Kandungan:

  1. Ciri-ciri jaket klasik
  2. Idea Reka Bentuk Perancis
  3. Perancis untuk kuku pendek
  4. Pilihan gambar 2019

Reka bentuk klasik dalam bentuk jaket akan selalu menjadi fesyen, tanpa mengira semua trend semasa. Selain itu, tuan paku setiap tahun kini menawarkan pilihan reka bentuk yang baru, dengan mengambil kira peraturan dan teknik aplikasi yang ditetapkan. Reka bentuk apa yang harus dipilih pada tahun 2019? Anda akan belajar mengenainya sekarang.

Ciri-ciri jaket klasik

Seperti yang anda tahu, reka bentuk ini mencadangkan jalur nipis pada garis senyuman putih. Latar belakang utama boleh dalam warna merah jambu, pic atau warna kuning muda. Adalah dipercayai bahawa gabungan ini adalah yang paling harmoni. Oleh itu, reka bentuk tetap relevan sepenuhnya dalam mana-mana imej atau keadaan.

Apabila memilih sendiri reka bentuk jenis ini, pastikan bahawa ia tidak kelihatan baik pada sebarang bentuk kuku. Penguasa kuku mengatakan bahawa yang paling optimum akan menjadi bujur, berbentuk almond dan kuku persegi. Walau bagaimanapun, sangat penting bahawa garis-garis lembut, sedikit bulat.Semua ini hanya akan menekankan reka bentuk yang canggih dan memberikan imej keanggunan yang istimewa.

Jika klasik nampaknya terlalu membosankan, ingatlah bahawa anda sentiasa boleh mengubahnya sedikit. Penambahan hebat akan menjadi lukisan bergaya atau barangan hiasan. Secara umum, setiap kaedah ini dapat mengubah manicure dengan ketara.

Bergantung kepada pilihan anda, anda boleh melakukan jaket Perancis bukan sahaja dalam warna klasik. Pilih pilihan lain berdasarkan perkaitannya dalam musim tertentu. Sebagai contoh, pada musim bunga gadis lebih suka warna pastel lembut, sedangkan di musim panas warna-warna cerah menjadi yang paling popular.

Pada musim luruh, warna yang diredam digunakan terutamanya, yang sesuai untuk lukisan tematik. Pada musim sejuk, kerinting sering dilakukan dalam warna-warna sejuk dan gelap. Terima kasih kepada pemisahan ini, lebih mudah untuk memilih warna yang sesuai untuk mencipta manicure yang bergaya.

Idea reka bentuk Perancis klasik

Walaupun terdapat banyak jenis reka bentuk semasa, jaket perkhidmatan masih merupakan salah satu yang paling bergaya dan relevan. Ini adalah versi klasik, tetapi ia tidak mengecualikan pelbagai lukisan sebagai tambahan.

Jaket perkhidmatan yang cemerlang

Penentang klasik perlu melihat pelaksanaan reka bentuk yang lebih luar biasa. Lebih-lebih lagi, kanak-kanak perempuan memilih jaket yang cemerlang. Untuk tujuan ini, satu jalur varnis digunakan di hujung marigold, dan di atasnya mereka membuat teduhan dengan spangles dengan berus nipis. Hasilnya kelihatan sangat cantik. Manikur ini sesuai untuk waktu petang dan majlis-majlis khas. Dalam bahasa Perancis ini secara visual sangat berbeza dari versi biasa.

Reka bentuk Perkahwinan

Bagi setiap gadis, majlis perkahwinan adalah acara istimewa. Oleh itu, pilihan reka bentuk kuku, seperti apa-apa butiran lain dalam imej, semuanya sesuai dengan keseronokan istimewa. Ia tidak sukar untuk meneka Perancis - pilihan yang paling serba boleh. Lagipun, ia sama sekali sesuai gaya dan memotong pakaian.

Jika dikehendaki, ia boleh ditambah dengan gambar tematik. Sebagai contoh, siluet pengantin pada jari cincin atau sejambak untuk memadankan keputusan warna bercuti. Selalunya, kanak-kanak perempuan memilih bunga yang tidak kelihatan sebagai reka bentuk atau hanya melengkapkan manicure dengan berkilau dan rhinestones. Terdapat banyak pilihan dan setiap pengantin mempunyai hak untuk memilih untuk dirinya sendiri yang terbaik di kalangan mereka.

Manicure yang luar biasa dengan hiasan

Membuat marigold bukan sahaja boleh menggunakan gambar. Untuk mencapai kesan asal, anda juga boleh menggunakan elemen hiasan. Semakin banyak, untuk tujuan ini, gunakan foil khas. Cetakan kecil pada tip atau garis senyuman dengan reka bentuk seperti ini kelihatan sangat cantik. Tetapi dalam kes ini, perlu memilih skema warna yang betul.

Perlu perhatian terhadap hiasan item yang disebut "gossamer". Ini adalah cat khusus gel, yang mana anda boleh membuat pelbagai lukisan. Kerana struktur peregangan pada kuku, jalur abstrak diperoleh dengan terbaik. Dengan cara ini, salah satu kelebihan utama bekerja dengan bahan ini adalah pengendalian mudah. Iaitu, walaupun seorang pemula dapat mengatasinya. Hasilnya dalam mana-mana akan menjadi baik.

Manicure Perancis dan bulan

Selama beberapa tahun, bukan sahaja jaket Perancis dianggap sebagai klasik, tetapi juga gabungannya dengan reka bentuk bulan. Kedua-dua lukisan ini saling melengkapi antara satu sama lain, sementara terdapat banyak idea untuk eksperimen.

Reka bentuk ini tidak perlu menjadi standard. Gaya ruang negatif dan corak geometri menjadi semakin popular. Semua ini membolehkan anda melihat manicure baru dengan cara yang baru.

Manicure dengan inskripsi

Trend yang agak baru dalam dunia seni kuku - pelbagai inskripsi pada kuku. Ini boleh menjadi nama jenama kegemaran, sebut harga atau motivasi frasa. Mereka digabungkan sepenuhnya dengan reka bentuk klasik.

Ia adalah yang paling mudah untuk membuat reka bentuk ini dengan tuan yang berpengalaman. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa ia tidak mungkin dilaksanakan di rumah. Untuk ini, anda perlu membeli pelekat khas atau membeli kit setem.Setiap pilihan memberikan hasil yang berbeza, namun, mereka kelihatan sangat cantik.

Jaket twist

Perubahan yang sedikit lebih asli dari klasik - twist-french menjadi lebih relevan pada tahun 2019. Teknik ini melibatkan gabungan dua warna di ujung kuku. Disebabkan ini, reka bentuk kelihatan sangat luar biasa dan berbeza dengan reka bentuk biasa.

Jaket terbalik

Jika penyelesaian standard bosan dengan anda, sudah tiba masanya untuk reka bentuk terbalik atau terbalik. Anda boleh membuatnya dengan satu set varnis atau jalur metallized. Setiap pilihan kelihatan menarik dengan cara tersendiri.

Perancis klasik pada kuku pendek

Sudah tentu, reka bentuk jenis ini paling sering dilakukan pada kuku panjang sederhana. Tetapi ini tidak bermakna bahawa pemilik kuku pendek perlu mencari pilihan lain. Sebaliknya, jaket khidmat dengan jalur yang sangat nipis adalah dalam fesyen sekarang.

Jaket klasik yang bergaya: pilihan gambar 2019

Manikur Perancis moden jauh berbeza dengan apa yang sebelum ini relevan. Tetapi ingatlah bahawa masih penting untuk mematuhi ciri-ciri utama, melengkapkan reka bentuk dengan butiran menarik.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini