Lelaki boleh membuat pembelian tanpa berfikir tentang bagaimana pakaian yang dipilih selaras dengan trend semasa. Walau bagaimanapun, lebih baik untuk memperuntukkan sedikit masa untuk mengkaji trend popular dan mengemas kini almari pakaian dengan barang kemas yang bergaya. Ini terpulang kepada anda, tetapi kami masih mencadangkan pilihan kedua dan menawarkan untuk memulakan semakan dengan jaket lelaki semasa.

Jaket lelaki bergaya: trend utama

Model dengan poket bersulam

Pertama sekali, adalah mungkin untuk mengatakan tentang jaket seperti: pada masa yang sama ketat dan kasual, ia mempunyai lurus lurus dan pada masa yang sama bulat unsur-unsur potong, diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi, tetapi tepinya tidak diproses. Itulah sebabnya, walaupun konservatisme, model sedemikian akan membawa cukup bergaya dan keperibadian ke dalam almari pakaian lelaki. Sekiranya kita bercakap tentang kombinasi perkara yang betul, maka contoh-contoh yang jelas dari koleksi Yang Li dan Sacai dapat dilihat dalam gambar berikut.

Klasik tradisional: rupa moden pada perkara-perkara

Siluet sedikit bersebelahan jaket seperti ini sangat menekankan garis angka lelaki, dan kain mulia yang neutral mencadangkan banyak eksperimen yang menarik dengan penciptaan busur pakaian.

Butiran menarik, cetakan laconic mencairkan siluet klasik yang ketat, membolehkan anda membuat imej walaupun dalam gaya kasual.

Garis leher yang luar biasa

Menggunakan unsur-unsur atipikal pemotong, pereka kreatif mencipta produk yang benar-benar unik dan unik. Yang paling popular dalam reka bentuk atipikal jaket lelaki adalah bentuk kolar bukan standard dan garis leher asal. Idea yang sama disampaikan oleh Christopher Raeburn dan Kilgour.

Barang kulit

Ini barang almari lelaki bukan sahaja sangat praktikal, tetapi juga melengkapkan imej kehormatan yang bergaya. Pertama sekali, ia melibatkan kulit semulajadi, yang banyak pereka sering menggantikan dengan tiruan. Walau bagaimanapun, bahan semula jadi lelaki memberikan keutamaan yang lebih besar. Gaya jaket kulit, sebagai peraturan, memotong klasik adalah separa bersebelahan atau lurus. Dalam gambar ini kita melihat contoh pereka Bally, Trussardi, Christopher Kane, Pal Zileri, Jeffrey Rudes.

Jaket dua

Dalam fesyen lelaki musim ini, couturiers teringat tentang reka bentuk retro. Mengambil tiga klasik untuk asas, mereka mencipta sesuatu yang serupa, tetapi lebih bergaya - mereka menjahit rompi dan jaket dari kain yang sama. Seluar dalam kombinasi saman itu adalah unsur bebas, sama sekali tidak berkaitan dengan bahagian atasnya dengan tekstur dan warna. Jaket deuce boleh digabungkan dengan seluar atau jeans kulit, seperti Trussardi dan Antonio Marras.

Velvet Jackets

Model-model ini hari ini di puncak populariti. Pereka terkenal menasihatkan mengenakan jaket baldu dengan seluar apa pun yang bergaya - perkara utama adalah untuk memerhatikan gabungan warna yang betul dari bahagian bawah dan bahagian atas, serta untuk memilih perkara yang sesuai untuk lengkung - kardigan, turtleneck, baju dan kasut yang harmoni. Dengan cara ini, sesuai dengan model beludru pada pameran fesyen, terdapat juga kasut sukan. Trend ini disampaikan oleh Oliver Spenser dan Roberto Cavalli. Ya, anda benar-benar dapat menggabungkan jaket beludru dengan sepatu kets - percobaan berani seperti itu akan menandakan personaliti yang cerah anda.

Jaket pendek

Model yang dipendekkan adalah sesuai untuk lelaki terselip dan langsing, dan juga memerlukan kualiti yang sangat baik dan menarik dalam gaya seluar. Pilihan yang sempurna akan menjadi jaket kulit Sandro, denim Givenchy, jaket Balmain bergaya atau jaket Louis Vuitton.

Luar Negara

Jaket besar warna ramping, sederhana, dan neutral ini akan menjadi satu lagi perkara yang bergaya di almari pakaian lelaki. Kelihatan hebat pada angka langsing, memberikan kelantangan yang kini bergaya kepada siluet keseluruhan. Apabila memilih jenis blazer ini, dengar nasihat stylists: model yang lebih besar, lebih banyak menyempitkan seluar.

Jaket double-breasted

Dari sudut pandang gaya, model sebegini kelihatan tanpa butang. Dan trend musim ini menawarkan reka bentuk yang sangat mewah.

Jaket jaket

Kain flanel hangat adalah perkara yang popular untuk almari pakaian lelaki. Musim ini, para pereka sekali lagi memutuskan untuk memberikan gambaran yang agak luar biasa sedikit rupa yang luar biasa, mengubahnya menjadi baju jaket, dijahit dari kain wol hangat. Cetakan selular kekal tidak berubah dalam penjelmaan semula ini, tetapi siluet bahu telah berubah, menjadi raglan bulat.

Jaket dalam sangkar

Jaket elegan, aristokrat, mulia dan santai di dalam sangkar adalah sifat penting dalam almari pakaian setiap mod. Jika kualiti ini ada dalam citarasa anda, kami cadangkan melihat pilihan berikut dari koleksi pertunjukan fesyen untuk menentukan tren yang anda sukai dengan lebih tepat. Juga, apabila memilih, beri perhatian kepada trend fesyen dalam palet dan spesifikasi gambar.

Jaket baju

Satu lagi koleksi jaket, yang dibuat berdasarkan prinsip baju. Produk-produk seperti ini diperbuat daripada kain nipis licin, terdapat juga model denim. Gabungan bergaya jaket baju agak luar biasa.Stylists menasihati untuk menggabungkan mereka dengan seluar lebar yang diperbuat daripada bahan yang bertentangan dengan tekstur ke bahagian atas. Jadi, kain sutera dipilih untuk seluar jeans, kain kapas untuk satin, dan bulu kapas.

Jaket lelaki: gambar produk baru

Reka bentuk yang luar biasa untuk jaket, pereka berani dibentangkan di pameran fesyen. Ini adalah pilihan mewah untuk golongan muda glamor yang telah lama bosan dengan standard biasa dan stereotaip klasik imej.

Idea baru dalam mewujudkan tunduk bergaya: jaket kulit di atas jaket klasik

Lukisan berwarna-warni

Cetak simbolik

Reka bentuk foto dalam reka bentuk pakaian - trend yang terang musim semasa

Penyelesaian menarik tidak hanya muncul dalam cetakan. Seseorang hanya perlu melihat potongan jaket spesifik pada gambar-gambar berikut, menjadi jelas - pereka tidak lelah untuk mengejutkan dengan idea baru mereka, yang tidak boleh gagal untuk mencari pencari abadi dalam mewujudkan busur kreatif.

Keanggunan yang bergaya

Sesuai dengan jaket lelaki

Semua trend yang dibentangkan mencadangkan pelbagai model yang menarik, di mana setiap orang boleh memilih yang paling sesuai dengan citarasa peribadi dan gaya kegemarannya.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini