Tahun 2018 akan datang - tahun Anjing Bumi Kuning. Binatang yang setia ini akan membantu semua orang yang mengambil berat tentang anak-anak mereka, ibu bapa, orang yang dikasihi. Dia akan membantu dalam pembinaan rumah mereka sendiri dan mereka yang berfikir untuk membeli sebuah apartmen atau rumah tahun ini. Ini terbaik dilakukan pada pertengahan tahun ini. Jadi apa yang boleh kita harapkan dari tahun ini?

Kalajengking, Capricorns, Aquarius akan menangkap nasib baik. Segala-galanya yang dirasai pada mereka terealisasi, nasib akan menemani segala-galanya. Tetapi masih, permulaan tahun akan menjadi sukar. Stretch perlu. Nasib beberapa kali akan menawarkan mereka situasi luar biasa yang mereka perlu menunjukkan seluruh watak mereka.

Pada akhir tahun 2017, Leo dan Gemini akan memahami perspektif di mana dan bagaimana untuk bergerak. Ambil maklumat ini secara serius supaya anda tidak sesat. Dengarlah intuisi anda.

Kanser dan Virgos mungkin kehilangan kepercayaan mereka kepada orang yang tersayang kerana minat mereka untuk membina kerjaya dan komitmen penuh untuk bekerja. Jangan lupa tentang suasana yang bersahaja. Jangan buang rumah di kaki kerjaya.

Perspektif baru akan terbuka untuk Leo dan Gemini, bukan hanya dari segi kerjaya, tetapi juga dalam hubungan personal.

Aries akan mendapat keamanan dan kegembiraan daripada berkomunikasi dengan saudara-mara dan rakan-rakan, dan Taurus dan Pisces akan bertuah dalam bidang material.

2018 adalah kondusif untuk perkahwinan, membina perhubungan dan meningkatkan hubungan keluarga untuk semua, dan Anjing Kuning yang ramah dan bersahaja akan membantu.

Nasib akan sentiasa melontarkan tanda-tanda kepada Scales dan Sagittarius, dan jika mereka berjaya menguraikannya dengan betul, mereka akan menerima hadiah pertama mereka pada akhir tahun ini.

Untuk Anjing yang berwarna kuning dan bijak, perasaan kesetiaan dan kasih sayang banyak, jadi bagi orang tahun ini akan penuh cinta. Orang yang kesepian akan memenuhi takdirnya, yang berada dalam pasangan atau dalam perkahwinan, akan menghargai pasangannya, dan hubungannya akan menjadi dekat dan percaya.

Aries

Secara umum, tahun ini adalah yang baik bagi mereka yang bersedia untuk memulakan sesuatu yang baru - menukar tempat kerja mereka, mendaftar di institusi pendidikan, memulakan projek, membina perniagaan. Kes akan berjaya diselesaikan, tetapi hanya jika dia berjaya menguasai seni kompromi, dan tidak akan berisiko dan terlibat dalam projek-projek pengembaraan yang meragukan, mempertaruhkan wang. Ini juga berlaku untuk hubungan. Jika Aries bersabar dan sensitif - ia akan diberi ganjaran. Peluang bertemu dengan cinta sejatinya. Perjalanan akan membawa kegembiraan dan inspirasi kreatif.

Pada awal tahun ini, suasana hati yang nostalgia akan menarik perhatian orang yang sudah lama berkenalan dengan siapa perasaan bersama akan timbul.

Jika anda ingin berkahwin, anda perlu membuat usaha walaupun dalam hubungan yang sedia ada yang sesuai. Hanya pasangan jiwa anda dan sangat gembira dengan segala-galanya. Aries perlu bertindak, tetapi tugas ini sepenuhnya di bawah kawalan mereka.

Taurus

Pada tahun Anjing Kuning, keluarga akan keluar di atas. Kami menasihati anda untuk sentiasa mengingati orang yang anda sayangi, memberi perhatian kepada mereka, menghabiskan malam dan hujung minggu bersama-sama. Menguatkan hubungan dengan mereka, kerana ini adalah belakang awak.

Pada bulan pertama tahun ini, tawaran menarik dari kepimpinan akan dibuat kepada Taurus. Kami menasihati anda untuk tidak melepaskan peluang ini, hasilnya akan memuaskan. Keberanian dan keberanian, serta ketekunan, yang akan menganugerahkan Tahun Anjing Kuning, akan membantu mengisytiharkan diri mereka terutamanya di tempat kerja.

Pada tahun ini, Taurus hanya akan mandi di laut cinta hubungan dan simpati yang indah, menarik perhatian rakan sekerja, kenalan, ahli lawan jenis - semua orang akan mahu berkomunikasi dengan mereka. Hadiah tahun ini - kemudahan perhubungan dan rapprochement dengan mana-mana orang.

Kembar

Penilaian semula nilai-nilai akan datang ke hadapan. Kembar akan memikirkan sama ada ia bernilai semua yang dicapai pada tahun perjudian 2017 saraf dan perhatian tersebut. Matlamat dan kejayaan 2018 akan memberi peluang untuk pendidikan diri dan pembangunan diri. Anjing Kuning akan memberi peluang untuk membuat keputusan - untuk mengubah profesion, memulakan perniagaan baru ... Sudah tentu, pilihan ideal, jika impian anda menjadi kerja. Moto tahun ini adalah untuk menerima maklumat (kajian, kerja, komunikasi). Hasil kerja akan dapat dilihat pada bulan Jun-Julai. 2018 tidak akan menjadi masa yang membosankan - jejak yang segar dan terang, kenalan baru yang menarik, hiburan, dan resolusi yang berjaya bagi soalan saudara terdekat. Dan ia tidak akan menyerang Kembar, walaupun masa yang dibelanjakan untuknya agak besar.

Nasihat bintang - dapatkan haiwan peliharaan pada tahun 2018.

Kanser

Pada tahun 2018, sukar untuk Rakov, mereka akan mengalami kegagalan dalam kajian atau kerjaya mereka, mungkin juga menukar tempat kediaman mereka. Tetapi kehidupan wakil-wakil tanda yang sangat tertutup ini tidak pernah mudah, walaupun mereka adalah kawan baik dan ahli keluarga yang mencintai anak-anak dan saudara mereka sepenuh hati. Bersama-sama dengan Anjing Kuning, Udang akan dapat melewati semua ujian dengan maruah.

Kerja-kerja itu akan mengambil masa yang panjang, untuk apa-apa lagi ia tidak akan kekal. Agar tidak membakar dalam bidang profesional, jangan lupa untuk melibatkan diri dalam kesihatan, dan di atas semua, berehat. Tenaga akan memberi perhubungan dengan orang dekat, kerana mereka kurang mendapat perhatian Rakov.

Beban kerja dan kehidupan tidak akan menghalangi bertemu pasangan jiwa anda, ia ditentukan oleh bintang-bintang. Tahun ini, Anjing Kuning akan membantu mewujudkan persahabatan yang kuat yang akan berkembang dengan perlahan dan perlahan. Perkahwinan pada tahun 2018, bintang-bintang tidak menjanjikan, kemungkinan besar seperti berikut. Tetapi membangunkan hubungan akan menjadi kuat dan boleh dipercayai.

Singa

Lions mewah sentiasa menarik perhatian dengan kecerahan dan kecantikan mereka, dan pada Tahun Anjing Kuning akan menarik lebih banyak lagi. Anjing Kuning akan menguatkan pegangan besi mereka, namun para bintang menasihati mereka untuk menghalang emosi dan memikirkan keputusannya secara terperinci. Keyakinan diri yang wujud di dalamnya mungkin berpaling terhadap mereka - pada separuh pertama tahun ini, Singa mungkin mengalami kerugian dalam kes malang dan tidak perlu.

Penyelesaian masalah sehari-hari akan masuk ke latar belakang, Singa akan merenungkan tugas-tugas suci dan memikirkan perkara-perkara yang tinggi. Ia juga baik untuk mereka, tetapi masih perlu diberi perhatian untuk menekan masalah, untuk memenuhi kehendak orang yang tersayang, dan tidak hanya untuk memenuhi rasa ingin tahu mereka. Pada musim gugur, kesulitan yang tidak dijangka akan timbul, tetapi dengan menunjukkan kekangan dan melangkah ke atas egoisme mereka sendiri, mereka akan mudah mengatasi mereka.

Loving, yang wujud dalam Singa, akan membawa banyak masalah. Mereka tidak akan terlepas dengan segala-galanya, seperti sebelum ini, jika mereka tidak ditentukan dengan pilihan separuh kedua mereka. Jika tidak, mereka akan mengalami tekanan berterusan.

Virgo

Dua tahun terakhir untuk Dev telah sukar dan sukar. Mempertahankan pendapat dan perjuangan mereka di tempat kerja meletihkan mereka. Anjing Kuning pada 2018 akan membawa kegembiraan dalam bidang profesional, bidang peribadi, kerjaya. Usaha yang dibelanjakan akhirnya akan membawa hasil yang lama ditunggu-tunggu. Pada separuh kedua tahun ini, tahap baru akan bermula. Virgos akan aktif dan aktif, berjaya menerapkan pengetahuan profesional mereka dalam amalan. Kehidupan membuang banyak situasi yang berisiko. Sekiranya Virgo memutuskan dan mengatasi masalah ini, dia akan mendapat pengalaman hidup yang diperlukan dan pihak berkuasa yang layak. Pada separuh kedua tahun ini, penjagaan mesti diambil - mungkin ada masalah dengan pihak berkuasa dan di tempat kerja.

Beban kerja tidak boleh menghalang pertemuan dengan seseorang yang ditakdirkan untuknya, yang akan menjadi teman dekat atau jiwa. Tetapi adalah perlu untuk mengubah sesuatu dalam diri anda - ini adalah suasana dalaman. Hanya jatuhkan pesimisme yang wujud dalam Virgos dan belajar untuk melihat yang terbaik dalam kehidupan dan orang. Akan membantu dan mengubah imej. Cintailah perdamaian, hidup dan diri anda akan segera menarik ke dalam kehidupan pribadi orang yang dipilih atau yang dipilih.

Skala

Orang yang tidak bercanggah dan menyenangkan di Tahun Anjing Kuning ini perlu membuat keputusan mengenai isu-isu kontroversi dan berpihak kepada salah satu pihak yang bertentangan, terutama ketika menyelesaikan masalah orang yang tersayang. Mereka akan dapat mengambil kedudukan yang baik dalam konflik ini dan secara konstruktif menyelesaikan keadaan kontroversi. Permulaan tahun akan menjadi tempoh keraguan dan mood yang tidak baik, tetapi rakan-rakan setia akan membantu mereka keluar dari negeri ini. Jenaka dan komen akan kecewa pada tahun 2018, seolah-olah menyinggung perasaan. Sama seperti Libra akan bertindak balas dengan tindakan saudara-mara dan rakan-rakan. Anda tidak harus menahan aliran hidup semulajadi, secara agresif menentang semua, menghabiskan banyak tenaga dan saraf. Libra perlu berehat dan merawat segala-galanya dengan kebijaksanaan falsafah, sambil menikmati kehidupan.

Scorpion

Pada pandangan pertama, Scorpios yang sejuk dan tidak peduli sebenarnya bersifat lembut, mereka suka dan menarik. Anjing Kuning akan membantu mereka melukis hubungan dan cinta baru ke dalam kehidupan mereka, dan perkahwinan mungkin. Ketekunan dan kesungguhan dalam mencapai matlamat ini akan membantu pada tahun 2018 untuk mencapai kejayaan baru, untuk menjadi lebih berjaya. Pada awal tahun ini, mereka akan dibanjiri dengan kemalasan - dalam fikiran mereka Scorpios akan membuat rancangan, impian dan mimpi, dan tubuh akan menentang dan tidak mahu melakukan apa-apa. Sekiranya anda tidak mengambil kehendak anda, pada Mac, mereka akan menjadi berbeza - lethargic dan tidak berkomunikasi. Bintang menasihati untuk berkomunikasi dengan orang yang ditarik mereka, jangan menolaknya dan membuka jejak baru dan segar.Ini sepatutnya moto untuk sepanjang tahun. Semua dokumen mesti teratur, kepada Scorpios dari pihak berkuasa cukai akan meningkat minat.

Tahun untuk tanda ini akan mewujudkan banyak situasi konflik. Strategi tingkah laku yang betul, terutamanya dalam urusan amoral, akan membantu memelihara hubungan yang ada, tidak merumitkan mereka, terutama kerana sifat sulit dari watermark ini merumitkan kehidupan di tempat pertama olehnya. Nasihat bintang - perlu belajar untuk menghalang sifatnya yang kompleks dan lebih kerap untuk memikirkan akibatnya, tidak memberikan pengertian bebas kepada kata-kata, agar tidak menyesalinya.

Sagittarius

Tahun Anjing Kuning, seperti tahun sebelumnya Rooster, untuk tanda ini akan lebih berjaya jika anda telah berjaya menentukan keutamaan pembangunan anda dengan betul. Walau bagaimanapun, pada permulaan tahun akan ada beberapa kesukaran bahawa tanda api ini akan berjaya diatasi dan pada musim bunga akan menangani penyelesaian masalah domestik. Sagittarius akan mengambil kedudukan yang terkemuka dan mula menguruskan keadaan, tetapi di bawah keadaan mood yang optimis masih kekal. Tahun akan menjadi menyeronokkan dan bahagia. Kegembiraan, keyakinan, tenaga akan memberikan perjalanan, kenalan baru, kesan menarik. Pihak berkuasa akan berkembang kerana anda secara terbuka dan mudah berkongsi pengalaman, pengetahuan profesional dan tanggapan anda dengan orang-orang di sekeliling anda. Pada tahun Anjing Kuning, Pasukan Strelet akan dapat merealisasikan projek dan impian mereka yang paling luar biasa dan berani. Akan ada banyak kenalan dengan personaliti yang menarik yang akan memberi kesan yang tidak dapat dilupakan kepada mereka, ada yang akan menjadi persahabatan. Seseorang dari kenalan baru akan memperkenalkan kepada dunia kreativiti ajaib, di mana Sagittarius direalisasikan dari yang baru, yang tidak dijangka untuk diri mereka sendiri, sampingan.

Rasa cinta, kegilaan dan keghairahan tidak akan meninggalkan sepanjang tahun. Bagaimanapun, ia akan menjadi kehidupan aktif Streltsov. Jalan mandatori, pertemuan dengan kawan rapat, kafe melawat, pelbagai aktiviti - dan kemudian Anjing Kuning akan menarik rakan-rakan dan cinta baru.

Capricorn

Ketidakstabilan tahun sebelumnya - kenaikan dan penurunan, menyebabkan kehilangan hasil buruh. Ia seolah-olah Capricorns bahawa nasib berpaling dari mereka selama-lamanya, walaupun mereka tidak mempunyai kesabaran yang sama. Pada tahun 2018, Anjing Kuning akan membawa ia optimis, positif, kestabilan dan ketenangan fikiran. Setelah berurusan dengan siksaan, Capricorns akan berani maju, menunjukkan ketegaran mereka sendiri. Keputusan aktiviti mereka tidak akan membuat anda menunggu dan akan menjadi jelas kepada semua orang, termasuk pihak berkuasa. 2018 adalah tahun kebijaksanaan untuk Capricorns. Jangan tergesa-gesa untuk memecahkan hubungan, jika keinginan itu timbul. Fikirkan dengan tenang dan timbanglah. Anjing Kuning akan menunjukkan Capricorn dan musuh yang mahir menyembunyikan sikap sebenar mereka.

Sepanjang tahun mereka akan menimbulkan minat tulen dalam lawan jenis, kerana bintang-bintang akan mendedahkan semua ciri-ciri dan ciri-ciri personaliti yang menarik. Ini adalah tempoh yang sangat baik untuk kemunculan hubungan romantis dan penciptaan keluarga yang boleh dipercayai dan kuat.

Aquarius

Separuh pertama tahun Anjing Kuning sangat bertuah. Walau bagaimanapun, pada bulan Mac Aquarius akan menggoda untuk melakukan tindakan yang salah dan tidak adil yang akan menyebabkan segala masalah. Wakil-wakil tanda ini akan menyesal ini pada separuh kedua bulan ini. Secara jujur ​​mengakui kesilapan mereka dan memahami apa yang sedang berlaku, mereka akan dapat memulihkan keadaan yang hilang. Aquarius akan bersaing dengan segala-galanya, mereka akan mempunyai masa yang cukup untuk menyelesaikan urusan perniagaan dan keluarga, tanpa menghadkan diri mereka kepada komunikasi. Sekitar pertengahan tahun ini, Aquarius akan mempunyai keinginan untuk membeli sesuatu yang besar - sama ada sebuah apartmen, atau sebuah kereta ... Mereka akan sepenuhnya direndam dalam kerja, komunikasi dengan saudara-mara dan rakan-rakan akan hampir berhenti. Ini akan menyebabkan ketidakpuasan dan hubungan mereka boleh merosot. Pada separuh kedua tahun ini, Aquarius akan dipaksa membuat keputusan penting dan rumit. Anjing Kuning akan membantu mengelakkan perbuatan ruam. Secara umum, tahun ini boleh menjadi titik perubahan bagi mereka, jika anda mahu mengubah secara drastik sesuatu di dalam takdir.Bintang akan memberikan peluang seperti itu, anda hanya perlu membuat keputusan yang tepat pada masa yang tepat, apabila ia memerlukan kes yang sesuai. Perkara yang paling penting pada tahun ini ialah untuk memahami keutamaan anda: apa yang penting dan apa yang perlu diserah tanpa penyesalan.

Lonely Aquarius harus pergi dalam perjalanan dan bergerak untuk mendapatkan kenalan baru dan meningkatkan pandangan dunia. Peluang untuk bertemu cinta sejati adalah hebat.

Ikan

Dalam segi kewangan, tahun ini sangat baik. Ikan yang lembut dan lembut dengan senang hati akan membelanjakan wang untuk anak-anak, orang yang dikasihi dan saudara mara. Adalah baik untuk melabur wang tambahan dalam pendidikan diri dan peningkatan sisi material hidup. Akan ada keinginan untuk memilih jalan bebas sendiri. Pada tahun 2018, anda boleh mengambil apa-apa perkara yang dipilih dan sekaligus untuk beberapa projek. Yang tidak perlu akan hilang dengan sendirinya. Pada separuh kedua tahun ini, dari bulan Julai, perspektif baru akan dibuka untuk pelaksanaan rancangan. Adalah perlu untuk menjadi perhatian dan bijak dengan keluarga dan rakan-rakan, jika tidak konflik tidak dapat dielakkan. Prasyarat untuk kesejahteraan untuk Pisces adalah sukan. Ini bukan sahaja mencerminkan cara terbaik pada penampilan dan mood, tetapi juga positif dalam semua bidang kehidupan.

Kehidupan peribadi pada 2018 akan menjadi kaya. Banyak perhatian yang datang dari lawan jenis tidak akan selalu menggembirakan anda, walaupun sering mengganggu. Tugas untuk Pisces adalah belajar untuk menghalang diri sendiri dalam manifestasi emosi negatif dan pada masa yang sama untuk berkelakuan secara semulajadi, kekal selamanya oleh diri sendiri dan tidak cuba untuk menyenangkan semua orang. Orang akan menyukainya dan mereka akan sampai ke Pisces. Tanda ini tidak digalakkan mengubah secara drastik apa-apa, terutama dalam hubungan peribadi. Akibatnya akan sangat tidak menyenangkan.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini