Dekad pertama bulan Disember sangat tegang, berhati-hati terutamanya dalam hubungan hari ke-2, ke-3 dan ke-4 - ini adalah tempoh yang paling negatif pada bulan itu. Anda tidak boleh memulakan perniagaan penting sehingga 8.12, jika tidak, anda akan menghadapi pelbagai masalah, khususnya, birokrasi, dalam perjalanan anda. Adalah lebih baik untuk mula bertindak selepas 9.12, apabila Marikh akan berada di Scorpio. Tenaga kreatif yang muncul kerana ini akan memudahkan komunikasi dan, akibatnya, semua isu akan diselesaikan, dan konflik akan berjaya dilancarkan. Sehingga 19.12, ramai orang akan menerima ganjaran untuk kejayaan masa lalu. Dari 18 Disember hingga 21 Disember, tempoh yang agak sukar akan datang lagi. Kesukaran komunikasi akan menjejaskan kemunculan masalah baru di tempat kerja dan dalam perniagaan. Biosfera bumi akan agak tidak stabil dari 20 Disember hingga 28 Disember. Ini akan menjejaskan kesihatan - keletihan akan meningkat, kapasiti kerja akan berkurangan, kemungkinan selesema dan peningkatan penyakit radang kronik akan tinggi. Urusan perniagaan mungkin tidak berlaku, rundingan memecah, dan jika mereka lulus, hubungan perniagaan akan berubah menjadi tidak berkesan dan berpanjangan.Kesan negatif planet akan berkurang sedikit dari 25 Disember dan potensi tenaga orang akan mula meningkat selepas 27-28.12 - suasana akan bertambah baik secara beransur-ansur, akan ada keperluan untuk komunikasi, prospek untuk meningkatkan kehidupan peribadi, hubungan dan pertumbuhan profesional dalam tahun baru akan digariskan.

Aries

Pada bulan Disember, anda akan sangat berminat dalam kehidupan peribadi dan hubungan dengan separuh anda yang lain. Rakan-rakan anda masih tertarik dan diilhami oleh ciri-ciri ciri ram ini - kebanggaan dan kejujuran.

 • Hari yang menggembirakan: 1, 10, 15, 21, 30
 • Hari-hari yang berbahaya: 6, 13, 28

Taurus

Bulan akan menjadi sangat sibuk. Dia akan menarik banyak tekanan dan kecemasan ke dalam hidup anda. Pada babak pertama, gangguan itu akan disampaikan oleh hubungan dalam pasukan dengan rakan sekerja, dan di kedua - yang peribadi akan mengganggu.

 • Hari yang menggembirakan: 4, 14, 16, 21, 25, 30
 • Hari-hari yang berbahaya: 8, 15, 28

Kembar

Bulan sepanjang masa akan membuat anda gugup, membuang segala macam sebab dan alasan untuk ini. Hubungan dengan rakan sekerja akan menjadi tegang akibat persaingan, dan pada tahap peribadi, masalah akan timbul akibat kecemburuan yang diperparah oleh pengaruh planet. Pastikan emosi anda terkawal, pada tahun baru semuanya akan berubah menjadi lebih baik.

 • Hari yang menggembirakan: 5, 15, 19, 21, 27, 31
 • Hari-hari yang berbahaya: 3, 11, 18, 26

Kanser

Anda akan mewujudkan semangat perniagaan dan anda akan terlibat dalam hal ehwal, terutama di rumah. Sentiasa anda tidak hanya akan berfikir tentang bagaimana untuk memperbaiki persekitaran rumah anda supaya ia menjadi yang paling selesa, tetapi juga membawa idea anda untuk hidup. Membeli langsir baru, permaidani dan juga perabot akan mengambil semua masa lapang anda. Dan pembersihan dan penyediaan barang di rumah bulan ini akan menjadi obsesi anda.

 • Hari yang menggembirakan: 4, 9, 21, 25, 31
 • Hari-hari yang berbahaya: 6, 13, 28

Singa

Anda akan ditelan oleh badai emosi dan nafsu manusia, tetapi tanpa pertunjukan dramatik. Disember menyumbang kepada penubuhan hubungan peribadi dan cinta. Anda akan mengemaskini, membawa emosi segar kepada hubungan lama atau memenuhi cita rasa hidup anda - yang telah lama anda impikan.

 • Hari yang menggembirakan: 1, 5, 10, 19, 21, 25, 31
 • Hari-hari yang berbahaya: 9, 16, 23

Virgo

Lokasi planet-planet akan menyebabkan anda tidak percaya dan bergantung kepada pendapat orang lain. Anda akan mendapat perlindungan dan ketenangan dalam keluarga, yang akan menjadi nilai utama anda dalam kehidupan. Anda akan menjadi orang yang memegang dan menguatkan peraturan dan tradisi keluarga.

 • Hari yang menggembirakan: 4, 9, 14, 19, 21, 25, 31
 • Hari-hari yang berbahaya: 1, 11, 27

Skala

Pada bulan Disember, anda akan banyak dan berkomunikasi secara aktif, tetapi rundingan akan menjadi sukar, anda tidak akan mudah. Dan hanya pesona semulajadi akan membantu menghaluskan sudut tajam dan membawa rundingan kepada hasil yang sesuai dengan semua orang.

 • Hari yang menggembirakan: 5, 10, 16, 21, 27, 30
 • Hari-hari yang berbahaya: 6, 13, 20

Scorpion

Lokasi Mars akan membangkitkan minat dalam kehidupan rohani yang tidak ketara. Anda akan mahu berkomunikasi dengan lebih baik pada separuh kedua anda, untuk memberi perhatian, perhatian, sayang dan lebih banyak lagi.

 • Hari yang menggembirakan: 4, 9, 12, 16, 21, 25, 31
 • Hari-hari yang berbahaya: 5, 15, 20

Sagittarius

Anda akan hanya tertarik hanya pada pencapaian, pelan dan prospek anda yang berkaitan dengan kerjaya anda. Kerja akan memikat sepenuhnya. Masa depan anda bersambung dengan ini dalam masa terdekat.

 • Hari yang menggembirakan: 1, 5, 10, 15, 21, 25, 31
 • Hari-hari yang berbahaya: 3, 11, 23

Capricorn

Anda akan sukar untuk menunjukkan diri anda. Bulan ini anda akan masuk ke dalam bayang-bayang dan menjadi seperti seorang penonton. Tahun depan anda akan mendapat peranan teratas, menggunakan pemerhatian anda dengan faedah dan kejayaan.

 • Hari yang menggembirakan: 2, 9, 12, 17, 21, 25, 31
 • Hari-hari yang berbahaya: 6, 13, 20

Aquarius

Disember adalah bulan komunikasi, baik bekerja dan mesra. Dan bagi anda ia hampir sama: rakan kongsi anda adalah rakan anda. Akan ada pertemuan terang dan banyak perbualan. Bulan tidak sukar, anda akan melakukan semuanya dengan mudah dan semulajadi.

 • Hari yang menggembirakan: 5, 10, 16, 22, 28, 31
 • Hari-hari yang berbahaya: 5, 14, 23

Ikan

Bulan itu rumit. Nampaknya semua bersatu padamu - dan pihak berkuasa, dan rakan sekerja, dan saudara-mara. Anda salah jika anda berfikir bahawa dalam keadaan ini adalah lebih baik untuk berdiam diri dan memberi dalam - kadang-kadang anda perlu dapat bertarung kembali pada waktunya.

 • Hari-hari yang menggembirakan: 1, 9, 17, 20, 25, 29, 31
 • Hari-hari yang berbahaya: 4, 18, 24

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini