Kandungan:

  1. Gaya klasik
  2. Gaya luas
  3. Jeans pinggang yang rendah
  4. Lelaki Jeans kurus
  5. Seluar jeans
  6. Seluar jeans pudar
  7. Bagaimana untuk memilih gaya jeans yang betul?

Hampir semua lelaki, walaupun dari usia muda, mempunyai perkara yang tidak dapat ditukar dalam pakaian mereka - seluar jeans. Lagipun, mereka adalah pilihan pakaian yang sangat baik yang berfungsi untuk membuat imej untuk semua kesempatan. Stylists moden setiap tahun menawarkan banyak idea reka bentuk untuk lelaki. Terdapat beberapa gaya jahitan jahit: pemotongan klasik, kurus dan luas, seluar jeans dengan borgol, rvanki. Oleh itu, setiap lelaki boleh memilih versi jeans yang betul untuk dirinya sendiri, yang bukan sahaja akan selaras dengan pakaian luar, tetapi juga menyembunyikan semua kelemahan dalam angka itu. Dalam artikel ini, kami mencadangkan untuk membincangkan semua gaya seluar jeans untuk memudahkan lelaki membuat keputusan mengenai pilihan seluar untuk imej mereka.

Seluar jeans gaya lelaki klasik

Dalam fesyen moden, jeans klasik tidak kehilangan populariti mereka. Perubahan utama adalah warna seluar. Yang biasa untuk semua bahan hitam telah digantikan oleh warna biru kaya. Oleh itu, lelaki yang sebelum ini memilih seluar jeans hitam lebih suka melupakan gaya gelap yang membosankan dan cuba mempelbagaikan rupa klasik mereka dengan warna yang kaya. Versi seluar jeans ini sepadan dengan gaya kasual.

Kini baju dengan sempurna disemai sempurna dengan seluar biru lurus. Bagi skala warna baju, nada nada pastel atau cahaya adalah ideal. Sabuk coklat, pasir atau moccasin coklat dengan tali hendaklah digunakan sebagai tambahan kepada rupa klasik lelaki.

Pereka moden menawarkan gaya jeans yang sangat selesa yang tidak mempunyai corak, pelbagai dekorasi dan cetakan. Pada masa ini, seluar jeans keluli tahan karat yang bergaya, sesuai untuk sebarang gaya pakaian. Seluar dalam gaya klasik kelihatan sempurna dengan kemeja gaya sukan, serta kasut, digabungkan dengan gamut warna tali pinggang kulit. Nah, dan orang-orang yang mempunyai imej seumur hidup koboi harus memberi perhatian kepada seluar jeans biru, di samping baju merah dan sepatu kasut coklat sempurna.

Gaya seluar jeans yang luas

Pilihan seluar ini adalah universal, kerana ia sesuai untuk mana-mana lelaki. Ciri yang paling penting dalam seluar jeans yang luas adalah gaya pakaian ini mampu menumpahkan lelaki selama beberapa tahun. Iaitu, ia memungkinkan untuk kelihatan sedikit lebih muda. Pereka moden suka gaya seluar jeans ini kerana hakikat bahawa di sini anda boleh menggunakan banyak kombinasi menarik dengan pakaian lain. Seluar jeans yang luas terutama dianggap sangat selesa, kerana mereka tidak memegang badan seorang lelaki dalam sebarang pergerakan. Potongan seluar ini mampu menyembunyikan semua cacat seorang lelaki. Seluar jeans lengan panjang sesuai untuk mereka yang mempunyai badan sukan yang membina. Sesetengah seluar bergaya dan sporty akan kelihatan, jika terdapat poket patch sebagai suplemen.

Jeans Waist Rendah Lelaki

Versi seluar ini tidak relevan apabila mencipta gaya pejabat pakaian. Seluar dengan pinggang yang rendah sesuai untuk rekreasi luar atau berjalan kaki melalui taman. Mereka digabungkan sepenuhnya dengan kemeja-T-gaya dan kelihatan agak asli jika terdapat pintu di dalamnya. Lebar atau sempit ke seluar jeans bawah - adalah pilihan lelaki, di mana perkara yang paling penting untuk diingat mengenai tujuan misi mereka. Jeans, dengan pinggang yang rendah, dijahit dari kapas, idealnya digabungkan dengan jaket atau jaket cahaya, sehingga mencipta rupa cinta. Selain itu, seluar jenis ini selain baju dalam gaya klasik dan cermin akan memberikan pandangan maskulin yang misteri dan keaslian tertentu.

Lelaki seluar jeans kurus

Stylists moden telah memutuskan untuk hanya menjejalkan fesyen versi jeans yang kurus untuk lelaki. Selain itu, setiap tahun model sedemikian menjadi semakin banyak. Sebagai hiasan seluar seperti itu digunakan:

  • benang yang tidak dijahit semasa jahit;
  • luka khas meniru lubang koyak;
  • suspender.

Pilihan seluar ini digabungkan sepenuhnya dengan mana-mana jenis pakaian luar. Sebagai contoh, seluar jeans biru gelap kelihatan hebat dengan kemeja-T dan topi, dan seluar berwarna terang sempurna dalam harmoni dengan kemeja putih dan hitam. Dan patut diingat perkara utama! Sekiranya seorang lelaki mempunyai membina badan yang agak padat dan pertumbuhan yang rendah, maka jeans yang kurus harus dibuang. Ini boleh merosakkan penampilan, menonjolkan semua kelemahan. Seluar ketat sempurna hanya untuk lelaki yang tinggi dan langsing. Bagi kasut, maka anda boleh menggunakan versi klasik. Ia semua bergantung kepada keadaan cuaca.

Jeans - seluar untuk lelaki

Kebanyakan lelaki lebih suka memakai seluar klasik yang diperbuat daripada denim di dalam almari pakaian mereka. Lagipun, ini adalah versi model yang sesuai untuk imej perniagaan.Jeans klasik biru dengan anak panah kelihatan hebat dengan kasut dan baju ketat. Dalam pakaian ini, anda boleh mengadakan sebarang mesyuarat dan menghadiri mesyuarat perniagaan.

Seluar jeans pudar untuk lelaki

Sekali lagi, di puncak fesyen menjadi jeans dengan unsur-unsur yang dipakai, bintik-bintik kabur dan modulasi kesemutan. Jalur benang dan luka membolehkan orang muda membeli beberapa versi seluar jeans, dibuat dalam warna warna yang berbeza. Pada asasnya, gaya ini digunakan untuk membuat imej untuk berjalan-jalan dan pertemuan dengan kekasihnya. Oleh itu, seorang lelaki cuba menunjukkan diri sebagai tomboy muda.

Bagaimana untuk memilih gaya jeans yang betul?

Yang pertama adalah mengambil kira angka itu. Lelaki bertingkat pendek harus memberi penghormatan kepada celana hijau atau biru klasik. Nah, dan wakil-wakil setengah manusia yang kuat dengan tubuh seorang atlet harus memilih gaya seluar yang sempit atau lebih lebar dalam warna biru. Jeans mesti mempunyai warna dan gaya yang sesuai dengan kategori umur seorang lelaki, dan mesti mematuhi status sosial.

Jeans - ini adalah perkara yang tidak boleh ditukar ganti di mana-mana almari pakaian. Seluar denim adalah pembantu yang sempurna untuk membuat imej yang bergaya. Lagipun, mereka tidak hanya berpakaian generasi muda, tetapi juga orang tua.

 

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini