Denim, yang pada asalnya digunakan untuk pakaian seragam ladang jahit, hari ini telah menjadi bahagian penting dari mana-mana almari pakaian. Denim lagi memerlukan perhatian, membayangkan bahawa semua aspek bahan unik ini belum dipelajari. Sesungguhnya, pereka dalam koleksi mereka memberi perhatian maksimum kepada fesyen denim, yang menawarkan model asli dan bergaya yang akan merayu kepada banyak gadis.

Fesyen jeans musim panas 2018: yang model untuk dipilih

Sebelum anda membeli jins biasa jawab soalan - apa sebenarnya yang anda mahu dari mereka. Sembunyikan kecacatan angka, fokus pada kawasan tertentu, perlahan-lahan menekankan bentuknya. Berdasarkan ini, model dipilih yang memenuhi semua keperluan anda. Menyembunyikan secara visual masalah di pinggul akan membantu teman lelaki seluar jeans yang luas, menyerlahkan seluar jeans berkaliber yang kurus, kurus. Kami menawarkan model TOP semasa musim panas 2018, yang akan membantu anda untuk mencipta imej gaya jalan bergaya atau untuk menghias busur pejabat.

Summer 2018 fesyen jeans: model ripped

Jeans yang dicetak adalah pilihan personaliti yang terang dan ekspresif yang, dengan bantuan luka, lubang-lubang dan pinggiran yang tidak menonjol, ingin menumpukan perhatian orang lain terhadap keperibadian mereka. Model sedemikian adalah satu peluang yang baik untuk menunjukkan tokoh yang cemerlang dan menimbulkan kehebatan lelaki.

Jeans pertama sekali meremajakan wanita, dan jika kita bercakap tentang model yang koyak, maka anda menjadi remaja maksimal yang siap melakukan apa saja untuk membezakan orang ramai.

Ripped jeans adalah pilihan mereka yang tidak digunakan untuk membosankan pakaian konservatif, yang mendambakan untuk kesan baru dan tidak mahu duduk diam. Sebaik sahaja dipercayai bahawa jeans dengan lubang-lubang dan lubang-lubang ceroboh dipakai hanya oleh orang-orang yang bodoh atau tidak dapat dipertahankan, bagaimanapun, model robek hari ini boleh didapati di rak butik berjenama dan podium fesyen.

Model koyak pada musim panas tahun 2018 akan menjadi puncak populariti, jadi jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan pasangan yang bergaya untuk melihat jalan. Ia perlu memakai model-model seperti blaus yang berbeza, kemeja-T atau, sebaliknya, buat mono-busur dalam warna pastel lembut, di mana jeans berwarna biru lembut menjadi sorotan utama imej.

Ingat bahawa seluar jeans yang robek jelas bukan jenis pakaian yang harus anda pakai di teater, acara kebudayaan atau pejabat lain. Malah kegilaan untuk model "holey" tidak membenarkan kebebasan tersebut. Tetapi untuk berjalan kaki malam atau pakaian bergaya jalan, jeans ini baik-baik saja.

Seluar jeans bergaya bergaya: model semasa musim panas 2018

Dalam pembelian seluar jeans putih, ramai gadis berhenti terlalu banyak mengambil berat tentang perkara-perkara seperti itu. Ini agak wajar, warna itu agak dipanggil dan mana-mana tempat di seluar jeans akan menarik. Walau bagaimanapun, usaha sedemikian akan dibayar dengan torus, kerana dalam model seperti kaki anda akan kelihatan lebih elegan dan langsing, yang tidak boleh dikatakan mengenai jeans hitam dan biru.

Jika anda menambah perengkunan kepada reka bentuk jeans putih, luka kecil mendatar pada lutut anda, maka imej anda akan menakluk mana-mana lelaki. Warna putih adalah penjelmaan klasik, terbukti selama bertahun-tahun. Jeans putih mudah digabungkan dengan pakaian apa-apa gaya, cetakan dan sulaman.

Gabungkan seluar jeans putih dengan puncak pendek, jaket denim, jaket. Dalam seluar jeans trend dengan cengkaman yang rendah, jadi tanpa sabuk cerah dan plat logam musim ini tidak boleh dilakukan.

Seluar jeans bergaya dengan cetakan dan sisipan warna: musim panas 2018

Pereka tidak bermain cukup dengan cetakan dan sisipan asal, yang mereka berusaha menambah reka bentuk pakaian, jeans dan jaket. Seluar jeans yang cantik dengan corak akan memberi imej beberapa makna, mewujudkan gabungan musim panas yang unik.

Pada musim panas tahun 2018 cetakan berikut sangat popular:

  • motif bunga - semua jenis bunga - rosebuds, peonies, chamomile, bunga liar halus
  • corak haiwan - memasukkan sederhana dengan kulit ular, harimau, zebra, harimau
  • abstraksi - corak yang kadang-kadang tidak mengandungi perkara yang jelas dinyatakan - blots, jalur, perceraian, kesan waren
  • tentera - sisipan dengan pola khaki pelindung

Jeans bergaya dengan aplikasi dalam bentuk bunga dan bunga sejati sangat popular di kalangan pereka. Cetakan cetakan dan jalur bergaya tidak kurang relevan. Memakai seluar jeans semacam itu hendaklah dengan topi pepejal, supaya tidak membebankan imej dengan butiran yang tidak perlu.

Model sebenar seluar jeans dengan hiasan: musim panas 2018

Kejutan sebenar musim panas tahun 2018 akan menjadi jeans dengan rivet, jalur dan manik besar. Hari ini kita boleh bercakap mengenai pemikiran semula trend lama yang banyak gadis-gadis secara bebas dicipta pada tahun 90-an. Kemudian, dengan pelbagai model yang kecil, imaginasi bekerja keras dan isteri biasa mudah berubah menjadi karya seni, dihiasi dengan tulisan-tulisan bergaya, jalur, butang, dll.

Wanita moden fesyen tidak perlu mencipta apa-apa. Model bergaya dengan hiasan rhinestones, manik, paku boleh dibeli di mana-mana kedai. Seluar jeans ini hebat dengan jaket denim, jaket pendek atau baju t-shirt belia yang besar.

Fesyen jeans luar negeri: musim panas 2018

Seluar jeans yang luas akan menjadi popular musim ini. Satu-satunya perbezaan dari model musim lalu akan menjadi banyak kelebihan, selendang dan hiasan lain. Seluar jeans lelaki adalah pilihan hebat untuk menyembunyikan kecacatan angka. Jika anda tidak mempunyai masa untuk menurunkan berat badan pada musim panas, maka model ini akan membantu dan mengubah tubuh anda secara visual. Gabungkan seluar jeans besar dengan blazer yang dipasang atau jaket pendek.

Menilai model jeans musim panas 2018, dapat dilihat bahawa trend yang berlaku sedozen tahun yang lalu dengan beberapa pindaan pada hiasan dan warna kembali dalam mode. Di atas catwalks model-model mewah dengan pintu, seluar jeans yang dilipat, varian dengan jalur. Tidak dinafikan, ini adalah pilihan kategori fesyen sempit yang tegas mengikuti kanun yang bergaya.

Model yang lebih relevan dan popular masih lagi yang kita perhatikan dalam ulasan kami - jeans yang dicetak, kurus klasik, teman lelaki. Bagi warna, terdapat perubahan yang jelas. Warna seperti khaki, oren, pudina, dan merah jambu akan ditambah kepada palet asas.

Di dalam almari pakaian seorang fashionista yang sebenar, anda boleh mengira beberapa pasang jins bergaya, jadi jangan membatasi diri pada satu model, kerana pakaian ini akan membantu anda dalam apa jua keadaan.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini