Trend yang bergaya boleh dirawat secara berbeza, tetapi mustahil untuk tidak mendengarnya. Lagipun, apa yang relevan tahun lepas kini dilupakan. Oleh itu, sangat penting untuk mengetahui semua inovasi industri kecantikan untuk mewujudkan bukan sahaja cantik, tetapi juga solek sebenar 2017.

Trend solek 2017

Walaupun rancangan fesyen telah dibentangkan, pilihan solek berani yang agak luar biasa, pereka menyediakan pilihan kebebasan yang lengkap. Lebih-lebih lagi, pada pendapat mereka, solekan dengan teknik klasik dengan butir-butir terkini berdasarkan trend semasa akan menjadi ideal.

Ia juga sangat penting untuk menjadi kreatif dalam memohon kosmetik, dengan mengambil kira bukan sahaja ciri-ciri individu, tetapi juga keutamaan peribadi. Oleh itu, menjadi sedikit risau dan jangan takut untuk percubaan.

Kulit dengan kesan cahaya

Baru-baru ini, trend itu dianggap sebagai wajah licin, sehingga mereka menyingkirkan cahaya dengan cara apa pun, termasuk menggunakan serbet tikar dan serbuk.Tetapi dalam bidang kecantikan, segala-galanya berubah dengan cepat dan sihat, kulit lembap dengan cahaya semulajadi kini menjadi halangan.

Kesan ini membolehkan anda menekankan semula jadi, kecantikan semula jadi dan dandanan. Solek cahaya sempurna untuk kehidupan seharian dan malam romantis. Anda boleh menambah cahaya semulajadi dengan bantuan penyerlah, tetapi sangat penting untuk tidak keterlaluan sehingga solek tidak terlalu cemerlang. Jika anda ingin, anda boleh membuat beberapa aksen yang ketara: memohon maskara pada bulu mata anda dan menjadikan lipstik anda lipstik atau gloss.

Solek bogel

Kulit semula jadi dan rapi - inilah yang akan menjadi relevan sepanjang tahun. Oleh itu, dalam pertunjukan fesyen, banyak model kelihatan seolah-olah mereka baru-baru ini bercuti, dan wajah tidak perlu memakai solek. Mata bersinar, bulu mata yang subur dan bibir berwarna - solek yang sempurna untuk kehidupan seharian.

Tetapi walaupun hakikat bahawa solekan kelihatan mudah, tidak setiap gadis boleh melakukannya dengan betul. Selain itu, ia boleh dilakukan hanya dengan kulit yang baik dan kening yang baik. Kesan ini tidak mudah dicapai, jadi kami cadangkan memilih landasan yang sesuai dan cara lain untuk menyembunyikan kemerahan.

Bagi alis, banyak peninju menawarkan untuk meninggalkan mereka semula jadi atau ringan. Apabila yang paling asas dilakukan, anda boleh menutup kelopak mata yang bergerak dengan bayang-bayang neutral dan mengambil lipstik dari naungan yang sama.

Kesan Smoky Eyes

Make-up klasik dalam gaya Smokey Ace telah menjadi popular untuk masa yang lama dan 2017 tidak terkecuali. Walau bagaimanapun, sekarang ia tidak perlu menggunakan warna gelap, kerana teknik ini sentiasa diperbaiki. Membenarkan sebarang warna yang sesuai untuk jenis warna tertentu.

Juga, kesan kecerunan boleh dilakukan bukan sahaja pada arah melintang, tetapi juga dalam menegak. Tetapi walaupun terdapat banyak peluang, kebanyakan artis solek menggunakan warna coklat dan kelabu, memandangkan mereka kelihatan paling menguntungkan. Gincu dalam solekan ini anda boleh memilih apa-apa, berdasarkan keutamaan anda sendiri.

Makeup Mata Kucing

Anak panah adalah trend bergaya dan bergaya yang memenangi hati gadis tahun demi tahun. Walaupun hakikatnya, pertama sekali, kesinambungan akan menjadi relevan, pada tahun 2017, prestasi yang cerah, agresif dialu-alukan. Anak panah tunggal atau berganda, menebal, menaikkan pilihan dan banyak lagi dibentangkan di pameran fesyen.

trend solek 2017-2018

Anak panah dalam warna-warna terang dalam kombinasi dengan warna warna tepu terlihat sangat luar biasa dan berani. Pilihan ini sesuai untuk gadis-gadis yang terbuka dan ceria.

Walaupun solek ini kelihatan sangat tebal, ia boleh ditambah bukan sahaja dengan neutral, tetapi juga dengan gincu yang lebih cerah.

Solek grafik

Baru-baru ini, solek grafik telah memasuki dengan pantas. Ia terdiri daripada kesimpulan dan keterangan provokatif. Ia kelihatan sangat luar biasa dan pastinya tidak sesuai untuk kehidupan seharian.

Pelbagai jalur, pukulan batu hitam di sepanjang garis alis dan unsur-unsur lain mempunyai persamaan dengan solek pelakon teater Jepun. Di samping pilihan monokrom, warna grafik dalam warna sangat cantik.

Kesan metalik

Satu versi solek gaya bergaya dan luar biasa boleh dilihat pada model banyak jenama dunia. Manik-manik, bayang-bayang logam dan berkilau pada kelopak mata dan bibir kelihatan sangat terang. Ucapan ini pasti menarik perhatian. Kami mengesyorkan memilihnya sebagai aksen dalam imej monokrom atau dengan kombinasi pakaian terang untuk tema tema.

Untuk membuat kesan dengan "metalik" kelihatan sangat bergaya, anda mesti terlebih dahulu mempersiapkan permohonannya. Iaitu, walaupun keluar nada kulit dan, jika perlu, betulkan muka.

Makeup Perkahwinan 2017

Pengantin selalu dikaitkan dengan kelembutan, ringan dan keanggunan. Untuk membuat imej sedemikian, aksen gelap tidak diperlukan sama sekali, kerana pada tahun 2017 kesinambungan kekal relevan. Oleh itu, solek cahaya dengan kulit licin dan bercahaya - ini adalah apa yang patut anda pilih.

Untuk mencapai kesan ini akan membantu asas padat dan penggunaan penyerlah. Bayang-bayang lebih baik memilih warna semula jadi, iaitu warna coklat, kuning dan biru. Oleh kerana alis diberi perhatian khusus, mereka juga boleh diberi sedikit penekanan dan keperluan.

Walaupun trend semasa, beberapa pengantin masih berusaha bersungguh-sungguh untuk membuat solek ekspresif dan cerah. Dalam kes ini, penyelesaian yang ideal adalah untuk memberi tumpuan kepada bibir dalam bentuk gincu cerah atau cahaya, anak panah nipis pada kelopak mata.

Ucapan fesyen 2017 foto

Warna merah dalam solekan lebih banyak dan lebih sering dilihat pada model semasa pertunjukan. Setuju, ia kelihatan sangat luar biasa!

Banyak trend yang berbeza membolehkan anda memilih solek yang betul untuk sebarang kesempatan. Tetapi penting untuk diingat bahawa asas ini masih cantik, kulit halus dengan kesan "berseri". Itulah yang menarik perhatian di tempat pertama.

Adakah anda bereksperimen dengan make-up atau lebih suka bogel klasik?

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini