Warna biru berskala diri dan tidak bertolak ansur dengan persaingan. Satu-satunya pengecualian adalah aksesori dan kasut yang dipilih dengan baik. Daya tarikan berpakaian biru dan menarik, ia dipenuhi dengan pesona bergaya dan megah.

Pakaian biru bergaya: idea foto untuk imej yang menakjubkan

Blue sesuai bila-bila masa, di mana sahaja. Banyak warna biru: kobalt, nilam, sayu Berlin menemui aplikasi mereka dalam gaya perniagaan. Nada tepu yang mendalam menekankan kelembutan garisan, sementara tidak menimbulkan perasaan yang terlalu ketat.

Warna biru: makna warna dalam pakaian

Secara tradisional, biru adalah simbol kebaikan, ketenangan dan impian. Pakar psikologi pasti: jika ada pakaian biru di almari pakaian gadis itu - panjang, pendek, musim panas, petang - maka ini adalah keperibadian yang bebas dan kuat dengan daya tahan yang dicemburui.

Suka warna biru. Pakaian dalam warna indigo, nilam, bunga jagung biru, warna syurga adalah tetamu yang dialu-alukan di almari pakaian wanita.

Pakaian petang biru: imej yang menawan untuk majlis-majlis khas

Warna biru kelihatan hebat dalam semua model bergaya bergaya malam. Warna syurgawi kelihatan lebih cerah dan kaya daripada hitam dramatik, membolehkan pakaian malam untuk muncul dalam cahaya baru yang luar biasa.

Gaun malam klasik dengan dekollete bahan-bahan seperti sutera, taffeta, satin kelihatan sangat menawan. Mereka kelihatan sangat elegan di warna azure dan musim bunga biru.

Gadis itu dalam pakaian biru di lantai, dihiasi dengan kain telus yang ringan dengan leher V akan menjadi permaisuri perayaan apa pun. Bentuk siluet menjadi lebih kurus dan lebih tinggi, imej itu sendiri misteri dan maut.

Pakaian warna biru muda meremajakan dan menyegarkan semula imej. Mahu menjadi pusat perhatian dan menarik pandangan orang lain, kemudian isi almari pakaian anda dengan gaun malam cahaya di lantai warna syurgawi yang lembut.

Trend fesyen terkini - pakaian dalam gaya tahun 50-an. Model dibuat dengan hem gabungan dan kancing yang dipasang, yang paling sering digayakan dengan rhinestones, appliqués yang menarik dan hiasan lain.

Hiasan pakaian malam harus dibuat dalam nada halus yang bijaksana. Hiasan itu hanya melengkapkan warna biru yang indah, tetapi tidak membayanginya. Pakaian kelihatan cantik dengan penyebaran rhinestones di décolleté atau beadwork.

Pakaian pendek biru: pelbagai model dan tip untuk memilih

Pakaian pendek biru adalah kategori kelantangan pakaian wanita, yang termasuk model pejabat, pakaian prom mewah, model musim panas. Warna ini sangat kaya dan harmoni bahawa ia boleh menjadi penyelesaian warna untuk gaya yang paling popular.

Pakaian biru untuk pejabat diwakili oleh model midi dengan potongan laconic elegan dan minimum hiasan. Terpendam dan cantik - inilah cara yang boleh diterangkan cara model pakaian biru pejabat. Panjang optimum pakaian midi adalah sehingga lutut dan sedikit lebih tinggi.

Gaun prom biru disampaikan oleh model dengan skirt yang lembut, pemotongan asal pada hem, dan rok swing bergaya. Untuk prom, pilih warna biru kaya dengan subtone gelap. Warna celestial yang terang pakaian perayaan adalah sesuai sekiranya sambutan itu akan berlangsung di luar rumah.

Pakaian biru terang bersulam dengan manik, hiasan dan hiasan lain yang sempurna untuk pesta. Secara biru, hiasan ini akan kelihatan lebih cerah dan kaya. Terutama baju biru pendek yang menarik akan melihat di kawasan tertutup dengan banyak warna soffit dan disenyapkan.

Pakaian biru musim panas: model gourmet untuk musim panas.

Blue adalah salah satu warna yang paling sesuai untuk almari pakaian musim panas. Idea yang paling popular untuk musim panas adalah model berikut:

 • pakaian sifon cahaya dengan skirt dan lapisan penuh dalam warna yang berbeza
 • saraf biru dengan bengkak di hem
 • pakaian biru dengan atau tanpa bahu
 • model pejabat dengan renda hitam atau putih
 • gaya tradisional "kelasi"

Blue Prom Dress: Idea Fesyen 2018

Pakaian prom harus kelihatan menarik dan menakjubkan. Warna biru adalah pilihan win-win untuk malam gala. Dalam kombinasi dengan kain renda dan cahaya "gas", anda akan mendapat pakaian lembut dan lapang. Pereka menawarkan pakaian siswazah dalam warna azure dan aqua. Bagi wanita muda, warna sedemikian adalah yang paling sesuai, perempuan bertukar menjadi ciptaan udara lembut di dalamnya.

Perhatikan gaun biru dalam gaya Yunani. Warna biru kelihatan sangat mengagumkan pada kain sutera atau kain satin yang mengalir. Pakaian dengan pinggang tinggi, di mana skirt bermula pada payudara adalah gaya yang akan menunjukkan keindahan dan kekayaan biru.

Pakaian biru bergaya 2018: gabungan warna dan pilihan aksesori

Untuk mencipta imej yang menawan, para pereka mencadangkan membuat mono-busur dalam warna biru, melengkapi mereka hanya dengan hiasan klasik. Gabungan warna biru dengan warna lain juga dibenarkan.Apabila memilih warna tambahan untuk imej, anda perlu memahami bahawa mereka tidak seharusnya menyerap warna pakaian utama. Warna yang paling sesuai untuk palet biru adalah:

 • hitam
 • kelabu
 • beige
 • kuning
 • susu
 • oren
 • merah

Anda ingin membawa sedikit nipis dalam imej dengan pakaian biru, kemudian menggabungkannya dengan kasut dan aksesori warna di atas.

Memilih kasut di bawah pakaian biru

Tambahan terbaik untuk imej pakaian biru akan menjadi kasut dengan stilettos. Ia boleh menjadi kasut pam biru, putih, hitam, emas atau perak atau sandal.

Di bawah pakaian biru pejabat, ambil kasut dengan hidung dan kasut yang tajam dengan tumit besar dengan hidung bulat. Untuk imej musim gugur dan musim sejuk, memberi keutamaan kepada but pada satu traktor. Gabungan ini kelihatan elegan dan feminin. Sepanjang hari, anda boleh berubah menjadi flat ballet yang selesa pada tumit kecil tanpa hiasan terlalu banyak.

Dalam imej setiap hari, anda boleh menggunakan kasut sama sekali: pembungkus, sandal baji. Pilihan kasut bergantung kepada gaya pakaian. Di bawah sundress memakai sandal atau sandal, di bawah pakaian dalam gaya sporty - sandal baji, kasut atau sandal.

Pakaian biru - pembelian terbaik dari almari pakaian wanita. Apa sahaja gaya yang anda suka, pakaian biru akan sesuai dengan mana-mana imej: sukan, perniagaan, kasual, belia.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini