Untuk warna kelabu yang mantap kukuh dan membosankan. Tetapi pereka dunia memutuskan untuk memboikot pendapat yang tidak adil dan menunjukkan bahawa imej di mana warna abu-abu yang berlaku dapat bergaya dan menarik.

Dari segi psikologi, kelabu dan warnanya dianggap paling tenang dan damai. Pada pandangan pertama, perkara dalam rupa kelabu mudah dan terkawal, tetapi jika anda membawa kasut dan aksesori yang sesuai ke ensemble ini, imej anda akan berubah dengan nyata. Gaun bersulam kelabu bersama dengan gaun hitam legenda oleh Coco Chanel dianggap standard rasa halus dan kecantikan.

Pakaian warna kelabu: pelbagai gaya dan kombinasi mereka

Produk warna kelabu menekankan kewanitaan, kelembutan dan kecantikan pemiliknya. Kain kelabu kelihatan cantik pada angka dan agak sesuai dengan pinggang. Terdapat lebih daripada 250 warna kelabu, dari asap, seperti putih dengan kelabu, hingga hampir habis tepu.Harta kelabu ini menjadikannya warna yang sangat penting untuk setiap hari, perniagaan dan juga peristiwa-peristiwa serius. Di samping itu, warna boleh digabungkan dengan warna-warna lain dengan mudah, jadi dengan hanya satu gaun yang anda dapat, anda boleh membuat sedozen imej asli dan unik.

Pakaian kasual dengan kelabu yang hampir pas

Berpakaian rajutan dalam pemasangan yang sesuai kelihatan sangat feminin dan lembut. Seorang wanita dalam pakaian semacam itu akan sentiasa menarik perhatian lelaki, tanpa mengira usia. Untuk penampilan setiap hari, pilih pakaian mini dan midi dengan belakang terbuka, leher bergaya.

Gaun kelabu dengan lengan pendek dan lengan ¾ kelihatan bergaya. Gabungkan model dengan pemasangan kasut pada platform, but buku lali, kasut dan kasut. Perlu diingat bahawa pakaian kelabu dalam pemasangan ketat hanya kelihatan pada perempuan dengan angka berkadar tanpa masalah di pinggang dan pinggul.

Pakaian kelabu dan putih perniagaan dengan kerah

Warna kelabu kelihatan mulia dan ketat. Itulah sebabnya pakaian dalam warna kelabu berlaku dalam imej perniagaan dan pejabat. Sudah cukup berhati-hati dan tidak terkawal - ini adalah bagaimana warna ini boleh dicirikan. Jika aktiviti profesional anda berkaitan dengan pertemuan penting dan penetapan perniagaan yang anda perlukan untuk melihat rasmi, maka anda hanya perlu pakaian kelabu dengan kolar putih.

Kolar dalam pakaian ini adalah tumpuan utama. Pilih model dengan renda atau kolar rajutan. Pakaian dengan reka bentuk terbuka pada lengan kelihatan sangat menarik dan sangat menarik. Bagi gaya, anda harus melihat baju berpakaian-A-line atau pensil dengan kolar baju.

Gaun kelabu yang elegan dengan celah

Kekangan kelabu boleh diencerkan dengan butiran pedas dan asal yang akan mengubah idea berpakaian dengan serta-merta. Salah satu daripada teknik reka bentuk ini dianggap sebagai potongan. Pada pakaian kelabu, butiran ini kelihatan lebih hebat dan menarik.

Saiz potongan bergantung pada gaya pakaian. Mengenai model perniagaan, potongan kecil boleh diterima, hanya meningkat beberapa sentimeter dari lutut. Lebih banyak potongan kasual dan panjang dibenarkan dalam penampilan setiap hari. Terutama bergaya mereka melihat pakaian maxi abu-abu tanpa lengan, di mana pemotongan bermula dari bahagian tengah paha. Pada gadis-gadis muda, pakaian kelabu dengan lantai celah kelihatan sangat menarik. Kasut sukan putih, kasut gim atau kasut yang besar dianggap kasut yang sangat diperlukan untuk pakaian seperti itu.

Pakaian hitam dan kelabu dengan lengan kulit

Gabungan dengan kulit - yang terbaik yang dapat menghasilkan pereka moden. Ini adalah hadiah sebenar untuk kanak-kanak perempuan yang mahu kelihatan berani dan terkawal. Gaun kelabu dengan lengan kulit tidak diragukan lagi merupakan model pintar yang harus mengambil tempatnya yang sah di almari pakaian setiap gadis.

Gabungkan pakaian abu-abu dengan jaket denim hangat dalam penampilan kasual. Sangat bergaya kelihatan gabungan kelabu dengan capes bulu. Selalunya pakaian dengan lengan kulit bertindak sebagai tunik. Dalam kes ini, gabungkan dengan jeans kurus dan model-model yang sesuai.

Gaun percuma dalam talian untuk penuh dan bukan sahaja

Untuk pertama kalinya gaun memotong bebas telah disampaikan kepada orang awam pada 50-an abad yang lalu. Pada masa itu, pendapat tentang produk baru agak samar-samar, namun model pakaian secara beransur-ansur dan longgar disukai oleh kebanyakan fesyen, yang menilai keindahan dan kemudahan pakaian tersebut.

Keluasan baju kelabu dengan sempurna menyembunyikan kelemahan angka wanita. Adakah terdapat pound tambahan di pinggul dan pinggang? Kemudian pastikan anda menambah almari pakaian anda dengan pakaian A-line kelabu. Pakaian kelabu longgar menekankan keindahan dan panjang kaki, dan model tanpa lengan menekankan keanggunan tangan.

Model A-siluet adalah universal. Untuk penampilan kasual, pilih pakaian bersatu dengan baju tidur pada lengan atau hem. Dalam gaya perniagaan, pakaian yang diperbuat daripada kain kostum yang ketat adalah sesuai. Untuk suasana perayaan, pilih pakaian dari bahan dengan kesan logam.

Pakaian abu-abu dengan hud: idea-idea foto imej belia

Model dalam kelabu dengan hud selesa dan praktikal. Walaupun seperti kanak-kanak, ibu-ibu membeli pakaian dengan tudung supaya dia dapat melindungi kita dari cuaca. Hari ini, hud dianggap sebagai hiasan semata-mata, yang mungkin tidak dapat menyelamatkan kamu dari hujan. Walau bagaimanapun, dengan peranan dekorasi bergaya dan asli dalam pakaian belia, tudung itu mengagumkan dengan hebat.

Di mana modelnya kelihatan lebih sesuai? Tidak syak lagi, butiran ini memerlukan pendekatan khas. Pakaian mini dengan hood kelihatan terlalu banyak, tidak ada keseimbangan antara bahagian atas dan bahagian bawah produk. Pilih model midi dan maxi dengan hud. Dalam gaun itu dia kelihatan lebih menarik.

Pakaian dengan tudung - pakaian utama untuk fesyen yang lebih suka gaya sukan. Campurkan pakaian dengan kasut atau kasut, melengkapkan imej dengan beg ransel.

Gaun kelabu dengan bunga

Warna kelabu digabungkan dengan pelbagai cetakan. Contoh yang jelas ialah pakaian polka dot atau cetakan bunga. Pakaian dengan floristik kelihatan lebih asli daripada pakaian biasa untuk setiap hari. Ini adalah pilihan terbaik untuk musim panas kasual. Pilih model dengan bunga bersaiz sederhana yang terletak di sepanjang hem, pinggang dan korset.

Banyaknya pakaian yang cerah dan tepung dibayangi warna tradisional seperti kelabu, coklat, dan kuning air. Tetapi dengan sia-sia, kerana warna-warna ini dapat mencipta imej yang paling asal, diwarnai dengan kekangan perniagaan, kasual yang penuh kasual dan penuh sesak. Kami berharap bahawa selepas kajian kami, sepasang pakaian kelabu akan muncul di almari pakaian anda, yang akan menjadi "pembantu" anda yang penting dalam mencipta imej yang menarik dan menawan.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini