Ramai wanita pada mesyuarat atau kenalan pertama dengan lelaki pertama sekali memberi perhatian kepada kasut. Tetapi, mustahil untuk membayangkan gambar anda dengan sempurna tanpa kasut yang berkualiti tinggi, bergaya dan harmoni. Hari ini kita akan bercakap mengenai kasut. Apa trend fesyen untuk kasut wanita akan menjadi yang paling popular pada tahun semasa?

Musim ini, pereka telah bekerja untuk kemuliaan, sekali lagi mengejutkan keindahan dengan imaginasi mereka yang tidak pernah puas. Hari ini, kasut wanita, yang dibentangkan di pameran fesyen, mengejutkan dengan kepelbagaiannya.

Kasut tumit: fesyen musim ini

Tidak dinafikan, kasut di kasut wanita - kegemaran kekal sepanjang musim. Dan sukar untuk berdebat dengan ini, kerana itu adalah tumit yang menyelesaikan banyak masalah dalam mencipta imej wanita yang canggih dan canggih. Heels menekankan angka langsing, dan gadis-gadis yang terbantut diberi keyakinan dan kewanitaan yang lebih besar.

Tumit yang luas, mantap selalu menjadi pemimpin. Lagipun, ia bukan sahaja feminin dan bergaya, tetapi juga sangat mudah.Dan jika kita menganggap bahawa reka bentuk moden model ini diwakili oleh pelbagai pilihan yang berlainan, maka manfaat tumit stabil sukar untuk diperkirakan. Ini adalah mustahak bagi pejabat dan berjalan kaki.

Motif haiwan pada kasut dengan kulit imitasi tiruan dapat dilihat dalam banyak koleksi.

Tetapi walaupun hakikat bahawa keutamaan dipindahkan ke tumit besar, kancing elegan dan pam tidak kehilangan kaitannya.

Koleksi baru penuh dengan model yang serupa. Di samping kombinasi klasik mereka dengan skirt, pakaian, saman, seluar jeans dan seluar jeans yang kurus, musim ini couturier memberikan pilihan seperti itu yang boleh dipakai dengan selamat di bawah seluar pendek dan baju kaos. Oleh itu, stilettos pasti mengambil tempat di almari pakaian wanita.

Koleksi fesyen tahun ini memakai kasut dengan jari kaki tajam, tajam. Dan jika anda sekali menyembunyikan kasut sedemikian sehingga masa yang lebih baik, maka dengan kegembiraan fesyen, masa sudah datang! Jangan ragu untuk sampai ke kasut lama yang terlupa. Dengan cara ini, trend musim ini telah menjadi kaus kaki yang berbeza atau berwarna.

Kasut rendah aliran wanita: trend fesyen

Antara model pada tahap rendah, kaki tajam masih popular. Apabila membeli kasut itu, beri perhatian bahawa kaus kaki seolah-olah sedikit diratakan. Jika kita bercakap mengenai model tertentu, pilih kasut balet, kasut dengan tumit kecil atau apa-apa pilihan lain dengan aksen asli dalam bentuk kunci, tali, tali, dan sebagainya.

Kasut yang bergaya akan kelihatan hebat dengan teman lelaki jeans dan apa-apa pakaian tanpa pakaian atau sundresses. Bentuk kasut ini membuat kaki sangat elegan, rapuh, feminin, dan pergelangan kaki sangat nipis. Oleh itu, perkara sedemikian akan mengimbangi setiap pakaian yang terlalu besar atau terlalu besar.

Kasut baji

Tidak dinafikan, kasut baji adalah kegemaran di kalangan keindahan muda. Dan kali ini, fesyen sekali lagi dikehendaki dengan model mewah yang sempurna melengkapkan busur yang bergaya. Pereka mempersembahkan kedua-dua lebih klasik bijak, tetapi tidak meninggalkan kasut asli, dan pilihan yang sepenuhnya eksotik, mengejutkan dengan kreativiti mereka.

Kasut gaya lelaki atau oxfords bergaya

Pada awal abad ke-20, apabila isyarat pertama feminisme ke belakang mula muncul, lembu-lembu sering mula muncul di almari pakaian wanita. Kasut jenis ini pada masa itu adalah sekeping bergaya dalam mencipta imej seorang wanita perniagaan. Buat pertama kali wanita muda cuba menggunakan oxfords untuk pakaian seluar ketat.

Setiap tahun kasut lelaki dalam gaya memperoleh aksen baru, lebih feminin yang berkaitan dengan palet warna, bentuk elegan dan butiran lucu. Lembu moden boleh agak mudah dipakai dengan gaya dan gaya pakaian wanita yang berbeza.

Pada tahun 2018, loafers brutal, derbies dan sami juga akan menang. Dan pereka terkenal, yang telah mengamalkan gabungan eksperimen untuk masa yang lama, menasihatkan untuk menggabungkan mereka bukan sahaja dengan seluar jeans dan seluar ketat, tetapi juga dengan pakaian ringan, rok yang berbulu dan blaus udara, mencipta imej romantis.

Permukaan yang berkilat, refleksi logam, butiran reflektif, lebih daripada biasa, popular musim ini.

Kasut kulit warna cahaya selalu relevan di luar musim, terutama apabila terdapat masa cerah yang indah di luar tingkap. Sepasang kasut berwarna pastel kegemaran anda akan menjadi acara musim bunga yang hebat. Ia sangat sesuai dengan parit yang sekarang menjadi popular atau parit susu, tetapi juga pakaian musim bunga percuma akan menjadi tambahan yang sangat baik.

Kasut wanita: reka bentuk baru

Kecenderungan bergaya musim ini adalah model luar biasa, agak terbuka. Dengan cara ini, jika sebelum ini ia tidak dapat diterima untuk memakai kasut seperti itu dengan pakaian ketat, fesyen hari ini menafikan apa-apa percanggahan dan piawaian. Oleh itu, kasut terbuka di atas ketat pada puncak populariti!

Kepelbagaian unik koleksi pereka tahun semasa. Bakat kreatif couturier melengkapi reka bentuk dengan hiasan yang unik.Unsur-unsur yang menarik dalam bentuk busur, manik, rhinestones, pompons, lacing, pengikat tidak standard dan kombinasi warna yang mengagumkan membezakan kasut moden dari yang neutral yang dipakai sebelumnya. Perhatian khusus diberikan kepada tumit yang tidak biasa, memberikan kasut pesona khusus.

Salah satu trend utama pada masa ini adalah kasut pada tumit yang dipanggil "kucing". Reka bentuk minimalis dalam gaya retro memberikan kasut seperti sentuhan konservatif, bagus untuk busur pejabat klasik. Aksen moden melenyapkan keteguhan model dengan punggung terbuka dan bahkan lacing.

Kasut dengan bulu - keputusan reka bentuk yang agak berani. Jangan malu dengan kasut seperti itu, perkara utama adalah untuk menggabungkannya dengan perkara yang betul. Model bulu adalah sempurna untuk pakaian, pakaian pemotongan geometri, tetapi pada masa yang sama sangat ringkas, seluar pendek kulit, T-shirt atau baju besar T-shirt.

Sudah tentu, sebagai tambahan kepada beberapa pasangan klasik asas kasut, mana-mana fashionista harus mempunyai pilihan kasut berani dan bergaya untuk majlis khas. Selain itu, fesyen musim ini membolehkan anda memilih model terbaik yang anda suka.

Adakah anda bersedia untuk menawan kecantikan dengan kasut yang menawan?

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini