Tattooing adalah langkah penting dan penting dalam kehidupan seseorang, kerana imej badan akan dikekalkan sepanjang hayat. Oleh itu, adalah penting untuk memilih lakaran tatu yang akan datang, untuk mengetahui makna dan makna suci yang tersembunyi. Tatu tidak boleh dibuat secara tidak sedar, lukisan yang tidak bermakna juga sangat tidak bijak digunakan. Oleh sebab jumlah sumber yang tidak terhingga di Internet, anda boleh belajar tentang tafsiran simbol, memilih pilihan terbaik, dengan mengambil kira ciri penampilan, status sosial, kedudukan kewangan, watak dan jantina.

Dalam artikel ini kita akan bercakap tentang salah satu wakil dari dunia haiwan, yang sangat popular kerana keindahan dan keasliannya - burung hantu. Burung burung hantu mempunyai makna yang mendalam, selalu dikaitkan dengan intelek yang maju dan mempunyai imej yang agak misterius.Walau bagaimanapun, apa nilai lain yang ada pada tatu ini, siapakah ia sesuai dan apakah penyelesaian asal yang boleh digunakan ketika membuat burung hantu tatu? Mari cari bersama.

 

Kepentingan burung hantu tatu

Tatu dengan imej burung hantu burung helang adalah sangat asli dan menarik, dan nilainya dapat menarik perhatian yang semakin meningkat. Hakikatnya ialah burung hantu itu adalah burung mulia, yang digambarkan oleh orang-orang di badan untuk jangka masa yang panjang. Di Yunani purba, penduduk tempatan sangat menghormati burung ini, memberikan penghormatan itu, mengingat burung hantu sebagai simbol kebijaksanaan, yang merupakan sebahagian daripada pemikir Yunani.

Walau bagaimanapun, dalam sejarah manusia, ada orang yang menganggap burung hantu sebagai simbol kegelapan, pengenalan kematian, dan oleh itu menggambarkannya di tempat-tempat gelap dan angkuh, menunjukkan bahawa syaitan itu sendiri ada di sana. Misalnya, orang di China percaya bahawa seekor burung hantu adalah simbol kematian, tetapi pada masa yang sama dihormati dan dihormati. Dalam agama Kristian, imej burung hantu helang juga mempunyai makna yang lebih negatif, iaitu simbol masalah masa depan dan kesulitan, kerana burung ini berfungsi sebagai teman untuk iblis sendiri.

Nilai-nilai yang bertentangan untuk simbol yang sama dijelaskan semudah mungkin, kerana burung hantu adalah burung yang pada waktu malam, dan menurut kepercayaan kebanyakan orang, pada waktu malam hanya kehidupan vermin. Juga, sebab nilai negatif terletak pada fakta bahawa burung hantu memburu korbannya hanya pada waktu malam, jadi ia berfungsi sebagai lambang kemalangan dan menghampiri kesedihan.

Malah, tidak semuanya sangat buruk, kerana tatu dengan imej burung hantu helang mempunyai makna yang positif. Sebagai contoh, di kalangan orang India, burung hantu itu bertindak sebagai burung yang mampu memberikan nubuatan, berkhidmat sebagai jimat dan jimat pelindung yang kuat, oleh itu, ia digambarkan pada totem. Owl bulu - ia adalah ciri penting tudung yang membolehkan anda sentiasa dilindungi daripada roh jahat dan ilmu sihir.

Jika kita bercakap tentang nilai-nilai moden untuk tatu burung hantu, maka mereka semua sangat positif. Pada masa ini, tatu dengan imej burung hantu helang memaparkan kebijaksanaan dan kedalaman pengetahuan pemilik tatu. Sekarang imej burung hantu helang sangat popular dalam kesusasteraan pendidikan, pelbagai program intelektual dan program televisyen, dan petunjuk berterusan dibuat bahawa burung ini harus dihormati untuk kebolehan mentalnya.

Secara umum, tatu yang menggambarkan seekor burung hantu burung hantu atau burung hantu adalah sesuai untuk orang yang bijak dan berpengalaman dengan banyak pengalaman hidup, serta untuk personaliti seimbang yang dapat mengawal nasib mereka sendiri. Adalah dipercayai bahawa orang-orang seperti burung hantu tato akan berfungsi sebagai jimat dan pastikan untuk membawa nasib baik. Bagi jantina, burung hantu tatu sama-sama popular untuk lelaki dan wanita. Sekiranya kita bercakap tentang lokasi tatu pada badan, nilai imej tidak berubah, jadi memilih tapak untuk tatu hanya mengambil kira saiz tatu, kesakitan dan keadaan kewangan (lukisan besar dan kompleks mempunyai kos yang tinggi).

Burung Hantu Tatu: Nilai untuk Lelaki dan Gadis

Seperti yang disebutkan sebelumnya, tatu dengan imej burung hantu atau burung hantu boleh mempunyai nilai positif dan negatif. Ramai yang percaya bahawa intipati keseluruhan imej hanya bergantung kepada pemilik tatu dan apa yang bermakna dia secara peribadi memasukkan tatunya. Bagi lelaki, tatu burung hantu helang berfungsi sebagai simbol kebijaksanaan dan membuat keputusan yang tepat, tetapi pada masa yang sama ia boleh menjadi simbol kematian. Secara umum, tatu ini agak serba boleh, jadi bagi nenek-nenek nilainya akan sama - kebijaksanaan, ketenangan, pengetahuan. Jika seseorang mempunyai ciri-ciri yang sama dengan burung itu sendiri, maka baginya ia akan menjadi jimat sejati dan jimat yang menarik nasib baik. Burung burung helang adalah burung yang dapat melindungi seorang lelaki atau seorang wanita dari roh jahat dan melindungi dari kemalangan dan kemalangan.

Kepentingan khusus ialah tatu burung hantu di dunia penjara, kerana imej burung ini di penjara bukan tanda yang baik.Dalam kebanyakan kes, burung hantu di tubuh tawanan adalah simbol penghinaan, tetapi, sebagai contoh, helang adalah simbol bahawa hanya banduan yang paling dihormati boleh memakai badan mereka. Secara umum, dalam bidang tatu, burung hantu juga dianggap sebagai simbol kebijaksanaan, tetapi terdapat penjara di mana simbol ini dapat disalahfaham, yang akan menyebabkan tidak hormat di kalangan mereka yang duduk di tangan pemilik tatu.

Lakaran dan idea asal

Apabila memilih lakaran, adalah penting untuk memilih skim gaya dan warna tatu masa depan. Burung hantu yang berwarna-warni kelihatan asli dalam gaya realisme, karena burung itu akan tampak kaya dan cerah, akan menarik dengan perincian dan keasliannya. Dalam kes ini, adalah dinasihatkan untuk memilih corak besar yang terdapat di dada atau belakang. Pilihan ideal untuk lelaki yang maju adalah tatu monokrom dengan gambar burung hantu helang pada anak lembu. Tidak kurang kelihatan burung yang kurang menarik dalam gaya dovork atau ukiran, kesukaran yang berbeza dan kejelasan garis.

Lakaran asal dan popular:

  • Burung hantu putih dengan wajah penuh - simbol kebijaksanaan falsafah.
  • Burung hantu berwarna-warni dalam gaya India.
  • Burung hantu hitam dengan sayap terbuka dan mata api.
  • Burung hantu dengan sayap terbuka di leher.
  • Burung hantu, dibuat dalam gaya kartun.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini