Tahun Baru sentiasa dikaitkan dengan suasana perayaan, hadiah, bunga api dan, tentu saja, pakaian yang cantik. Gadis membayar perhatian khusus untuk ini, kerana setiap cenderung berada di atas. Itulah sebabnya kami mencadangkan untuk membincangkan apa yang perlu dipertimbangkan apabila memilih semua komponen imej yang bergaya.

Pakaian

Pilihan pakaian harus diberikan perhatian khusus. Lagipun, ia menetapkan nada untuk segala-galanya bersama dan mencipta imej anda secara menyeluruh. Oleh itu, kami mengesyorkan untuk memberi perhatian kepada gaya, gaya dan warnanya. Di samping itu, pastikan untuk mempertimbangkan format acara yang akan datang.

Sebagai contoh, untuk meraikan parti korporat, lebih baik memilih lebih banyak yang dihalang, tetapi pada masa yang sama model yang elegan. Ia boleh menjadi pakaian sarung panjang lutut klasik atau sekeping maxi. Pakaian dengan sisipan hiasan yang menarik kelihatan tidak kurang bergaya.

Pakaian malam yang mewah adalah pilihan yang baik untuk merayakan Tahun Baru di sebuah restoran. Ia boleh ditutup atau lebih berani: dengan belakang terbuka atau garis leher yang rendah.Di samping itu, model sedemikian sering dihiasi dengan rhinestones, lace or sequins.

Sudah tentu, untuk percutian dengan keluarga anda, anda tidak perlu memilih pakaian yang terlalu mahal dan bergaya. Cari pakaian yang diperbuat daripada renda atau bahkan tanpa hiasan tambahan. Produk sedemikian sentiasa kelihatan sangat feminin.

Bagi julat warna, pada tahun 2018 ia amat mengasyikkan. Lagipun, anda boleh memilih bukan sahaja menahan, warna gelap hijau, burgundy atau coklat. Nada telanjang cahaya serta gamma pastel juga akan relevan. Dan tentu saja, warna hitam dan putih klasik tetap dalam trend. Oleh kerana warna utama tahun akan menjadi kuning, kami mengesyorkan agar anda melihatnya.

Kasut

Apabila pakaian dipilih, sudah tiba masanya untuk mencuba pada kasut. Dia mesti selesa, jadi lebih baik meninggalkan model tumit tinggi dan model luar biasa. Kasut atau kasut yang anggun kelihatan paling baik. Mereka boleh dilengkapi dengan rhinestones kecil, manik-manik atau bahkan busur. Hiasan ini pasti sesuai pada Malam Tahun Baru.

Jika anda mengambil pakaian yang sederhana untuk perayaan, maka anda boleh melihat kasut dengan butiran menarik. Sebagai contoh, tumit yang tidak biasa atau lacing. Sudah tentu, pakaian mewah di lantai lebih baik untuk melengkapkan kasut atau sandal yang halus dengan gelangsar nipis.

Memilih warna kasut hendaklah dengan berhati-hati yang melampau. Lagipun, adalah sangat penting bahawa imej itu kelihatan bergaya, tetapi tidak biasa. Kelihatan model hebat dalam pakaian nada atau pilihan berbeza. Kasut lebih mewah akan sesuai dengan fesyen sebenar yang tahu bagaimana menggabungkannya dengan betul.

Aksesori yang bergaya

Ia adalah aksesori yang betul yang membuat imej selesai. Oleh itu, sangat penting untuk memilih produk yang tidak akan terlalu banyak. Kami mengesyorkan untuk mencuba dekorasi yang tidak sopan jika anda mengambil pakaian malam untuk bercuti.

Sebaliknya, lebih banyak aksesori volum akan menjadi penambahan pakaian yang mudah dan tersusun. Ini boleh menjadi anting-anting atau gelang dengan rhinestones, permata bersaiz sederhana.

Bagi beg tangan, ia adalah yang terbaik untuk dilakukan tanpa ia petang ini. Tetapi jika anda merancang untuk melawat syarikat tersebut, kemudian beli beg klac atau beg tangan kecil.

Gaya rambut

Apabila pakaian dan aksesori dipilih, ia perlu memikirkan gaya rambut. Sudah tentu, terdapat pelbagai pilihan. Tetapi untuk kelihatan sangat cantik, dia mesti sesuai dengan pakaian anda.

Mungkin salah satu gaya rambut bercuti yang paling popular adalah keriting cahaya. Tetapi dalam versi ini, keagungan adalah sangat penting. Iaitu, varnis lebih baik digunakan dalam kuantiti minimum.

Tidak kurang relevan akan gaya rambut malam yang elegan. Pilihan ini sesuai bukan sahaja untuk kombinasi dengan pakaian ke lantai, tetapi juga dengan pakaian yang lebih terkawal.

Dan tentu saja, mustahil untuk tidak menyebutkan pelbagai kancing dan gaya rambut berdasarkan kepada mereka. Oleh kerana tenunan yang menarik, gaya rambut yang paling mudah kelihatan lebih feminin dan elegan. Anda boleh memilih pilihan ini untuk sebarang imej. Tetapi bergantung kepada potongan pakaian, anda perlu menyesuaikan gaya rambut sedikit untuk membuat imej kelihatan lengkap.

Buat

Pada tahun 2018, yang paling relevan akan menjadi solek bogel. Kami mengesyorkan memilihnya untuk meraikan pesta korporat anda. Tetapi pada masa yang sama, aksen terang di bibir akan dibenarkan. Oleh kerana ini, imej kelihatan lebih terang dan terang.

Sudah tentu, untuk meraikan dengan rakan-rakan dan orang tersayang, anda boleh memilih lebih banyak pilihan berani. Sebagai contoh, untuk membuat kesan ombre pada kelopak mata atau hanya untuk menarik mata dengan warna gelap. Jika anda tidak menyukai solek yang sengit itu, maka anda harus lebih baik melihat nada yang tenang dan terkawal. Tetapi pada masa yang sama, gunakan gincu gelap warna merah atau wain.

Pada malam perayaan, anda boleh menggunakan perhiasan untuk membuat solek dengan selamat. Ia akan kelihatan sesuai dengan kedua-dua pakaian sederhana dan petang, pakaian yang mewah. Dan tentu saja, jangan lupa tentang penyerang, yang tidak kehilangan relevansinya selama beberapa musim.

Manikur

Elemen akhir gambar fesyen untuk Tahun Baru adalah manicure. Walau bagaimanapun, kepentingan bukan sahaja reka bentuk paku, tetapi juga bentuknya. Lebih baik memilih kuku berbentuk bujur atau almond. Dia secara visual menjadikan jari-jarinya lebih lama dan lebih elegan. Sekiranya anda suka kuku persegi, maka jangan buat sudut terlalu tajam. Trend ini tidak lagi relevan.

Bagi reka bentuk, manicure Perancis dan bulan juga akan menjadi fesyen.

Jika anda suka lebih banyak pilihan berani, anda boleh memilih salutan satu warna dengan hiasan tambahan. Sebagai contoh, penyebaran rhinestone, serbuk atau perhiasannya.

Lukisan percutian dalam bentuk salji dan asteris juga akan relevan. Tetapi jangan buat mereka terlalu besar dan terang, kerana ia kelihatan tidak masuk akal.

Untuk berfikir dengan teliti mengenai imej untuk Malam Tahun Baru bukanlah perkara yang mudah. Berikutan nasihat kami, kami yakin bahawa pada percutian ini anda akan berada di atas!

Bagaimana anda membuat imej perayaan: trend belajar atau mempercayai rasa anda sendiri?

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini