Bagi setiap ibu, anak anda istimewa. Ini menjelaskan keinginan untuk memberi dan membeli semua yang paling indah dan terbaik. Selalunya ia melibatkan pakaian. Kini terdapat pelbagai model, gaya dan fabrik yang berbeza. Oleh itu, setiap ibu bapa cuba membeli sebanyak mungkin dan pelbagai, dan akibatnya dia menerima keinginan anak dan keinginan untuk memakai benda-benda ini. Jadi apa yang perlu anda perhatikan ketika memilih pakaian kanak-kanak, dan trend apa yang akan relevan pada tahun 2017? Anda akan mempelajari lebih lanjut tentang ini dan banyak lagi.

Warna dan kain sebenar 2017

Kita semua ingat dengan baik bahawa kanak-kanak perempuan dari zaman kanak-kanak kecil membeli pakaian merah jambu, dan kanak-kanak lelaki biru. Peraturan ini telah lama kehilangan kaitannya. Selain itu, pada tahun 2017, anda boleh memilih apa-apa gabungan warna untuk pakaian kanak-kanak. Untuk warna pastel lembut terkecil yang paling sesuai. Dan pakaian untuk kanak-kanak yang lebih tua perlu dibeli mengikut kehendak dan keinginan mereka.

Trend utama dalam fesyen kanak-kanak 2017 adalah pelbagai cetakan.Ia boleh menjadi lukisan abstrak atau bunga yang indah, inskripsi, watak kartun. Mereka ditemui pada baju-T dan pakaian, dan pada seluar pendek, skirt atau seluar.

Bagi fabrik, kegemaran 2017 semuanya semulajadi. Itulah sebabnya kami menasihati anda untuk memberi perhatian kepada sutera, kapas atau linen untuk musim musim bunga musim panas. Dan untuk musim luruh musim sejuk, seluar jeans, velor, baldu dan kasmir jauh lebih sesuai. Nah, dan, tentu saja, tidak boleh diabaikan pakaian rajut. Ia agak serba boleh dan sesuai untuk bila-bila masa sepanjang tahun.

Fesyen kanak-kanak perempuan untuk tahun 2017

Dari umur yang sangat awal, kanak-kanak perempuan berkelakuan berbeza daripada lelaki. Mereka memilih pakaian yang paling indah dan sering selalu menjangkau pakaian. Dalam tempoh ini, mereka juga sangat prihatin terhadap apa yang ibu kelihatan seperti. Oleh itu, jika anda mahu anak perempuan anda berpakaian dengan rasa dan menjadi puteri sebenar, maka anda harus terlebih dahulu memandang diri anda. Bahawa anda akan menjadi contoh terbaik kewanitaan dan keanggunannya.

Pakaian

Itulah sebabnya yang paling popular pada tahun 2017 adalah pakaian. Cahaya, sejuk, model terbang kain ringan sempurna untuk musim panas. Dan bagi musim sejuk, beberapa model fabrik padat telah dibangunkan. Tetapi pada masa yang sama mereka melihat semua yang sama comel dan lembut. Dan warna-warna boleh sama sekali. Kedua-dua bunga dan geometri atau tematik.

Pilihan yang bagus untuk musim panas - cahaya, lapang, pakaian ringan. Memutuskan perkara sedemikian, anak perempuan anda pasti akan merasakan yang paling indah.

Corak yang agak berani dan luar biasa pada pakaian tidak akan menyenangkan setiap gadis. Oleh itu, pastikan anda mempertimbangkan pendapat anak perempuan anda supaya dia akan memakai sesuatu yang baru dengan keseronokan!

Seperti yang dapat anda lihat, kain yang sama boleh digunakan untuk membuat set pakaian yang berbeza. Oleh itu, jika anda mempunyai peluang seperti itu, pastikan anda mencuba pakaian atau skirt dengan tangan anda sendiri.

Cetak "sel" akan sentiasa relevan tanpa mengira musim. Oleh itu, kampung memilih model yang sama. Percayalah, setiap gadis akan gembira dengan pakaian baru ini.

Pakaian memotong mudah kelihatan sangat asli kerana jalur yang indah dalam bentuk burung.

Pakaian berjalur - hit 2017! Ia boleh dipakai sebagai berjalan kaki dengan kawan-kawan, dan untuk perjalanan ke laut. Perkara yang lebih universal tidak semestinya tidak dijumpai.

Pakaian dengan jalur adalah relevan untuk beberapa tahun. Dan 2017 tidak terkecuali. Ia adalah model-model ini yang paling sering ibu-ibu muda memperoleh untuk diri mereka sendiri dan anak perempuan mereka untuk membuat imej sepasang.

Ramai wanita merawat trend ini dengan tidak memahami. Lagipun, tidak pernah ada apa-apa yang berlaku bahawa sundress beludru dipakai di atas baju T. Tetapi jika anda dan anak perempuan anda bersaing dengan masa, berasa bebas untuk bereksperimen.

Skirt bergaya

Skirt - elemen yang kurang penting dari almari pakaian daripada pakaian. Anda mungkin terkejut, tetapi dengan bantuan mereka, anda boleh membuat pelbagai imej yang berbeza dan cantik.

Pakaian luar

Belum lagi pakaian luar, kerana ia adalah pilihannya yang meletakkan banyak ibu bapa dalam keadaan tenang. Sering kali anda perlu memilih antara jaket yang hangat atau cantik. Ini tidak selalu menggembirakan kanak-kanak, terutamanya kanak-kanak perempuan. Oleh itu, beri perhatian kepada pengisi sintetik moden yang mengekalkan haba pada suhu rendah. Walaupun sifat tersebut, jaket selalu kelihatan cantik, bergaya dan pada masa yang sama mereka agak nipis. Percayalah, setelah melihat model sedemikian, anak-anak anda pasti akan memilihnya.

Selalunya ibu bapa mengelakkan membeli terlalu banyak perkara untuk kanak-kanak, mempercayai bahawa mereka mendapat kotor terlalu cepat. Kami menyegerakan untuk memastikan bahawa terdapat banyak kain yang cenderung untuk menangkis air dan kotoran. Anda boleh membeli model sedemikian di kedai pakaian khusus untuk kanak-kanak.

Cardigan - sebahagian daripada almari pakaian, bukan hanya orang dewasa tetapi juga kanak-kanak. Dengan itu, anda boleh mencipta imej yang menarik, dan tentu saja untuk melindungi kanak-kanak dari angin atau sejuk.

Satu lagi perkara yang perlu dalam almari pakaian kanak-kanak ialah jaket kulit.Ia agak praktikal, kerana ia tidak basah, ia tidak membiarkan angin melalui dan pada masa yang sama ia kelihatan sangat bergaya. Di samping itu, ada model dengan bulu di dalam yang akan memberikan kehangatan tambahan. Jaket ini pasti akan menghargai gadis-gadis di masa remaja.

Seluar dan seluar pendek bergaya

Di dunia moden agak sukar untuk dikendalikan tanpa beberapa pasang seluar jeans, dan pada musim panas tanpa seluar pendek. Bagi unsur-unsur almari pakaian ini, mereka praktikalnya tidak berbeza dengan pilihan untuk seorang gadis dewasa. Pereka, pada gilirannya, berpendapat bahawa pada tahun 2017 fesyen untuk orang dewasa dan kanak-kanak hampir tidak berbeza. Dan banyak ibu memilih untuk memilih pakaian yang sama untuk diri mereka sendiri dan anak perempuan mereka. Oleh itu, mempercayai rasa anak anda dan dapatkan apa yang anda suka.

Sweatpants adalah sesuatu yang tidak boleh dilakukan oleh anak tanpa.

Seperti yang anda dapat lihat, fesyen kanak-kanak 2017 agak pelbagai. Ini membolehkan anda untuk mencuba, membuat pelbagai imej dan menjadi unik dalam gaya mereka. Bagaimana anda memilih pakaian untuk anak-anak anda?

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini