

Ramai perempuan mahu mendapatkan tatu. Seseorang meragui keperluan untuk keinginan ini, sementara yang lain tidak dapat mencari sendiri frasa atau fon yang sempurna. Itulah sebabnya kami memilih pilihan yang indah, di mana anda pasti akan mendapat sesuatu yang sesuai.

"Bernafas"

"Ia akan berlalu."

"Apa yang Berlaku"

"Kamu melindungi saya, saya melindungi kamu"

"Ikut bintang"

"Kekasih"

"Anda adalah matahari saya"

"Lahir gembira"

"Siapa kamu"

"Sebelum dan selepas"

"Saya sayang kamu"

"Sambutan kami kekal"

"Jangan impikan hidup anda, impikan impian anda"

"Saya milik awak. Anda adalah saya

"Bertenang"

"Langit lebih tinggi daripada saya. Bumi adalah di bawah saya. Api dalam saya. "

"Bahagian saya selamanya"

Pemilihan tatu dalam bentuk inskripsi adalah pelbagai yang menarik. Di samping itu, tidak seperti lukisan realistik, anda sentiasa dapat mencari pilihan unik yang sesuai untuk anda. Ia boleh menjadi satu perkataan, frasa atau bahkan satu stanza prestasi sendiri.

Adakah anda suka tatu dalam bentuk prasasti?

1 KOMENTAR

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini