Ramai kanak-kanak perempuan tidak terlalu panas pada kepala, kerana mereka merosakkan gaya rambut, dan bahkan seseorang tidak berani menyembunyikan gaya cantik di bawah topi. Oleh itu, sering wanita muda lebih suka hanya membuang hud. Tetapi bagaimanapun, topi bergaya boleh menjadi elemen yang sangat penting dalam mencipta imej yang menarik, namun anda tidak perlu mengabaikan detail ini. Lebih-lebih lagi, pereka terkenal memberikan kami pilihan yang sangat luar biasa, pelbagai, dan canggih aksesori. Hari ini kita akan bercakap mengenai topi rajutan bergaya musim 2017.

Warna, corak, mengikat corak

Fashionista yang benar tidak mungkin menelan satu topi rajutan di dalam almari pakaian musim sejuknya. Di bawah setiap busur mempunyai model sendiri, yang agak mudah untuk dipilih. Lagipun, banyak warna, cetakan berlapis, gaya dan bahan yang pereka hadir musim ini akan merosakkan setiap wanita fesyen.

Tetapi penting untuk mengingati keharmonian. Kombinasi yang indah tidak semestinya perlu diulang dalam warna. Tudung kepala boleh menjadi satu warna dengan pakaian luar utama, dan boleh mempunyai nada kontras yang sama sekali berbeza.Dan pilihan terakhir lebih relevan dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Perkara utama - gabungan organik warna-warna yang berbeza.

Juga jangan lupa bahawa topi terbuka dan menekankan kontur wajah, dan warnanya hanya menumpukan perhatian pada imej anda. Di bawah topi terang, stylists mengesyorkan membuat make-up yang lebih ekspresif, agar tidak membayangi ciri-ciri wajah yang cantik.

Topi rajutan "beanie"

Semua model topi melihat cara mereka sendiri dengan sempurna, tetapi yang paling popular adalah dan tetap "bini". Ia sangat sesuai, kerana ia sentiasa hangat dan penting, sesuai dengan jenis muka.

"Kacang" bergaya boleh berbeza panjang, pukal atau lebih padat. Model volumetrik boleh dibungkus seperti yang anda suka, setiap kali mengubah suai bentuk. Miniatur "bini" kelihatan hebat dengan rambut mengalir. Topi dalam gaya ini sangat serba boleh dan hanya perlu dalam koleksi setiap fashionista.

Topi rajutan dengan pompon

Model-model mainan ini telah lama tidak lagi menjadi sukan semata-mata. Hari ini, dunia fesyen kreatif menawarkan sebilangan besar topi dengan pompoms, yang sesuai untuk gaya bandar dan pakaian klasik yang lebih ketat.

Perbezaan juga relevan. Pompons, yang bertentangan dengan warna utama topi, kelihatan sangat menarik dan ekspresif.

Warna asid terang dalam kombinasi dengan warna asas neutral adalah satu lagi trend pada 2017.

Berlangit Bahasa Inggeris

Versi elegan topi rajutan adalah pilihan yang hebat untuk melengkapkan rupa klasik. Terlihat sangat elegan dan bergaya dengan mantel bulu dan mantel yang ketat.

Berets

Nampaknya berets tidak akan keluar dari fesyen. Dan model rajutan akan sentiasa kelihatan asli dan relevan. Tidak dinafikan, mereka adalah tambahan yang tidak dapat dilihat dengan rupa klasik, dan dalam reka bentuk cerah yang suka bermain, mereka boleh menjadi aksen ekspresif dalam busur bersama.

Tahun ini, berets boleh dibuat dengan kemas, halus, tetapi jumlah, tekstur dan juga mengait kasar tidak kurang mewah dan relevan.

Ushanka

Sangat menonjol di kalangan selebihnya cap rajutan yang bagus dengan la Ushanka. Seorang gadis dengan topi sedemikian adalah mustahil untuk tidak memerhatikan. Ia memberikan imej yang menarik dan semangat. Pilihan untuk reka bentuk earflaps boleh menjadi banyak. Pompons besar, visors yang terselip, pelbagai pelepasan bantuan, butiran hiasan yang indah dan juga bulu di dalam - semua ini digunakan secara aktif oleh pereka dan penata musim ini.

Topi dengan visor

Tidak selalunya mungkin untuk memenuhi topi rajutan dengan visor. Tetapi pada tahun 2017, kami menasihati anda untuk memberi perhatian kepada model ini. Ia akan memberi imej sentuhan kesegaran dan ketekunan.

Pilihan kanak-kanak untuk topi dengan visor kelihatan luar biasa comel dan comel. Unsur-unsur hiasan tambahan dalam bentuk bunga, tali dan butang akan memberikan daya tarikan khusus kepada imej puteri kecil anda.

Dalam gaya sporty

Dan musim ini salah satu model teratas akan menjadi topi sukan yang comel. Walau bagaimanapun, ini sudah menjadi klasik, dan setiap tahun kita dapat memerhatikan busur yang bergaya, yang idealnya dilengkapi dengan topi rajutan dalam gaya sporty. Relevan adalah kedua-dua model rajutan dengan rajutan halus, dan dirajut dari benang tebal dengan merajut, merajut besar.

Untuk fesyen moden, topi rajutan sukan adalah salah satu pilihan yang paling kegemaran dalam mencipta aksen terakhir imej yang bergaya. Lagipun, model-model ini bersifat sejagat - mereka digabungkan sepenuhnya dengan kot yang berlabuh, pakaian kulit lembu dan benar-benar mana-mana busur dalam gaya kasual.

Topi turban yang dikait

Satu kebaharuan musim akan menjadi topi serban bergaya atau model yang dipanggil - serban. Reka bentuk sedemikian mempunyai bentuk yang luar biasa, radikal yang berbeza. Kelihatan sangat feminin dan elegan. Turban berjalan lancar dengan mantel dan bulu siluet trapezoid.

Fesyen moden membolehkan kombinasi turbans bukan tradisional dengan gaya jalan kasual. Dan kadang-kadang terdapat gabungan yang harmonis dari topi seperti itu dengan pakaian luar dalam gaya sporty.

Reka bentuk yang luar biasa

Dalam trend tahun 2017 juga akan menjadi topi kreatif dengan telinga.Gadis gaya yang sesuai dengan gaya umur. Sekiranya anda adalah pemilik watak ceria, disebut karisma, atau hanya mahu menonjol dari orang ramai, ini adalah satu lagi cara untuk mengekspresikan keperibadian anda yang cerah.

Butir-butir terang kreatif serta bentuk yang tidak biasa dalam reka bentuk topi rajutan boleh menjadi elemen penting dalam mewujudkan kemuncak dan mood tertentu dalam imej. Topi tersebut paling sering dipilih oleh peminat yang bersemangat yang mempunyai koleksi topi yang besar.

Sudah tentu, topi adalah elemen penting dalam mencipta gaya sempurna dan asli. Tetapi peranan mereka "pemanasan" berfungsi tidak kurang pentingnya, jadi perhatian khusus terhadap kualiti bahan. Berikan serat sintetik, tidak mungkin dalam topi rajutan anda akan hangat dan selesa dalam cuaca sejuk.

Adakah anda mempunyai topi rajutan kegemaran? Reka bentuk apa yang anda suka? Berkongsi dengan kami dalam ulasan.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini