Kuku yang rapi dan reka bentuk yang cantik telah lama dianggap sebagai ciri setiap gadis. Tetapi untuk kekal dalam trend, anda perlu mengetahui semua produk dan trend baru yang akan relevan pada musim yang akan datang. Kami telah memilih untuk anda idea yang paling segar dan bergaya, di antaranya anda boleh menemui sesuatu yang menarik dan sesuai untuk diri anda sendiri.

Trend utama musim musim luruh-musim sejuk

Pertama sekali, perlu diingat bahawa dengan kedatangan musim sejuk, trend utama tidak akan berubah. Alam semulajadi, bentuk semulajadi dan ketiadaan warna cerah masih kekal dalam fesyen.

Pertama sekali, ia mempengaruhi bentuk kuku. Idealnya, ia mestilah berbentuk badam atau bujur, kerana ia kelihatan lebih semula jadi. Pencinta dataran marigold perlu menimbang semula keutamaan mereka. Tetapi jika cinta untuk bentuk ini terlalu besar, maka jangan buat sudut terlalu tajam.

Bagi panjang, yang terbaik adalah untuk membuat kuku pendek. Walau bagaimanapun, ingat bahawa kuku yang tidak perlu kelihatan konyol.

Yang paling relevan dalam musim baru akan menjadi warna pastel. Ia sememangnya sejagat, jadi ia boleh digunakan dalam mana-mana musim.

Kami juga mengesyorkan untuk melihat warna gelap, kaya dan dalam. Ini termasuk coklat, biru, ungu, plum, marsala dan hitam. Mereka kelihatan hebat sebagai lapisan monokromatik, serta asas untuk mencipta corak.

Tidak mustahil untuk tidak memperhatikan populariti istimewa kelabu. Ia kelihatan sangat mulia, dan juga membolehkan anda menggabungkannya dengan warna yang tidak kurang menarik.

Apa yang penting, pada musim luruh musim sejuk dalam trend akan menjadi pelbagai tekstur. Iaitu, anda boleh dengan mudah menggabungkan dalam satu reka bentuk matte dan permukaan berkilat atau kilauan logam. Secara umum, jangan teragak-agak untuk menunjukkan imaginasi dan membuat reka bentuk kuku asal.

Trend utama manicure pada musim gugur-musim sejuk

Nombor Trend 1: manicure matte

Pada tahun yang akan datang, salutan matte akan menjadi sangat popular. Selain itu, jika dikehendaki, ia boleh digabungkan dengan glossy atau supplement dengan corak yang bergaya, rhinestones.

Bagi julat warna, tiada sekatan khusus, menggabungkan sebarang warna yang anda suka. Sebagai contoh, warna cahaya sempurna untuk kedua-dua kehidupan seharian dan hari bekerja. Warna gelap kelihatan lebih meriah, jadi mereka boleh digunakan untuk membuat penampilan petang.

Trend # 2: Marmer

Salah satu pilihan yang paling hebat dan luar biasa untuk reka bentuk kuku adalah, tentu saja, manicure marmar. Tidak seperti kebanyakan orang lain, gambar tertentu ini sesuai di mana-mana keadaan. Sesungguhnya, jika dikehendaki, ia boleh dibuat lebih atau kurang sengit.

Mengenai kaedah penciptaan, terdapat banyak. Salah satu yang paling popular adalah setem. Kaedah ini sangat baik untuk manicure di rumah. Keputusan cemerlang boleh diperolehi menggunakan kaedah air atau memberus gigi.

Dengan cara ini, corak tertentu ini boleh digabungkan dengan lapisan tunggal warna dalam warna pastel. Ia kelihatan sangat bagus dan selesa.

Trend nombor 3: rhinestones

Beberapa ketika dahulu, rhinestones dirawat sangat berhati-hati, mengingati mereka sepenuhnya tidak sesuai dengan reka bentuk kuku. Sebilangannya, ini adalah benar, tetapi sangat penting bahawa semuanya menjadi sederhana. Oleh itu, kami cadangkan menggunakannya dalam kuantiti yang kecil supaya reka bentuk tidak kelihatan terlalu banyak.

Dengan bantuan rhinestones, anda boleh menumpukan pada satu atau dua jari. Mereka juga boleh menghiasi manicure Perancis dan bulan yang terkenal. Ia kelihatan sangat lembut, feminin.

Trend # 4: Serbuk

Jika rhinestones tidak menyukai anda, gunakan serbuk sebagai hiasan. Ia tidak kelihatan begitu terang, tetapi pada masa yang sama ia jelas menyoroti lukisan jumlah pada kuku. Ia juga sering digunakan untuk memberikan manicure kesan matte.

Perlu diingat bahawa hiasan seperti pada kuku ringan kelihatan lembut, dan gelap memberikan bangsawan istimewa. Itulah sebabnya serbuk sering digunakan untuk membuat manicure untuk aktiviti petang.

Trend nombor 5: kamifubuki

Di sebalik nama asli itu adalah konfetti sebenar untuk reka bentuk kuku. Mereka mendapat populariti dengan cepat pada tahun lalu dan masih relevan.

Gunakannya paling kerap untuk hiasan pada penutup gelap monofonik. Ia kelihatan meriah, jadi camouf adalah salah satu pilihan reka bentuk terbaik untuk Tahun Baru.

Bagi lokasi confetti, anda boleh memilih sebarang pilihan. Yang paling popular adalah penyebaran huru-hara, tetapi reka bentuk teratur kelihatan tidak kurang bergaya.

Trend # 8: Geometri Bergaya

Reka bentuk geometri kekal relevan untuk beberapa musim berturut-turut dan ini tidak menghairankan. Walaupun kesederhanaan pelaksanaan, kuku dengan corak sedemikian sentiasa kelihatan elegan, mengagumkan. Pada masa yang sama, reka bentuk ini akan relevan bukan sahaja dalam kehidupan seharian, tetapi juga di tempat kerja. Anda harus mengakui bahawa bagi banyak faktor ini sangat penting.

Trend nombor 7: menggosok

Tidak setiap gadis akan menyukai reka bentuk kuku yang luar biasa dengan bantuan menggosok. Fakta adalah bahawa kuku selepas ia mempunyai kilauan logam ciri.Tetapi pada masa yang sama, bergantung pada warna dan komposisi rub-in, kesannya mungkin kelihatan berbeza.

Lebih baik memilih reka bentuk ini untuk acara terang. Dalam kehidupan seharian, mungkin kelihatan sedikit tempat jika anda bekerja di pejabat.

Trend nombor 8: lukisan bertema

Sudah tentu, pada musim luruh dan musim sejuk, jangan lupa tentang lukisan tematik untuk kuku. Dedaunan merah, titisan hujan, salji salji dan pokok Krismas - semua ini mengingatkan musim sejuk. Oleh itu, jangan lepaskan peluang untuk menggambarkan sesuatu seperti itu pada kuku anda. Ia kelihatan sangat bagus dan selesa.

Buat reka bentuk kuku yang bergaya dan asli tidak sukar jika anda tahu dengan tepat apa yang anda mahukan. Tetapi ingat bahawa lukisan itu akan kelihatan baik hanya pada kuku yang baik dan rapi. Oleh itu, daftar untuk tuan sebenar yang sentiasa menjaga keselamatan anda semasa prosedur.

Manicure Autumn-Winter 2017-2018

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini