Dengan bermulanya cuaca sejuk, setiap gadis berfikir tentang pilihan kepala yang akan datang. Lagipun, sangat penting bahawa ia bukan sahaja melindungi dari sejuk dan angin, tetapi juga menjadi tambahan bergaya untuk imej anda. Jadi topi apa yang akan menjadi bergaya tahun ini? Mari analisa secara terperinci.

Apa yang perlu dicari?

Setiap tahun bilangan jenis topi meningkat. Tetapi walaupun demikian, topi rajutan masih berada di puncak populariti. Kerana mereka kelihatan harmoni dalam kombinasi dengan pakaian dalam apa-apa gaya. Dan tanpa mereka, tiada almari pakaian akan dikendalikan. Dan pada musim sejuk, gaya berikut akan menjadi trend.

Bini

Ia adalah mustahil untuk membayangkan musim sejuk ini tanpa topi beanie yang dikait. Lagipun, mereka sangat cantik, pelbagai dan sama sekali tidak mahal. Mereka dibezakan oleh fleksibiliti khas. Dan kemungkinan menggabungkan dengan mana-mana pakaian tidak diragui ditambah besar. Selimut yang kemas panjang kelihatan hebat dengan jaket yang panjang. Atau dengan jaket dan kasut. Dan walaupun imej dengan kot bulu boleh ditambah dengan topi beanie.

Memilih kacang memberi perhatian kepada dua butiran:

- warna.Ia sepadan dengan palet warna pakaian anda atau menjadi aksen terang dalam imej.

- jumlah. Topi yang terlalu besar akan kelihatan konyol pada seorang gadis kecil nipis. Oleh itu, pilihlah dengan bentuk anda sendiri.

Turbin yang dikait

Tidak seperti tahun-tahun yang lalu tahun ini, turbin dikait semula dalam fesyen lagi. Satu bentuk yang agak luar biasa menarik perhatian orang lain. Oleh itu bersiaplah untuk pujian. Terutama cantik adalah serban pada kanak-kanak perempuan dengan ciri-ciri halus.

Bagi warna, pada tahun ini lebih baik memilih warna kelabu, biru, hitam dan hijau. Walau bagaimanapun, jika warna lain sesuai dengan anda, anda boleh mencuba. Ia adalah yang terbaik untuk memakai tudung ini dengan lapisan longgar atau dengan bulu bulu.

Topi Ushanka

Aksesori ini bukan sahaja akan memudahkan banyak gadis, tetapi juga sangat hangat semasa musim sejuk yang keras. Pakai topi jenis ini dengan jaket atau jaket yang sederhana. Adalah lebih baik untuk memilih kasut yang agak mudah, pada tahap rendah.

Ramai kanak-kanak perempuan lebih suka memakai versi topi yang lebih tradisional dengan earflaps - dari bulu. Dalam kes ini, anda boleh memilih untuk kombinasi kasmir atau kot bulu dan kasut dengan tumit. Jadi imej akan kelihatan lebih harmoni.

Beret

Selalunya, topi semacam ini lebih suka memakai sifat kreatif atau terdedah kepada golongan klasik. Oleh itu, lebih baik menggabungkannya dengan mantel romantis, seluar pakaian atau skirt. Tahun ini, pilih berets dalam warna neutral, disenyapkan. Lagipun, mereka akan dapat menyokong imej wanita Perancis atau hanya orang yang kreatif.

Dengan cara ini, adalah disyorkan memakai berets pada pameran fesyen tahun ini, sedikit beralih ke belakang kepala atau ke sisi. Tetapi hanya jika ia diperbuat daripada bulu atau kasmir.

Pompon fesyen

Pompons telah lama menjadi elemen topi kanak-kanak. Pada model dewasa, mereka kelihatan tidak kurang asal. Oleh itu, jika anda suka gaya berpakaian percuma, maka anda pasti akan menyukai topi dengan pom-poms.

Bagi kombinasi pakaian lain, tidak ada sekatan. Topi sedemikian akan memberi penekanan kepada kedua-dua gaya jalanan dan feminin yang elegan.

Gaya sukan bergaya

Tahun ini, gaya ini relevan bukan sahaja untuk pakaian kasual, tetapi juga untuk topi. Dan stylists mendakwa bahawa topi tersebut akan menjadi popular selama beberapa tahun lagi. Oleh itu, gabungkan mantel bulu mewah dengan topi sukan atau semi-sukan, dan anda pasti akan kelihatan sangat bergaya dan moden.

"Zveroshapki"

Bagi gadis-gadis yang berani yang tidak takut dengan perhatian orang-orang di sekeliling mereka, "topi haiwan," iaitu topi dengan dua pom-pom, adalah ideal. Dalam sesetengah kes, dan pada semua anda dapat melihat gambar-gambar pelbagai haiwan kecil - anak kucing, cubs, cubs. Selalunya model tersebut dipilih oleh pelajar sekolah atau pelajar. Lagipun, ini adalah masa yang paling sesuai untuk eksperimen tersebut.

Dan juga seperti topi dalam gaya ini sifat bertenaga dan moden, yang lebih suka gaya kasual.

Sulaman bergaya dan applique

Kotak dengan pelbagai jenis bordir atau applique menjadi hit sebenar. Dan semua kerana aksesori tersebut memerlukan rasa gaya, imej yang dipilih dengan baik. Lagipun, menambah satu lagi terperinci, anda boleh merosakkan kesan dan membuat perkara yang tidak masuk akal daripada topi yang bergaya.

Selalunya menghiasi jenis tudung ini dengan manik, rhinestones, manik kaca atau aksesori yang lebih banyak. Bagi gambaran itu sendiri, ia boleh menjadi hiasan atau tema bunga atau haiwan.

Topi bulu

Jenis topi ini akan sentiasa relevan, kerana ia membolehkan anda memanaskan badan semasa tempoh fros yang teruk. Lebih-lebih lagi, untuk mencipta imej yang cantik, bergaya, anda tidak perlu mengada-adakan apa-apa. Ia cukup untuk memilih jaket warna pepejal yang paling biasa dan hanya memakai topi bulu. Percayalah, ia akan menghiasi apa-apa, dan anda akan kelihatan luar biasa cantik.

Topi Bahasa Inggeris

Ciri-ciri bergaya yang akan melengkapkan mantel yang cantik dan elegan adalah topi Bahasa Inggeris. Sudah tentu, aksesori ini tidak sesuai untuk setiap gadis.Dan hanya untuk mereka yang suka memakai pakaian, baju sejuk tebal atau baju seluar. Cuba untuk tidak menggabungkan topi ini dengan pakaian gaya sukan.

Penyelesaian kreatif

Pada tahun semasa terdapat hampir tidak ada larangan dan pantang larang dalam penyelesaian yang bergaya. Oleh itu, jangan ragu untuk memilih topi yang anda suka. Foto itu menunjukkan pilihan kreatif yang banyak perempuan suka.

Apa sahaja fesyen, pilih hanya versi topi ini, yang sesuai untuk anda dalam gaya dan warna. Lagipun, walaupun busur kegemaran daun kegemaran memerlukan kombinasi tertentu untuk mewujudkan imej yang harmoni. Hanya dengan mengambil kira nuansa ini, anda boleh memilih gaya optimum topi, yang akan sentiasa kelihatan harmonis dan moden.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini