Ripped jeans - ini adalah trend sebenar, yang tidak sebenarnya tahun pertama. Mereka boleh didapati di almari pakaian setiap fashionista, kerana untuk mencipta imej yang bergaya, perkara ini adalah salah satu yang terbaik. Pelbagai gaya dan warna membolehkan anda untuk mencuba lebih banyak dengan gabungan yang luar biasa dan berani. Mari kita lihat dengan lebih dekat pada imej yang paling menarik pada tahun 2017.

Penampilan yang bergaya dengan seluar jeans musim luruh yang ditebang 2017

Ripped jeans kelihatan sangat menarik jika anda memilih pakaian luar yang betul untuk mereka. Ia adalah orang yang menetapkan nada dan watak imej dan, dengan itu, menentukan gaya kasut dan aksesori. Oleh itu, sangat penting untuk membuat pilihan yang sesuai berdasarkan mood anda dan tempat anda meletakkan kit ini.

ripped jeans 2017

Jaket kulit dianggap unsur paling sesuai dari almari pakaian untuk kombinasi dengan seluar jeans yang koyak. Imej ini kelihatan berani, berani, tetapi pada masa yang sama santai dan bergaya. Itulah sebabnya mengapa gadis-gadis mencintai dia dan memakainya bukan sahaja untuk berjalan, tetapi juga untuk parti-parti berkunjung dan juga perjalanan.

Bagi kasut, kasut, kasut dan kasut akan sesuai. Setiap pilihan ini kelihatan cantik dengan cara sendiri.

Jas hujan yang cerah seperti pakaian luar akan memberikan imej cahaya dan roman. Pada masa yang sama, pakaian luar warna gelap kelihatan lebih ketat dan konservatif. Tetapi dalam mana-mana, seluar jeans yang rontok sesuai untuk setiap pilihan ini.

Jaket dan rompi - tambahan yang sangat bergaya kepada imej berdasarkan seluar jeans yang koyak. Tetapi dalam kes ini, banyak bergantung pada gaya perkara ini. Contohnya, versi sukan akan digabungkan dengan kasut dan akan melengkapi imej untuk bercuti di kawasan luar bandar.

Pada masa yang sama, jaket atau jaket klasik akan menjadikannya lebih ketat dan perniagaan. Dan dalam setiap pilihan yang dibentangkan boleh digunakan jeans jeans yang sama. Gabungan ini akan merayu kepada mereka yang memilih gaya klasik pakaian, tetapi masih mahu mencuba sedikit.

Kita juga harus menyebutkan kardigan, yang boleh disebut sebagai perkara universal. Ia sesuai bukan sahaja untuk mencipta imej musim luruh, tetapi juga untuk musim panas yang sejuk. Rasa ketenangan, kehangatan dan keselesaan adalah apa yang perempuan suka pakaian ini.

Walaupun seluar jeans yang koyak dianggap tidak sesuai untuk bulan-bulan sejuk tahun ini, ramai gadis masih mengambil risiko dan membuat busur yang luar biasa. Sebagai contoh, kombinasi dengan sweater atau baju sejuk yang panas kelihatan sangat menarik dan bergaya. Dengan cara ini, jika anda memilih sweater rajutan, anda boleh memakai set itu pada hari-hari panas, kerana ia tidak akan menjadi panas di dalamnya.

Ripped jeans: musim panas bergaya kelihatan 2017

Ripped jeans adalah salah satu trend yang paling penting pada musim panas 2017. Mereka boleh dengan mudah digabungkan dengan pelbagai barangan almari pakaian dan anda boleh mendapatkan imej-imej yang bergaya dan asal sebagai hasilnya.

Kemeja-t atau t-shirt mudah adalah pilihan paling mudah untuk dipadankan dengan seluar jeans yang dipotong. Walau bagaimanapun, set-set ini kelihatan sangat bergaya dan pada masa yang sama ringkas. Bagi kasut, anda boleh memilih kasut putih, sandal, kasut dan semua yang sesuai dengan baik dan menekankan secara keseluruhannya.

Sesuai dengan seluar jeans jeans yang besar ini. Gabungan ini membolehkan anda membuat imej yang mudah dan santai, yang sesuai untuk meneroka bandar, membeli-belah atau melancong.

Sejak tahun lepas, puncak tanaman tidak kehilangan kaitannya. Anda boleh menggabungkan mereka dengan segala-galanya dari seluar pendek dan skirt ke seluar jeans yang koyak. Set itu kelihatan sangat menarik dan moden.

Pakaian elegan dan feminin mudah dicipta walaupun dengan seluar jeans yang koyak. Untuk melakukan ini, pilihlah T-shirt dan blaus dengan kemasan, ruffles dan bahu terbuka. Gabungan ini kelihatan sangat romantis, jadi anda boleh pergi pada tarikh di dalamnya.

Untuk membuat imej yang bergaya dengan baju, tidak setiap gaya jeans akan dilakukan. Sebagai contoh, manset pada pergelangan kaki menjadikannya sedikit lebih tepat, dan juga membawa sentuhan keseronokan kepada imej.

Seluar jeans yang tirus juga menjadi baik dengan baju. Mereka kelihatan cukup mudah, dan bingkai dan luka memberi mereka pandangan yang menarik. Kedua-dua pilihan ini dianggap paling sesuai untuk mewujudkan busur bergaya dengan baju.

Pakaian sejuk pada hari yang sejuk boleh disiapkan dengan jaket berstruktur atau blazer. Set ini sesuai walaupun untuk bekerja di pejabat, dengan syarat bahawa syarikat itu tidak mempunyai kod pakaian yang ketat.

Kasut cantik - sifat mandatori gabungan ini. Loafers, kasut mahkamah, oxfords dan sandal pada tumit, sebenarnya pada tahun 2017, adalah pilihan ideal untuk imej yang sama.

Bagi aksesori, lebih baik mencari beg kulit ringkas dengan bentuk geometri. Imej dengan semua peraturan akan kelihatan sangat mudah dan elegan, jadi ia sesuai untuk berjalan dan juga bertarikh.

Trend, yang mana banyak gadis masih berkaitan dengan samar-samar - gabungan seluar jeans yang robek dengan ketat dalam grid. Ia kelihatan sangat berani, luar biasa dan kadang-kadang keterlaluan.Tetapi selepas semua, pereka menyeru ini, jadi mengapa tidak mencuba sesuatu yang baru untuk diri sendiri?

Imej bergaya 2017

Ripped jeans dengan sulaman adalah satu lagi trend yang wanita bergaya seperti. Mereka kelihatan mandiri, jadi menggabungkan mereka dengan perkara monophon yang mudah.

Seluar jeans yang dilepaskan dengan tali dan luka akan relevan pada 2017 tidak kurang daripada model kurus.

Seluar jeans besar dengan kemeja putih dan baju perang lanjutan adalah pelengkap sempurna untuk kehidupan seharian di musim panas.

Ia sama sekali tidak perlu untuk menggabungkan seluar jeans teman lelaki yang luas dengan banyak perkara. Sandal yang anggun pada rambut yang tipis, baju t-shirt dan kopling adalah pelengkap sempurna untuk rupa malam.

Ripped jeans - ini adalah elemen almari pakaian, yang akan relevan tanpa mengira musim. Selain itu, dengan mereka, anda boleh membuat imej bergaya dalam pelbagai gaya, eksperimen dan menunjukkan rasa anda sendiri.

Dan bagaimana perasaan anda tentang kombinasi yang luar biasa dengan seluar jeans yang rontok?

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini