Bahan ini agak merupakan esei mengenai ingatan mereka yang meninggal pada tahun 2017. Ramai individu di sini, tidak syak lagi, adalah tidak layak satu baris, tetapi keseluruhan cerita.

Mati pada Januari 2017

Pada 1 Januari, Anthony Atkinson, saintis dan ahli ekonomi British yang terkenal yang mencipta indeks Atkinson (salah satu indeks ketidaksamaan sosial), meninggal dunia.

atkinson anthony

Pada 3 Januari, pada 79, angkasawan besar, Igor Petrovich Wolf, Hero of the USSR, meninggal dunia.

Igor Petrovich Wolf

4 Januari tidak menjadi pengasas salah satu penyanyi vokal instrumental yang pertama dari USSR "Gitar Nyanyian" - Vasilyev Anatoly Nikolaevich. Pada masa kematiannya dia berusia 81 tahun. Jelas sekali, hari ini tidak semua orang memahami dan mengetahui sejarah muzik zaman itu, tetapi pasti banyak orang yang mengetahui keperibadian seperti Yury Antonov, Irina Ponarovskaya. Dan selepas semua, mereka dan bukan sahaja ahli ensemble ini. Vasiliev menumpukan sebahagian daripada hidupnya kepada perkembangan seni rupa, tetapi untuk beberapa alasan ia jarang teringat dalam akhbar.

Pada 6 Januari, pelakon India Om Puri meninggal dunia pada usia 66 tahun. Dia teringat kita dari filem "Disco Dancer", di mana dia memainkan peranan David Brown.

Om puri

Pada 12 Januari, saudara-mara, rakan dan penonton mengucapkan selamat tinggal kepada William Peter Blatty (89 tahun) - seorang pengarah, penulis dan penulis skrip Amerika yang mencipta buku terlaris - "Exorcist".

William Bletty

Pada 14 Januari, Solovyov Yury Vasilyevich meninggal dunia, tidak pernah hidup 2 hari hingga 84 tahun. Dia seorang pelakon Rusia berbakat, artis RSFSR yang dihormati.

Yuri Soloviev

Pada 16 Januari, Eugene Cernan (82 tahun), angkasawan legenda Amerika, meninggal dunia, hari ini dia yang terakhir dari mereka yang berdiri di permukaan Bulan itu sendiri!

Eugene Cernan

19 Januari membunuh pelakon terkenal Miguel Ferrer. Kanser mortal adalah kanser laryngeal. Dia membintangi filem-filem popular seperti "Twin Peaks", "RoboCop", serta dalam siri TV "Polis Marin: Los Angeles". Berada dalam keadaan serius, Miguel masih menjadi peminat dan sehingga yang terakhir mengambil bahagian aktif dalam penangkapan itu.

Miguel Ferrer

Pada hari yang sama, penyanyi Brazil, penyanyi Kaoma, Loalva Braz, tidak menjadi. Pada masa kematiannya, dia berusia 63 tahun. Peristiwa hari ini menonjolkan kekejaman mereka. Penjenayah memasuki rumah itu, melanda Braz, tanpa ancaman mengancam pisau dan dirompak. Selepas itu, bersama Loalva mereka meninggalkan tempat jenayah. Kerana masalah dengan enjin, penjenayah memutuskan untuk membakar kereta bersama penyanyi itu.

Loalva Braz

Pada 25 Januari, John Hurt meninggal dunia - seorang pelakon yang indah yang berharga dan penonton yang penuh kasih akan selalu mengingati dan mengagumi mainan John yang sangat mahir, terutama peranan Ollivander. Dan peminat filem "Doctor Who" akan selamanya ingat doktor tentera.

John Hurt

Pada 27 Januari, Emmanuel Riva, salah seorang pesaing Oscar yang berusia di dunia, meninggal dunia (untuk Love Ribbon, 2013).

Emmanuel Riva

Pada 28 Januari, penyanyi pop Belarus dan Soviet Alexander Tikhanovich (64 tahun), bekas ahli ensemble Verasy, meninggal dunia.

31 Januari - saudara mara dan berhala berkata selamat tinggal kepada pemuzik John Wetton, yang bermain dalam kumpulan popular seperti Uriah Heep, Roxy Music, Asia, Wishbone Ash, UK.

John Wetton

Mati pada Februari 2017

2 Februari, meninggal dunia berusia 93 tahun Max Luscher - ahli sains Switzerland, psikolog yang membangunkan ujian warna Luscher.

Max Luscher-min

Georgy Georgievich Taratorkin meninggal dunia pada 4 Februari - pelakon Rusia dan Soviet, Artis Rakyat masa RSFSR.

Taratorkin Georgiy Georgievich

Pada 5 Februari, aktor Sweden berusia 70 tahun, Bjørn Justat Triggve Granat hilang. Siri "The Bridge", "The Girl with the Dragon Tattoo" - terdapat dalam pita-pita ini bahawa Delima adalah yang paling berkesan untuk kita.

Pomegranate, Bjorn

8 Februari, Peter Mansfield meninggal dunia, pemilik Hadiah Nobel di bidang perubatan, yang diterima pada tahun 2003 untuk mencipta MRI. Tidak dinafikan, ini adalah seorang jenius di bidangnya, berkat jutaan nyawa telah diselamatkan.

Peter Mansfield

12 Februari - seorang lagi bakat meninggalkan dunia - Al Jarro (berusia 76 tahun), seorang penyanyi dan pemuzik jazz Amerika.

Al jerro

Pada 13 Februari, anak lelaki sulung Kim Jong Nam, Kim Jong Nam, terbunuh. Tragedi itu berlaku di Kuala Lumpur (Malaysia), yang menyebabkan skandal besar dalam dunia politik.

Kim Jong Nam

19 Februari - Ostashev Alexey Valentinovich, pemain bass ganda Rusia dan pemain bass berusia 55 tahun yang bermain di panggung dengan ramai artis terkenal, termasuk di band terkenal The Untouchables, meninggal dunia.

Ostashev Alexey Valentinovich

20 Februari - Churkin Vitaly Ivanovich - diplomat Rusia dan Soviet, wakil Persekutuan Rusia kepada PBB, dan sejak tahun 2006 - kepada Majlis Keselamatan PBB.
Churkin Vitaly Ivanovich
22 Februari - Pelakon yang sangat berbakat di pawagam Rusia dan Soviet, Artis Rakyat RSFSR, Alexey V. Petrenko, meninggal dunia.
Petrenko Alexey Vasilyevich
25 Februari - pada usia 36 tahun, Neil Fingleton, seorang pemain bola keranjang Inggeris dan pelakon yang hebat, meninggal dunia akibat serangan jantung.

Neil Fingleton

27 Februari, tiada wartawan Rusia, pengeluar, pencipta program "Tunggu saya" Kushnerov Sergey Anatolyevich

Mati pada Mac 2017

10 Mac - Robert James Waller (77 tahun) - Penulis Amerika, yang dikenali kepada orang ramai melalui novelnya - "Jambatan Madison County".

Robert James Waller

13 Mac, meninggal dunia Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg (82 tahun) - Putera Denmark, saudara Ratu Benediktus (suami kakaknya).

Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg

18 Mac - mati pemuzik rock terbesar Chuck Berry.

Chuck berry

20 Mac, David Rockefeller meninggal (101 tahun) - rumah utama di Rockefellers, jutawan, ahli politik dan bankir terkenal.

David rockefeller Rockefeller David meninggal dunia

21 Mac Colin Dexter (86 tahun) meninggal dunia - seorang penulis bahasa Inggeris, yang dikenali sebagai pengarang cerita detektif mengenai Inspektor Morse.

Colin dexter

Pada 22 Mac, Lembit Yukhanovich Ulfsak (69 tahun) meninggal dunia - pelakon Estonia dan Soviet, kesayangan Encik Hey, Paganel, Til Ulenshpigel.

Lembit Yuhanovich Ulfsak

Meninggal dunia pada April 2017

Pada 1 April, pada usia 84, penyair Rusia dan Soviet, penulis skrip, pengarah Yevgeny Yevtushenko meninggal dunia. Penyebab kematian adalah kanser dari tahap keempat. Tubuh penyair legendaris terletak di Peredelkino dekat kuburan Pasternak.

2 April - Olekh Sergey Georgievich (51 tahun) - artis Ukraine - artis, pelakon, peserta dua projek: "Show Mask" dan "Gentleman Show". Beliau bekerja sehingga hari-hari terakhir, tanpa memberitahu bahawa dia sakit dengan kanser.

Olekh Sergey Georgievich

8 April, meninggal akibat kegagalan jantung Grechko Georgy Mikhailovich (85 tahun) - angkasawan, Pahlawan ASSR, Czechoslovakia.

Grechko Georgiy Mikhailovich

Pada 12 April, pada 57, saudara Eddie Murphy, Charles Murphy meninggal dunia. Dia seorang pelakon dan penulis skrip Amerika yang hebat, tetapi dia tidak dapat mengatasi leukemia (dalam foto di sebelah kanan).

meninggal dunia Charles Murphy di sebelah kanan

Meninggal dunia pada Mei 2017

7 Mei, meninggal dunia pada usia 71 tahun, Vladimir Bogin, Artis Rakyat Maly Theatre, pelakon filem. Antara penonton kegemaran pita dengan penyertaannya, "Bapa dan Anak", "Berjalan di Jalan" dan lain-lain.

Pada 12 Mei, Yury Borisovich Sherstnev (77 tahun) meninggal dunia - seorang pelakon teater, filem dan televisyen.

Sherstnev Yuri Borisovich

Pada 14 Mei, Artis Rakyat RSFSR, pelakon terkenal Soviet, Kartasheva Irina Pavlovna, tidak menjadi. Dia berusia 95 tahun pada masa kematiannya.

Kartasheva Irina

Pada hari yang sama, Powers Booth, pelakon terkenal Amerika dan pemenang Anugerah Emmy, meninggal dunia.

Kuasa Kuasa

Pada 16 Mei, Oleg Borisovich Vidov meninggal selepas penyakit serius pada usia 73 tahun. Pelakon Soviet, pengarah, pengeluar akan selamanya kekal dalam ingatan saudara, saudara dan peminat.

meninggal dunia Vidov Oleg

Plot filem "Tuan-tuan yang bernasib baik. " Spesies sebagai Leftenan Slavin

Jenis Oleg

18 Mei menyedari kematian tiba-tiba ahli muzik rock, komposer dan gitaris Chris Cornell, yang berusia 52 tahun.

Chris Cornell

Pada 22 Mei, pada usia 78 tahun, Vladimir Ivanovich Pereturin meninggal dunia - pengulas sukan terkenal, dan sebelum ini seorang pemain bola sepak (pemain pertahanan). Hanya satu hari sahaja sehingga hari ulang tahun ke-79nya.

Pereturin Vladimir Ivanovich

Pada hari yang sama, pada usia 94, Dina Merrill meninggal dunia - pelakon dan sosialit Hollywood terkenal.

 Dina Merrill

Pada 23 Mei, dunia terkejut dengan berita kematian Roger Moore yang tidak dapat diterima. Pelakon kultus Britain, produser dan penulis skrip, yang dikasihi oleh semua James Bond "agen 007" meninggalkan dunia untuk tahun ke 90 hidupnya.

Roger moore actor Roger moore

Mati pada Jun 2017

Pada 13 Jun, bintang pertunjukan "The Battles of Psychics" Ilona Novoselova (29 tahun) meninggal dunia. Mengikut data yang diketahui, gadis itu jatuh dari tingkat keenam selepas bertengkar dengan teman lelakinya. Novoselova adalah salah seorang peserta yang paling skandal dan tidak dapat diramalkan musim ketujuh pertunjukan tersebut. Menurut keputusan mengundi, Ilona mengambil tempat kedua, kemudian Alexei Pokhabov memenangi pertunjukan itu.

Pada 15 Jun, Aleksey Batalov (88 tahun) meninggal dunia - pelakon terkenal di pawagam Soviet, wira kegemaran filem "My Dear Man", "Case Rumyantsev", "Moscow Tidak Percaya Air mata" dan sebagainya. paha

16 Jun bukan ahli politik Helmut Kohl. Canselor yang terkenal di Jerman memainkan peranan penting dalam meningkatkan hubungan antara Jerman dan Rusia, serta menyatukan Eropah.

Pada 21 Jun, Ketua Umum KGB dan pegawai risikan Soviet, Yuri Drozdov (91) meninggal dunia.

29 Jun tidak menjadi bekas penyanyi kumpulan Rusia terkenal "Ivanushki International" Oleg Yakovlev. Dia didiagnosis dengan pneumonia dua hala. Jantung pemuzik tidak dapat menimbulkan komplikasi. Pada masa kematiannya, dia berusia 47 tahun.

Mati pada Julai 2017

Penulis Daniel Granin meninggal pada 4 Julai, 2 tahun sebelum mereka berusia 100 tahun. Beliau adalah ahli Perang Patriotik Besar, pemenang Hadiah Negara Persekutuan Rusia dan USSR, Pahlawan Buruh Sosialis. Novel-novel Granin menjadi terkenal di seluruh USSR - "The Seekers", "Selepas Pernikahan", "Saya akan menjadi ribut".

9 Julai, pada usia 87, artis Ilya Glazunov tidak menjadi. Dari tahun 1987 hingga hari terakhir dalam hidupnya, beliau adalah rektor Akademi Lukisan Rusia, dengan banyak lukisannya dalam genre lukisan sejarah.

20 Julai, pada usia 42 tahun, Chester Bennington meninggal dunia - penyanyi utama band muzik Linkin Park. Menurut orang yang disayangi, Bennington kecanduan dadah dan alkohol, dan akhirnya memutuskan untuk membunuh diri.

30 Julai tidak menjadi pemuzik muda - pengeluar dan komposer kumpulan rap LSP Roma Englishman (29 tahun). Tiada apa yang diketahui tentang punca kematian.

Pada 31 Julai, Jeanne Moreau (89 tahun) meninggal dunia - seorang pelakon terkenal dari 60-an yang bermain di 142 filem - Pencinta, Pengangkat ke Perancah, Diary Pembantu Rumah, Jules dan Jim, Malam, dll.

Mati pada Ogos 2017

Pada 16 Ogos, Rusia terkejut dengan berita kematian pelakon filem Rusia dan Soviet yang terkenal Vera Glagoleva. Pelakon tidak dapat mengatasi kanser dan meninggal dunia pada usia 61 tahun. Beliau menjadi terkenal dengan peranannya dalam filem-filem "Do not Shoot the White Swans," "Berkahwin dengan Kapten," "Yang Sungguh Hormat," "Pengebom Torpedo," dan banyak lagi. Di samping itu, Glagoleva baru-baru ini terlibat secara aktif dalam mengarahkan.

23 Ogos, meninggal Dallas McCarver - seorang pembina badan Amerika berusia 26 tahun, seorang pesaing untuk gelaran Encik Olympia. Menurut media tempatan, McKarveru menyekat nafas objek asing, fakta lebih terperinci masih belum diketahui.

25 Ogos, 45, meninggal dunia yang terkenal di dunia badan pembina badan Rich Piana. Di samping kerjaya sukannya, Rich terlibat dalam blogging dan keusahawanan. Kematian pembina badan menjadi terkenal dari mulut kawannya Bradley Martin, yang menerbitkan berita tragis di Instagramnya.

Pada 14 Ogos, Pian ditemui tidak sedarkan diri di rumahnya, dia menghabiskan hari-hari terakhir dalam hidupnya dalam keadaan koma. Menurut laporan media, Rich mengambil dosis besar ubat khas (polymethyl methacrylate), apa yang dipanggil "gelas organik".

Pada 30 Ogos, Amerika Syarikat mengucapkan selamat tinggal kepada legendaris Louise Hay, ahli psikologi dan pengulas yang hebat, salah seorang pengasas pergerakan bantuan diri yang popular, yang dikenali tepat melalui laman web Louise. Hey mati pada usia 91 tahun.

Mati pada September 2017

4 September - pada usia 30 tahun meninggal dunia pelakon Stella Baranovskaya.

Penyanyi Katya Gordon menulis mengenai perkara ini dalam Instagramnya. Stella mempunyai leukemia limfoblastik. Dalam beberapa hari kebelakangan ini, dia mengalami kesakitan yang teruk dan tidak dapat berjalan. Anak lelaki aktres berusia lima tahun kini ditinggalkan tanpa seorang ibu.

Pada 14 September, Rada Zmikhnovskaya, bekas ahli band Rusia Band Eros, meninggal dunia. Penyebab utama kematian adalah stroke hemorrhagic.

Pada 23 September, pelakon Nikolai Godovikov (67 tahun), yang disukai oleh berjuta-juta rakyat Soviet, meninggal dunia. Dia memainkan peranan terkenal Petruha dalam filem "White Sun of the Desert". Penyebab kematian adalah kanser.

26 September, diketahui tentang kematian 37 tahun Natalia Yunnikova, bintang siri "Pulangan Mukhtar". Menurut bekas isterinya Anton Fedotov, Natalia mengalami stroke (pendarahan otak yang luas). 22 September, dia kehilangan kesedaran. Doktor memperkenalkan pelakon tersebut menjadi koma tiruan. Yunnikova meninggal tanpa kesedaran semula.

Pada hari yang sama, pemain legenda legenda USSR Lyudmila Belousova meninggal dunia.

Juara dunia empat kali dan juara Eropah, melakukan sepasang dengan Oleg Protopopov, meninggal di Switzerland pada usia 81 tahun selepas penyakit yang panjang. Tubuh Lyudmila Evgenievna dikebumikan.

Pada 27 September, seorang pelakon muda, Egor Klinaev (18 tahun), yang terkenal dengan siri "Fizruk", meninggal dunia dalam kemalangan di Moscow. Dengan kebetulan yang teruk, Klinaev berhenti untuk membantu pemandu dalam kemalangan, dan pada masa itu dia berada di bawah roda kereta lain yang nampaknya tidak menyedari kemalangan yang telah berlaku.

Pada 30 September, pada 73, Andrei Menshikov, penyair Soviet, Rusia, penerbit drama, dan salah seorang pengasas pertama KVN, telah hilang. Di samping itu, Andrei Viktorovich adalah pengarang beratus-ratus puisi dan lagu-lagu, dia bekerja untuk masa yang lama di televisyen Rusia dan Soviet dan merupakan pencipta program yang paling popular "Datang, gadis!", "Selamat malam, anak-anak", "Jolly Fellows", dan lain-lain.

Mati pada Oktober 2017

Pada 9 Oktober, pada usia 82, penyembuh, ahli falsafah dan penulis terkenal Allan Chumak meninggal dunia. Ini diumumkan oleh rakannya yang rapat Dmitry Gordon. Allan dalam 80-90 adalah salah satu penyembuh Rusia yang paling terkenal.Sesi televisyennya mengumpulkan sejuta penonton di hadapan skrin.

Pada 15 Oktober, pelakon Rusia Dmitry Maryanov meninggal dunia. Dia meninggal dunia di bandar pinggir bandar Lobnya dalam perjalanan ke hospital. Mengikut maklumat saluran REN TV, hasil pemeriksaan kesihatan, diketahui bahawa jantung artis berhenti kerana kehilangan darah akut. Penyebab tragedi itu adalah gabungan ubat yang tidak serasi.

Mati pada November 2017

Pada 10 November, Rusia terkejut dengan berita kematian Mikhail Zadornov, seorang penulis satirikal yang paling terkenal dan terkenal. Sebelum mencapai usia 70 tahun, dia meninggal dunia akibat tumor otak progresif yang didiagnosis setahun yang lalu. Pada bulan November 2016, Mikhail Nikolayevich telah beroperasi di Jerman, namun operasi itu tidak membawa hasil yang diinginkan, dan tidak juga kemoterapi. Beberapa hari sebelum kematiannya, Zadornov menerima kepercayaan Ortodoks, walaupun sebelum ini ia menjadi pendukung paganisme.

Pada 11 November, tuan rumah TV terkenal dan wartawan Boris Notkin tidak menjadi. Dia secara psikologi tidak dapat bertahan, sebenarnya, keputusan itu (kanser peringkat keempat) dan membunuh diri.

15 November, Gustav Ar meninggal dunia - seorang rapper Amerika, yang dikenali sebagai Lil Peep. Menurut data yang diketahui, seorang musisi berusia 21 tahun meninggal dunia akibat overdosis dadah. Tubuh Gustav ditemui di dalam bas semasa lawatan. Pada hari ini di bandar Tucson (Arizona) akan diadakan konsert. Rakan-rakan yang terkejut segera membawa lelaki tersebut ke hospital, tetapi gagal menyelamatkan ahli muzik.

22 November di London, meninggal penyanyi opera dan Artis Rakyat Rusia Dmitry Hvorostovsky. Pada bulan Jun 2015, Dmitry didiagnosis dengan tumor otak. Sebaik sahaja artis mengetahui tentang penyakit itu, dia segera membatalkan semua persembahan dan menjalani kemoterapi. Selepas rawatan, pelakon itu kembali ke Metropolitan Opera di New York pada 25 Ogos 2015. Pada Disember 2016, penyakit itu mula berkembang. Dmitry meninggal pada usia 56 tahun. Baru-baru ini (16 Oktober 2017) dia berumur 55 tahun.

Mati pada Disember 2017

9 Disember, meninggal Artis Rakyat USSR, teater dan pelakon filem Leonid Bronevoy (88 tahun).

Dia memainkan puluhan peranan dalam filem-filem "Formula Cinta", "Pokrovskie Vorota", "That Munchausen", tetapi populariti sebenar datang kepada artis selepas peranan Heinrich Muller dalam filem "Seventeen Moments of Spring".

10 Disember, Charles Green meninggal dunia - orang Internet paling popular di Amerika Syarikat, yang mengetuai saluran YouTubenya "TheAngryGrandpaShow", "Kakek Kakek" di bawah nama samaran Angry Grandfather (AGP). Charles yang miskin teruk sakit dan mati kerana komplikasi yang disebabkan oleh sirosis hati.

Pada 18 Disember, pemuzik Korea Selatan, vokalis kumpulan SHINee, Kim Jonghin (27 tahun), meninggal dunia. Malangnya, lelaki itu tidak dapat mengatasi kemurungan yang mendalam dan kehilangan skor.

Pembaca yang dihormati, kami mengalu-alukan maklum balas dan kata-kata hangat anda mengenai personaliti yang diketahui oleh anda dari senarai ini.

38 KOMENTAR

 1. Yang terakhir, gelisah, matahari terbenam, lepas, tidak disentuh, musim panas. Yang mati adalah rendah hati, di makam ... tidak ada cahaya yang cukup.

 2. terima kasih atas maklumat itu, sekarang saya akan tahu siapa yang masih bersama kami dan yang tidak lagi kenangan abadi mereka banyak yang tahu dari tahun-tahun sebelumnya, kadang-kadang saya melihat dan saya terkejut - saya tidak boleh percaya bahawa tidak ada lagi

 3. "... Menurut orang yang disayangi, Bennington kecanduan dadah dan alkohol, akhirnya dia memutuskan untuk membunuh diri." Bukan wartawan, penulis blog bawah! Mengambil maklumat dalam beberapa media kuning dan diterbitkan di obum. Walaupun tidak akan memalukan. Deskripsi nama orang itu!

  • "... Sehingga usia 16, dia mencuba semua jenis alkohol dan dadah yang mungkin. Pada usia 17, dia berpindah ke ibunya, yang sangat terkejut dengan penampilan seorang penagih dadah yang lemah, yang melarangnya meninggalkan rumah. Dia terus "berpisah", dia terus minum. Tidak lama kemudian, sebagaimana dia sendiri mengakui, dia berubah menjadi "alkohol yang benar-benar kronik". Pada tahun-tahun berikutnya, alkohol akan tetap mengingatkannya sendiri. "@Wikipedia
   Kami tidak mahu menyakiti perasaan orang lain, tetapi hanya menyerlahkan maklumat tersebut.

   • Dan sejak bila Wikipedia menjadi sumber maklumat yang boleh dipercayai? Adakah anda tahu bahawa sesiapa boleh masuk dan membetulkan maklumat di sana? Di sana, separuh pelaku lain tidak ditunjukkan dengan betul. Datang dan baca apa yang kawannya dan ahli kumpulan menulis dalam akaun mereka dalam insta

  • Ya, semak data sebelum menulis fitnah. Sebaliknya, orang-orang yang rapat bingung mengenai sebab untuk bunuh diri. Dan menegaskan bahawa tidak ada masalah dengan ubat-ubatan! Betulkan artikel!

   • Chester adalah orang yang tidak seimbang mental. Sudah tentu, sebelum penggunaan ubat-ubatan dan alkohol membuat dirasakan. Dalam satu temu bual di radio, beberapa hari sebelum kematiannya, dia mengaku masalahnya, dia berkata bahawa dia takut bersendirian dengan dirinya sendiri, seolah-olah meminta bantuan, tetapi malangnya tidak ada yang mendengar

 4. 13 Jun 2017 - Ilona Novoselova, finalis musim ke-7 "Battle of Psychics", meninggal dunia 29 tahun, meninggal dunia.
  14 September 2017 - Rada Zmihnovskaya, bekas anggota kumpulan Band'Eros yang berusia 38 tahun, meninggal dunia.
  4 September 2017 - Pelakon berusia 30 tahun Stella Baranovskaya meninggal dunia akibat kanser.

 5. 29 November 2017 mati jujur. baik. lelaki rajin Sigoshin Yuri Mikhailovich. Cahaya ingatannya dan rehat abadi. Tuhan berehat kerajaannya, dia berusia 68 tahun. Onkologi yang dahsyat, kanser ...

 6. Chester membunuh diri pada hari lahir sahabatnya, Chris Cornell. Saya fikir ini adalah fakta penting. Kematian Cornell juga boleh menyebabkan bunuh diri Bennington.

 7. Disebabkan fakta bahawa penagih dadah telah bengkok dari overdosis, penulis tidak menyedarinya bahawa pada 23 November Nikolai Godovikov, All-Union Petruha, tidak hadir.
  Tidak baik ...

 8. Pada tahun 2017, mereka pergi untuk Mir Navi:
  pelakon Vladimir Tolokonnikov - memainkan Poligrafovich Sharikov Polygraph dalam filem "Heart of a Dog" (1988)
  penjelajah Bumi, sekitar Mira, masa, UFO - Vadim Chernobrov
  Penyelidik Bahasa - Vyacheslav Ivanov
  Penyelidik Bahasa - Andrey Zaliznyak
  Semua yang hidup - Baik.

 9. Anda hanya media kuning. Chester Bennington yang hebat tidak mati akibat alkohol dan dadah. Tidak tahu, jangan mengisytiharkan. Sudah tentu, saya tidak memegang lilin, tetapi hakikat bahawa Bennington adalah seorang penagih alkohol dan penagih dadah hanya menulis akhbar kuning fucking seperti anda.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini