Kandungan:

  1. Trend fesyen
  2. Kecerunan dengan rhinestones dan glitter
  3. Kecerunan sudut
  4. Manicure musim panas kecerunan
  5. Kecerunan musim sejuk
  6. Manicure kecerunan dengan corak
  7. Ombre Perancis
  8. Kecerunan Chrome

Semua trend yang sama dalam pelaksanaan manicure kecerunan. Manicure seperti itu dilakukan dengan gradasi nada beransur-ansur dari satu warna ke yang lain. Bagi ramai, reka bentuk ini sudah dianggap sudah usang, tetapi, walaupun ini, ia akan berada dalam senarai yang paling trend selama beberapa tahun. Ini adalah disebabkan oleh hakikat bahawa setiap tahun tuan seni kuku membuat apa-apa penambahbaikan dalam reka bentuk manicure. Manicure kecerunan dikombinasikan dengan selang waktu malam dan setiap hari. Reka bentuk ini boleh dilakukan dengan lakuer logam atau digabungkan dengan teknik-teknik seperti french, moon manicure. Penggunaan hiasan dalam bentuk rhinestones, kerikil, glitter atau corak tidak dikecualikan.

Manikur kecerunan fesyen fesyen

Apabila melakukan kecerunan kecerunan, anda boleh berjaya bermain dengan penyelesaian warna, meniru peralihan warna tajam dan halus. Untuk membuat reka bentuk marigold lebih menarik, tuan-tuan seni kuku mencadangkan melakukan manikur bukan sahaja dengan cara yang klasik, tetapi juga menggunakan corak, lukisan abstrak dan motif bunga. Apabila melakukan peralihan menegak, cuba gunakan warna sebanyak mungkin untuk membuat kuku terang dan bergaya. Jika anda mahu reka bentuk yang sederhana, maka yang terbaik adalah menggunakan warna bogel klasik. Penyelesaian ini boleh ditambah dengan senyuman lembut manicure Perancis.

Manicure kecerunan menggunakan rhinestones dan glitter

Kesan kecerunan yang luar biasa dan tidak dapat dicapai dengan glitter glitter. Apabila mencari reka bentuk manicure khas untuk majlis khas, stylists menyarankan memberi perhatian kepada kecerunan dengan penambahan glitter atau rhinestones. Kecerahan dan kecemerlangan tambahan hiasan akan menjadi kemuncak elegan bukan sahaja seni paku, tetapi juga imej keseluruhan. Peraturan yang paling penting seperti manicure adalah bahawa segala-galanya harus sederhana. Glitter dan rhinestones tidak boleh terlalu banyak. Hiasan ini boleh dihiasi dengan beberapa marigolds atau lengkap Manicure kecerunan dengan perhiasan dilakukan dengan menggunakan teknik ombre, yang merentangkan perhiasan pada kuku. Tambahan terbesar seni kuku itu adalah bahawa ia mengambil sedikit masa untuk menyelesaikannya, dan hasil akhirnya adalah ilahi. Manicure ini sesuai untuk penampilan setiap hari dan kedai-kedai yang sempurna.

Reka bentuk kuku dalam bentuk kecerunan sudut

Idea menarik baru tidak membuat wanita menunggu lama. Baru-baru ini, reka bentuk yang paling popular untuk marigolds telah menjadi manicure kecerunan dari pusat kuku dan peralihan sudut licin. Ciri utama kecerunan sudut adalah bahawa peregangan lakuter dilakukan secara menyerong, dan reka bentuk dari pusat kuku dilakukan pada dasar putih. Pada latar belakang ini, anda boleh membuat peralihan warna tepu dari pusat kuku hingga akhir. Kedua-dua pilihan adalah penyelesaian canggih untuk seni kuku yang bergaya. Reka bentuk yang luar biasa ini sangat menyukai ramai gadis kerana keharmonian dan keanggunan reka bentuk.

Manicure kecerunan untuk musim panas

Apabila melakukan manicure kecerunan bergaya adalah mustahil untuk tidak mengambil kira masa tahun. Lagipun, musim ini sangat dipengaruhi oleh naungan yang sesuai untuk manicure. Untuk musim bunga dan musim panas tidak ada sekatan sama sekali. Di sini anda boleh menggunakan keseluruhan palet warna cerah. Jangan takut menggabungkan nada yang menarik. Paling penting, mereka berjaya digabungkan dengan imej biasa. Warna merah jambu, merah jambu, merah jambu, biru, biru, biru dan lain-lain berwarna terang pada pelupusan fesyen. Seni kuku sedemikian akan menjadi tumpuan sebenar dalam busur musim panas yang menarik.

Kecerunan pada musim sejuk

Untuk musim sejuk, lebih baik untuk mengubah palet warna kecantikan kecerunan secara drastik. Perhatian harus dibayar untuk kombinasi warna ungu, hijau, hitam, wain atau biru. Juga tidak kehilangan kaitan dan nada beige sejagat. Manicure kecerunan akan memberikan kecerdasan, daya tarikan dan kasih sayang kepada gadis itu.

Manicure kecerunan dengan corak

Sebagai hiasan tambahan, anda boleh menggunakan elemen yang berbeza, tetapi yang paling sesuai dianggap sebagai lukisan dan corak. Corak mewah pada dasar berkilat atau matte akan menjadikan kuku lebih elegan, elegan dan menarik. Jika dikehendaki, anda boleh menghiasi setiap kuku dengan lukisan. Tetapi jika anda tidak mahu membebankan reka bentuk kecerunan, maka sudah cukup untuk menghias satu atau dua kuku. Jangan ragu untuk melakukan keriting, bunga, ranting, burung dan lukisan lain. Semua idea akan kelihatan hebat jika mereka berjaya melengkapkan busur gadis itu.

Manicure kecerunan bersamaan dengan jaket

Mengekalkan manikur Perancis boleh diubah dengan asas kecerunan. Untuk melakukan reka bentuk seperti itu boleh berada dalam pelbagai warna.Sekiranya anda mahukan kesan yang lebih teramat dan sederhana, ikut asas monoton daripada warna merah jambu lembut, dan senyuman Perancis itu sendiri mesti digunakan sebagai peralihan kecerunan yang lembut. Kecerunan dengan jaket boleh ditambah dan dipelbagai dengan bantuan lukisan, keriting atau batu-batu berkilat dan rhinestones.

Kecerunan Chrome

Krom bergaya, cermin atau manicure logam akan kelihatan berbeza, jika ia dilakukan dalam gaya kecerunan. Dengan manicure ini, anda boleh memberi tumpuan kepada satu atau lebih daripada marigolds, meliputi mereka dengan sapuan cermin. Reka bentuk semacam itu pasti akan berada di pusat perhatian, dan tangan wanita akan memperoleh pesona, rahmat dan kecanggihan.

Manicure kecerunan adalah penyelesaian yang canggih dan elegan untuk rupa yang bergaya dan bergaya.

Seni paku ini digabungkan sepenuhnya dengan kedua-dua musim panas dan musim sejuk. Berhubung dengan penyelesaian warna, di sini anda boleh bergantung sepenuhnya pada pilihan peribadi anda, kerana kecerunan tidak ada halangan. Sebelum reka bentuk sedemikian sukar untuk ditentang, itulah sebabnya ia sangat popular dan permintaan. Jangan ragu untuk mencuba dengan menambah rhinestones, pelekat, corak atau elemen ruang negatif dan kekal dalam trend.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini