Baru-baru ini, kami bermimpi tentang matahari dan peluang untuk menyerap pantai. Dan masa yang telah lama ditunggu-tunggu ini telah tiba. Bersama-sama dengan pembaharuan alam semula jadi, Anda perlu mengubah secara drastik almari pakaian anda, membawa catatan kesegaran dan ringan yang melekat pada musim panas yang remeh.

Untuk berdandan dalam pakaian yang berada dalam trend musim lalu tidak berbaloi. Koleksi baru pada musim panas 2018 tidak lagi menyentuh trend musim panas lalu. Di musim baru, kita akan melihat warna lembut warna pastel, pakaian terang "ala disco", pakaian terang dengan cetakan foto yang realistik dan banyak lagi. Kami menawarkan anda 17 trend terkini musim panas tahun 2018, yang memukau dengan kepelbagaian mereka, penjelmaan yang luar biasa dan idea asal.

Koleksi musim panas 2018: bagaimana untuk menjadi trend musim ini

Arah utama musim akan datang ditentukan pada Minggu Fesyen Tinggi yang diadakan di Paris, New York, Milan dan London. Acara-acara besar ini mengharapkan para pereka, pereka fesyen, ahli stylists dan pakar-pakar lain dalam industri kecantikan.Lagipun, trend keseluruhan musim bergantung pada apa yang ditunjukkan di peringkat dunia. Kajian kami adalah berdasarkan tren Fashion Week yang terang dan paling mengasyikkan.

Paillettes

Idea pakaian menghias dengan cincin iridescent tidak baru. Reka bentuk ini tidak keluar dari fesyen untuk beberapa musim. Dalam koleksi baru musim panas tahun 2018, Gucci dan Saint dibentangkan kepada pakaian umum dan pakaian, sebahagiannya atau sepenuhnya dihiasi dengan hiasan berkilauan.

Pinggir panjang

Pakaian yang dihiasi dengan pinggir, kelihatan elegan dan bohemian. Tanpa pakaian pada musim panas 2018 tidak cukup. Dan gantung gantung boleh hadir tidak hanya pada pakaian utama, tetapi juga sebagai hiasan beg tangan.

Pada musim panas tahun 2018, pinggir harus panjang dan gebu mungkin. Malah, pilihan seperti ini boleh diterima, di mana pakaian itu terbuat dari pinggir, seperti dalam model dari Calvin Klein, atau pakaian atau skirt yang disusun sepanjang hem, seperti dalam Jacquemus.

Gaya seni pop

Trend yang paling mengasyikkan pada musim panas tahun 2018. Memang tidak mustahil untuk tidak melihat pakaian yang menggambarkan kerja-kerja jurugambar terkenal dan karya-karya pop yang lain. Model serupa telah dibentangkan di pertunjukan Delpozo dan Versace.

Shades pastel

Pada musim panas tahun 2018 dalam konfrontasi antara warna cerah terang dan lembut, nada yang tidak dapat dilihat, yang kedua akan menang. Ramai wanita fesyen dalam mengejar imej feminin dan romantis berpakaian dalam pakaian warna pastel, berkat pelbagai mereka adalah besar. Ingat bahawa ekspresif pastel kelihatan hanya dalam kombinasi dengan elemen yang lebih menarik.

Gaya minimalis

Peminat prinsip "lebih mudah lebih baik" menjadi semakin banyak. Mereka sanggup mengorbankan gaya dan trend fesyen memihak kepada cara ekspresif dan ringkas. Lihat contoh-contoh busur minimalis dari Jil Sander dan Helmut Lang untuk melihat apa yang sepadan dengan pakaian anda.

Kasut musim panas yang bergaya 2018: crocs

Pereka fesyen tidak menyembunyikan kasut, menyampaikan crocs yang selesa dan bergaya kepada orang ramai. Gaya Laconic memutuskan untuk menghiasi dengan rhinestones dan hiasan lain. Crocs pada sol tebal dan lencana lucu boleh didapati di koleksi Balecciaga.

Trend patriotik

Calvin Klein, Varsace dan Coach memutuskan untuk mendasarkan imej mereka pada tradisi Amerika dengan cetakan yang dikenali, sifat koboi, pembimbing sorak, jubah sheriff, dll. Dalam penampilan setiap hari, trend ini dapat direalisasikan dengan bantuan baju koboi atau jaket kulit fringed.

Asimetri

Kekurangan garis yang jelas dan bingkai tegar adalah keputusan reka bentuk terbaik untuk musim panas tahun 2018. Imej yang dibuat dengan asimetri yang tidak mengganggu, seperti Delpozo, kelihatan tegas dan nakal pada masa yang sama. Lebih banyak pakaian yang berisiko dan menarik, di mana potongan asimetri dibawa ke had, tidak kurang popular pada musim panas tahun 2018.

Gabungan cetakan

Pakaian dalam gaya kolaj dicerminkan dalam gaya trouser yang bergaya, di mana panjang yang mencukupi membolehkan anda meletakkan 3 atau lebih bahan tekstur, potongan dan warna yang berbeza. Pada musim panas tahun 2018, pereka mencadangkan menggabungkan sangkar dan jalur, cetakan bunga dan teknik patchwork, seni pop dan cetak leopard.

Potong maskulin

Secara beransur-ansur, garis yang jelas antara pakaian lelaki dan wanita dipadamkan, pameran fesyen musim panas 2018 adalah satu lagi pengesahan mengenai hal ini. Hari ini seorang gadis boleh berpakaian sesuai dengan bahu atau pakaian lelaki yang menyerupai seragam kerja. Begitu juga, pereka Marc Jacobs, Miu Miu, Stella McCarthey dalam menunjukkan mereka pada pemulihan fesyen jantina.

Pakaian longgar

Pada musim panas tahun 2018, para pereka menawarkan untuk mengeluarkan pakaian rajutan yang dipasang dengan penekanan pada pinggang dan mengisi almari pakaian anda dengan pakaian bebas-potong yang mengalir dengan indah di dalam angin.

Trend hitam dan putih musim panas 2018

Diilhamkan oleh pawagam hitam dan putih, para pereka mempersembahkan pakaian monochrome yang cantik kepada orang ramai. Kelihatan cantik dengan kombinasi "putih atas - bahagian bawah hitam" dari Loewe, cetakan papan catur dari Dior, zebra hitam dan putih dari Cavalli.

Cetakan musim panas berjalur 2018

Pereka fesyen seolah-olah telah cukup bermain dengan jalur, jadi pada musim cetakan sederhana musim baru ditawarkan, di mana lukisan dibuat secara menegak.Versi klasik trend ini ialah baju bergaris menegak dari Prada dan Balenciaga. Cerah dan musim panas kelihatan seperti model cerah dengan jalur berwarna hijau muda atau gelap.

Tembok monokrom musim panas 2018

Trend pada busur kukuh memasuki almari pakaian wanita fesyen. Musim panas yang akan datang, pereka fesyen menawarkan campuran warna-warna yang sama, mewujudkan rupa yang kaya dan menarik. Di tempat nada aksen yang terang pada musim panas tahun 2018 warna pastel akan datang.

Brown adalah naungan yang popular pada musim 2018.

Keseluruhan kedalaman coklat adalah mustahil untuk diketahui, jadi warna ini ekspresif. Brown kelihatan kaya, bangsawan dan mulia. Pelbagai warna akan membolehkan anda menggunakan beberapa perkara warna ini dalam satu imej sekaligus.

Logomania Summer 2018

Trend popular sifar, apabila logo dan pelbagai inskripsi, hanya terpakai pada pakaian mod ini, dilahirkan semula. Pada musim panas tahun 2018, logo tidak hanya dilihat dalam kemeja-T dan seluar bergaya, tetapi juga dalam jaket pengebom dan bulu bulu dengan logo. Terlihat bergaya dalam jaket ringan dengan ikon popular dari Chanel, puncak dengan fon besar dari Gucci.

Trend untuk perkara plastik

Salah satu trend yang paling tidak dijangka dan kontroversi musim ini adalah penggunaan plastik dan PVC dalam pakaian. Walaupun pakaian yang diperbuat daripada plastik telus dipersembahkan dalam jas hujan, kasut, topi, dan mantel yang selesa, adalah sangat mungkin bahawa trend ini akan digunakan secara universal dalam jenis pakaian yang lain.

Koleksi baru musim panas tahun 2018 telah menawan keinginan dan keutamaan dari banyak fesyen - dari singa sekuler yang lebih suka menjadi pusat perhatian, kepada orang-orang yang lembut dan canggih yang memakai pakaian nada pastel. Kami berharap bahawa trend yang dibentangkan akan membantu anda merealisasikan pakaian yang akan kelihatan bergaya dan cantik dalam imej anda sendiri.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini