Seni kuku moden menolak peraturan yang ketat dan dikenakan. Fashionistas dibenarkan melakukan manicure seperti pada kuku mereka. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa cadangan, berikut yang mana anda akan sentiasa berada di canggih fesyen.

Kami menawarkan untuk berkenalan dengan pilihan manicure semasa untuk musim bunga 2018, disyorkan oleh tuan kecantikan yang terkenal.

Trend manicure semasa: April 2018

Pilihan manicure klasik yang tidak mungkin keluar dari fesyen, ini adalah reka bentuk manikur Perancis dan reka bentuk monokrom merah. Jika anda bosan dengan penyelesaian paku yang biasa, maka 2018 adalah masa untuk mencari kecantikan yang menarik.

Kuku panjang

Kuku panjang beberapa tahun kebelakangan ini telah membingungkan. Mereka dianggap keterlaluan dan kekurangan rasa. Minggu fesyen terakhir telah kembali kuku tajam panjang ke arah trend utama tahun yang akan datang.

Walau bagaimanapun, ini tidak menghairankan, keutamaan gadis-gadis berubah dengan cepat, dan mereka mahu melihat sesuatu yang baru dan unik pada kuku mereka.Untuk masa yang lama, kuku pendek dengan "soft square" adalah kegemaran reka bentuk kuku. Sekarang keadaan telah berubah dan banyak bintang muncul di hadapan orang ramai dengan kuku yang sangat panjang.

Anda boleh mengembangkan kuku anda atau menggunakan overhead. Pilihan kedua adalah sangat diperlukan untuk parti dan mudah diubah menjadi seni paku setiap hari dalam beberapa minit sahaja.

Perhiasan logam berharga

Satu lagi musim bunga 2018 adalah marigolds perak dan "bersalut emas". Warna ini boleh digunakan untuk kuku panjang dan pendek. Di samping itu, untuk mewujudkan reka bentuk monokrom yang sama di bawah kuasa setiap gadis. Manikur dengan logam berharga segera menarik perhatian, tetapi kelihatan sangat halus dan sederhana.

Pilihan untuk manikur musim bunga dengan logam berharga, pelbagai besar. Anda boleh merapikan kuku anda di beberapa lapisan dan membuat naungan dalam yang menakjubkan atau membuat beberapa pukulan dengan varnis perak pada beberapa jari.

Terperinci menarik

Menghias reka bentuk mudah dengan kemuncak dalam bentuk permata, rhinestones, cetakan cahaya yang digunakan oleh kebanyakan pereka kuku. Tanpa terperinci, seni kuku moden kelihatan entah bagaimana belum selesai dan kosong.

Trend manicure terkini untuk April 2018 adalah:

  • barang kemas besar meniru batu berharga dan serpihan "emas"
  • menghiasi marigold individu dengan bunga besar atau stuko

Reka bentuk yang menakjubkan telah dibentangkan di The Blonds dan Philipp Plein menunjukkan, di mana model muncul dengan marigolds dihiasi dengan rantai emas, bulu dan appliqués.

Untuk kegunaan setiap hari, pilihan sememangnya akan kelihatan terlalu melampau, jadi anda boleh menghadkan diri anda dengan hiasan kecil dalam bentuk bintang dan warna "emas".

Spring Spring 2018

Selepas warna lembut musim sejuk manicure, saya ingin membuat reka bentuk terang dan mewah yang akan bermain dengan semua warna pelangi. Manicure musim bunga berwarna-warni 2018 adalah trend yang menjanjikan yang secara kekal akan menetap di arsenal pereka kuku.

Untuk mencipta manicure seperti itu, cuma cat setiap kuku dalam warna yang berbeza, dan mereka tidak boleh diulang. Sesetengah jari boleh ditekankan dengan corak geometri yang mudah, corak bunga atau abstrak.

Reka bentuk marmar 2018

Pereka baru 2018 boleh dipanggil manicure marmar, yang boleh dibuat dalam beberapa varian aplikasi. Ini termasuk stamping marmar, bulu atau penggunaan penanda berwarna.

Manicure marmar dalam warna pastel kelihatan sangat menarik dan bergaya. Gabungan susu, putih dan merah jambu kelihatan luar biasa dan lembut. Pereka mencadangkan bahawa pada musim semi 2018 bereksperimen dengan warna dan menggunakan warna yang lebih dalam - biru, fuchsia, biru, hijau, ungu.

Aksesori manicure 2018

Populariti gelang fesyen telah menembusi reka bentuk kuku, yang terkandung dalam seni kuku yang bergaya dengan meniru pendants yang bergaya. Kesan ini boleh dicapai dengan penggunaan benang, jalur, manik dan bahan lain yang berwarna dan metalik.

Populariti seperti itu disebabkan oleh tuan rumah Yan Kung Park, yang merupakan yang pertama memperkenalkan pilihan reka bentuk tersebut. Dia mengambil "gelang persahabatan", begitu popular di kalangan fesyen Korea.

Minimalis sederhana 2018

Fashionistas bosan dengan reka bentuk yang mudah dan tidak rumit, jadi dengan musim bunga tahun 2018, percubaan pertama akan dibuat untuk mempelbagaikan dan menghiasi marigold mereka dengan hiasan besar.

Walau bagaimanapun, minimalism tidak lama lagi akan meninggalkan kuku fesyen. Ramai kanak-kanak perempuan masih tidak tergesa-gesa untuk membuat pilihan manicure yang terang dan mencabar, tetapi menggunakan teknik dan warna yang terbukti.

Keputusan gaya tidak banyak berubah berbanding musim sebelumnya. Semua juga cetakan geometrik yang mudah, jalur, corak bunga, teknik klasik - Perancis, bulan dan ombre.

Warna sebenar musim bunga 2018: Idea, berita, trend

Kegemaran yang tidak disenangi daripada keistimewaan yang paling fesyen adalah 3 warna lakuer - hitam, merah dan bogel.Warna-warna ini paling sering dijumpai dalam setiap hari, perniagaan, manicures petang, baik secara individu dan dalam gabungan harmoni.

Dengan ketibaan musim bunga 2018, keadaan tidak akan berubah dan trio ini masih relevan dan permintaan.

Manicure spring bogel

Tidak mungkin untuk membayangkan teduhan yang lebih ringkas dan menyenangkan daripada warna bogel dan karamel, yang pelbagai membolehkan anda membuat sejumlah besar reka bentuk untuk setiap hari.

Warna cahaya sesuai untuk pakaian apa pun, tetapi apabila anda membeli warna pastel, anda harus mempertimbangkan warna kulit anda dan memilih yang paling sesuai dan harmoni.

Manikur hitam 2018

Warna hitam tidak ceria dan musim bunga. Walau bagaimanapun, ini betul-betul teduhan yang klasik daripada reka bentuk kuku. Dia berasa hebat dalam kombinasi dengan gaun malam di "lantai" atau pakaian renda hitam pendek.

Warna merah varnis 2018

Warna merah mempunyai banyak warna, jadi pada musim bunga 2018, anda boleh menunjukkan imaginasi dan menjadikan manikur yang paling pelbagai dengan reka bentuk dan perhiasan yang banyak. Pada April 2018 akan terdapat wain bergaya, ceri, burgundy, merah, garnet shades.

Spring 2018 boleh dipanggil titik perubahan dalam medan kuku moden. Bentuk, teknik dan warna yang biasa digantikan dengan tren baru yang akan menguasai pedestal fesyen dan kuku fesyen mudah untuk waktu yang lama.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini