Tato geometri adalah trend baru yang sangat asli dalam budaya ini. Kursus ini sentiasa berkembang. Kerja-kerja tuan, dibuat dalam gaya ini, kelihatan hebat.

Membuat sketsa untuk tatu seperti itu adalah snap. Ia cukup untuk mengingat pelajaran geometri dan bermain dengan garis-garis dan bentuk, mencipta pelbagai lukisan. Memohon corak sedemikian memerlukan pengalaman dan kemahiran sebenar. Satu sentuhan yang salah boleh merosakkan komposisi yang tidak boleh ditarik balik. Wizard kegilaan akan membolehkan anda membuat komposisi cerita yang menakjubkan.

Gambar-gambar sedemikian tidak boleh dipanggil sesuatu yang baru. Malah pada zaman purba, imej seperti itu suci dan membawa makna yang mendalam, terjalin dengan gabungan bentuk dan garis. Sebagai contoh, segitiga adalah perkahwinan, azab, keseimbangan, kebakaran, triniti. Bergantung kepada apa segi tiga ini digabungkan dengan dalam komposisi, kesimpulan dibuat tentang makna, yang ditetapkan untuk setiap orang yang unik.

Untuk pembentukan corak yang digunakan baris:

 • melengkung;
 • lurus;
 • meander;
 • pecah.

Dan juga angka-angka:

 • bulatan;
 • dataran;
 • segi tiga;
 • trapezoid dan lain-lain.

Selalunya, tukang membuat lukisan dalam ruang dua dimensi. Dengan bantuan tatu sedemikian, anda boleh dengan jelas dan mewarna warna dalaman anda dan menekankan ciri-ciri watak anda. Lukisan boleh kecil atau besar dengan banyak butiran. Tidak masuk akal untuk membuat mikromat dengan cara ini. Seluruh intipati karya tuan yang mantap di dalamnya tidak boleh dipertimbangkan.

Tatu geometri: bunga, serigala, rubah, burung hantu, singa dan lukisan lain

Di rangkaian sosial, anda boleh menemui banyak kumpulan membincangkan pelbagai tatu. Terdapat juga sekumpulan tatu geometri VK di mana anda boleh menemui banyak lakaran corak dan petua berharga daripada tukang-tukang yang berpengalaman.

Sebelum anda mencari tatu geometri yang sesuai, anda harus mempelajari makna imej itu sendiri. Antara tatu yang paling popular adalah monopoli serigala yang terbentuk daripada bentuk geometri. Pemangsa ini melambangkan:

 • keberanian;
 • keberanian;
 • keupayaan untuk menyesuaikan diri;
 • ketahanan;
 • akan menang

Serigala itu sentiasa dihormati, dan banyak pencinta untuk menghiasi badan dengan lukisan memilih tatu seperti kecerdasan dan kelajuan binatang ini. Sesiapa yang menyukai senyuman serigala tidak berhak untuk menjadi pengecut, lambat dan tidak ragu-ragu. Serigala setia kepada pek dan serigala. Dia melepaskan tenaga ini kepada pemilik tatu.

Mereka yang ingin menggunakan rubah sebagai haiwan totemik harus tahu bahawa simbol ini beragam dan tidak jelas. Di negara yang berbeza, sikap terhadap rubah adalah kontroversi. Ada yang membenci dia, yang lain, sebaliknya, memuji sifat-sifat binatang itu. Orang Cina menganggap haiwan itu sebagai penjaga hayat, yang membawa panjang umur. Jika rubah juga putih, maka anda boleh bergantung kepada kekayaan dan kesejahteraan.

Gambaran binatang itu pada tubuh adalah tanda dari seseorang yang berusaha untuk mengembangkan diri, kemerdekaan dan pertumbuhan rohani. Orang-orang seperti itu mahu menunjukkan kekuatan dalaman mereka. Juga, rubah itu adalah simbol penipuan, kebencian dan kekesalan. Kanak-kanak perempuan boleh menekankan dengan corak yang sama seksualiti dan kecanggihan mereka dalam cinta.

Pesanan yang kerap untuk artis tatu adalah bunga yang dibuat dalam gaya geometri. Lukisan sedemikian adalah simbol kehidupan, kelahiran semula, melahirkan anak. Untuk warna pada badan, warna mereka sangat penting:

 • putih - kesucian;
 • merah - keghairahan;
 • hitam adalah kematian.

Imej geometri yang popular telah menjadi burung hantu atau burung hantu. Burung itu sendiri dikaitkan dengan kekuatan gelap, sementara ia adalah simbol kebijaksanaan yang paling mendalam. Seringkali, burung hantu digambarkan dalam komposisi dengan jam untuk menekankan kedalaman kandungan falsafah lukisan itu.

Banyak negara mengaitkan burung hantu dengan dunia lain. Imej mereka pada badan perlu dipikirkan terperinci terkecil, kerana simbol semacam itu boleh membawa tenaga yang berat kepada seseorang dan menjejaskan kehidupan di masa depan.

Tatu geometri: lelaki dan perempuan

Tato kebanyakan geometri adalah universal dari segi penggunaan untuk lelaki dan wanita. Perbezaan boleh dikenalpasti hanya pada titik-titik tertentu. Tatu badan lebih kerap dipilih oleh lelaki. Tato wanita kelihatan lebih padat dan elegan. Juga, wanita mengambil plot kurang agresif gambar.

Lelaki jarang meletakkan tatu pada bahagian belakang atau pangkal paha. Ia adalah prerogatif wanita. Peraturan yang sama berlaku untuk kawasan di bawah payudara. Bagi plot, lelaki kurang berkemungkinan menggunakan bunga dan inskripsi romantis. Juga, wanita cenderung menghiasi badan dengan burung yang bukan milik pemangsa. Apa yang paling ramai wakil seks yang kuat tidak diterima.

Geometri tatu pada kaki, lengan, belakang dan bahagian badan yang lain.

Apabila memilih tempat untuk melukis pada kulit, anda perlu ingat beberapa perkara umum. Pilihan lokasi intuitif boleh memberitahu banyak tentang pemilik tatu. Contohnya, gambar di kepala bermaksud seseorang ingin mendapatkan berat badan dalam masyarakat. Seperti tatu boleh membantu anda menemui kebolehan tersembunyi dalam diri anda. Pada masa yang sama pemilik corak tidak dapat mengawal proses ini.

Tatu yang lebih rendah pada leher bermaksud bahawa orang itu dikurniakan dengan kualiti yang unik atau jarang dan dia ingin menunjukkan ini. Pada masa yang sama dia agak tegang, memandangkan dia tidak dapat mengatasi peristiwa semasa.

Tangan kiri bermakna seseorang menggunakan penyelesaian masalah yang biasa. Dia cenderung untuk beroperasi dengan stereotaip dalam semua keadaan. Sebaliknya, tangan kanan bermaksud keinginan yang terang untuk menyatakan diri. Pemilik tatu itu tegas dan tegas, sementara kadang-kadang ia tidak mempunyai kelenturan.

Tatu di dada adalah satu cabaran kepada dunia sekitar. Seseorang tidak mahu mengikuti norma-norma dan mengisytiharkan haknya untuk secara bebas memutuskan nasibnya. Selalunya, orang-orang seperti ini tidak boleh bergaul dan tidak dapat dipisahkan. Melukis di perut - ini adalah keengganan hubungan rapat dengan orang luar. Pemilik tatu mempunyai beberapa kawan, dan kalangan kenalannya mengalami pengalihan biasa. Punggung dengan tatu bermaksud keinginan untuk menguasai. Pada masa yang sama, seseorang mempunyai dan menunjukkan perlindungan dalaman dari pengaruh luar.

Tato di kaki bermaksud bahawa pemiliknya ingin menarik perhatian orang lain ke beberapa sifatnya. Seseorang terdedah kepada penggalian diri. Sekiranya gambar itu terletak di kaki, maka seorang rakan sedang mencari - belakang yang luas untuk perlindungan dan sokongan. Kemungkinan besar, pembawa tatu tersebut tidak puas dengan apa yang sedang berlaku dan saya ingin melindungi diri mereka sendiri.

Selepas mengetahui maksud plot yang dipilih dan menentukan tempat untuk tatu, anda boleh meneruskan prosesnya dengan selamat. Dengan pendekatan yang betul, hasilnya akan menjadi tatu geometri yang menakjubkan.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini