Pereka cemerlang boleh bekerja keajaiban, mencipta pakaian wanita mewah dan luar biasa. Memperhatikan pakaian yang paling indah di dunia, anda kagum dengan penerbangan fantasi dan profesionalisme para pengrajin. Dibentangkan oleh model-model pereka yang terkenal menyebabkan kacau sebenar di kalangan orang-orang yang bergaya.

Selalunya gaun yang paling indah di dunia dicipta untuk pesanan individu dan mahal. Kos sesetengah pakaian hanya menggulung dan tidak menghairankan, kerana batu hiasan mereka yang berharga dan kepingan kain yang terbaik digunakan. Terdapat model di mana tidak ada hiasan dengan berlian, tetapi mereka memukau orang ramai dengan reka bentuk telus dan gaya yang luar biasa. Kami menawarkan anda 10 pakaian paling mahal dan cantik yang pernah dibuat oleh pereka dunia.

Pakaian mewah oleh Faiyzali Abdullah

Pakaian yang paling indah di dunia diiktiraf sebagai karya yang dicipta oleh pereka Malaysia Faiyzali Abdullah. Pakar menganggarkannya pada 30 juta dolar.Tidak setiap fashionista mampu membeli pakaian mewah itu.

Gaun petang diperbuat daripada taffeta dan sutera, gaun itu disemat dengan 751 berlian. Berat batu yang paling penting dan besar adalah 70 karat. Berlian kecil terletak di gaun kereta api. Pakaian luar biasa ini dipanggil "The Nightingale of Kuala Lumpur". Pakaian ini pertama kali dibentangkan kepada orang ramai pada tahun 2009 di festival STYLO Fashion GrandPix KL.

Pakaian Muslim oleh Debbie Wingham

Pakaian tradisional Muslim Abay, yang dicipta oleh pereka fesyen Britain, Debbie Wingham dari Dubai, dianggarkan oleh para ahli pada $ 17.7 juta. Kanvas hitam yang elegan bersulam dengan benang emas dan dihiasi dengan 2,000 berlian. Dalam penciptaan pakaian yang menggunakan berlian merah putih, hitam dan jarang mahal. Pakaian abay dipersembahkan pada acara sosial di salah satu hotel elit di Dubai.

Pakaian Holi Take

Karya ini, yang dicipta oleh pereka Lubnan, Elie Saab, mencipta sensasi yang nyata apabila pelakon terkenal Holi Bury muncul di karpet merah. Pakaian itu dipanggil salah satu pakaian paling lantang. Di dalamnya, Holi Bury muncul di Anugerah Akademi pada tahun 2002. Pakaian burgundy yang menarik dibuat dengan bodi telus, dihiasi dengan sulaman bunga yang hampir tidak menyembunyikan payudara aktris itu.

Pakaian perkahwinan Kate Middleton

Selebriti sedang menunggu penampilan yang bergaya dan luar biasa. Kate Middleton sebahagian besarnya menjustifikasikan jangkaan peminat, yang dibentangkan pada perkahwinan dengan pakaian gading dengan appliqués bunga renda. Kereta api pakaian - 2.7 meter, yang dibuat oleh Sarah Burton, pengarah kreatif rumah fesyen Alexander McQueen, mengesankan dengan garis kecantikan dan laconicnya. Dasar untuk pakaian perkahwinan Kate Middleton telah diambil pakaian, di mana Grace Kelly menikahi Pangeran Monaco Rainier III.

Pakaian serasi oleh Luly Yang

Karya dari pereka fesyen Luly Yang tidak keluar dari fesyen untuk beberapa musim dan terus menyebabkan kekaguman seluruh dunia. Pakaian dalam bentuk sayap rama-rama yang berkilauan dianggap pakaian yang paling menakjubkan, cantik dan bergaya sehingga kini.

Pada mulanya, pereka bentuk itu menggambarkan gagasannya dalam versi kertas, dan kemudian menyiapkan pakaian yang dibuat dari bahan. Pakaian itu diperbuat daripada sutera mahal terbaik, yang, apabila berjalan, meniru pergerakan sayap rama-rama terbang. Kancing baju yang dihiasi dengan hiasan bulu.

Pakaian menawan Marilyn Monroe

Pakaian cantik Marilyn Monroe menerima nama Happy Birthday. Pakaian itu dibuat khas oleh pereka Jean Louis untuk ulang tahun John Kennedy pada tahun 1952. Diperbuat daripada kain nipis lut, pakaian mencipta kesan bogel. Lebih daripada enam ribu spangles berlian terkecil telah dijahit ke dalam bahan.

Untuk pakaiannya, Marilyn Monroe membayar sejumlah wang yang hebat untuk masa itu - $ 12,000 dan hanya untuk memukul presiden dengan pakaian yang terang dan menawan. Hari ini, satu karya dari Jean Louis adalah milik syarikat Gotta Have It, yang membeli pakaian itu untuk lebih daripada 1 juta dolar pada tahun 1999. Menurut pakar, pakaian itu lebih dari jumlah yang dibayar untuknya.

Karya yang tak terkalahkan oleh Debbie Wingham

Satu lagi karya cemerlang dari pereka fesyen terkenal dan pereka, yang direka untuk menjadi salah satu pakaian yang paling indah dan menawan di dunia. Pereka bentuk menghabiskan masa kira-kira enam bulan pada penciptaan pakaian, jumlah berat pakaian itu adalah 14 kilogram. Jisim ini adalah disebabkan oleh penggunaan 50 berlian hitam dan pelbagai batu berharga lain, yang beratnya melebihi 5 karat. Chiffon, krep cina, satin digunakan sebagai asas untuk berlian. Pakar menganggarkan pakaian itu pada 5,5 juta dolar.

Pakaian Brilian Naomi Watts

Senarai gaun yang paling cantik dan mahal di dunia telah ditambah kepada pakaian dari rumah fesyen Armani Prive, yang dibuat oleh perintah custom made Naomi Wats. Bekerja pada penciptaan karya lebih daripada 2 bulan. Kerja yang panjang dan teliti itu dilakukan supaya bintang itu dapat buta para tetamu Oscar dalam erti kata literal dan kiasan.Pakaian brilian Naomi Watts dihiasi dengan berlian jenama Neil Lane, gaya ini mempunyai garis leher asimetris. Bayang pakaian yang paling ringkas, bahagian bawah pakaian mempunyai bentuk skirt sempit.

Berpakaian Emmy Adam

Salah satu pakaian yang paling menarik dan mahal di dunia adalah pelakon Amy Adams. Pakaian itu dibuat mengikut reka bentuk yang unik dan dihiasi dengan banyak rhinestones mutiara. Pakaian itu dibuat dengan warna biru pucat dengan pelbagai renda tulle telus. Amy Adams muncul di hadapan orang ramai dalam pakaian mewah ini di Oscar. Adalah sukar bagi Amy untuk bergerak tanpa bantuan pakaian seperti itu, jadi semasa pemotretan dia memerlukan bantuan pembantu yang memakai kereta api yang subur.

Pakaian Berlian Olivia Wilde

Bintang filem Amerika Olivia Ould telah mengembangkan almari pakaiannya dengan salah satu pakaian paling cantik di dunia. Dalam pakaian ini, pelakon itu muncul di majlis Anugerah Golden Globe pada tahun 2011. Pakaian Olivia Walid menerima gelaran gaun malam yang paling indah. Pakaian itu dibuat dalam warna kelabu hitam dengan berkilau perak dengan sedikit naungan mocha.

Pakaian cantik dari pereka yang terkenal di dunia kadang-kadang tidak boleh diakses untuk fesyen yang mudah yang layak mendapat pakaian seperti bintang dunia. Kami tergesa-gesa untuk menggembirakan gadis-gadis itu - banyak pereka fesyen mengambil sebagai asas untuk pakaian mereka imej yang dicipta oleh guru industri fesyen untuk selebriti. Anda boleh bersinar dalam pakaian yang sama dengan pakaian yang paling indah di dunia, tetapi dengan reka bentuk yang kurang mahal.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini