Kandungan:

 1. Peraturan pemilihan kasut asas
 2. Kasut di bawah kulit
 3. Seluar jeans kurus dan pilihan kasut
 4. Kasut yang terbakar
 5. Pilihan teman lelaki dan kasut
 6. Kasut di bawah seluar jeans klasik
 7. Kasut Capri dan kasut yang sepadan
 8. Kasut untuk pisang
 9. Bloomers: pemilihan kasut yang betul
 10. Kasut di bawah seluar jeans yang dipotong

Jeans adalah elemen sempurna dari mana-mana almari pakaian. Perkara ini dianggap serba boleh dan selesa dipakai. Perkara yang paling penting adalah memilih pakaian dan kasut yang betul untuk mereka. Dengan itu mengubah rupa anda. Sesetengah wanita cenderung untuk bersetuju bahawa seluar jeans sesuai dengan jenis kasut. Tetapi ini tidak sama sekali. Terdapat peraturan khas yang mengatakan bahawa setiap gaya seluar mesti sesuai dengan jenis kasut tertentu.

Peraturan pemilihan kasut asas

Stylists moden telah membangunkan banyak gaya seluar jeans wanita: seluar kurus, kurus, klasik, luas dan banyak lagi.Ini memberi mana-mana fashionista peluang yang unik untuk menyembunyikan kecacatannya dalam gambar, serta menekankan keanggunan pinggang dan pinggul. Perkara yang paling penting ialah pendekatan yang tepat untuk memilih gaya jeans dan kasut, yang sepatutnya sesuai dengan gaya wanita yang dipilih. Apabila memilih kasut yang harus digabungkan dengan seluar jeans, perlu diingat beberapa peraturan asas:

 1. Pertama, seluar jeans tidak boleh digabungkan dengan kasut varnis.
 2. Kedua, kasut mudah adalah sesuai untuk seluar mana-mana gaya.
 3. Dan yang paling penting - seluar jeans dan kasut harus harmoni dalam warna.

Kasut kurus dalam seluar jeans

Seluar gaya ini kelihatan sempurna pada kanak-kanak perempuan langsing dengan pinggang yang elegan dan kaki panjang. Wanita Chubby sebaiknya mengelak daripada membeli model sedemikian, kerana pilihan ini dianggap agak sesuai dan boleh menyerlahkan semua kelemahan. Anda boleh menggabungkan kurus dengan kasut, sandal bertumit tinggi, but, yang mencapai ketinggian lutut. Gadis cantik cantik boleh memakai kasut ringan atau flat balet selain jeans jeans yang kurus. Tetapi tumit tinggi untuk keindahan tinggi dikategorikan sebagai kontraindikasi. Oleh kerana imej itu akan dimanjakan dan kelihatan kelihatan janggal.

Seluar jeans seluar pendek dan pemilihan kasut

Seluar kurus boleh memanjangkan kaki secara panjang lebar dan memberi mereka kelebihan, terutamanya jika ia digabungkan dengan kasut yang mempunyai tumit tinggi. Dari seluar yang sempit harus ditinggalkan kepada gadis yang mempunyai pinggul lebar, kerana ia akan merosakkan seluruh imej. Seluar jeans tirus sering kali buku lali. Lagipun, seluar panjang boleh berkumpul dalam harmonika agak hodoh yang akan merosakkan keanggunan kaki yang indah. Dalam duet dengan model sneakers kurus dan kasut kelihatan sempurna. Pilihan ini dipilih oleh pencinta gaya sukan. Seluar jeans ini lebih suka memakai belia moden. Selalunya harmonis kelihatan seluar ketat dengan kasut atau kasut, sampai ketinggian pergelangan kaki. Wanita yang lebih yakin pada musim sejuk lebih suka melengkapkan seluar jeans dengan gaya yang sempit dengan bantuan kasut koboi.

Kasut di bawah seluar jeans "Flare"

Flare datang ke fesyen kami pada tahun 70, ketika gaya hippie memerintah. Pada masa itu ia bergaya dan bergaya untuk menggabungkan dengan kasut pada platform rata. Dan kini fesyen ini tidak meninggalkan kita. Pada masa ini, seluar jeans bergaya moden dilengkapkan dengan kasut atau kasut balet pada satu-satunya yang padat. Seluar dengan tepi koyak harus dipakai sebagai tambahan kepada kasut atau kasut. Kaki kasut yang sempurna untuk gaya seluar jeans ini. Walaupun tumit tebal pada sandal tinggi - bukan pengecualian dan peraturan fesyen.

Kasut lelaki dan kasut yang sepadan

Gaya seluar jeans lelaki mampu menampung semua kelemahan angka wanita. Teman lelaki memberi gambaran kepada gadis itu beberapa gaya budak lelaki yang remeh. Pada masa ini, ia adalah sangat bergaya untuk menghiasi gaya seluar seperti dengan potong dan patch koyak. Bersama-sama dengan kasut lelaki dan kasut kelihatan sempurna. Juga, bot atau but buku lali dengan tumit tinggi harmoni selaras dengan seluar jenis ini. Tetapi patut diingat bahawa teman lelaki tidak boleh digabungkan dengan kasut dengan varnis, kulit buaya atau model kasut yang dibuat di bawah reptilia.

Bagaimana untuk memilih kasut untuk jins klasik lurus?

Gaya seluar klasik adalah tontonan yang ideal dalam almari pakaian wanita. Ini kerana jeans ini boleh digabungkan dengan jenis kasut. Gins klasik - cantik gaya universal d, yang sesuai untuk sebarang majlis. Seluar jeans klasik sempurna dalam selaras dengan loafers, moccasins, suede atau kasut kulit. Dalam cuaca sejuk, ini boleh menjadi but buku lali atau kasut bertumit tinggi. Tetapi ini hanya terpakai kepada wanita langsing. Wakil-wakil dari separuh manusia yang indah, yang mempunyai bentuk yang agak curvaceous, harus memberi penghormatan kepada ketinggian purata tumit. Sebagai contoh, kasut terbuka atau kasut balet.Stylists menawarkan beberapa pilihan untuk seluar jeans lurus dipotong dengan tepi koyak, dalam kombinasi yang anda boleh menggunakan kasut dengan tumit luas dan tali.

Capri seluar jeans dan kasut yang sepadan

Jeans dengan kaki agak pendek, tidak sesuai untuk semua perempuan. Ini disebabkan hakikat bahawa gaya seluar ini secara visual memendekkan pertumbuhan. Oleh itu, "Capri" disyorkan memakai selain tinggi tumit. Terdapat peraturan utama: di kawasan pergelangan kaki tidak boleh ada tali atau unsur lain dari hiasan kasut.

Kasut di bawah seluar jeans pisang

Ini adalah persembahan asal jeans yang dicipta untuk generasi muda. Garis gaya melengkung kelihatan agak asli dengan kasut, kasut tinggi dan sandal ringan. Gaya seluar ini sangat harmonis dengan tumit juga. Imej akan menjadi lebih menarik jika sandal dengan stud yang tinggi mempunyai banyak rivet dan tali. Wanita bergaya yang lebih suka gaya hooligan perlu memberi penghormatan kepada kasut gaya lelaki.

Jeans dalam gaya "seluar"

Versi seluar ini dianggap sebagai oriental. Seluar ini digabungkan sepenuhnya dengan sandal dengan tumit terbuka dan tumit tinggi. Pada musim sejuk, terutamanya bloomers asli kelihatan dengan tumit buku lali.

Kasut di bawah seluar jeans yang koyak

Sneakers, moccasins, sandal - ini adalah penyelesaian yang sempurna untuk melengkapkan seluar jeans yang koyak. Almari pakaian dalam bentuk celana panjang dan flip-flop adalah sempurna untuk bersantai bercuti. Ia agak mudah dan praktikal. Terutama kerana gaya ini tidak mempunyai sempadan dalam fesyen.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini