Alternatif yang layak untuk tandas lantai standard adalah produk gantung asli. Variasi moden pelbagai jenis paip telah menghasilkan pengeluar global yang paling terkenal. Imajinasi yang tak kenal lelah pereka dan pemaju memberikan keselesaan maksimum kepada pengguna. Model menarik secara visual membolehkan anda menguruskan bilik mandi dengan semua gaya dan arah.

Pengilang popular mangkuk tandas yang digantung: Roca, Grohe, Cersanit, Villeroy, Laufen, Geberit

Tandas yang dipasang di dinding telah menjadi trend yang bergaya. Terutama gembira dengan pengeluar terkenal di dunia yang berkualiti tinggi, paip bersertifikat. Antara jenama awam yang paling berjaya ialah:

• Roca. Gaya asal diwakili oleh sebilangan besar model seramik moden. Terima kasih kepada sistem tangki yang inovatif, penggunaan air dikurangkan dengan ketara, dan bunyi bising dikurangkan apabila ia dibebaskan.Produk dianggap boleh dipercayai, mesra alam, tahan lama.
• Grohe. Seni kerja Jerman, dicirikan oleh teknologi yang berkualiti tinggi, inovatif, reka bentuk bergaya dan keramahan alam sekitar. Kehadiran salutan kotoran dan antibakteria dianggap popular di kalangan pembeli.
• Cersanit. Jenama Poland terkenal di dunia dalam permintaan di banyak negara. Bowl tandas yang digantung dari syarikat ini diperintahkan untuk digunakan secara peribadi dan untuk struktur kerajaan atau komersial. Produk berbeza dalam ketahanan yang meningkat.
• Villeroy. Syarikat sentiasa menghiburkan pelanggan dengan barisan baru dan model asal. Tandas mempunyai prestasi cemerlang dan reka bentuk yang menarik.
• Geberit. Kualiti Switzerland stabil. Antara objektif utama pengilang adalah untuk mengurangkan penggunaan air yang digunakan, menjimatkan ruang bilik mandi, kemungkinan hiasan dalaman yang bergaya.
• Laufen. Pipa paip yang cantik dan moden. Mana-mana model mangkuk tandas dinding digantung sesuai dengan trend dan keperluan semasa. Dalam penghasilan seramik tahan kejutan dengan salutan pelindung khas.

Banyak koleksi mangkuk tandas yang digantung membolehkan pengguna memilih produk dari pelbagai produk moden. Produk sedemikian boleh menjadikan bilik mandi elegan, bergaya, megah.

Kit mudah - tandas dengan pemasangan

Apabila memilih paip, ramai orang hilang dalam sebilangan besar model, variasi, reka bentuk. Untuk membuat pilihan yang tepat, perlu mengambil kira kawasan bilik mandi, reka bentuk dalaman, keperluan semua ahli keluarga.

Jika keutamaan diberikan kepada jenis mangkuk tandas standard, satu kriteria harus diambil kira. Dan jika pilihan diberikan kepada produk penggantungan dengan pemasangan, anda perlu tahu bagaimana untuk mendapatkan model yang berkualiti tinggi dan praktikal. Kelebihan struktur tersebut adalah parameter berikut:
1) Tidak perlu memasang tandas di lantai.
2) Keupayaan untuk menyembunyikan komunikasi.
3) Melestarikan estetika penampilan.
4) Mengurangkan bunyi bising daripada air penyaliran.
5) Simpan ruang dan sumber.

Pemasangan moden, yang dibentangkan oleh kotak hiasan atau sistem bingkai khas, membolehkan anda membuat keseluruhan bilik mandi dalaman yang bergaya dan kemas. Dengan bantuan pembinaan itu, boleh disembunyikan dengan pasti pembentung, paip air, injap dan bahagian lain.

Ciri-ciri tempat duduk dengan microlift

Versi terbaru mangkuk tandas adalah model dengan kerusi microlift. Reka bentuk sedemikian popular bukan sahaja dalam kegunaan peribadi, mereka sering dipasang di pusat sukan atau pusat membeli-belah. Konfigurasi dan model boleh sama sekali berbeza, tetapi semuanya mudah dikendalikan dan diselenggara.

Mangkuk ini tidak mempunyai kaki dalam produk tersebut, dan tangki dipasang di dinding. Bingkai logam boleh dipasang di mana-mana tempat yang mudah. Pelbagai reka bentuk moden membolehkan anda menggunakan model asal, walaupun di bilik saiz padat.

Apa yang menarik tanpa tandas?

Jenis model ini mempunyai struktur unik mangkuk. Model tanpa bingkai tidak mempunyai bahagian khas berbentuk U, di mana kotoran boleh mengumpul. Kekurangan rim dikompensasi oleh pendalaman yang kecil. Tetapi dalam kebanyakan kes, pengeluar lebih suka meninggalkan dinding sepenuhnya lancar.

Kelebihan utama produk tersebut termasuk sifat kebersihan yang lebih baik, penampilan yang kemas dan kemungkinan simpanan air yang besar. Tandas tanpa Rim sangat popular. Terutamanya model pengeluar terkenal yang menggunakan idea kreatif untuk meningkatkan keselesaan penggunaan.

Produk asal dengan bidet

Malah mereka pemilik harta swasta yang sedar akan semua manfaat mempunyai bidet di sebuah apartmen sering tidak mempunyai peluang untuk memasang jenis paip ini. Sebab utama adalah kekurangan ruang.Dalam kes sedemikian, mencari asal akan menjadi reka bentuk asal tandas yang digantung dengan bidet.

Dalam penampilan, produk berbeza dari mangkuk tandas gantung biasa dengan mangkuk yang lebih lama dan saiz tangki yang sedikit lebih besar. Di sinilah dipasang alat pemanasan elektronik dan mekanisme lain yang diperlukan. Dalam produk tersebut terdapat pemasangan atau muncung khas, yang dikemukakan sebelum digunakan secara langsung.

Dengan bantuan mangkuk jenis ini, anda pasti dapat menjimatkan ruang di premis bilik mandi, dan meningkatkan kualiti kebersihan. Tangki produk tersembunyi di belakang pemasangan moden. Bingkai logam untuk struktur pelekap yang mampu menampung beban sehingga 400 kg. Tahap tekanan dan suhu air dapat disesuaikan secara manual. Satu nuansa penting ketika memasang dianggap sebagai sambungan yang betul dari bidet toilet digantung ke grid kuasa.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini