Populariti berambut perang itu disebabkan jarang kerana rambut gelap. Industri kimia telah memberi kita peluang yang baik untuk membiak bilangan blondes di dunia. Sekarang, setiap wanita, yang mempunyai keriting alami yang gelap, boleh berubah menjadi berambut perang halus dengan helai ashy. Disebabkan ini, mustahil untuk membicarakan kelangkaan warna ini, tetapi populariti warna cahaya bukan sahaja tidak hilang, tetapi juga meningkat setiap tahun.

Warna berambut hangat yang hangat

Palet warna cahaya mempunyai beratus-ratus warna. Bahagian utama berlaku dalam warna-warna hangat dan sejuk. Pada musim baru 2018 di bahagian atas gamut hangat kekal:

 • berambut emas;
 • gandum berambut perang;
 • caramel blonde.

Golden Blonde

Julat ini dibezakan oleh cahaya kuning cahaya. Warna kekuningan berair memberikan rambut cantik, mahal dan memandang imej secara keseluruhan. Adalah dipercayai bahawa berambut perang emas sesuai untuk sebarang jenis warna. Ia hanya penting untuk memilih nada yang betul.

Bayangan terbaik kelihatan pada perempuan dengan mata coklat, biru atau kelabu-biru dan nada kulit yang hangat. Untuk bersinar rambut cerah yang berkekalan, pakar mencadangkan kegunaan biasa balsem warna.

Gandum Blonde

Beruang gandum dalam julat ini adalah keanehan dan keparahan yang berbeza dari imej yang dihasilkan. Kelebihan warna adalah mudah dicapai walaupun di rumah.

Teduhan ini juga memerlukan penjagaan yang berhati-hati dengan kosmetik berwarna, jika tidak, rambut akan muncul pada rambut tidak lama lagi. Di antara warna semulajadi gandum berambut perang akan menjadi yang paling popular di musim baru.

Caramel Blonde

Teduh ini agak mengingatkan gandum, tetapi diencerkan dengan warna merah. Antara warna karamel:

 • cahaya;
 • emas
 • madu;
 • coklat dan lain-lain.

Lebih banyak warna merah akan menghiasi gadis-gadis dengan kulit yang adil. Nada hangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit gelap dan mata coklat. Ia mungkin untuk mencapai warna karamel hanya dalam keadaan salun, kerana ini memerlukan pemilihan yang teliti dan pencampuran warna. Selepas pewarnaan dalam karamel "bau" karam adalah suatu keharusan.

California Blonde

Antara trend fesyen dalam pelbagai pewarna California berambut perang. Ia adalah peralihan dari satu tempat cahaya kepada yang lain. Asal-usul individu berwarna dengan cara yang akarnya mempunyai naungan yang mendalam, yang berubah menjadi hujung yang diputihkan. Teknik ini agak sama dengan penonjolan, tetapi akibatnya tidak ada kontras yang tajam. Rambut kelihatan mulia dan elegan.

Pewarna California mempunyai beberapa kelebihan:

 • tidak perlu menggunakan kerajang;
 • prosedur ini berlangsung sedikit masa, kerana ia memerlukan hanya beberapa nada untuk meringankan;
 • tiada isipadu tambahan dicipta pada hujungnya;
 • Tiada perubahan warna yang luar biasa.

Paling penting, dari sudut pandangan estetik, pewarna itu kelihatan pada rambut berambut gelap. Tetapi blondes berambut perang akan dapat bergembira dan terkejut dengan perubahan rupa mereka. Selepas pencelupan, penting untuk menyerap rambut. Ia perlu sebagai hasil untuk mencapai kesan rambut terbakar. Ini adalah kaedah yang agak selamat untuk membuat imej baru. Pewarnaan sedemikian dapat dilihat walaupun di permaidani merah di kepala Madonna, Bridget Bordeaux, Patricia Kaas dan banyak bintang muda.

Berambut perang gelap

Di musim baru, berambut hitam akan menjadi sangat popular. Stylists asing juga datang dengan nama gabungan warna ini - dari perkataan Inggeris "berambut perang" dan "coklat" ia ternyata "bronde". Hasilnya adalah warna yang unik yang boleh menyesuaikan diri dengan jenis warna dan nada kulit. Imej itu akan lengkap dan harmoni.

Brond adalah sesuatu yang menengah antara warna chestnut dan berambut perang. Terdapat beberapa kaedah yang membolehkan anda mencapai kesan yang dikehendaki. Untuk blond semulajadi, cara yang paling mudah adalah untuk warna dalam teduh gelap. Warna gelap - chestnut atau berambut hitam - akan memerlukan cahaya dengan bantuan teknik balajaz. Hasilnya harus menjadi helai warna gelap. Ia dibenarkan untuk meringankan hanya tiga nada dari naungan semula jadi. Adalah penting untuk mengekalkan kesinambungan, jadi relevan dalam musim baru.

Dalam kes bronde, penggunaan satu helah dibenarkan: kunci pada muka akan berkilat berbanding sebahagian besar rambut. Ia melembapkan ciri-ciri wajah dan meremajakan imej secara keseluruhan. Alternatif boleh menjadi aksen dalam bentuk helai sedikit diluruskan sepanjang keseluruhan panjang.

Antara kelebihan pewarnaan adalah rehat yang panjang antara rawatan warna menyegarkan. Tidak ada akar yang kemas dan masalah lain yang dikaitkan dengan pewarna rambut yang mudah. Di samping itu, ejen mewarna tidak diperlukan untuk mengekalkan kesannya. Barisan yang cukup untuk menjaga rambut berwarna.

Berambut perang yang sejuk

Warna sejuk dari sut berambut perang tidak semua. Di samping itu, pencapaian mereka hanya tersedia untuk tuan-tuan sebenar kraf mereka. Walau bagaimanapun, permintaan untuk pewarna dalam warna-warna yang bergaya dari perang sejuk berkembang. Di bahagian atas yang popular:

 • abu perang;
 • platinum berambut perang;
 • berambut perang flaks.

Ash Blonde

Langit ini dikaitkan dengan imej bangsawan. Ia dikurniakan keanggunan dan kedalaman. Warna cahaya akan memberikan kelembutan dan kecanggihan imej, dan warna gelap akan melengkapkan busur romantis. Adalah lebih baik untuk pewarna rambut anda dalam warna seperti kanak-kanak perempuan dan perempuan jenis warna musim panas. Adalah penting bahawa mata itu cerah. Jika digunakan secara tidak wajar, warna abu boleh menambah pemiliknya beberapa tahun tambahan.

Berambut perang platinum

Pirang bayangan platinum mulia sangat popular di kalangan selebriti. Ia adalah perkara biasa bagi kedua-dua wanita dan lelaki. Nada gamma berbeza dari mutiara hingga coklat muda. Warna ini lebih baik untuk memilih kanak-kanak perempuan dengan nada kulit yang sejuk dan mata yang cerah. Mereka yang memutuskan perubahan imej itu, anda perlu ingat bahawa pewarnaan berambut perang platinum adalah yang paling agresif. Menciptanya di rumah tidak digalakkan. Penjagaan rambut yang dilukis dalam warna platinum perlu setiap hari dan komprehensif.

Berambut pirang

Teduh ini hampir putih. Dengan penggunaan yang betul, ia akan memberi gambaran ringan dan airiness. Jika dikehendaki, anda boleh menambah nada kekuningan atau kelabu pada nada. Bergantung kepada ini, pewarnaan mungkin sesuai untuk beberapa jenis warna.

Terlepas dari popularitas kriteria utama untuk mewujudkan imej yang bergaya adalah keserasian dan keharmonian. Malah warna yang paling dicari boleh merosakkan busur jika digunakan dengan tidak betul.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini