Kandungan:

  1. Bagaimana untuk membuat Perancis emas?
  2. Jaket hitam dan emas
  3. Perancis putih dengan emas
  4. Jaket merah dan emas
  5. Perancis bergaya dengan reka bentuk emas

Manicure Perancis menjadi bergaya untuk masa yang lama. Oleh sebab itu, banyak gadis menganggapnya terlalu mudah dan tidak halal. Malah, setiap tahun ada barang baru yang bergaya, dengan bantuan yang mana anda boleh membentangkan reka bentuk klasik dengan cara yang baru. Pada tahun 2019 anda perlu memberi perhatian kepada Perancis dalam warna emas.

Bagaimana untuk membuat Perancis emas?

Pertama sekali, kanak-kanak perempuan tertanya-tanya bagaimana sebenarnya untuk membuat ini atau reka bentuk itu. Dalam kes jaket warna emas, semuanya cukup mudah. Tetapi banyak bergantung kepada sama ada anda melakukan manikur sendiri atau di salon.

Kami mengesyorkan pencinta manicure rumah untuk membeli pernis metalik. Kemudian pada permukaan keseluruhan plat kuku perlu digunakan warna neutral. Ia boleh menjadi merah jambu atau kuning air. Selepas pengeringan, tips kuku mesti ditutup dengan lakuer emas.Hasilnya adalah manicure yang bergaya dan bergaya hanya dalam beberapa minit.

Mereka yang suka bersinar yang lebih jelas, perlu mendapatkan glitter atau glitter. Pertama, gunakan warna utama pada kuku. Kemudian dengan bantuan berus atau titik anda boleh memindahkan berkilau ke ujung kuku. Ingat bahawa dalam hal ini penting untuk menggunakan kot atas. Oleh kerana ia akan mengelakkan mengelupas berkilau dan membaiki reka bentuk dengan selamat.

Untuk memudahkan tugas mewujudkan reka bentuk sedemikian, anda boleh menggunakan pelekat khas. Mereka sudah mempunyai bentuk jaket. Oleh itu, satu-satunya perkara yang perlu dilakukan adalah memindahkannya dari kertas ke piring paku dan, jika perlu, trim. Secara umum, reka bentuk ini kelihatan agak menarik. Di samping itu, proses pendaftaran kuku akan mengambil sedikit masa. Dan ini menguntungkan kelebihan berat dalam keadaan keadaan hidup moden.

Ia harus diperhatikan seperti cara untuk membuat jaket emas, seperti foil. Hiasan ini membolehkan untuk mencapai lapisan seragam, hebat pada kuku. Jika anda mahu, anda boleh bereksperimen dengannya. Iaitu, untuk membuat lapisan itu bukan sahaja licin, tetapi koyak. Ia kelihatan sangat cantik dan secara amnya visual mengubah reka bentuk yang biasa.

Jaket hitam dan emas

Mungkin salah satu kombinasi warna yang paling popular adalah jaket hitam dan emas. Dan tidak kira berapa banyak warna akan digunakan. Seringkali, warna hitam adalah asas, manakala warna emas digunakan untuk menghiasi garis senyuman. Oleh kerana kontras yang jelas, manicure ternyata tepu, sederhana cerah. Selalunya ia dipilih untuk pelbagai cuti.

Juga, warna hitam dan emas boleh digunakan pada garis senyuman. Iaitu, warna hitam bertindak sebagai asas. Lakuer emas atau hiasan adalah aksen sepanjang reka bentuk. Manicure seperti ini menekankan kecanggihan imej, jadi ia dilakukan dengan kerap.

Perancis putih dengan emas

Tidak kurang popular adalah gabungan dari putih dan emas. Manikur dengan penggunaannya selalunya lebih sederhana. Ia sesuai untuk sifat lembut dan romantis.

Di samping itu, reka bentuk ini sangat popular pada musim panas. Fakta adalah bahawa ia berjalan lancar dengan banyak imej dan merupakan pilihan ideal untuk bercuti.

Selalunya pilihan ini dipilih oleh pengantin untuk majlis perkahwinan. Pada hari ini, setiap gadis mahu semuanya berjalan dengan sempurna. Oleh itu, semua butiran imej difikirkan secara harfiah untuk terperinci terkecil.

Perkara utama dalam kes ini adalah putih. Sebaliknya warna emas digunakan hanya sebagai aksen. Ini mungkin gambaran kecil, taburkan spangles atau penutup penuh dari marigold pada jari cincin. Dalam setiap pilihan, manicure ternyata menjadi perayaan, tetapi pada masa yang sama dihalang dan ringkas.

Jaket merah dan emas

Jaket bergaya dan berani dalam warna merah dan emas dipilih tidak semua perempuan. Fakta adalah bahawa manicure seperti ini sangat cerah dan sentiasa menarik perhatian. Oleh itu, sangat penting untuk memilih kombinasi warna yang betul supaya tidak menjadikannya kesat.

Pilihan ini sering dipilih untuk merayakan Tahun Baru, hari jadi dan peristiwa penting lain. Semua kerana dia agak aktif dan kelihatan hebat sebagai aksen dalam imej.

Perancis bergaya dengan reka bentuk emas

Seperti yang dinyatakan di atas, jumlah emas dalam reka bentuk boleh sama sekali berbeza. Perkara itu, apakah kesan yang anda mahu dapatkan.

Kekasih bukan reka bentuk yang terlalu aktif harus melihat reka bentuk renda. Ia mengandaikan kehadiran garisan nipis tipis dalam jumlah yang kecil. Oleh kerana itu, manicure kelihatan segar dan sangat asli. Sekiranya dikehendaki, ia boleh ditambah dengan sejumlah kecil rhinestones.

Manikur Perancis sering digabungkan dengan reka bentuk geometri. Dalam kes ini, yang utama terutamanya hitam. Lukisan secara langsung juga boleh dilakukan di bawah naungan ini. Warna emas sering digunakan hanya sebagai aksen pada kuku, di mana reka bentuk digunakan.Terima kasih kepada gabungan ini, manicure itu bijaksana, tetapi pada masa yang sama cerah.

Pilihan lain boleh diterima, jadi jangan takut untuk mencuba sesuatu yang baru. Sebagai contoh, dalam gaya minimalism, putih lebih kerap digunakan. Oleh kerana itu, reka bentuk secara keseluruhannya adalah neutral dan ringkas.

Seperti yang diketahui, jaket klasik sering digabungkan dengan cetakan bunga. Dalam kes ini, ia juga relevan. Kembang halus atau bunga besar hanya akan melengkapi reka bentuk dan menjadikannya lebih menarik. Dan tidak kira sama ada ia akan ditarik dengan tangan atau digunakan menggunakan pelekat atau reka bentuk gelangsar.

Salah satu yang paling lembut dan romantis dianggap sebagai corak dalam bentuk rama-rama. Mereka kelihatan sangat cantik dengan jaket dalam warna emas. Tambahan pula, kanak-kanak perempuan lebih suka melengkapkan manicure dengan corak dalam bentuk haiwan atau cetakan haiwan. Dalam kes ini, ia adalah gabungan yang harmoni.

Manikur Perancis dalam warna emas adalah alternatif yang hebat untuk klasik. Terima kasih kepada pelbagai corak dan hiasan tambahan, mana-mana manicure akan kelihatan bergaya dan moden. Diilhamkan oleh idea dalam koleksi gambar dan berani melaksanakannya.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini