Jenis kemasan yang paling popular untuk bilik mandi yang berpura-pura kepada trend bergaya sedang menghadapi jubin. Produk sedemikian memberikan perlindungan yang boleh dipercayai, estetik, tahan lama untuk semua permukaan. Pelbagai jenis tekstur, warna warna, saiz membolehkan anda mencipta suasana yang selesa dan gambar reka bentuk asal yang memenuhi citarasa pemilik rumah yang paling mudah berubah-ubah dan kawasan apartmen.

Jubin seramik untuk bilik mandi: pendekatan moden terhadap susunan ruang

Mikroklimat tertentu dari mana-mana bilik mandi membayangkan penggunaan jenis bahan penamat tertentu. Pilihan untuk produk asli yang dihasilkan oleh kilang-kilang domestik atau asing boleh menjadi sangat banyak. Dan hanya jubin seramik telah meningkatkan ciri-ciri prestasi yang mampu menahan pelbagai beban.Gerbang bersertifikat moden yang berbeza dalam kestabilan:
• Ke persekitaran yang lembap.
• Untuk tekanan mekanikal.
• Untuk perubahan suhu secara tiba-tiba.
• Untuk cahaya ultraviolet.

Dalam perjalanan operasi yang cekap jubin dapat berfungsi untuk waktu yang cukup lama. Bahan ini menyediakan keupayaan untuk mencipta permukaan yang asli dan bergaya yang menyerupai kayu asli dan bahan semula jadi yang lain. Teknik reka bentuk sedemikian mewujudkan semua syarat untuk menghias bilik mandi di dalam arah mana-mana gaya.

Pengilang dan pereka menawarkan jenis jubin yang luar biasa dengan tekstur asli. Reka bentuk tiga dimensi yang direka khas menghasilkan beberapa fungsi sekaligus, menghasilkan tekstur yang sangat menyerupai kayu, batu alam, dan kain dalam penampilan. Corak geometri kuno pada tahun 2018 akan menguasai reka bentuk dalaman bilik-bilik yang berbeza, membolehkan anda membuat komposisi yang paling berani di bilik mandi.

Novelties bergaya untuk semua majlis: Reka bentuk jubin untuk bilik mandi kecil dan besar

Memilih bentuk dan saiz jubin, anda mesti mempertimbangkan beberapa faktor yang akan mempengaruhi operasi berikutnya, estetika dan kepraktisan pelbagai permukaan. Bilik mandi bersaiz kecil dalam mana-mana adalah sukar untuk berubah menjadi bilik yang luas dan luas. Tetapi untuk mewujudkan bilik yang selesa dan kemas dan untuk menyesuaikan persepsi sedikit, kemungkinannya sentiasa wujud.

Adalah penting untuk memahami bahawa bukan sahaja bahan, tetapi juga ciri-ciri pemasangan boleh secara visual mengubah kawasan bilik. Pemilihan parameter ubin khusus bergantung pada nuansa berikut:
- perancangan bilik mandi, ciri seni bina;
- saiz, bentuk, kawasan bilik;
- gaya bilik utiliti am;
- Permukaan akan dilapis venil.

Ia mungkin untuk menghiasi gaya dan warna dengan bantuan bahan berjubin atau mosaik bukan sahaja siling dan dinding. Dalam satu format, anda boleh menguruskan peralatan dan perabot untuk menyimpan barangan kecil, worktops moden, dan barangan kebersihan. Peranan penting dalam hal ini dapat memainkan pilihan peribadi pemilik premis, serta kehadiran anak-anak dalam keluarga.

Ia perlu membuat keputusan terlebih dahulu mengenai variasi warna yang anda ingin memberi keutamaan apabila menghias bilik mandi. Warna yang harmonis, cerah akan sentiasa wujud. Warna gelap akan memberi anda peluang untuk menjadi pemikir, dan warna-warna hangat dan ringan akan memberikan keamanan dan ketenangan. Idea reka bentuk pada tahun 2018 dengan ketara memperluaskan bingkai warna. Dalam penafsiran yang baik, stylists menawarkan warna emosi yang neutral, eksploitasi meluas pelbagai variasi kelabu, kombinasi nada kaya dengan pastel.

Perancang bergerak dengan cara yang baru: jubin bergaya untuk bilik mandi

Pemandangan yang lebih megah dan yakin dapat memberi ruang penggunaan pelbagai jenis bahan jubin. Seramik kekal pada masa ini yang paling popular, memenuhi semua keperluan operasi dan keselamatan. Pilihan sedemikian memberikan bilik mandi dengan wajah yang rapi dan menarik, sementara pada masa yang sama mewujudkan salutan pelindung yang kuat untuk permukaan.

Pengeluar moden berusaha untuk mencari penyelesaian dan cara baru, membolehkan pemilik bilik mandi berasa selesa semasa melaksanakan prosedur air - mandi, basuh pada waktu pagi. Ia selamat untuk menamakan beberapa varian baru bahan penamat untuk jenis premis ini:
1. Porcelain. Bahan tahan lama untuk pembuatan asas jubin untuk permukaan bilik mandi. Ciri-ciri kekuatan produk meningkat disebabkan penambahan bahan tambahan khas kepada komposisi.
2. Batu buatan. Anda boleh menggunakan bahan semulajadi, tetapi mereka lebih mahal dan mempunyai sebahagian besar. Analog buatan tidak berbeza secara visual, sementara mempunyai ciri prestasi hampir sama.
3. Produk metallized.Jenis bahan penamat ini harus digunakan dengan pointwise, dengan betul menggabungkan kilauan asli jubin asal dengan produk lain pada permukaan. Dengan bantuan versi metallized, unsur-unsur atau zon individu di pedalaman paling sering dibezakan.
4. Jubin kaca. Walaupun kos bahan dan pemasangan yang tinggi, bilik mandi dalam bingkai tersebut akan sentiasa kekal mewah, selesa, eksklusif. Menggunakan ubin kaca, anda boleh membuat apron, panel, menghiasi zon dan sudut individu.
5. Marmer. Tanda yang jelas dari rasa yang baik, kekayaan dan kemewahan. Berbeza dengan penunjuk yang dibangkitkan rintangan haus, ketahanan. Bahan ini dianggap menarik dan sesuai untuk reka bentuk gaya yang berbeza.

Projek-projek reka bentuk moden bilik mandi penuh dengan kejutan yang menyenangkan dan kejutan. Pada masa kini, menghadapi jubin terbuat dari basalt, batu pasir, marmar dan granit dianggap bergaya. Setiap pilihan ini mempunyai kelebihan tersendiri dan digunakan, bergantung pada pilihan individu pemilik dan faktor yang berkaitan.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini