Bulan adalah faktor kuat yang bertindak pada banyak proses di Bumi. Diingatkan terlebih dahulu mengenai mood dan tenaga setiap hari bulan, anda boleh menyesuaikan diri dengan mereka dan menggunakan sumber dalaman anda secepat mungkin.

1 Jun (28 hari lunar)

Waning Moon di Taurus

Hari ini agak sia-sia. Untuk memudahkan tugas, hari ini adalah lebih baik untuk menumpukan hanya kepada isu-isu utama, meletakkan perkara-perkara kecil yang lain. Mereka hanya akan memperburuk kekeliruan. Rumah harus berhati-hati terhadap pertengkaran yang dapat menggugurkan dari awal.

2 Jun (29 hari lunar)

Waning Moon di Taurus

Analisis berhati-hati tentang apa yang sedang berlaku menimbulkan kemunculan idea-idea cemerlang yang kemudiannya akan menjadi penentu dalam hal-hal pertumbuhan kerjaya. Hari ini tidak perlu menyelam ke dalam rutin, kerana peristiwa yang paling hebat mungkin menjadi realiti.

3 Jun (30-1 hari lunar)

Waning Gemini di Gemini

Hari ini, hari ini mempunyai inisiatif dan tenaga.Dalam kes ini, anda harus memilih mereka yang tidak memerlukan rendaman dan tumpuan yang mendalam. Impulsiveness boleh dimainkan pada hari ini.

4 Jun (2 hari lunar)

Bulan Berkembang di Gemini

Hari ini perlu berkomunikasi dengan orang yang tersayang. Mereka perlu mengehadkan semua kenalan hari ini. Dalam hal kewangan, anda perlu menunjukkan ketegaran dan ketabahan, dan cintakan untuk menjadi lebih lembut dan lebih patuh.

5 Jun (3 hari lunar)

Bulan yang Berkembang di Kanser

Hari ini terdapat kebarangkalian yang tinggi untuk mendapatkan kemalangan atau mengalami kecederaan. Ia perlu menjadi perhatian yang saksama dan tidak mengatasi keadaan. Dalam soal wang, anda perlu mengimbangi dan memastikan bahawa permainan itu bernilai lilin.

6 Jun (4 hari lunar)

Bulan yang Berkembang di Kanser

Hari ini adalah masa untuk menunjukkan keterlaluan, kerana sikap yang terlalu serius terhadap apa yang berlaku boleh menyebabkan akibat yang serius. Faedah akan membawa hanya tenaga fizikal, tetapi aktiviti mental tidak akan produktif.

7 Jun (5 hari lunar)

Bulan Berkembang di Leo

Hari ini terdapat risiko yang tinggi untuk menghasut konflik. Untuk mengelakkan ini, disyorkan untuk berdiam diri dan menyembunyikan kerengsaan anda. Adalah lebih baik untuk membataskan kos, dan menghabiskan sebahagian besar masa anda dengan keluarga anda.

8 Jun (6 hari lunar)

Bulan Berkembang di Leo

Walaupun keramahan yang anda mahu tunjukkan. Keselesaan maksimum hari ini dapat dicapai hanya bersendirian. Hari ini, nasib akan berubah kepada mereka yang cuba memenangi loteri. Untung yang tidak dijangka juga mungkin.

9 Jun (7 hari lunar)

Bulan Berkembang di Virgo

Hari ini sesuai untuk memperbaiki keadaan material. Rakan-rakan, saudara-mara dan orang asing yang lengkap akan datang untuk menyelamatkan. Tenaga nikmat individu kreatif.

10 Jun (8 hari lunar)

Bulan Berkembang di Virgo

Hari ini nikmat hubungan cinta dan ini harus digunakan. Anda juga boleh menunggu nasib baik dalam kerjaya anda. Hari ini, hubungan lama akan menguatkan dan yang baru akan muncul. Selamat hari untuk kenalan baru.

11 Jun (9 hari lunar)

Bulan Berkembang di Libra

Untuk mendapat hari ini perlu cuba. Tetapi kesihatan tidak akan gagal, ia patut diambil. Dalam kehidupan peribadi anda boleh menjangkakan kejutan yang menyenangkan.

12 Jun (10 hari lunar)

Bulan Berkembang di Libra

Untuk berjaya menyelesaikan semua yang dirancang, adalah perlu untuk meletakkan banyak usaha dan menghabiskan banyak masa. Mungkin keputusan yang paling gila akan membantu. Kesan yang menarik akan berlakon dari masa lalu.

13 Jun (11 hari lunar)

Bulan Berkembang di Scorpio

Hari ini baik untuk perbuatan dan keputusan yang berani. Terdapat peluang untuk menjadi motivator untuk orang lain, yang akan menyokong dan akan mengulangi tindakan berani. Wang hari ini lebih baik untuk menyelamatkan dan tidak membelanjakan tanpa keperluan.

14 Jun (12 hari lunar)

Bulan Berkembang di Scorpio

Hari membawa risiko kecederaan. Anda perlu lebih berhati-hati dalam perniagaan dan pergerakan. Anda juga harus mengelakkan tindakan impulsif dan keputusan ruam. Isu wang akan diselesaikan dengan cepat dan mudah, tetapi dalam bidang kehidupan lain, ia patut disiapkan untuk segala macam masalah.

15 Jun (13 hari lunar)

Bulan Berkembang di Sagittarius

Tenaga yang baik pada hari itu akan membolehkan anda mengambil jalan penyembuhan dan meningkatkan daya hidup. Fokusnya adalah mengenai perkara kewangan. Lingkaran kehidupan peribadi memerlukan keputusan yang bijak.

16 Jun (14 hari lunar)

Bulan Berkembang di Sagittarius

Hari ini akan berlalu di bawah tanda keghairahan dan percintaan. Anda dengan selamat boleh bergegas ke dalam pusaran air perasaan dan mendapatkan keseronokan dari itu. Hari akan lebih berjaya jika anda mengambil inisiatif.

17 Jun (15 hari lunar)

Bulan Penuh, Bulan di Capricorn

Hari ini, titik perubahan boleh datang dalam banyak bidang kehidupan. Adalah penting untuk tidak tergesa-gesa, tetapi bertindak sebagai maklumat yang diperlukan terkumpul.

18 Jun (16 hari lunar)

Waning Moon di Capricorn

Pertikaian di tempat kerja mungkin akan membawa kepada keputusan yang betul. Akibatnya, mungkin akan mendapat keuntungan besar. Hubungan peribadi akan memerlukan intuisi yang dibangunkan untuk perkembangan selanjutnya. Pada hari ini, anda harus mengelak daripada apa-apa jenis.

19 Jun (17 hari lunar)

Waning Moon di Capricorn

Nampaknya orang-orang di sekeliling terlalu dekat dengan hati anda untuk mengambil kata-kata yang anda katakan dengan jujur. Oleh itu, anda harus berhati-hati dalam komunikasi dan dalam pilihan topik untuk perbualan. Prosedur pembersihan akan membawa manfaat maksimum. Anda boleh melakukan pembersihan dan kerohanian secara fizikal.

20 Jun (18 hari lunar)

Waning Moon di Aquarius

Hari ini kondusif untuk bersendirian. Dia baik untuk tugas-tugas kreatif. Sudah tentu, tidak semuanya akan berfungsi dengan segera, tetapi anda tidak boleh terlalu menuntut diri anda.

21 Jun (19 hari lunar)

Waning Moon di Aquarius

Hari penuh dengan pelbagai maklumat. Untuk memahami apa yang benar-benar berharga, adalah perlu untuk menyelam sedalam mungkin ke dalamnya. HLS adalah keutamaan hari ini.

22 Jun (19 hari lunar)

Waning Moon di Aquarius

Untuk mendapatkan yang dikehendaki, anda perlu menyambungkan sumber dalaman maksimum. Jika penyelesaian kepada tugas tertentu tidak diberikan, maka lebih baik untuk beralih ke yang lain. Dalam hubungan peribadi dan keluarga perlu menunjukkan kelenturan dan kelembutan.

23 Jun (20 hari lunar)

Waning Moon di Pisces

Hari ini, suasana di bawah pemikiran gelap. Untuk melembutkan keadaan anda adalah disyorkan untuk pergi ke alam semula jadi. Jangan menghadkan diri anda dengan perkara yang menyenangkan.

24 Jun (21 hari lunar)

Waning Moon di Pisces

Hari itu harus disampaikan kepada pelan yang jelas. Tindakan spontan tidak mendatangkan faedah. Hari ini sesuai untuk pelaburan kewangan atau memulakan perniagaan anda sendiri.

25 Jun (22 hari lunar)

Waning Moon di Aries

Hari ini ditandai dengan konfrontasi terbuka dengan saingan perniagaan. Kita perlu bekerja keras untuk mendapatkan keuntungan kewangan. Di samping itu, hari ini perlu berkomunikasi dengan keluarga dan anak-anak.

26 Jun (23 hari lunar)

Waning Moon di Aries

Hari ini sesuai untuk mendapatkan pengetahuan dan tanggapan baru. Anda boleh pergi dalam perjalanan atau memulakan kursus latihan. Ramai pelan akan menjadi kehidupan dan akan mendatangkan banyak manfaat.

27 Jun (24 hari lunar)

Waning Moon di Aries

Dalam latar depan hari ini adalah perniagaan. Masalah yang terkumpul akan memerlukan penyelesaian yang cepat. Dalam bidang kewangan, terdapat bantuan: anda boleh membuat pembelian secara spontan atau menjimatkan wang untuk sesuatu yang berbaloi.

28 Jun (25 hari lunar)

Waning Moon di Taurus

Hari ini melupuskan aktiviti kreatif. Sarjana kerjaya mereka boleh mendapat atau menjadi terkenal hari ini. Di bahagian depan cinta, kami menjangkakan kejutan yang menyenangkan.

29 Jun (26 hari lunar)

Waning Moon di Taurus

Hari ini, anda boleh dengan mudah menyesuaikan keadaan wang anda: membayar hutang dan dapatkan. Di samping itu, terdapat masa yang tepat untuk kesedaran diri.

30 Jun (27 hari lunar)

Waning Gemini di Gemini

Hari ini jelas tidak sesuai untuk keputusan penting. Jangan menandatangani kertas dan masukkan kontrak. Dalam komunikasi, lebih baik untuk berusaha untuk yang paling dekat - sokongan mereka dalam beberapa isu akan menentukan.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini