Koleksi yang disampaikan oleh pereka sentiasa percubaan. Memang, setiap musim mereka mengejutkan dengan penyelesaian yang luar biasa, kombinasi kain dan tekstur yang berani, serta cetakan bergaya dan bentuk produk. Seseorang menganggap imej yang dibentangkan terlalu mewah, kadang-kadang malah keterlaluan. Sebaliknya, wanita bergaya diilhamkan oleh imej yang bergaya dan mengambil perhatian mereka. Oleh itu, hari ini kami menawarkan untuk meneroka ciri-ciri beberapa koleksi yang dibentangkan pada tahun 2018.

Spring-Summer 2018 Collections Fashion

Musim musim luruh musim panas sentiasa dikaitkan dengan matahari yang lembut, roman, ringan dan kewanitaan. Dan apakah asas koleksi yang dibentangkan untuk tahun 2018, kami dapati sekarang.

Dior Kristian

Koleksi rumah fesyen Perancis yang terkenal pada tahun 2018 adalah jauh dari tema jenama yang sedia ada. Produk Laconic digantikan dengan imej yang agak luar biasa dengan kenyataan feministik. Di samping itu, watak kejam itu tercermin dalam unsur-unsur pakaian yang diperbuat daripada kulit.Tetapi sifat-sifat kewanitaan dalam bentuk pakaian ringan, skirt lutut dan butiran lain membantu mengimbangi tema-tema.

Adalah jelas bahawa pengarah kreatif jenama, Maria Grace Curie, memutuskan untuk terus menggabungkan tema seni dan feminisme. Itulah sebabnya koleksi itu mengandungi imej yang menyebutkan pelbagai subkultur.

Valentino

Rumah fesyen Itali ini sering dikaitkan dengan cahaya, pakaian yang elegan untuk wanita. Pada tahun 2018, pereka Pierpaolo Piccioli memutuskan untuk mengubah arah sedikit dan menunjukkan penyelesaian yang agak luar biasa. Sebagai contoh, produk potongan kompleks yang kelihatan hebat digabungkan dengan imej moden. Di samping itu, pakaian feminin dan warna halus juga merupakan tumpuan utama dan hiasan koleksi keseluruhan.

Louis vuitton

Rumah fesyen terkenal Perancis menyampaikan koleksinya untuk musim musim bunga musim panas di Louvre Watch Pavilion. Pertunjukan itu diadakan hampir sejurus selepas pembukaannya. Tempat sedemikian dipilih dengan alasan, kerana ketika membuat koleksi itu, perancang memberi perhatian khusus kepada penyimpangan masa lalu dan sekarang. Itulah sebabnya dalam satu pandangan, kot dengan kasut dan kemeja-T dengan cetakan luar biasa dikombinasikan secara berani. Sudah tentu, imej sedemikian tidak akan menjadi keperluan dalam kehidupan seharian, tetapi banyak butiran boleh digunakan untuk membuat imej malam.

Chanel

Tema utama rancangan Chanel ialah kawasan tropika. Ia ditelusuri benar-benar dalam segala-galanya, kerana walaupun Grand Palais Palace yang terkenal secara khusus berubah menjadi syurga. Tumbuhan eksotik, cerun dan air terjun - semua untuk mewujudkan suasana yang sesuai.

Bagi pengumpulan, ia dicipta di bawah pengaruh subjek ini, serta tema survival dalam keadaan hujan yang melampau. Itulah sebabnya Karl Lagerfeld memperkenalkan pelbagai lapisan kulit vinil, serta plastik. Butang jack, kasut dan beg plastik kelihatan agak asli. Sekiranya dikehendaki, elemen-elemen ini boleh disesuaikan dengan imej moden.

Ia harus diperhatikan agak warna tepu pengumpulan. Mereka digabungkan dengan satu sama lain, walaupun dalam satu pakaian. Juga dalam koleksi itu disampaikan produk tradisional tweed.

Hermes

Koleksi musim bunga musim panas jenama Hermes Perancis pada tahun 2018 direka untuk memberi penekanan kepada kewanitaan dan keanggunan imej. Pereka bukan musim pertama yang bereksperimen dengan kombinasi bahan dan hasilnya sangat berbaloi. Lagipun, setiap terperinci imej itu sangat laconic, tetapi pada masa yang sama moden. Oleh itu, gadis yang tidak takut untuk bereksperimen dengan hal baru yang bergaya, tetapi ingin menyimpan imej feminin, sudah tiba masanya untuk melihat koleksi ini.

Fall-Winter 2018 Collection

Dalam proses membuat koleksi untuk musim sejuk, banyak faktor yang diambil kira. Tetapi, pada tahun 2018, para pereka mempersembahkan yang paling selesa dan pada masa yang sama barangan almari pakaian yang bergaya. Oleh itu, kami menawarkan sekarang untuk membandingkan koleksi dan menentukan sendiri kegemarannya.

Fendi

Jenama Fendi sentiasa menarik perhatian penyelesaian yang menarik, kadang-kadang tidak dijangka. Musim ini, koleksi musim luruh musim sejuk mengejutkan dengan barang kemas yang bergaya. Ciri utama ialah penggunaan bulu berwarna. Sebagai tambahan kepada mantel bulu feminin yang elegan, pereka mempersembahkan lebih banyak pilihan berani.

Perlu diperhatikan bahawa bulu digunakan dalam banyak produk sebagai penamat. Iaitu, pada lengan atau kolar. Ia kelihatan sangat bergaya. Di samping itu, terdapat kecenderungan untuk memohon logo pada banyak produk. Selalunya ia boleh dilihat pada aksesori, bagaimanapun, terdapat pilihan lain. Keputusan sedemikian bukan baru, tetapi tidak kurang relevan pada musim akan datang.

Givenchy

Koleksi yang dibentangkan oleh rumah fesyen yang legenda, menunjukkan bahawa jenama sekali lagi kembali ke gaya biasa. Walau bagaimanapun, kini perkara-perkara klasik akan mempunyai butiran yang lebih segar dan menarik. Gabungan ini sesuai untuk wanita yang moden dan bebas.

Dalam koleksi musim luruh musim sejuk, anda akan melihat tidak hanya mantel klasik, tetapi juga jaket dalam gaya lelaki, serta seluar.Di samping itu, kot bulu, pakaian dan skirt berlipat juga diperkenalkan pada tahun 2018.

Chloe

Pengarah kreatif jenama terkenal itu menyampaikan pra-koleksi, yang tidak terikat pada musim tertentu. Idea utama adalah bahawa dalam kehidupan kita jarang mengikuti aturan bermusim dan menggabungkan perkara antara satu sama lain. Oleh itu, produk koleksi ini akan sesuai pada bila-bila masa sepanjang tahun, walaupun pada hakikatnya ia mempunyai kedua-dua mantel bulu dan cahaya, pakaian mengalir. Perkara utama adalah membuat imej dengan betul supaya kelihatan harmonis.

Seperti yang dapat anda lihat, koleksi fesyen tahun 2018 sangat pelbagai. Terima kasih kepada ini, anda boleh membuat imej yang menakjubkan menggunakan trend semasa. Tetapi adalah penting untuk mengekalkan keharmonian, kerana busur tidak boleh dibebani. Tugas utamanya adalah untuk menonjolkan kewanitaan.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini