Kandungan:

  1. Palet warna bergaya
  2. Abstraksi dalam manicure untuk bercuti
  3. Manicure untuk cuti dengan pelekat
  4. Manikur cantik dengan rhinestones
  5. Lukisan musim panas
  6. Biarkan kecerunan
  7. Menggosok cemerlang
  8. Jaket warna
  9. Manicure dengan foil dan berkilau
  10. Reka bentuk matte dan berkilat

Berikut adalah percutian yang lama ditunggu-tunggu. Persediaan untuk berehat tidak memerlukan banyak usaha, kos dan masa. Ia adalah perlu untuk menentukan laluan percutian yang berjaya, memilih pakaian musim panas yang terang untuk berehat, memilih manicure dan pedikur yang betul. Tetapi, sudah tentu, adalah perlu untuk bersedia untuk bercuti terlebih dahulu. Selama beberapa minggu sudah mula memilih reka bentuk manicure yang sesuai, yang akan sesuai untuk cuti musim panas. Dalam kajian kami, kami akan bercakap tentang penyelesaian warna trend baru untuk manicure dan menentukan cara membuat manicure untuk cuti.

Palet warna manikur bergaya untuk bercuti

Percutian adalah satu majlis yang indah untuk menambah warna-warna terang ke manicure anda. Palet warna musim panas varnis tahun ini sangat pelbagai.Pilihannya adalah menakjubkan dan kaya, tetapi yang paling popular adalah karang. Semua warna warna karang dalam reka bentuk kuku adalah manicure yang cerah, bergaya dan bergaya untuk cuti. Palet warna warna ini sangat pelbagai, bermula dari warna oren yang cerah dan kaya dan berakhir dengan naungan pic lembut. Tetapi selain karang tahun ini, warna-warna seperti pudina, kuning air, biru, merah jambu dan aqua akan relevan untuk mewujudkan manicure yang bergaya untuk cuti. Ia juga harus diperhatikan dan warna terang - merah, oren, fuchsia dan putih. Warna-warna ini akan kelihatan hebat pada tangan yang disemai, jika anda memilih hiasan yang betul.

Abstraksi dalam manicure untuk bercuti

Musim ini sangat popular apabila mencipta manicure untuk abstraksi santai. Asal dan menggoda, ia kelihatan seiring dengan jaket. Menggoda pada kuku dengan kombinasi warna-warna cerah dengan penekanan pada satu atau dua kuku kelihatan menggoda dan asal. Reka bentuk kuku penyelesaian ini tidak akan menjadi sangat menarik, tetapi tetap relevan untuk masa yang lama. Sarjana moden juga menawarkan manicure untuk cuti, yang menggabungkan lukisan penulis, kecerahan dan klasik, iaitu gabungan teknik dan gaya yang berbeza.

Manicure untuk cuti dengan pelekat

Reka bentuk dengan pelekat adalah satu lagi idea hebat untuk mencipta manicure untuk cuti. Anda boleh membeli pelekat dengan motif bunga dan membuat sendiri manikur asal. Pelekat dalam bentuk bunga dalam kombinasi dengan nada pastel dan manicure bulan klasik akan kelihatan cantik dan unik. Di samping itu, reka bentuk ini akan kelihatan bergaya, dan pada masa yang sama anda mendapat manicure praktikal untuk cuti.

Manicure yang indah untuk bercuti dengan rhinestones

Musim ini sekali lagi menjadi manicure yang popular dengan rhinestones dan seni kuku untuk cuti tidak terkecuali. Anda boleh menghiasi dengan rhinestones hanya satu kuku dan pada masa yang sama memilih naungan yang halus untuk asas. Jadi anda akan mendapat manicure yang benar-benar unik dan menarik untuk cuti. Penggunaan rhinestones dan batu untuk mencipta manicure yang lembut dan musim panas seperti indah hari ini adalah keputusan trend dalam reka bentuk manicure untuk cuti.

Lukisan manicure musim panas untuk bercuti

Seni kuku asal adalah salah satu cara terbaik untuk mencipta manicure yang indah dan menarik untuk bercuti, dan selain itu, anda boleh dengan mudah membuat sejenis antidepresan peribadi. Untuk menetapkan mood anda harus melihat manicure dengan corak musim panas yang cerah. Untuk mendapatkan manicure yang indah untuk selebihnya, ia akan mencukupi untuk menarik kupu-kupu, ranting atau bunga pada paku rama-rama. Corak ini boleh digunakan untuk semua kuku, dan anda boleh menghias satu atau dua kuku. Dari reka bentuk kuku ini anda dijamin suasana yang hebat dan pecah tenaga untuk jangka masa cuti. Kuku diwarnakan dengan warna putih dengan penambahan corak bunga kelihatan bergaya dan menarik.

Kecerunan Manikur untuk Percutian

Kecerunan lembut dalam manicure untuk cuti - penyelesaian yang baik untuk kuku pada musim panas ini. Berikutan trend moden, majikan mencipta manicure kecerunan yang indah untuk bersantai di pantai, di kafe dan berjalan-jalan malam romantis. Dengan menggunakan warna halus dan dekorasi bergaya semasa, anda boleh mencipta manicure yang indah dan asli untuk cuti.

Gosok brilliant untuk manikur bercuti

Jika anda cukup bosan dengan corak yang terang, geometri dan abstraksi yang menonjol, kemudian gunakan sikat hiasan untuk mencipta manicure untuk cuti. Dengan bantuan menggosok, anda boleh mencipta manicure yang indah untuk cuti. Ini adalah salah satu cara terpantas untuk membuat seni kuku cantik dan menarik. Hanya dengan bantuan penyelesaian reka bentuk yang kreatif dan asli serbuk cemerlang untuk manicure musim panas.

Manicure dengan jaket warna untuk cuti

Perancis bukanlah satu-satunya musim yang mengambil kedudukan dalam kalangan pelbagai reka bentuk kuku. Tetapi untuk mewujudkan manicure untuk cuti, pereka moden musim ini mengesyorkan jaket warna.Jaket warna tidak untuk apa-apa dianggap sebagai pilihan serba boleh untuk bercuti. Lagipun, reka bentuk ini sesuai untuk mana-mana busur percutian yang dibuat. Di samping itu, manicure seperti itu tidak akan tetap tidak disedari oleh orang lain.

Manicure untuk percutian dengan foil dan berkilau

Jika anda bercuti di laut, stylists menasihati anda untuk tidak membebani kuku anda dengan lebih banyak rhinestones dan batu. Tetapi jika anda suka perhiasan sedikit pada kuku, maka gunakan foil dan pelbagai berkilau untuk mencipta manicure untuk cuti. Kuku akan berkilauan dan bersinar di sinar matahari musim panas. Glitter pada musim ini adalah penting untuk digunakan walaupun dalam penciptaan Perancis klasik. Contohnya, buat berkilau senyum. Ia adalah mungkin untuk menggunakan kerajang atau perhiasan pada semua kuku dalam hiasan kuku, dan untuk membuat corak pada satu atau dua kuku.

Matte dan manicure berkilat untuk bercuti

Apabila memilih manicure yang bergaya dan menarik untuk bercuti, beri perhatian kepada reka bentuk matte atau berkilat asal. Gunakan sejajar reka bentuk matte dan berkilat untuk mencipta manicure, dan anda dapat melihat rupa kuku anda yang bergaya dan bergaya. Juga, untuk mencipta manicure untuk bercuti adalah gula yang sempurna atau reka bentuk berpasir, dengan mana anda mendapatkan manicure lembut untuk cuti.

Setiap wanita bercuti mahu kelihatan menarik dan cerah. Dalam kajian kami, kami menawarkan pilihan reka bentuk manicure yang paling bergaya dan popular untuk bercuti. Manicure yang dipilih dengan betul akan membantu untuk mencipta cara yang indah untuk berehat. Kami yakin bahawa setiap gadis mempunyai keinginan sendiri dalam warna dan reka bentuk manicure. Nasihat kami:

Jangan takut untuk bereksperimen, kerana percutian adalah masa yang tepat untuk ini.

 

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini