Pekan kecil di Wilayah Altai adalah satu nama dengan tasik garam. Great Spring Lake meluas lebih daripada 10 km dan lebar 8 km. Penyembuhan air, air garam dan lumpur dari bahagian bawah boleh menyebabkan penyembuhan yang lain. Walaupun tinggal mudah di dekat tasik memancarkan sepasang bromin membolehkan anda berehat dan menguatkan sistem saraf. Menghairankan, sebagai tambahan kepada rawatan, tempat itu juga menarik parti kelab dan pelbagai hiburan.

Pada tahun 2004, kompleks Prichal, yang kini dikenali, telah dibina di bandar, yang menandakan pembangunan bandar sebagai tempat peranginan. Sejak itu, hotel, motel, pusat rekreasi dan infrastruktur telah dibina secara aktif di sini.Bas tetap dari Kemerovo, Barnaul, Novosibirsk, Tomsk tiba di stesen bas tempatan.

Rehat di Yarovom (Wilayah Altai): harga perumahan 2018

Salah satu faktor penting penginapan yang selesa di resort adalah tempat kediaman. Bandar Yarovoye menawarkan banyak pilihan yang berbeza untuk setiap rasa dan anggaran.

Istirahat di sektor swasta: pangsapuri dan rumah

Pangsapuri dan rumah-rumah sektor swasta akan menawarkan pilihan penginapan penginapan yang paling murah. Di mana-mana sudut Spring anda boleh mencari tempat yang sesuai di mana-mana jarak dari tasik. Sebagai contoh, perlu diberi perhatian beberapa cadangan.

  • "Rumah yang selesa"

Pilihan ekonomi penginapan ini terletak di ul. Vereshchagin, 33, Musim Panas, Wilayah Altai. Di sini anda boleh memilih antara bilik tetamu di bangunan umum atau salah satu rumah berkembar. Ia menawarkan tetamu Wi-Fi tanpa wayar. Pada siang hari anda perlu membayar 400 Rubles.

  • Cottage di Partizanskaya 45

Di alamat ini rumah yang selesa untuk disewa. Ia terletak di tempat yang tenang dan tidak jauh dari tasik. Berjalan kaki ke pantai hanya 20 minit untuk pergi. Penginapan akan dikenakan biaya dari 400 Rubles setiap orang setiap hari.

  • Bilik-bilik di jalan. Mira 2a

Di alamat ini 8 bilik untuk 4 orang masing-masing. Bangunannya baru dan terletak berhampiran stesen bas. Ke tasik hanya 10 minit berjalan kaki. Pada siang hari anda perlu membayar 1000 Rubles.

  • Pangsapuri di jalan. Suku A, 31

Di sini pangsapuri satu bilik disewa, yang terletak tidak jauh dari "Quay 42" Pangsapuri ini mempunyai kaca berlian, tingkap plastik dipasang. Pada siang hari anda perlu membayar 1000 Rubles.

Terdapat banyak pilihan untuk harga antara 250 hingga 4500 rubel setiap hari. Harga berbeza bergantung pada musim, jarak dari tasik dan satu set kemudahan. Harga penginapan adalah lebih baik untuk mengetahui secara langsung dari pemilik pangsapuri, agar tidak menghadapi kejutan yang tidak menyenangkan pada masa penyelesaian.

Sanatoriums di Yarovoy

Sanatoriums adalah cara terbaik untuk menghabiskan masa di bandar peranginan dan mendapatkan perkhidmatan tambahan dalam bentuk pencegahan dan rawatan penyakit.

  • KGBUZ "Pusat pemulihan perubatan kawasan Lake Yarovoy"

Kelengkapan Sanatorium KGBUZ "Spring Lake" terkenal selama lebih daripada lima puluh tahun pengalaman. Kaedah rawatan adalah berdasarkan kekuatan alam: lumpur silt-sulfide dan air garam dari tasik mempunyai sifat penyembuhan yang sangat besar.

Para tetamu akan tinggal di salah satu daripada tiga bangunan atau salah satu rumah musim panas. Nombor berbeza dalam kategori: ekonomi, standard, rumah musim panas, dengan kemudahan dalam bilik, serta bilangan tempat di setiap bilik.

Harga termasuk tiga hidangan untuk orang dewasa dan empat hidangan untuk kanak-kanak. Jadualnya kebanyakannya makanan. Harga berbeza bergantung pada musim dan bilangan yang dipilih, serta pakej prosedur perubatan.

  • Pusat kesihatan Kompleks "Altaykhimprom"

Sanatorium terletak hanya 100 meter dari tasik garam, yang memberikan nama bandar itu. Kandungan penyembuhan kandungan tasik dan udara di sekitarnya berjaya digunakan untuk menyembuhkan pengunjung ke sanatorium. Ia menawarkan beberapa kategori bilik dengan semua yang anda perlukan di dalamnya.

Untuk kanak-kanak lima kali sehari sepatutnya, dan untuk orang dewasa - empat kali sehari. Produk sangat bersih dan mesra alam. Juga, para tetamu boleh menggunakan tempat parkir, gim, salon kecantikan, kafe, taman air yang dijaga.

Kemudahan rekreasi

Kemudahan rekreasi juga boleh menjadi pilihan penginapan bajet. Mereka dilengkapi dengan segala yang diperlukan untuk hidup yang selesa.

  • "Strelinka"

Di pusat rekreasi ini terdapat beberapa rumah dalam konfigurasi yang berlainan. Yang paling mudah ialah 750-950 rubel setiap orang sehari. Rumah dengan perapian dan bilik-bilik di bangunan akan menelan belanja sehingga 1,750 rubel.

Pangkalan ini menerima tetamu sepanjang tahun. Di sini anda boleh menggunakan kafe, sauna, biliard, tanah sukan, katamaran, kapal motor. Sarapan pagi termasuk dalam kadar harga bilik. Untuk sarapan pagi tambahan akan dikenakan biaya 150 rubel. Makan malam dan makan tengahari dikenakan secara berasingan untuk 250 Rubles. Menu ini secara tradisional Eropah.

  • "Manor"

Pusat rekreasi ini menawarkan 2 pilihan penginapan 1200 dan 1600 Rubles setiap orang setiap hari.

  • "Tigris"

Menawarkan penginapan di bilik mereka untuk harga 2000 rubel.

Adalah disyorkan untuk memilih tempat-tempat yang menawarkan perkhidmatan terbaik. Ini tidak akan kecewa pada masa depan.

Waterpark adalah tempat hiburan paling terang di Yarovoy

Mereka yang ingin mempelbagaikan cuti mereka boleh melawat taman air tempatan "Lava". Dari bulan Jun hingga Ogos, dia bekerja dari 9.30 hingga 22.00.Tiket kanak-kanak di sini berharga 400 Rubel, dan dewasa - 600 selama 2 jam; 600 rubel dan 1000 rubel selama 3 jam; untuk 5 jam 800 dan 1300 Rubles; untuk 12 jam 1000 dan 1500 Rubles.

Taman ini mempunyai 11 slaid konfigurasi yang berlainan. Taman air itu sendiri menjangkau lebih 25,000 meter persegi. Terdapat beberapa kolam yang mempunyai kedalaman dan saiz yang berbeza, ada juga yang dipanaskan. Para tetamu akan menikmati apa yang dipanggil "sungai malas" dan kolam gelombang. Di samping itu, anda boleh menggunakan sauna, mandi cedar, perkhidmatan urut, payung, katil matahari, serta makan di kafe tempatan.

Ulasan mengenai orang lain di Yarovoy

Menurut ulasan, tasik di Yarovoy mengingatkan pelancong untuk berehat di laut. Atas dasar wilayah, tempat itu dapat bersaing dengan resort Laut Hitam. Pelancong meraikan infrastruktur, air bersih dan suasana yang selesa.

Antara ulasan negatif - tidak berpuas hati dengan sebilangan kecil cawangan dan produk di dalamnya. Tetapi bagi mereka yang datang untuk menikmati alam semula jadi, faktor ini tidak begitu penting.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini