Sukar untuk membayangkan dunia fesyen tanpa pakaian wanita. Setiap musim kita melihat trend baru yang kadang-kadang tidak dapat diprediksi bahawa tidak setiap fashionista bersedia untuk mencuba dan membeli sesuatu yang kreatif. Tetapi selalunya, mengutuk keputusan reka bentuk berani, entah bagaimana kita cuba mencuba imej baru. Lagipun, pada akhirnya, ini adalah ekor terakhir! Saya tertanya-tanya apa kejutan dalam reka bentuk gaun yang telah kami sediakan tahun ini?

Keanggunan asal

Dalam pilihan pereka pakaian elegan tahun ini, couturiers bercita-cita tinggi tidak melepaskan peluang untuk gaya yang mewah, dengan tepat menekankan angka wanita, untuk menambahkan aksen terang yang ekspresif.

Palet warna model monophonik dikurniakan warna-warna murni mulia, hijau, biru, kelabu, merah jambu.

Rapi kemas tanpa embel-embel sangat baik menyoroti bahagian terbaik bentuk wanita cantik, dan fabrik berkualiti tinggi kelihatan mahal dan menarik.

Kreatif pereka

Perhatian khusus diberikan kepada imej wanita kontroversial, menakjubkan, dan kadang-kadang, kontroversial, yang pakaiannya mengejutkan dengan hasil kreatif reka bentuk yang eksentrik.

Maksimumisme yang disengajakan bagi pereka bercanggah dengan stereotaip kecantikan yang berlaku. Bentuk dan siluet yang tidak biasa, butiran asli dan gabungan gaya adalah satu lagi alasan untuk membuat spekulasi tentang masa depan fesyen, yang melampaui kelemahlembutan dan kesederhanaan wanita. Tetapi ini adalah titik - untuk menunjukkan perbezaan emosi yang signifikan antara berulang-ulang dari tahun ke tahun gaya dan benar-benar tidak konvensional - melihat baru pada perkara-perkara.

Flounces and frills - undulation mewah

Apa yang boleh membuat gaun lebih megah, lebih menarik dan lebih feminin? Tidak dinafikan, terapung, ruffle, kentut. Elemen ini merupakan tambahan hebat kepada kedua-dua musim bunga musim panas dan musim luruh-musim sejuk. Potong santai di lengan baju, kerah dan skirt baju memberikan kelembutan yang menarik, ringan dan sedikit semangat untuk gambar. Benang berombak sesuai walaupun dalam gaya pejabat, dengan lembut mencairkan bentuk yang ketat mereka.

Kasual bandar yang bergaya

Kasual - gaya kegemaran wanita untuk kehidupan seharian. Di dalam almari pakaian setiap wanita fesyen, pasti ada koleksi pakaian comel potong percuma atau format lain yang menarik, di mana dia merasa tidak hanya selesa, tetapi juga sangat bergaya. Lagipun, fesyen telah lama menghapuskan stereotaip "hanya tumit di bawah pakaian," yang tidak boleh tetapi sememangnya indah dari manusia.

Couturiers moden telah membuktikan bahawa model mereka agak organik dan juga sangat digabungkan dengan sandal, kasut berkelajuan rendah, flat ballet, slate, dan lebih baru-baru ini dengan moccasin atau laconic yang tidak sopan. Dan ini adalah satu lagi bukti bahawa busur feminin anggun boleh menjadi praktikal dan bersahaja.

 

Lebih banyak lagi musim ini! Matahari terbakar yang mewah

Stripe dan cetakan geometri berbeza

Cetakan dan garis-garis geometri dari tahun ke tahun perjalanan pada pameran fesyen pereka muda. Dan tidak menghairankan, kerana corak sedemikian mewujudkan kontras yang jelas dan ekspresif dengan warna latar belakang pakaian, yang menjadikan imej lebih menarik dan lebih cerah.

Di samping itu, jalur membujur atau melintang adalah cara yang licik dan terkenal untuk membetulkan gambar secara visual.

Model "loceng"

Pakaian rajutan

Gaun yang elegan untuk pilihan petang atau perayaan

Masalah memilih pakaian malam, mungkin, adalah biasa kepada setiap gadis yang ingin menjadi istimewa pada hari penting ini untuknya. Selalunya kita dapat melihat model yang terlalu "pintar", lebih baik dengan butir-butir yang terang-terangan. Dan hakikat bahawa kita menikmati malam perayaan tidak mungkin patut. Lagipun, anda mahu keharmonian gaya, elemen unik, kekangan sederhana dan ekspresikan "saya" anda sendiri.

Dan pada tahun ini, pereka berbakat cuba yang terbaik!

Model lanjutan pada angka itu

Gaya klasik pakaian pemasangan yang panjang telah berubah dengan nyata pada tahun ini. Unsur-unsur yang tidak dijangka dalam bentuk luka dan potongan yang menggoda, sisipan lutut, comel, dan kadang-kadang, cetakan ironik pada bentuk yang cukup konservatif pakaian sangat dikenang oleh model biasa.

Menarik "mini"

Trapezium mini

Gaya etnik yang berwarna-warni

Corak renda dan ukiran

Dan musim ini, kami tidak meninggalkan trend untuk pemotongan dan renda berpola. Ramai wanita, yang ingin menekankan keinginan mereka, keghairahan dan seksualiti, lebih suka pakaian yang mempunyai sekurang-kurangnya sedikit ketelanjangan.

Pakaian bergelombang

Pakaian baju atau gaun berpakaian

Imej separuh sukan

Air Beach Outfits

Moden "Vintage"

Nota-nota nostalgia tahun 70-an, hingga 90an, dikesan dalam gaun yang juga akan relevan pada tahun baru. Mereka seolah-olah dicipta oleh para pereka untuk sifat romantis dan mereka yang tahu cara menggabungkan gaya vintage dan moden.

Trend vintaj telah lama menjadi lama dan hidup pada masa lalu.Pereka kreatif kreatif secara radikal mengubah keadaan: cetakan sebenar, warna, penampilan yang bergaya berfungsi!

Reka bentuk moden "maxi"

Tidak mustahil untuk melihat acuh tak acuh kepada seorang wanita cantik dalam gaun maxi. Model semacam itu sendiri menjadikan imej itu misterius, lengkap dan lengkap.

Berpakaian ke lantai melibatkan banyak eksperimen dengan reka bentuk. Kain dan tekstur, kemasan dan bentuk, warna dan corak mengagumi kepelbagaian dan idea-idea kombinasi. Banyak pilihan cut memberikan wanita muda dengan pelbagai pilihan untuk setiap rasa.

Pejabat fesyen - siluet ketat

Minimalism yang unik: bergaya dengan tanpa embel-embel

Seperti yang anda dapat lihat, trend fesyen untuk pakaian dalam banyak cara mengulangi motif-motif musim sebelumnya. Tetapi bagaimanapun, reka bentuk moden pakaian wanita mewah hari ini masih membuat sentuhan terang. Dan agar tidak terikat sepenuhnya dalam pelbagai idea yang banyak, gadis itu harus mewakili pakaian bergaya terbaiknya, yang akan kelihatan sempurna pada angka itu dan menyamai wataknya.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini