Kandungan:

  1. Jenis batu
  2. Pilihan lokasi
  3. Idea Reka Bentuk Terbaik
  4. Perancis dengan batu
  5. Matte manikur dengan batu
  6. Pixie manicure

Manikur sangat penting dalam imej wanita, jadi apabila menciptanya, anda perlu mengambil kira semua trend fesyen, terutamanya ketika datang ke hiasan. Batu dianggap sebagai jenis hiasan yang paling bergaya dan popular. Mereka sesuai untuk penampilan setiap hari dan akan melengkapkan pelan cuti dengan hati-hati. Oleh itu, manicurists sangat mengesyorkan penggunaan hiasan mewah seperti itu kepada kanak-kanak perempuan. Seterusnya, kami membentangkan idea-idea terbaik manicure dan menceritakan semua jenis batu.

Jenis batu yang paling popular untuk menghias manicure

Terdapat banyak jenis batu. Kesemua mereka adalah menarik dan bergaya dengan cara mereka sendiri.

Batu klasik

Jenis ini paling kerap digunakan semasa melakukan manicure. Mereka digunakan untuk kedua-dua marigolds pendek dan panjang. Mereka mempunyai bentuk polyhedron dan visual sangat mirip dengan batu permata.

Pixie

Penyebaran batu-batu kecil yang berbeza-beza. Mereka membuat kesan yang baik terhadap kaca pecah.

Batu-batu Hemispherical

Unsur-unsur sedemikian mempunyai permukaan licin, baik digilap. Mereka boleh dengan bersinar pearlescent atau berkilat.

Sinju Pearl

Batu cantik yang menghasilkan kesan mutiara pada kuku. Bentuk dan warna mereka sepenuhnya konsisten dengan mutiara halus.

Batu kon

Barang berwarna yang dihiasi dalam bentuk kerucut dan akan menyertai kaki ke bahagian bawah kerajang.

Azimat

Produk siap dari batu berwarna. Mereka boleh dibuat dalam pelbagai bentuk, misalnya, busur, kucing atau jantung.

Variasi bergaya lokasi batu pada kuku

Pada masa ini, terdapat banyak pilihan cara cantik dan halus untuk meletakkan batu pada kuku. Anda boleh menyerahkan sepenuhnya imajinasi dan percubaan anda tanpa henti. Perkara yang paling penting adalah untuk tidak melampaui batas, kerana itu manicure boleh kelihatan kasar, licik dan bahkan kesat. Di bawah ini kita akan membentangkan lokasi terbaik dan relevan batu pada kuku, supaya manicure kelihatan sangat harmoni dan elegan.

Strip

Setelah melakukan jalur batu tegak lurus di seluruh piring kuku, manicure akan memperoleh unsur yang menonjol yang pasti tidak akan disedari. Oleh itu, adalah yang terbaik untuk menghias seni kuku reka bentuk atau kecerunan kuku.

Batu-batu dalam bentuk busur

Ini adalah varian lokasi hiasan pada kebelakangan ini dengan cepat mendapat populariti, dan semakin ditemui dalam sumber yang menceritakan tentang jenis seni kuku yang paling bergaya. Untuk melakukan busur adalah yang terbaik untuk memilih batu dari saiz dan warna yang sama. Hiasan ini sering dilengkapi dengan monogram dan keriting. Anda boleh melakukan haluan seperti lucu pada beberapa marigolds, atau menjadikannya saiz yang kecil, tetapi pada setiap jari.

Pea Kerikil Anggun

Anda boleh membuat kacang dari batu pelbagai warna, tetapi mutiara adalah pilihan yang paling berjaya. Letakkan mereka dalam susunan yang huru-hara, dan manicure akan menjadi kelembutan dan kemudahan. Lebih baik menggunakan hiasan ini untuk warna gelap manicure. Untuk hiasan, cukup untuk menampung satu atau lebih marigolds dengan kacang polong yang elegan.

Honeycomb Batu

Versi lokasi batu ini sangat mudah diterapkan, tetapi ia juga membuat reka bentuk yang sangat elegan dan luar biasa. Lay out decor harus sedekat mungkin satu sama lain, sehingga pola visual menyerupai honeycombs. Ia adalah mungkin untuk menghiasi dengan cara ini keseluruhan plat kuku atau hanya mana-mana bahagian daripadanya. Untuk seni kuku yang mewah, ia cukup untuk menghiasi dengan hanya satu jari.

Idea terbaik reka bentuk manicure dengan batu

Manicure dengan batu sangat popular, dan oleh itu setiap hari terdapat gagasan baru dari seni kuku ini. Sehingga kini, imej wajah gadis-gadis pada kuku telah menjadi sangat popular dan dianggap trend yang paling bergaya pada tahun ini. Menambah reka bentuk yang cerah dan bergaya dengan bantuan kerikil, anda mendapat kesan luar biasa yang akan menarik banyak perhatian dan kegembiraan. Dengan batu anda boleh meniru tiruan atau meletakkan benang kristal di rambut.

Manikur Perancis Elegant dengan batu

Seperti yang diketahui semua orang dalam bidang seni kuku, manicure Perancis klasik dianggap sebagai reka bentuk klasik. Anda boleh mempelbagaikan senyuman putih biasa dengan batu. Dengan hiasan yang berkilauan, anda tidak boleh hanya mencantikkan senyuman senyuman, tetapi juga memenuhi sepenuhnya. Untuk seni kuku tidak kelihatan terlalu menarik, menghias beberapa kuku. Ia kelihatan senyuman yang sangat bergaya dari batu-batu pada dua kuku, dan selebihnya dengan jalur yang elegan di sepanjang konturnya.

Manikur matte mewah dengan batu

Sebaliknya kontras lapisan matte beludru dengan berkilauan batu menghasilkan manicure yang sangat mahal dan mulia. Gabungan ini kelihatan luar biasa. Ini adalah pilihan yang baik untuk menghiasi kemasan matte yang membosankan. Batu-batu boleh digunakan dalam apa-apa warna, tetapi nada adalah yang terbaik untuk memilih cahaya untuk menyerlahkan keanggunan hiasan.

Manikur pixie bergaya dengan batu

Salah satu reka bentuk kuku seni yang mudah tetapi tidak dapat ditandingi. Setelah menutup seluruh kuku dengan batu pixie, perlu membuat aksen yang terang dalam bentuk beberapa batu cerah kecil. Manicurists menasihatkan untuk membuat seluruh kuku dengan warna monophonic cahaya, supaya manicure tidak kelihatan terlalu menarik.

Setiap gadis memberi perhatian khusus kepada manicure beliau. Dan tidak menghairankan bahawa semua wanita bergaya cuba memerhatikan idea-idea yang bergaya dan bergaya dalam melakukan seni kuku. Salah satu elemen hiasan yang menakjubkan ialah batu. Hiasan dengan batu berwarna memberikan reka bentuk sentuhan terang, dan juga menarik banyak perhatian. Hiasan ini disempurnakan untuk pelbagai pakaian dan acara. Dengan kehadiran elemen hiasan ini tidak sukar untuk menarik perhatian kepada manikurnya yang sangat baik.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini