Tidak ramai yang membayar pada tarikh lawatan ke pendandan rambut. Namun, menurut pakar, Bulan dapat mempengaruhi keadaan kesihatan dan berbagai peristiwa dalam kehidupan kita. Oleh itu, berdaftar di salon kecantikan, semak dengan kalendar lunar.

Kalendar kalendar untuk potongan rambut dan pencelupan untuk bulan Jun 2019

Apabila pada bulan Jun anda boleh memotong rambut anda, pewarna rambut anda atau mencuba gaya rambut baru?

 • 1 Jun, 2019. Untuk potongan rambut, hari pertama musim panas adalah hari yang tidak menyenangkan. Prosedur sedemikian boleh memendekkan kehidupan. Ikat rambut anda hari ini dengan ekor kuda atau mengikatnya, kerana tenaga negatif akan menarik versi longgar
 • 2 Jun, 2019. Masa yang salah untuk mencuba dengan potongan rambut. Pewarna akan meningkatkan mood anda. Untuk mencipta gaya rambut baru adalah masa yang baik. Rambut akan memancarkan kesihatan dan kesegaran.
 • 3 Jun 2019. Ia adalah wajar untuk menunggu sedikit dengan keinginan anda untuk memotong rambut. Jika tidak, keadaan rambut mungkin merosot. Mewarna dengan basma atau inai yang dibenarkan. Ini akan membantu meningkatkan hubungan dengan orang dan memperkuat struktur rambut. Gaya rambut kebiasaan akan menjadi pilihan terbaik.Perm yang dilakukan hari ini tidak akan bertahan lama.
 • 4 Jun, 2019. Hari yang baik untuk bereksperimen dengan rambut. Khususnya, ia menyentuh panjangnya. Ulangi imej lama atau buatkan rambut baru. Manipulasi ini akan membantu meningkatkan jiwa dan tubuh. Tenaga yang berguna hari ini akan dipertingkatkan dengan perm atau gaya rambut yang hebat.
 • 5 Jun, 2019. Untuk mengubah bentuk atau panjang gaya rambut bukan masa yang tepat. Kesihatan mental dan fizikal boleh terjejas oleh potongan rambut. Bukan masa terbaik untuk bereksperimen dengan warna. Gaya rambut volumetrik boleh meningkatkan tenaga pada hari itu.
 • 6 Jun 2019. Kali ini tidak sesuai untuk potongan rambut. Prosedur ini akan membawa kepada konflik. Ia akan membantu meningkatkan warna pewarna. Hanya jangan buat dengan orang asing. Rambut akan menjadi lebih taat dan meriah daripada eksperimen dengan gaya dan rambut.
 • 7 Jun 2019. Hari bertuah untuk perubahan transit luar. Hari ini hanya perlu membuat potongan rambut. Akan meningkatkan mood, dan juga keadaan pewarna rambut.
 • 8 Jun 2019. Untuk membuat potongan rambut baru adalah tempoh yang baik. Dia akan membawa nasib dan emosi positif. Hari ini anda boleh meringankan rambut. Untuk gaya rambut gaya dan gaya ini adalah masa yang baik.
 • 9 Jun 2019. Hari yang buruk untuk potong rambut. Perubahan dalam bentuk gaya rambut dan panjangnya boleh membawa kemurungan dan kelesuan. Hari ini, transformasi warna radikal adalah tidak diingini. Gaya rambut ringan pada hari ini dialu-alukan.
 • 10 Jun 2019. Lebih baik menahan diri daripada potongan rambut baru. Anda boleh melakukan pewarnaan. Perhatikan warna semulajadi. Kesejahteraan anda akan bertambah baik. Braids dan rambut yang dikumpulkan pada hari ini akan menjadi gaya rambut terbaik.
 • 11 Jun 2019. Mempercepat pertumbuhan rambut dan menyembuhkan rambut baru mereka. Menyoroti, toning dan eksperimen lain dengan pewarnaan akan berjaya. Lebih panjang daripada biasa menahan gaya rumit dan gaya rambut.
 • 12 Jun, 2019. Nasib baik akan meninggalkan anda jika hari ini anda menggilap tip rambut anda atau memotong rambut anda. Ia mempunyai kesan buruk terhadap keadaan pewarnaan rambut anda. Lebih baik pada hari ini, jangan ubah teduh keriting. Keyakinan akan memberi anda bentuk rambut yang dikemas kini.
 • 13 Jun 2019. Jangan buat tips yang dipoles dan potong rambut. Ini akan menghalang penyakit dan mengekalkan kesihatan yang normal. Nada alam untuk pewarnaan mencairkan negatif hari itu. Buat curl mudah, larutkan rambut, Lebih baik menolak gaya rambut yang rumit
 • 14 Jun 2019. Hari yang hebat untuk mengurangkan panjang rambut. Pewarna semulajadi dan warna kaya sesuai untuk pewarna. Suasana dari ini hanya bertambah baik. Hari ini akan menjadi eksperimen yang berjaya dengan gaya dan rambut.

 • 15 Jun 2019. Untuk memendekkan panjang rambut, hari ini tidak berjaya. Untuk kebaikan kesihatan anda, tolak prosedur ini. Apabila pewarna, perhatikan nada semula jadi. Negatif mungkin menarik lebih banyak warna radikal. Jaga kesihatan anda, dan biarkan rambut anda berehat sedikit dari gaya rambut.
 • 16 Jun 2019. Pada masa ini, tidak ada perubahan rupa yang perlu dirancang. Rambut anda boleh rosak oleh percubaan warna. Serlahkan helai, ini akan mengemas kini imej anda.
 • 17 Jun 2019. Masa yang tidak menyenangkan untuk melawat pendandan rambut. Punca mood yang buruk boleh menjadi hanya potongan rambut. Rambut Toning atau pencelupan mereka tidak disyorkan. Daripada gaya rambut kreatif yang lebih baik untuk berputus asa. Ini akan menjimatkan keadaan psiko-emosi anda.
 • 18 Jun 2019. Hari yang tidak berjaya untuk lawatan ke pendandan rambut. Gunting rambut akan memberi kesan negatif terhadap kesihatan seluruh badan. Ia tidak disyorkan untuk mengemas kini walaupun tip rambut, ini akan menjimatkan tenaga penting anda. Hue juga tidak bernilai untuk berubah.
 • 19 Jun 2019. Ini adalah masa yang tidak baik untuk potongan rambut. Hari ini menguntungkan gaya dan gaya rambut yang berbeza. Decoctions dan topeng herba akan memberi kesan yang baik pada rambut.
 • 20 Jun 2019. Hari yang hebat untuk melawat pendandan rambut. Mana-mana manipulasi akan berjaya hari ini. Pewarna buatan boleh merosakkan rambut. Lakukan rawatan kesihatan, bereksperimen dengan rambut.
 • 21 Jun 2019. Jangan memotong rambut anda tanpa perlu.Manipulasi sedemikian boleh menyumbang kepada kemunculan pound tambahan. Mencari kebebasan kewangan akan menyumbang kepada warna asli yang digunakan dalam pencelupan. Ia akan menjadi kebiasaan perm yang sesuai atau gaya rambut.
 • 22 Jun 2019. Pintu ke salon kecantikan masih ditutup untuk anda. Konflik dengan orang lain atau penyakit boleh menimbulkan potongan rambut. Tumpukan pada lukisan pada warna semula jadi. Pendekatan ini akan menyumbang kepada peningkatan keseluruhan badan. Ekor rambut tidak bernilai mengumpul.
 • 23 Jun 2019. Hari yang buruk untuk bereksperimen dengan rambut. Potongan rambut yang dibuat hari ini boleh menimbulkan penyakit dan mengganggu rancangan. Pewarna kewangan boleh menjimatkan pewarnaan dengan pewarna semulajadi. Dari prosedur ini, kuasa anda dalam pasukan juga akan meningkat.
 • 24 Jun, 2019. Untuk hari berkilauan rambut yang menguntungkan. Rambut anda akan memancarkan kesihatan. Mewarnai rambut dengan langsir, anda boleh meningkatkan kesan penyembuhan.
 • 25 Jun, 2019. Gunting rambut baru boleh menjejaskan keadaan rambut. Mengetepikan usaha ini untuk masa yang lebih baik. Anda boleh menjilat rambut anda dan mewarna. Basma dan henna sangat berguna untuk anda dalam hal ini. Gaya rambut ringkas sesuai dengan anda yang terbaik.
 • 26 Jun 2019. Masa yang tidak berjaya untuk potongan rambut. Untuk tidak menanggung penyakit dan masalah, tolak prosedur ini. Tukar warna rambut anda jika anda tidak dapat mencari keharmonian dalam komunikasi, dan anda tidak mempunyai cukup nasib. Eksperimen dengan gaya dan rambut.
 • 27 Jun 2019. Mengetepikan lawatan ke pendandan rambut untuk hari yang lain. Agar tidak mencederakan diri sendiri, jangan memendekkan rambut. Ia tidak disyorkan untuk dicat dengan warna baru - hubungan dengan orang tersayang boleh merosot. Tunggu sebentar dengan curl.
 • 28 Jun 2019. Hentikan prosedur untuk mengeluarkan hujung berpecah dan potongan rambut. Perubahan warna pada masa ini secara drastik tidak berbaloi. Hentikan tumpuan pada warna dan nada semula jadi. Gaya rambut mudah akan mengekalkan rupa mereka untuk masa yang lama.
 • 29 Jun 2019. Untuk mengemas kini potongan rambut adalah hari yang baik. Keadaan tubuh dan jiwa akan meningkatkan pemendekan rambut. Rakan sejati dan pembantu yang boleh dipercayai akan menarik perhatian atau pelunturan rambut.
 • 30 Jun, 2019. Hari yang tidak sesuai untuk potongan rambut. Hanya pewarnaan akan membantu meningkatkan tenaga pada hari ini. Rambut lurus, dikumpulkan dalam ekor kuda, paling sesuai dengan gaya rambut. Tidak baik akan pergi meletakkan dan keriting.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini