Lelaki, setanding dengan wanita, memberi perhatian maksimum kepada penampilan mereka. Ini terpakai bukan sahaja untuk mengekalkan kecergasan fizikal. Bagi lelaki moden, tidak hairanlah untuk melawat salon kecantikan, menunjukkan minat terhadap berita fesyen terkini, memantau diet anda dan mematuhi gaya hidup yang sihat.

Perubahan yang telah menyentuh rutin biasa kehidupan manusia dicerminkan dalam almari pakaian. Dia menjadi lebih bergaya dan bijaksana. Wakil-wakil seks yang lebih kuat termasuk perkara-perkara yang tidak biasa bagi mereka dalam imej harian mereka, yang, bagaimanapun, kelihatan tidak dapat dilalui dan bergaya.

Pada musim baru, para pereka tidak terlepas pandang keinginan lelaki untuk kelihatan bergaya dan menawarkan banyak produk baru yang bergaya dan menarik. Selain pakaian sehari-hari, lebih mengenali almari pakaian lelaki, imej futuristik berada dalam trend. Model yang terang dan mewah dengan siluet, tekstur, corak, fabrik yang menarik - trend yang semakin meningkat yang akan menjadi popular untuk lebih banyak musim.

Peragaan fesyen terkini fesyen lelaki tidak mempunyai garis yang ketat, siluet menjadi lebih longgar dan bebas. Walau bagaimanapun, mereka agak boleh diterima untuk gaya pejabat. Kami menawarkan untuk mengenali TOP trend utama fesyen lelaki, berikut yang mana anda boleh membuat busur bergaya untuk apa-apa keadaan.

Bahan-bahan yang bergaya untuk almari pakaian lelaki

Jika produk musim lepas dari bahan-bahan maskulin yang paling dominan - tweed, bulu, kain lutut, rami dan baldu, maka koleksi-koleksi baru ini penuh dengan model-model yang diperbuat daripada beludru bangsawan, kulit maskulin yang dapat menekankan kekejaman dan watak seorang lelaki yang sebenar.

Velvet

Tekstur lembut beludru sangat popular di tahun 80-an, ketika hampir semua barang-barang pakaian telah dijahit dari pakaian itu, dari pakaian ke pakaian luar. Pereka sekali lagi mengingati baldu tahun ini, menyampaikan model dengan banyak modulasi lembut yang mempunyai kejayaan yang hebat dengan fesyen.

Produk Velvet musim baru kelihatan mulia dan mewah. Dalam kes ini, mereka boleh menjadi sebahagian daripada almari pakaian dan pakaian seharian untuk penerbitan. Seluar dan selendang baldu bergaya sesuai untuk almari pakaian lelaki. Kostum penuh dari bahan ini akan memberi lelaki itu pandangan bohemian dan bangsawan.

Menurut para pereka, perkara-perkara berbulu tidak sepatutnya kelihatan membosankan. Selain warna hitam klasik, mereka menawarkan model kaya dalam merah, ungu, hijau, coklat, biru.

Invois yang dikait: trend kekal musim ini

Pakaian yang dirajut untuk banyak musim mengambil kedudukan yang unggul di antara keistimewaan lelaki yang bergaya. Tidak mustahil untuk menghasilkan bahan yang lebih panas dan lebih praktikal yang akan kelihatan sangat bergaya pada masa yang sama.

Di dalam almari pakaian setiap lelaki sepatutnya sepasang jumper panas dan baju sejuk dengan likat bermotif yang besar, yang tidak diperlukan dalam musim sejuk. Pereka cuba untuk memperluaskan cakera menggunakan barang-barang rajutan di almari pakaian lelaki dan menawarkan mantel bulu bergaya dengan sisipan tenunan, kardigan tebal berukuran besar, pakaian bergaya dan tudung yang dibuat khas dengan dekorasi dan pinggir yang besar.

Suede

Produk suede - pilihan kategori kecil mod, bagaimanapun, dan pereka menjaga mereka, sekali lagi, menyampaikan koleksi jaket pengebom, jaket, jaket dan kasut yang diperbuat daripada suede di catwalk.

Warna bergaya almari pakaian lelaki

Fesyen lelaki musim baru tidak boleh dipanggil membosankan dan biasa. Lelaki letih kelabu abu-abu dan gaya minimalis. Di musim baru, pereka menawarkan model dengan cetakan yang luar biasa, menggantikan pakaian monokrom.

Sebagai tambahan kepada cetakan palam yang biasa, lukisan floristik, warna berair dan haiwanistik bergaya di catwalks.

Cage

The "tartan" biasa tidak lagi sesuai dengan lelaki. Mereka berusaha untuk mempelbagaikan almari pakaian mereka dengan cetakan mewah dan kadang-kadang mewah yang menghiasi bukan hanya baju, tetapi juga seluar, jaket pengebom dan baju.

Dalam trend biru-putih, kelabu-hijau, sel-sel oren-merah, begitu serupa dengan pakaian tematik fesyen zaman moden.

Haiwan

Almari pakaian lelaki tidak bertolak ansur dengan cetak harimau yang menarik dan tiruan cangkang kura-kura. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa ia adalah perlu untuk mengecualikan sepenuhnya hiasan seperti itu. Pereka memutuskan untuk memberi mereka bentuk dan ekspresi yang luar biasa, memberi tumpuan kepada haiwan fantasi dan agak realistik.

Keperluan penting ialah cetakan itu harus menduduki sebahagian besar sweatshirt atau T-shirt, kelihatan cerah dan tepu.

Trend musim baru adalah antropomorfisme. Lebih-lebih lagi, pada pertunjukan Dolce & Gabbana, pakaian dengan cetakan dalam bentuk serigala dan serigala dalam pakaian seragam tentera dapat dijumpai. Tidak kurang relevan adalah lukisan fantasi, dengan kekuasaan watak hewan.

Floristik

Kebanyakan cetakan bunga dianggap sebagai prerogatif pakaian almari wanita secara eksklusif, tetapi pada musim manuver baru akan menyerupai Garden of Eden yang mekar. Pereka menawarkan kemeja-T, jaket, rompi dan juga seluar dengan bunga yang luar biasa, kelopak, komposisi dari taman dan bunga liar.

Pukulan musim ini - tekstur hiasan Victoria yang menghiasi hampir semua item almari pakaian, termasuk kasut.

Unsur mandatori almari pakaian lelaki

Bahagian dan aksesori yang dipilih dengan betul boleh mengubahnya dengan dramatik, mengubahnya menjadi kebudak-budakan atau sebaliknya, ketat dan kejam. Jadi apa yang perlu dimasukkan dalam almari pakaian, dengan mudah membuat pakaian yang bergaya dan menarik untuk setiap hari?

Jaket

Ramai lelaki menganggap rompi tersebut sebagai elemen yang dikenali sebagai "troika", tetapi model moden pakaian ini telah lama menjadi tanda gaya yang ketat. Pereka telah menawarkan sebilangan besar penyelesaian bukan standard menggunakan baldu, baldu, kulit, dihiasi dengan cetakan bunga dan jalur.

Scarf-LIC

Snudy boleh dikaitkan dengan musim baru. Tudung pepejal baru sahaja dimasukkan ke dalam almari pakaian lelaki dan pereka seolah-olah cuba untuk menghabiskan masa yang hilang dengan menyediakan model yang paling luar biasa kain rajutan dan sutera.

Dalam trend, impian klasik warna-warna terkawal tanpa hiasan yang tidak perlu dan model remaja dengan "telinga" haiwan, tidak boleh diganti untuk jaket pendek atau jaket bawah.

Jaket pengebom

Tiada almari pakaian lelaki di musim baru tidak akan dilakukan tanpa jaket pengebom. Ini pakaian tradisional juruterbang 30-an yang berakar umbi dalam imej manusia moden. Jika model pertama dibuat dalam warna hitam praktikal, maka pengebom yang terakhir dibezakan oleh pelbagai jenis warna. Dalam trend pasir dan warna khaki, lebih banyak pilihan warna biru, burgundy, hijau.

Dalam mencipta imej lelaki yang harmoni, beri perhatian khusus kepada kombinasi perkara yang harmoni. Jika pakaian anda direka bentuk di jalan, gaya sukan atau perniagaan, maka semua elemennya haruslah sesuai dengan yang lain.

1 KOMENTAR

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini