Apa trend pada tahun 2019 akan menjadi yang paling relevan? Warna pastel atau cetakan bunga? Apakah gaya pakaian yang bergaya? Apa pendapat anda tentang trend baju lelaki dalam corak motley? Lihat busur bergaya 2019.

Pakaian dan kasut wanita dari L'Autre Chose - pemilihan bintang banyak musim

Ketenangan, gaya yang berkualiti tinggi dan feminin adalah ciri-ciri fesyen 2019, yang sepenuhnya konsisten dengan jenama Itali L'Autre Chose yang halus. Anda akan menghargai koleksi reka bentuk pakaian dan kasut, yang membolehkan anda membuat imej yang elegan dan relevan. Sutera halus dalam pakaian, kulit tulen dalam beg dan kasut akan menjadi sahabat anda yang sangat diperlukan dalam musim panas. Biarkan diri anda kelihatan baik dalam setiap situasi kehidupan.

Pakaian wanita bergaya

Reka bentuk yang ditandatangani oleh jenama-jenama terkenal di dunia, dibezakan oleh pemotongan yang sangat bijak dan perhatian terhadap hiasan.Ini menjadikan pakaian bergaya sebenar dalam warna hitam, sudah tentu, lebih daripada satu musim, dengan elegan mengiringi anda dalam pelbagai situasi. Dalam model dari koleksi dengan tali nipis, V-leher dan kaki lebar, anda dapat melihat gabungan ciri kualiti Itali dengan gaya Perancis yang elegan. Memilih pakaian serba guna untuk kerja dan pesta? Pilih 2019 jumpsuit hitam dari sutera 100%.

Pakaian asimetri dengan pola geometri, bunga dan etno

Musim ini mengalu-alukan model ekspresif. Trend musim panas tahun 2019 menggalakkan untuk menjadi ekspresif dan cerah. Pakaian corak diperlukan dalam musim ini. Jika anda cukup berani, anda boleh menggabungkan beberapa cetakan dalam satu stilisasi. Lihat foto dari catwalk dan dapatkan inspirasi. Gaun sutera yang bergaya dalam warna-warna yang berwarna-warni pasti akan merayu kepada anda, menekankan gaya gaya yang indah.

Summer 2019 Trend - pakaian juicy

Suit memakai almari pakaian moden wanita beberapa musim yang lalu, tetapi pada tahun 2019 set bunga buah juicy akan menggembirakan. Kuning, fuchsia, plum dan mungkin zamrud hijau. Mana yang manakah yang akan anda pilih sendiri? Apabila anda memakai pakaian terang, anda pasti akan menarik orang luar. Kostum ini boleh dipakai pada badan telanjang atau pada bahagian atas dan blaus mudah.

Jika anda ingin kelihatan lebih menarik, anda boleh bergantung kepada aksesori yang bergaya, contohnya beg velour clutch dengan pinggiran dan poket, yang boleh dipilih dalam pelbagai warna. Air tassels dan bulu halus - ini adalah pereka yang sangat suka musim ini. Dan tidak hairanlah! Aksesori, dipotong dengan bulu pinggir atau burung unta, menambah pesona unik dan keunikan bersama.

Jeans panjang 7/8

Seluar jeans reka bentuk ini menarik pereka beberapa musim yang lalu, dan sejak itu tidak mahu pergi ke podium. Pada musim panas, para fesyen mengucapkan selamat tinggal kepada denim biru gelap klasik dan lebih suka seluar jeans biru muda dengan pinggang tinggi, anak panah dekoratif, bengkak atau luka, yang memberikan model pemborosan khusus.

Blaus sutera dengan potong percuma

Beige adalah klasik, sama seperti hitam, putih atau kelabu, tetapi sehingga 2019 ia tidak diberi perhatian. Fesyen tahun ini akan menjadi miliknya. Jas, pakaian, seluar, pakaian, blaus atau skirt di musim ini adalah raja di jalanan. Perhatian khusus harus dibayar kepada blus percuma dengan inskripsi dan corak pada latar belakang beige. Pakaian seperti itu boleh digabungkan dalam coklat, hitam, terakota, putih, iaitu seluar dan skirt yang biasa. Pilihan pejabat yang indah.

Hasil cemerlang: celana pendek metalik

Metalik kekal relevan untuk beberapa musim berturut-turut. Sebagai contoh, seluar pendek wanita emas akan menjadi puncak musim panas ini. Mereka akan menjadikan imej lebih menarik dan kaya, terutamanya untuk pihak panas musim panas. Bahan yang cemerlang akan harmoni digabungkan dengan top monophonic tenang, dan stiletto sandal akan memberikan gaya kesan glamor akhir.

Trend fesyen 2019 untuk lelaki

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, mudah untuk melihat suasana hati tertentu untuk hari-hari yang lama, yang dicerminkan dalam cadangan rumah-rumah fesyen dan pembuat pakaian berikutnya. Pengguna suka merujuk kepada keanggunan klasik dan trend beberapa dekad lalu.

Seluar

Trend terkini akan merayu kepada pencinta seluar luas, serta gaya yang lebih sesuai. Dunia fesyen tidak boleh membuat keputusan hanya satu daripada keputusan ini, yang, selepas semua, baik untuk setiap lelaki. Di antara seluar yang luas, yang mana banyak yang dianggap sebagai pertaruhan tahun ini, perhatian khusus harus dibayar kepada model yang dipasang. Bergantung kepada keutamaan peribadi, seluar mungkin mempunyai potongan kaki percuma yang jatuh pada kasut, atau sempit dan dipendekkan. Untuk menggembirakan ramai lelaki, fesyen seluar sempit tidak lagi ketat seperti beberapa musim lalu. Tahun ini, antara cadangan terbaru akan menjadi model dengan potongan.Anda akan mempunyai pilihan seluar dalam pelbagai warna dan reka bentuk yang sangat popular dengan perhiasan moden.

Jaket dan saman: untuk pencinta klasik dan moden

Ragam juga merupakan ciri rekaan jaket dan baju terkini. Tidak ada keraguan bahawa fesyen retro telah lama menakluki dunia. Tetapi dalam hal kostum, ini benar-benar benar. Potongan klasik dan sangat elegan, seolah-olah diambil dari masa lalu, adalah penjelmaan banyak impian lelaki. Jaket dengan lap lebar, seluar dengan dua anak panah dan trim hiasan akan menjadi sangat bergaya lagi. Sudah tentu, dalam edisi yang sedikit dikemas kini, disesuaikan dengan keperluan peribadi pengguna.

Walau bagaimanapun, tahun ini semua pinjaman dari sukan akan diraikan dalam kemenangan. Jaket besar dan lengan bulat dengan aksen yang kuat, serta ketiadaan sekatan besar pada warna dan corak yang digunakan. Ini adalah ciri yang paling umum dari jaket lelaki dan pakaian musim ini.

Baju yang sesuai dengan masa kita

Shirt klasik tahun ini juga menjalani metamorfosis dan dilengkapi dengan banyak unsur menarik yang memberi mereka keaslian. Oleh itu, aplikasi yang menarik dan corak berani muncul pada mereka. Banyak model baju pada tahun 2019 dibuat dari gabungan bahan-bahan yang berbeza, mempunyai luka besar, dan juga dilengkapi dengan lengan panjang yang menarik.

Fesyen wanita dan lelaki setiap tahun dipenuhi dengan idea-idea baru dari segi reka bentuk dan warna. Walau bagaimanapun, klasik dan keanggunan tetap relevan selalu. Pilih produk dari fabrik yang mahal dan mulia, jenama terbukti yang terkenal dengan maklumat potongan dan ketepatan sempurna mereka.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini