Kandungan:

 1. Seluar jeans lurus
 2. Jeans dalam gaya rapper
 3. Model hip hop
 4. Suar lebar
 5. Ripped jeans
 6. Wanita Amerika
 7. Jeans dengan pinggang tinggi
 8. Seluar jeans yang diturunkan
 9. Pilih panjang
 10. Warna dan warna yang bergaya
 11. Apa yang boleh saya pakai dengan seluar jeans yang luas?
 12. Kasut dengan seluar jeans yang luas

Jeans selama lebih dari satu tahun tetap menjadi pakaian paling popular dan dicari wanita. Hari ini, mana-mana wanita akan dapat memilih model optimum yang sesuai untuk figurnya. Seluar jeans musim ini dalam pelbagai warna dan model adalah dalam fesyen. Ciri khas seluar jeans wanita lebar - ini adalah kaki yang sesuai dengan baik di kaki, tetapi tidak sesuai dengannya. Dalam artikel kami, kami akan bercakap tentang trend yang paling bergaya seluar jeans seluar jeans wanita yang paling bergaya.

Seluar jeans wanita lurus lebar

Jeans wanita lurus lebar adalah model yang popular, yang lebar kaki sama rata di bahagian bawah dan bahagian atas seluar. Seluar jeans ini boleh menjadi tinggi dan mempunyai pinggang yang rendah.Hebatnya, sedikit berhati-hati, tetapi pada masa yang sama jeans bergaya lurus yang lebar kelihatan terselip ke tahap pergelangan kaki.

Seluar jeans rapper wanita yang luas

Jeans rapper wanita luas adalah model dengan penekanan pada kaki lebar dengan garis pinggang yang sangat rendah dan rendah. Dan untuk memudahkan ketika berjalan kaki dikumpulkan di bahagian bawah dengan gelang getah atau cuffs. Beg leher yang indah yang dihiasi dengan rivet misalnya akan membantu menekankan keindahan dan keperibadian seluar jeans rapper. Seluar dihiasi dengan kesan muntah-muntah, kelip-kelip, banyak rivet, ritsleting, tali dan tali. Seluar jeans ini adalah mereka yang suka jalan dan gaya bebas.

Seluar jeans wanita hip-hop yang luas

Seluar jeans hip-hop wanita yang luas adalah model seluar panjang lebar, meruncing ke hem. Model seluar jeans ini sesuai untuk wanita dengan pinggul yang luas, kerana ia menjadikannya cantik dan menarik. Kemeja berlengan, baju kaos atau baju rompi akan membantu meningkatkan kesannya. Seluar hip-hop sangat popular dengan wanita muda.

Jeans melipat luas

Seluar jeans wanita yang luas - satu model seluar jeans wanita, yang selama lebih dari satu tahun menduduki kedudukan utama dalam almari pakaian wanita. Jeans mempunyai beberapa pilihan untuk meluncur: di bahagian bawah kaki, dari pinggul atau dari lutut. Seluar jeans ini adalah pilihan serba boleh untuk mewujudkan imej wanita yang bergaya dan bergaya.

Ripped jeans wanita luas

Hiasan ragut hari ini ditemui dalam gaya dan model yang berbeza. Seluar jeans wanita ini juga dipanggil hippies dan teman lelaki. Untuk membuat busur cantik dan bergaya, tambahkan seluar jeans yang ripped dengan topeng atau jaket pendek.

Seluar jeans wanita yang luas di Amerika

Amerika adalah model jeans, yang akan memberikan kemudahan pergerakan dan keselesaan. Model seluar jeans ini mempunyai ciri khusus tersendiri. Sebagai contoh, kain untuk wanita Amerika dipilih ketat dan sangat kuat. Kehadiran slits sepanjang panjang kaki dan pintu adalah wajib.

Seluar jeans wanita yang luas dengan pinggang yang tinggi

Seluar jeans wanita yang luas dengan pinggang tinggi - cara yang baik untuk menekankan keindahan angka itu. Terutama hebat seluar ini kelihatan dengan kemeja putih atau merah. Untuk membuat busur perayaan, seluar jeans dengan ikat pinggang lebar sempurna. Tali itu, dihiasi dengan lacing atau rivet, mewujudkan imej yang benar-benar menarik. Kasut tumit tinggi dengan kasut pinggang tinggi dengan tumit atau baji, dan untuk membuat busur santai untuk kemudahan, dapatkan kasut baji lembut.

Jeans Wanita Wide dengan pinggang yang rendah

Jeans seluar jeans rendah yang disarankan disyorkan untuk wanita dengan bahagian ideal bentuk badan, memandangkan seluar panjang ini berada di bawah pinggul. Jika anda bukan pemilik angka yang sempurna, pilihlah seluar dengan purata yang sesuai. Musim ini, pereka moden menasihati seluar jeans yang luas dengan garis pinggang yang rendah, dihiasi dengan sulaman.

Pilihan seluar jeans yang luas dengan pinggang yang tinggi atau rendah bergantung kepada jenis wanita.

Pilih seluar panjang lebar

Seluar ini akan memberikan imej yang bergaya khas, perkara utama adalah untuk mengetahui cara membuatnya dengan betul dan cantik. Kencangkan kaki celana dua kali kira-kira tiga sentimeter, kemudian perlahan-lahan menariknya ke arah anda. Kaedah membuat manset ini digunakan untuk hampir semua model seluar jeans yang luas, kecuali dibakar. Seluar jeans yang pendek adalah sempurna untuk wanita dengan angka sempurna langsing. Sekiranya anda memendekkan panjang model seluar jeans yang luas, kemudian tambahkan kelantangan pada paha betina. Tetapi model jeans seluar panjang yang panjang perlu dipilih dua sentimeter lagi, maka seluar ini akan kelihatan cantik dengan kasut dengan tumit atau baji.

Warna dan warna bergaya seluar jeans wanita luas

Fesyen moden menetapkan peraturannya sendiri dan hari ini, sebagai tambahan kepada warna klasik seluar jeans wanita yang luas, seluar jeans yang cerah atau sebaliknya, warna pastel yang menenangkan kelihatan bergaya dan menarik. Warna klasik termasuk denim gelap, indigo dan biru muda. Warna ini akan sentiasa berada dalam trend.Tetapi, seperti yang disebutkan di atas, fesyen tidak tetap, sebab itulah pilihan warna yang tidak standard pada seluar jeans yang luas sekarang sangat popular. Di sini adalah perlu untuk menyerlahkan warna seperti kelabu abu, kuning dan hijau gelap. Tetapi warna gading atau putih adalah tanda-tanda penambahbaikan dan kewanitaan. Sekiranya anda perlu membuat visual yang lebih nipis, pilihlah seluar jeans yang lebar pada cuffs warna hitam.

Apa yang boleh saya pakai dengan seluar jeans yang luas?

Untuk mencipta imej yang cantik dan menarik dengan seluar jeans yang luas, perlu diperhatikan beberapa syarat. Untuk menekankan keindahan angka itu dan memberi tumpuan kepada seluar jeans, pilih atas, pasangkan angka itu. Pakaian baju sempit sangat sesuai untuk seluar jeans yang luas. Busur semacam itu sesuai dengan pilihan harian atau pejabat. Petua lain ketika membuat imej: penekanan harus pada seluar jeans, jadi pilih yang paling mudah, dan aksesori dan perkara lain harus bertindak sebagai suplemen. T-shirt mudah dan baju klasik akan melakukan kerja yang luar biasa. Seluar jeans yang luas dengan elastik tanpa ritsleting dan ritsleting sempurna melengkapkan baju T atau T-shirt yang ringkas.

Kasut dengan seluar jeans yang luas

Stylists menasihati seluar jeans yang luas untuk memilih versi kasut yang mudah. Sebagai contoh, moccasin, sandal sukan, sandal atau balet flat. Untuk cuaca sejuk, kasut dengan lacing adalah sempurna. Dan kasut yang cantik di platform dengan kombinasi seluar panjang yang panjang akan meningkatkan panjang kaki dan pertumbuhan keseluruhan.

Hari ini, pelbagai model dan warna seluar jeans yang luas membolehkan setiap wanita membuat imej yang sangat menarik dan unik. Seluar jeans - sebahagian daripada pakaian wanita, yang mesti di dalam almari pakaian masing-masing.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini