Spring selalu dikaitkan dengan perubahan dalam kehidupan, pakaian ringan, ringan dan romantik. Dan ini tidak menghairankan, kerana pada masa ini tahun bunga mekar, pokok-pokok dan segala-galanya benar-benar berubah di hadapan mata kita. Sudah tentu, dalam masa yang indah bukan sahaja alam sekitar, tetapi juga setiap perubahan. Lebih banyak warna terang kelihatan di almari pakaian, gadis semakin memakai skirt dan bahkan manikur ringan memilih cahaya, warna halus. Oleh itu, kami menjemput anda untuk mengetahui tentang reka bentuk kuku yang akan relevan pada April 2017.

Manicure Perancis dan bulan

Manicure Perancis adalah tanda rasa yang baik, rasa gaya dan kewanitaan sebenar. Reka bentuk ini dipilih oleh gadis-gadis yang merasa cukup yakin, tetapi pada masa yang sama tidak menerima manicure yang berwarna-warni. Dan jika anda adalah salah seorang daripada mereka, maka manicure Perancis adalah apa yang anda perlukan!

Walaupun cinta yang tinggi untuk klasik, walaupun dia boleh menanggung sedikit. Untuk menambah beberapa variasi kepada reka bentuk yang biasa, kami cadangkan menambahnya dengan lukisan yang indah.Ini boleh menjadi imej bunga, tenunan renda atau hiasan menggunakan rhinestone placer. Setiap pilihan ini kelihatan sangat lembut dan elegan.

Untuk kanak-kanak perempuan yang lebih berani dan berani sempurna warna manicure Perancis. Kelihatannya menarik, kan?

Pilihan reka bentuk berani - manicure bulan. Dengan sendirinya, ia kelihatan agak luar biasa, terutama apabila digabungkan dengan teknik lain. By the way, kadang-kadang warna lubang membuat kontras yang kelihatan sangat menarik.

Untuk membuat garis senyuman, anda boleh menggunakan rhinestones. Hasilnya akan mengejutkan anda, kerana kuku itu kelihatan sangat bergaya.

"Senyum" tidak selalu bentuk bujur yang sama. Kadang-kadang ahli sihir membuatnya segi tiga atau persegi untuk membuat reka bentuk kuku yang tidak biasa.

Tempat penanaman bunga

Musim semi akan sentiasa dikaitkan dengan bunga, jadi pada masa ini kanak-kanak perempuan terutamanya sering memilih mereka sebagai reka bentuk untuk kuku. Terdapat banyak jenis bunga yang membolehkan anda membuat reka bentuk yang unik dan mencipta manicure yang menakjubkan. Hanya berfikir: tulip, mawar, daffodil, carnation, teratai, teratai lembah, dan ini adalah yang terkecil daripada semua spesies yang ada. Oleh itu, jangan ragu untuk membuat reka bentuk sedemikian dan jangan risau bahawa teman wanita anda akan memilih yang sama.

Penempel selalunya sering digunakan untuk membuat corak yang licin dan jelas. Peranti ini akan membantu untuk membuat corak yang sama pada beberapa kaki, sambil menjimatkan banyak masa. Tetapi agar hasilnya menyenangkan anda, anda perlu berlatih sedikit.

Bunga-bunga pada kuku, yang dibuat menggunakan reka bentuk gelangsar, kelihatan sangat cantik. Pakar kuku sering menggunakannya dalam kerja mereka, kerana ia membolehkan anda membuat reka bentuk manicure yang sangat berkualiti dan terang.

Geometri yang luar biasa

Untuk membuat reka bentuk kuku geometri yang cantik tidak perlu mempunyai kemahiran atau pengetahuan khusus. Gambar seperti itu, tidak seperti yang lain, agak mudah. Anda perlu menunjukkan imaginasi anda dan cuba untuk mewujudkannya pada kuku. Untuk mencapai hasil yang baik, kami mengesyorkan untuk membeli berus khas dengan bantuan yang mana anda boleh membuat garis ketebalan yang berbeza. Dan untuk mencipta manikur geometri musim bunga sebenar, gunakan warna-warna terang sahaja.

Gabungan reka bentuk geometri dengan unsur-unsur tambahan hiasan kelihatan sangat cantik. Sebagai contoh, penyebaran rhinestones, "kaca pecah", kerajang, dan banyak lagi boleh memberikan manicure anda kelihatan lebih menarik dan menarik.

Pita Scotch dalam pembuatan reka bentuk sedemikian digunakan sangat kerap. Oleh itu, jika anda mempunyai masalah dengan menggambar garis nipis, gunakan pita sahaja. Ia boleh ditinggalkan pada kuku untuk mencipta reka bentuk yang menakjubkan.

Selesai aksen monokrom

Sudah tentu, semua lukisan dan pilihan reka bentuk luar biasa kelihatan sangat bergaya. Tetapi kadang-kadang lapisan monochromatic adalah lebih sesuai untuk mewujudkan satu imej atau yang lain. Contohnya, jika anda pergi ke acara yang serius, maka sangat penting bahawa setiap butiran digabungkan dengan satu sama lain, termasuk manicure. Oleh itu, kami menawarkan beberapa pilihan reka bentuk dengan aksen yang akan menjadi fesyen pada April 2017.

Mawar ringkas, mawar ringkas pada latar belakang yang berbeza kelihatan sangat bergaya. Reka bentuk ini sesuai untuk banyak acara.

Rhinestones sering digunakan sebagai aksen dalam reka bentuk kuku. Mereka tidak kelihatan terlalu menantang, tetapi pada masa yang sama sangat sesuai untuk liputan monokrom hiasan.

Melukis dalam bentuk rama-rama adalah reka bentuk yang sesuai untuk manicure musim bunga. Lagipun, dia menekankan kelembutan, ringan dan ringan musim ini. Oleh itu, jangan ragu untuk memilih gambar sedemikian, dan anda pasti akan berada dalam trend!

Aksen dalam manicure tidak perlu cerah atau mencabar. Kadang-kadang dia boleh sangat dihalang, neutral atau hampir tidak dapat dilihat. Tetapi walaupun begitu, ia adalah orang yang sentiasa akan menarik perhatian kepada dirinya sendiri.

Untuk membuat reka bentuk yang indah, anda boleh menggunakan titik.Dengan itu, anda boleh melakukan perkara-perkara ketebalan yang berlainan. Terdapat sejumlah besar pilihan reka bentuk yang boleh dibuat dengan item ini. Oleh itu, cuba dan belajar sesuatu yang baru, dan kami menawarkan anda untuk melihat bagaimana ia boleh digunakan untuk mencipta aksen yang terang.

Dalam kes ini, manicure kelihatan agak bijak. Dan hati hitam yang sedikit memberi reka bentuk sedikit rasa cinta dan kelembutan.

Pita Scotch adalah elemen yang sangat baik untuk mencipta reka bentuk yang menarik dan cantik. Oleh itu, pastikan untuk mencuba sesuatu dan melaksanakannya sendiri.

Unsur-unsur kecil, dekorasi dekorasi dapat memberikan manicure anda kelembutan istimewa.

Kesan Ombre

Belum lagi reka bentuk kuku dengan kesan ombre. Lagipun, dia yang sempurna untuk musim bunga terima kasih kepada warna-warna cerahnya.

Spring adalah masa yang tepat untuk mencuba sesuatu yang baru, bereksperimen dengan imej dan manicure. Pilih pelbagai reka bentuk, hiasan tambahan dan, pada akhirnya, cuba membuat reka bentuk itu sendiri. Mungkin anda boleh menemui bakat yang lain. Untuk memudahkan tugas anda sedikit, kami mencadangkan menggunakan kelas induk. Pastikan anda berkongsi hasil anda dalam komen.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini