Pelbagai rawatan penjagaan diri termasuk manicure. Setiap tahun, bentuk, warna dan bahan untuk reka bentuk kuku dipersembahkan dalam julat yang semakin luas.

Kuku yang kemas

Manicure hitam bergaya

Corak asal

Manicure Geometric

Perak dan merah jambu pada kuku

Coklat di kuku

Kuku berwarna-warni

Gabungan mulia emas dan hitamMatte BeigeEmas dan kuning air

Varnis PeachMotif semulajadi dalam manicureCorak indah

Imej harmonis termasuk banyak kriteria. Oleh itu, manikur mestilah harmoni bentuk, warna dan trend fesyen.

Gabungan warna terang dalam manicure

Corak luar biasa pada kuku

Bunga yang terang pada kuku

Arah utama musim 2018

Fesyen untuk seni neil berubah dengan cepat dari musim ke musim. Pilihan reka bentuk kuku Ultramodern menunjukkan kombinasi yang tidak dijangka daripada warna dan tekstur, serta penggunaan asal hiasan.Emas halus pada hitamHiasan

Di puncak fesyen adalah piring kuku, dihiasi dengan manik, benang logam, cincin dan rhinestones. Dengan bantuan mereka, tuan meletakkan corak rumit yang membawa makna kepada komposisi. Kekasih mewah yang mewah dapat menghiasi jari-jarinya dengan kristal Swarovski.

Biru berkilauan dengan perhiasannya

Aksen terang

Jaket merah jambu

Biru dengan perhiasan pada kuku

Manikur GothicUngu metalik dalam manicure

Matte Nail Polish

Mata harimau

Lukisan Tahun Baru pada kuku

Bow dekorasi

Penggilap gel

Salutan lacquer gel masih dalam gaya. Satu alternatif kepada bahan universal ini belum dijumpai.Dia mampu mengekalkan sifat mereka selama sebulan tanpa kehilangan kecerahan warna.Manikur biru lembutCorak geometri yang terangShades of lilac pada kukuTelanjang lembut

Satu lagi trend 2018 - warna bogel. Kesemua bangsawan naungan semula jadi menghasilkan kecantikan ringan dan lembut. Bagi Neil Art, asas tembus diperlukan, yang boleh digantikan dengan komposisi vitamin untuk menguatkan plat kuku.

Pink halus

Gabungan warna lembutManicure ringan lembut

Manicure warna badan

Manikur bogel

Kuku berkilat pendekKuku melimpahJalur kukuManicure seperti ini melibatkan warna lavender, kelopak bunga, ekor, pic dan lain-lain. Pilihan klasik dianggap sebagai warna kuning air, yang akan digabungkan dengan apa-apa cara.

Penyelesaian asal untuk manicureKuku berbentuk almond

Ombre

Dari musim lalu untuk teknik ombre baru. Manikur melibatkan peralihan lembut dari satu tempat ke tempat lain. Mungkin gabungan mana-mana warna, jadi gaya ini sesuai untuk sebarang kesempatan. Warna boleh menjadi lembut dan tenang, dan cerah dan mencolok.

Antara kombinasi yang popular adalah oren - merah, hitam - merah, hitam - putih, kuning - hijau, putih - biru, ungu - merah jambu, emas - coklat, merah jambu - putih.

Ombre biru dan unguMutiara bermain di kukuPerancis klasik dan anti-jaket

Nampaknya manicure Perancis tidak akan keluar dari gaya. Pada musim 2018, dia juga tidak akan kehilangan relevansinya.Kuku katil kuku

Kacang polong pada kukuMengenai Perancis klasik sudah banyak berkata. Dia adalah rahmat dan kecanggihan. Manicure ini sesuai untuk sebarang almari pakaian dan aksesori.

Kategori berasingan dalam teknik ini telah menjadi jaket warna. Di sini tuan boleh memberikan pengekangan bebas kepada imaginasinya. Pada tahun baru, penggunaan glitter dan hiasan dalam bentuk manik adalah penting. Jaket emas akan memberikan pemiliknya rasa tambahan dalam imej.

Bermain Peach dan bersinar tembaga

Kuku PeachPerancis dalam warna gelap

Jaket menjerit dari kombinasi merah dan hitam, corak pada salah satu bahagian plat, atau jalur lancar di seluruh kuku - semua ini boleh menjadi sebahagian daripada jenis seni neil ini.

Perancis dalam hitamAntiperan adalah nama lain - manicure bulan. Dalam teknik ini, bahagian bawah kuku ditonjolkan dalam warna. Cara lain untuk menghiasi manicure seperti ini boleh dipelajari dari pelbagai sebelumnya.

Manikur bulan

Manicure bulan terang

Corak geometri pada kukuGeometri dalam manicure

Ruang negatif

Teknik ini adalah kebaharuan mutlak dalam dunia seni Neil. Inti dari reka bentuk adalah bahawa bahagian kuku dicat dengan gel berwarna, manakala selebihnya ruang dipenuhi dengan warna. Ruang yang tidak berwarna boleh mengambil apa-apa bentuk.

Borang Kuku Akut

Kaca pecah

Ilusi serpihan pada piring kuku telah memperoleh pengagumnya. "Kuku kaca" memberikan bersinar manicure dan silau cahaya. Kuku ini akan menjadi kuku Malam Tahun Baru.

Untuk membuat karya, anda mesti menggunakan pelekat khas. Corak boleh ditambah dengan kristal meniru serpihan ais.Kot bulu

Antara keputusan yang paling berani ialah penutup bulu pompon. Teknik pelaksanaan adalah merekatkan bulu atau bulu ke permukaan kuku. Seni kuku sedemikian tidak boleh dilakukan sehari-hari, tetapi mudah bagi mereka untuk menarik perhatian pelawat ke pesta belia.

Lilac lacquer dengan berkilau

Perhiasan biru pada kukuManikur untuk kuku pendekManicure rapi untuk kuku pendekKuku bentuk badam

Lakuer hitam dengan berkilau

Kuku dalam bingkai

Kontur yang kononnya lebih sukar daripada kuku bulu. Sebaiknya lukiskan bingkai pada permukaan plat di bawah kuasa hanya tuan yang paling berpengalaman. Untuk kesan terbaik, pakar mengesyorkan menggunakan warna yang berbeza secara mendadak.

Corak hitam pada asas telusFeng shui

Manikur jenis ini lebih dekat dengan keadaan fesyen wanita fesyen, daripada cuba mengikuti trend fesyen. Adalah dipercayai bahawa setiap jari bertanggungjawab untuk kawasan kehidupan yang berasingan. Memilih salah satu kuku dan melukisnya dalam warna yang berbeza dari yang lain, tuannya menarik perhatian Providence ke masalah tertentu klien.

Kuku pudina warnaManicure hitam dan putih yang elegan

Adalah dipercayai bahawa pasukan yang lebih tinggi mesti pada masa yang sama mengarahkan tenaga positif untuk mewujudkan keharmonian dalam bidang ini. Adalah penting untuk mengkaji kesan warna pada seseorang dan memilih palet sesuai untuk manicure.Rama-rama pada kuku

Setem

Lukisan mikro yang menyeronokkan akan menjadi popular pada musim yang akan datang. Membuatnya agak mudah. Hanya cukup untuk membeli atau mencetak saiz sesuai. Lukis cetakan ini dengan varnis, anda boleh mengulang corak yang sama pada semua kuku.Gabungan kontras di manicureSebaliknya kontras pada kukuKupu-kupu lembut berwarna merah muda pada kuku

Warna bergaya dalam seni kuku 2018

Di musim baru adalah sukar untuk menentukan trend warna. Untuk kegembiraan fesyen untuk manicure yang bergaya apa-apa warna akan dilakukan.Ia hanya penting untuk memerhatikan keserasian warna.Pea terangTitik pada latar belakang kelabuCorak indah pada kuku

Kebanyakan teknik melibatkan penggunaan warna yang berbeza. Selebihnya membolehkan kita membezakan hanya nuansa warna yang sama dalam limpahan.Motif musim luruhTitik berwarna pada hitamBogel bergaya

Pada tahun baru, warna dalam lebih baik untuk pewarna monokromatik: Marsala, kopi, wain, burgundy, plum, biru gelap, coklat, kardinal (merah dalam).

Manicure warna BurgundyManikur rapi

Warna manicure wain dalamTitik terang pada kukuManicure Glitter Bogel

Kuku plum dalam

Kuku hitam

Agar tidak menjadi keliru dalam pelbagai jenis ini, anda harus memberi tumpuan kepada butir-butir baki imej: warna pakaian dan gaya, aksesori, warna kulit, rambut dan mata, serta aksen warna asas solek.Manicure lembut dalam warna biruJaket bergayaTema KrismasWarna Tahun Baru dalam manicure

Hiasan Tahun Baru

Panjang semasa dan bentuk plat kuku

Praktikal, kemudahan dan keaslian bentuk - ini adalah tiga komponen manicure moden. Panjang pendek akan membolehkan anda membuat gaya yang sesuai di pejabat dan di pesta.Kelabu salji yang halus pada kukuKuku biru dengan modulasiBerkilat salji berkilat pada latar belakang hitam

Bentuk semulajadi lembut dan badam semulajadi akan keluar dari persaingan. Peningkatan "salinan" tajam yang panjang telah hilang. Sekiranya fesyen kekal penganut kuku panjang, maka anda perlu memilih dengan teliti bentuknya.Tempat terang dalam manicureKombinasi segar dalam manicureLukisan asal pada kukuJalur kelabu dalam manicure

Kemurungan dalam manicure adalah tidak sesuai. Pendekatan ini digantikan dengan penciptaan bentuk harmoni dan garis lancar yang sesuai untuk sebarang majlis.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini