Setiap gadis cenderung sangat cantik pada Malam Tahun Baru. Sudah tentu, imej itu mengandungi banyak butiran, dan manicure yang cantik dan elegan tidak terkecuali.

Kami telah membuat anda pilihan versi reka bentuk kuku yang paling menarik dan relevan, di antaranya anda pasti akan menemui sesuatu yang sesuai.

Tahun Baru manicure 2018: apa yang perlu dicari?

Antara pelbagai pilihan untuk reka bentuk kuku kadang-kadang sukar untuk memilih sesuatu yang paling sesuai. Sudah tentu, dalam proses memilih pola untuk Malam Tahun Baru, adalah perlu untuk memberi tumpuan kepada skema warna pakaian. Dan tidak semestinya warna yang sepadan, perkara utama ialah mereka digabungkan dengan satu sama lain.

Bentuk kuku paling baik dilakukan dengan bujur. Pilihan ini kelihatan paling semula jadi. Walau bagaimanapun, jika anda lebih memilih kuku berbentuk segiempat, maka janganlah menjadikan sudut terlalu tajam. Ia juga perlu diperhatikan bahawa pada tahun 2018 panjang purata akan menjadi relevan.

Tahun Baru - masa yang tepat untuk bereksperimen. Sekiranya dalam kehidupan seharian anda memilih sendiri warna yang lembut, neutral, kemudian mencuba sesuatu yang baru.Contohnya, warna gelap varnis dengan berkilau, corak atau rhinestones. Pastikan pilihan sedemikian lebih sesuai untuk pakaian perayaan.

Warna tepu

Gelap, warna dalam sentiasa kelihatan mewah dan mahal. Ini terpakai bukan sahaja untuk pakaian dan aksesori, tetapi juga untuk reka bentuk kuku. Untuk Malam Tahun Baru pilihan ini sesuai, kerana ia digabungkan dengan hampir semua pakaian.

Sekiranya anda mahu, anda boleh memilih lapisan monokromatik, tetapi masih kami mengesyorkan membuat beberapa variasi. Riniest berukuran kecil atau jahitan pada kuku kelihatan sangat elegan. Lagipun, ini adalah apa yang diperlukan pada percutian yang cerah itu.

Tidak kurang bergaya adalah kombinasi lapisan matte dan berkilat dalam satu reka bentuk.

Manicure Perancis dan bulan

Klasik abadi akan sesuai di mana-mana dan Tahun Baru tidak terkecuali. Pilihan pilihan ini adalah pemilik kuku berbentuk almond, persegi atau bujur.

Bagi reka bentuk itu sendiri, ia tidak perlu untuk memilih versi standard. Kelihatannya manicure Perancis yang hebat dengan dekorasi dalam bentuk berkilau, rhinestones, serta pelbagai kepingan salju.

Ada yang melengkapkan pola rajutan manicure Perancis. Disebabkan ini, ia kelihatan lebih sejuk, selesa.

Manicure dengan berkilau

Manik-manik akan sentiasa dikaitkan dengan percutian. Tetapi, kami mengesyorkan agar tidak membuat reka bentuk standard dalam bentuk penutup marigold dengan varnis yang cemerlang. Trend ini telah lama ketinggalan zaman dan idea baru telah menggantikannya.

Ia kelihatan gabungan yang hebat dari pelbagai warna dalam satu reka bentuk. Untuk melakukan ini, tutupkan beberapa kuku dengan naungan kegemaran anda, dan guna varnis dengan kilau besar pada yang lain.

Di samping itu, anda boleh menggunakan kristal yang cantik untuk dipadankan atau corak geometri. Disebabkan ini, reka bentuk perayaan akan kelihatan lebih cantik.

Kesan kaca pecah

Trend pada manicure kaca telah lama dianggap baru, tetapi ini tidak menghalangnya daripada menjadi peneraju di kalangan topikal pada tahun 2018. Itulah sebabnya kami cadangkan menggunakannya sebagai reka bentuk untuk Malam Tahun Baru.

Kesan luar biasa "kaca patah" dicapai oleh potongan-potongan kecil bahan yang dilekatkan pada kuku dalam posisi tertentu. Ia boleh menjadi huru-hara atau betul, yang mana kesan hiasan diperolehi. Bagaimanapun, pada pukul cahaya matahari di atasnya, bahan dituangkan oleh pelbagai warna.

Dengan cara ini, hampir selalu kuku ditutup dengan satu warna, dan kerana "kaca pecah" manicure kelihatan lebih menarik. Juga, reka bentuk ini digabungkan dengan corak geometri. Ia kelihatan asli dan agak luar biasa.

Reka Bentuk Tematik

Belum lagi reka bentuk Tahun Baru bertema, yang kelihatan hebat sebagai lukisan untuk kuku. Pelbagai kepingan salji sangat popular dengan kanak-kanak perempuan. Tetapi walaupun ini, untuk melihat manicure yang sama hampir mustahil.

Lagipun, seseorang menghiasi dengan bantuan mereka sebuah manicure Perancis, yang lain - lapisan monophonic. Salji salji juga berbeza dalam penampilan. Banyak tuan cat dengan tangan untuk membuat lukisan itu unik. Orang lain menggunakan corak yang diterjemahkan atau membuatnya dengan rhinestones. Oleh itu, percubaan dan kemudian sesuatu yang menarik akan berubah tepat.

Tidak kurang bergaya adalah imej Santa Claus, serta pokok-pokok Krismas, mainan, jumbai dan kura-kura. Setiap gambar kelihatan menarik dengan cara tersendiri, jadi pilihlah apa yang anda suka.

Mata kucing

Tidak kurang menarik daripada reka bentuk dengan "kaca pecah" kelihatan kesan mata kucing pada kuku. Buatlah cukup mudah walaupun di rumah. Untuk melakukan ini, anda memerlukan lakuer khas dengan zarah berkilat kecil dan magnet, yang sering dijual dalam kit.

Pertama anda perlu memohon varnis dan, tanpa menunggu pengeringan, membawa magnet sangat dekat dengan kuku selama beberapa saat. Terima kasih kepada tindakan mudah ini, kesan "cat's-eye" dibuat.Dengan cara untuk manicure bercuti, kami mengesyorkan memilih warna gelap, yang paling sesuai dengan pakaian yang sesuai.

Manicure dirajut

Trend lain yang masih relevan untuk beberapa tahun berturut-turut adalah penjagaan manikur. Ia mewujudkan suasana istimewa kehangatan dan keselesaan, jadi ia bagus untuk musim sejuk. Dengan cara ini, tidak seperti pilihan reka bentuk lain, ini kelihatan paling baik pada kuku pendek.

Manicure Tahun Baru 2018

Walaupun semua aspek positif, ramai gadis percaya bahawa reka bentuk ini lebih sesuai untuk kehidupan seharian. Sebagian, ini benar, tetapi ada pengecualian. Dalam proses merangka imej perayaan adalah sangat penting bahawa setiap butiran digabungkan. Gunakan nasihat ini dan kemudian anda akan merasakan yang paling menarik.

Cantik, manicure perayaan adalah hiasan untuk setiap gadis. Kami berharap bahawa di antara pilihan yang dibentangkan, anda akan dapati dengan tepat idea yang anda ingin laksanakan.

Dan apa jenis reka bentuk kuku untuk Malam Tahun Baru menarik anda?

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini