Untuk masa yang lama, polo dianggap sebagai sifat sukan maskulin murni. Tetapi dari masa ke masa, item khusus ini telah teguh menegakkan dirinya di almari pakaian wanita. Pada tahun 2017, polo berada pada gelombang populariti seterusnya, sehingga mereka dapat dilihat dalam koleksi fesyen pereka terkenal. Kisah penampilan, warna terkini dan pilihan kombinasi yang bergaya - mari kita bincangkan perkara ini dengan lebih terperinci.

Sedikit sejarah polo

Penyebutan pertama polo masih di India, tetapi di negara ini ia tidak mendapat popularitas yang luas. Ia berada di sana bahawa dia telah diperhatikan oleh orang Inggeris, dan dari abad ke-19, bangsawan memakai pakaian seperti itu semasa permainan pasukan pada kuda.

Tidak lama kemudian, pemain tenis terkenal Rene Lacoste memakai kejuaraan polo. Semua orang gembira dengan idea ini, jadi bentuk ini cepat terjebak dalam sukan tenis. Selepas beberapa ketika, polo dapat dilihat dalam belayar, serta dalam pertandingan golf.

Ia adalah Rene Lacoste yang menyatakan populariti polo yang semakin meningkat, yang mengilhamkannya untuk mewujudkan syarikat Lacoste yang terkenal. Pada mulanya, hanya model putih dihasilkan.Tetapi dari masa ke masa, terdapat pilihan warna.

Polo hari ini dianggap bukan hanya subjek almari pakaian manusia. Wanita senang membuat imej yang menakjubkan yang tidak akan meninggalkan sesiapa yang tidak peduli.

Polo wanita: warna atas 2017

Seperti yang dinyatakan di atas, pada mulanya polo hanya berwarna putih. Pada tahun 2017, para pereka menyokong trend ini dengan menyampaikan pelbagai jenis model dalam warna ini. Sebahagian daripadanya dilengkapi dengan aksen berwarna pada kerah atau sepanjang keseluruhannya. Polo dengan warna yang berbeza kelihatan sangat bergaya.

Yang paling popular seterusnya teduh polo adalah biru. Selalunya, pereka memilih warna gelap, dalam yang kelihatan sangat mulia. Bagaimanapun, anda boleh mencuba, mencuba model yang kaya dan cerah.

Kelihatan gabungan warna putih dan biru dalam satu produk. Oleh itu, jika anda tidak boleh memutuskan salah seorang daripada mereka, dapatkan polo dua nada. Percayalah, menggabungkannya tidak akan mudah daripada versi sebelumnya.

Warna topikal untuk polo berwarna merah jambu dan kelabu, serta warna pastel. Sudah tentu dua warna pertama tidak akan begitu mudah untuk digabungkan dengan pakaian lain. Dan warna pastel yang indah dan cantik kelihatan sangat indah dengan segala-galanya. Oleh itu, polo dalam naungan neutral adalah helo tiang dari setiap fashionista.

Gaya fesyen Polo 2017

Apabila datang ke polo, hampir semua orang mempunyai persatuan dengan kemeja-T yang rendah dengan kerah dan tiga butang. Walau bagaimanapun, model hari ini dengan poket zip bukan butang atau pengikat tidak popular.

Jika kita bercakap mengenai model dengan butang, tidak perlu ada tiga. Pereka membuat penyimpangan dari standard dengan menawarkan produk dengan lebih kurang daripada mereka.

Topless pada tahun 2017 akan menjadi polo tanpa lengan. Model sedemikian kelihatan sangat menarik dalam imej yang berbeza. Tetapi mereka harus dipilih hanya oleh gadis-gadis yang kurus dan cergas, kerana gaya ini menekankan walaupun kekurangan angka terkecil.

Satu lagi polo yang luar biasa, tetapi sangat asli boleh dipanggil model yang dipendekkan. Mereka kelihatan agak luar biasa, tetapi ini yang menjadikan mereka popular di kalangan remaja hari ini.

Polo baju patut mendapat perhatian khusus. Kain ringan seperti sutera atau sifon sering digunakan untuk membuatnya. Ini disebabkan oleh bahan yang mereka kelihatan feminin dan lembut, oleh itu mereka sesuai untuk mencipta imej yang cantik.

Kita juga harus menyebutkan pakaian polo. Dalam koleksi fesyen tahun 2017, para pereka mempersembahkan pelbagai model. Gaun yang anggun akan menjadi tidak dapat digantikan dalam kehidupan seharian.

Gaya sukan sesuai untuk latihan atau untuk meneroka bandar. Model bebas-cut tidak menghalang pergerakan, oleh itu mereka dipilih paling kerap.

Dan barang-barang yang romantis dengan rok yang terbang tidak dapat lebih sesuai untuk pertemuan dengan orang yang anda sayangi. Kami mengesyorkan untuk membeli sekurang-kurangnya satu pakaian polo, kerana ia adalah perkara yang akan menjadi sangat penting pada tahun ini.

Polo: peraturan gabungan 2017

Untuk mewujudkan imej yang bergaya berdasarkan polo, ia tidak semestinya perlu mempunyai pengetahuan yang hebat dalam industri fesyen. Sebagai contoh, busur mudah dan ringkas boleh dibuat dengan menggabungkan polo dengan seluar jeans. Dan tidak kira apa warna mereka.

Polo dengan seluar kelihatan kurang bergaya. Untuk mewujudkan imej yang benar-benar harmoni, adalah penting untuk memilih polo yang betul. Ia boleh menjadi model ringkas dan ringkas dalam warna putih. Pastikan pilihan ini akan kelihatan baik dengan semua seluar.

Anda juga boleh mencuba dengan warna. Tetapi angkat produk yang digabungkan dan mempunyai sekurang-kurangnya satu warna yang sama. Sebagai contoh, seluar hitam dan polo hitam dan putih.

Polo cetakan berjalur mungkin merupakan perkara yang paling serba boleh.

Seperti yang anda dapat lihat, dua warna yang cukup terang boleh kelihatan baik bersama. Tetapi disebabkan naungan seluar yang sama dan corak pada polo, imej kelihatan sangat harmoni.

Gabungan seterusnya adalah polo dengan skirt.Bagi sesetengah gadis, ia mungkin kelihatan sangat kontroversi, tetapi dalam kes ini semua bergantung kepada gaya polo yang betul. Tentunya kepada mana-mana skirt anda boleh memilih pilihan yang betul.

Rok denim dengan kombinasi polo adalah hit sebenar tahun 2017. Imej sedemikian kelihatan bergaya, tetapi pada masa yang sama feminin.

Busur polo yang cantik boleh dibuat dengan menambahnya pada skirt anggun. Dan terima kasih kepada aksesori terpilih yang berupa perahu, tas tangan cantik dan jam tangan yang elegan, set ini kelihatan lebih feminin.

Polo adalah sekeping pakaian wanita yang sangat cantik. Bergantung kepada gaya dan warna yang dipilih, anda boleh membuat imej yang berbeza untuk kehidupan seharian dan untuk majlis khas. Dapatkan diri anda sepasang polo berwarna-warni dan tidak lama lagi anda akan memahami bagaimana perkara ini serba boleh.

Dan berapa kerap anda memakai polo atau kaos tradisional dalam keutamaan?

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini