Mengejar alam semula jadi tidak mengecualikan beberapa teknik penciptaan imej menggunakan bahan buatan. Antara kuku yang dilanjutkan.

Menggunakan teknik ini membolehkan anda mengubah panjang, serta menyembunyikan ketidaksempurnaan kuku semula jadi anda. Di samping itu, plat lanjutan menganggap bidang yang luas untuk eksperimen dengan reka bentuk.

Cadangan am untuk pencinta kuku yang dilanjutkan

Ia tidak perlu menggunakan peluang untuk membentuk plat kuku panjang melampau. Walau bagaimanapun, 2018 memerlukan anggaran maksimum ke alam semula jadi. Kuku harus saiz yang sederhana, bahagian regrown hanya dapat mencapai 30% dari seluruh plat. Panjangnya hendaklah dalam lingkungan 0.7 cm. Ia cantik dan selesa. Kuku jenis ini akan membuat pena wanita feminin dan anggun, menghapuskan pencerobohan yang berlebihan.

Untuk kelihatan kasual, fesyen dinasihatkan untuk memilih bentuk klasik kuku. Ia adalah bentuk badam lembut atau persegi panjang.Di samping itu, anda boleh menyimpan bentuk semulajadi anda, hanya sedikit menyesuaikan bahagian tepi. Pereka percaya bahawa ia adalah paku persegi yang membolehkan anda membuat pelbagai pilihan reka bentuk dan hiasan yang terbesar.

Kategori yang berasingan adalah pencinta kuku yang tajam. Bentuk ini boleh bergaya sekiranya panjang sederhana. Untuk pesta atau acara rasmi yang tidak rasmi, anda boleh meningkatkan puncak panjang yang tajam, lebih seperti cakar kucing atau burung. Pilihan ini sesuai untuk imej berani yang mewah.

Tetapi dalam hal paku yang dilanjutkan, pada kesempatan itu anda dapat memperoleh piring kuku dari segala bentuk dan bentuknya. Bahan buatan hampir tidak mengehadkan tuan dalam perkara ini.

Kelebihan kuku yang dilanjutkan adalah kemungkinan perubahan radikal dalam sifat kuku yang gagal pada sifatnya. Jari-jari dengan plat kuku yang luas dan pendek akan menjadi jari-jari sempit yang elegan di hujungnya dengan bentuk yang ideal bahagian yang dibangkitkan.

Penyelesaian warna untuk bangunan

Pakar mengesyorkan memilih warna tepu yang mendalam untuk kuku. Shades of red akan menerima tempat pertama dalam penarafan populariti 2018. Anda dengan selamat boleh memakai manicure warna Marsala, kardinal, ceri, warna anggur.

Juga perlu diperhatikan adalah warna gelap ungu, biru dan coklat. Adalah penting untuk mencapai kesan batu berharga pada kuku. Warna rata tidak dibenarkan. Mereka mesti bermain dan bersinar, memecahkan sinaran cahaya. Walaupun warna matte boleh mendalam dan misterius.

Pada musim panas, anda boleh menghiasi jari anda dengan bunga kuning, merah jambu, oren dan merah yang terang. Kombinasi mereka dapat memberikan pemilik pelangi itu kuku suasana yang baik, serta perhatian yang tidak berbelah bagi orang lain.

Bagi wanita yang sederhana, warna pastel akan kekal dalam trend: merah jambu merah, mentega, susu panggang, kuning pucat dan lain-lain. Manicure semacam itu adalah selaras dengan apa-apa gaya dalam pakaian.

Warna mint dan biru akan menyegarkan imej mana pun. Oleh itu, warna ini bermigrasi ke musim baru dari masa lalu dan mengekalkan kaitannya.

Warna pastel dan pelbagai warna telanjang kelihatan elegan dan bergaya. Ini adalah win-win untuk manicure perniagaan dan kuku pendek.

Sambungan kuku

Perhatian khas dalam musim baru ini dibayar kepada tekstur plat kuku. Ia adalah bergaya untuk menggabungkan kemasan berkilat dengan kemasan matte.

Lihat corak volumetrik, meniru benda rajutan, dinding bata atau kulit binatang. Menariknya kelihatan seperti titisan air pada kuku. Untuk manicure yang melampau, beberapa salun menawarkan merekatkan sekeping kulit, bulu palsu atau bahan bertekstur yang lain di atas kuku yang dilanjutkan.

Untuk acara yang sesuai, anda boleh membuat manicure asli dengan warna-warna yang banyak tanah liat polimer. Anda juga boleh membuat burung kakat comel, sepotong lemon atau oren, siluet kucing dan lebih banyak lagi daripada bahan ini.

Elemen hiasan

Splayed kuku adalah bidang untuk aktiviti hiasan. Anda boleh menarik, aplikasi gam dan rhinestones pada mereka, membentuk bentuk mewah.

Lukisan dan corak

Untuk menghias plat kuku yang dilanjutkan, teknik ombre sesuai. Ia terdiri dalam peralihan lancar dari satu tempat ke tempat lain. Warna pastel sesuai untuk wanita yang sederhana, dan peralihan dari satu warna yang terang kepada yang lain akan menghiasi jari-jari gadis putus asa yang berani.

Perancis dan Antipenu adalah trend musim baru. Pakar kuku juga menggunakan teknik hiasan ini. Guru Neil Art mengatakan bahawa pada tahun 2018, manikur Perancis dan bulan boleh dilakukan dalam warna-warna bergaya musim ini. Sebaliknya warna yang dipilih akan memberikan kesan visual yang menarik, tanpa mengira sama ada bahagian regrown atau warna kutikula berwarna.

Terutama menarik ialah gabungan kedua-dua gaya, apabila kontras diserlahkan dan hujung kuku semula, dan lubang. Warna merah dan hitam akan menjadikan klasik dikemas kini dan luar biasa. Gabungan warna lain yang berbeza akan mempunyai kesan yang sama.

Sebagai alternatif kepada franca, anda boleh menggunakan bingkai.Kaedah reka bentuk kuku menggambar bingkai yang kemas di sepanjang kontur plat kuku. Adalah penting bahawa warna salutan adalah berbeza. Kemudian manicure akan kelihatan asal.

Tahap kemahiran yang tinggi akan membolehkan artis membuat gambar mini pada kuku. Ini boleh dilakukan pada salah satu kuku atau menghias semua jari. Kira-kira kesan yang sama boleh dicapai dengan bantuan pelekat di mana imej kecil dicetak.

Pada tahun 2018, pelbagai lukisan dalam fesyen: semula lukisan, siluet, angka dan garis geometri, watak kartun, simbol dan sifat subkultur.

Stamping teknik juga akan berada di puncak fesyen pada musim baru. Ia terdiri daripada mewujudkan setem bentuk tertentu dan menggunakan varnis dengan bantuan mereka. Akibatnya, setiap kuku akan mempunyai siluet yang rapi yang sama, yang agak sukar untuk diulang dengan berus.

Di samping lukisan, kuku yang panjang boleh dihiasi dengan rhinestones, pelbagai serbuk berwarna, kristal Swarovski, cangkang dan juga tekstil.

Splayed kuku adalah sumber inspirasi yang tidak berkesudahan untuk tuan. Perkara utama ialah memilih idea yang selaras dengan imej pemilik masa depan karya seni yang dipertingkatkan.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini