Kot baju wanita adalah elemen almari pakaian di mana seluruh imej dibina, terutama pada musim bunga. Pada tahun ini, para pereka gembira dengan koleksi yang dibentangkan, kerana rangkaiannya agak berbeza. Ini terpakai bukan sahaja pada pelbagai warna, tetapi juga untuk tekstur yang hebat, kain yang menyenangkan dan, tentu saja, gaya yang menakjubkan. Dan penyelesaian yang paling bergaya, bergaya dan asli tahun ini, anda akan melihat dengan jelas dalam contoh-contoh bergaya dalam foto.

Lapisan kulit

Coat kulit, tidak seperti pada tahun-tahun sebelumnya, telah mendapat populariti yang luar biasa pada tahun ini. Mereka kelihatan agak menarik dan luar biasa. Model pemotongan yang dipasang paling sering ditemui, kerana mereka menekankan keindahan angka tersebut. Bagi warna, warna-warna cerah, menarik adalah relevan. Walau bagaimanapun, mantel hitam adalah sesuatu yang akan sentiasa menjadi fesyen walaupun pada musim bunga. Oleh itu, pilihlah warna berdasarkan jenis warna anda.

Lap dua breast - trend tahun ini

Nampaknya kot jenis ini sudah lama ketinggalan zaman.Tetapi pada tahun ini, pemotongan ini telah mendapat semula populariti dan ia adalah orang yang dinasihatkan untuk memilih oleh stylists. Ini disebabkan oleh hakikat bahawa kot berlipat dua - perkara trendi yang akan menolong anda selama bertahun-tahun. Dan dalam koleksi yang dibentangkan, yang paling kerap adalah siluet ketat atau potongan lurus.

Jaket lama

Banyak gadis mencari model pendek tidak praktikal. Sekiranya anda adalah salah seorang daripada mereka, sila rujuk memilih orang yang memanjang. Lagipun, mereka juga akan relevan pada musim bunga. Sudah tentu, mantel monokromatik kelihatan lebih baik, tetapi varian dengan jalur atau appliqués akan menambah keaslian khusus pada imej anda. Adalah penting bahawa walaupun panjang, mantel tersebut dapat dengan mudah digabungkan bukan hanya dengan kasut bertumit, tetapi juga dengan kasut.

Potong asimetri adalah alternatif yang hebat untuk siluet biasa.

Kotak neutral dihiasi dengan indah dengan aksesoris bergaya dalam bentuk tali pinggang, selendang dan ransel kecil.

Cape

Cape atau Cape cap adalah relevan untuk musim pertama. Dan semua kerana mereka agak serba boleh dan dengan satu perkara, anda boleh membuat beberapa pilihan. Sebagai contoh, memakainya pada bajak, zip dengan bros yang indah atau memakai kepalanya. Model-model sedemikian kelihatan sangat cantik dan sempurna menggariskan gaya seorang wanita yang sebenar.

Kot besar

Gaya kot ini kelihatan sangat bergaya. Dan banyak variasi penting ini kelihatan baik pada gadis-gadis nipis, dan pada wanita dengan bentuk. Ini adalah model paling fleksibel. Lagipun, kot ini boleh digabungkan sepenuhnya dengan apa-apa perkara dalam almari pakaian anda. Bagi kasut, tiada juga sekatan. Sama ada pam romantis, kasut stiletto, kasut kasar atau kasut. Oleh itu, tunjukkan imaginasi dan buat gambar yang luar biasa bergaya.

Kotak feminin yang menakjubkan adalah sempurna untuk malam.

Seperti yang anda dapat lihat kot besar boleh digabungkan walaupun dengan pakaian klasik. Ia kelihatan sangat bagus dan harmoni.

Kot tentera

Jaket gaya tentera kerap kelihatan kasar. Model seperti itu mempunyai hiasan dalam bentuk kolar yang luas, tali bahu, serta butang berkilat dan tali pinggang lebar. Mereka kelihatan agak ringkas dan dihalang. Tetapi dengan kombinasi yang tepat dengan kasut dan pakaian, anda boleh membuat imej yang lebih feminin.

Lambang dengan lengan pendek

Kotak model sedemikian pada musim bunga akan menjadi fesyen sekali lagi. Dan dalam trend bukan sahaja gaya yang dipasang, tetapi juga lurus, dan juga berbentuk A. Sudah tentu, dalam masa yang sejuk untuk memakainya akan menjadi tidak selesa. Oleh itu, pastikan anda mempunyai aksesori seperti sarung tangan memanjang. Adalah penting untuk memadankannya dengan warna kot atau pakaian lain yang berfungsi sebagai aksen utama. Gaya mantel ini menonjolkan kewanitaan dan menjadikan imej lebih elegan.

Kot di dalam sangkar kembali dalam fesyen

Cetak cetakan mungkin tidak akan keluar dari gaya. Lagipun, ia digunakan hampir di mana-mana sahaja. Untuk reka bentuk baju, beg tangan, pakaian dan juga topi. Tetapi pada tahun ini, corak ini paling sering dilihat pada kot. Dan bukan hanya versi hitam dan putih yang standard dalam fesyen, tetapi juga gabungan warna yang cerah. Sebagai contoh, warna merah dan merah jambu.

Kotak dengan sulaman dan appliqués

Tahun ini, bordir telah menjadi hadir pada banyak elemen almari pakaian wanita. Ini adalah cara yang baik untuk menghiasi seluar jeans anda, memberikan kepuasan kepada baju klasik, dan juga membuat mantel musim bunga sedikit lebih santai. Itulah sebabnya pereka terkenal di dunia menggunakan elemen hiasan ini pada model mereka.

Model mantel yang menarik tidak hanya ditambah dengan appliqué yang asal, tetapi juga dengan potongan kecil di bahu.

Kot bunga

Corak yang paling sesuai untuk lapisan musim bunga adalah bunga tentu saja, yang melambangkan kelembutan, ringan dan airiness. Model sedemikian kelihatan sangat cantik dan menekankan kewanitaan. Oleh itu, jika anda ingin mengubah, menjadi lebih menawan, maka kot dengan cetakan bunga adalah ideal.

Sisipan bulu yang bergaya

Walaupun musim bunga dikaitkan dengan kemudahan, bulu masih relevan. Tetapi hanya dalam bentuk sisipan khas. Ia boleh menjadi tassels bulu atau pompons, serta hud bulu, sisipan yang indah pada lengan. Model sedemikian kelihatan agak menarik dan kadang-kadang luar biasa. Itulah sebabnya mereka sesuai untuk musim bunga perubahan.

Kot di dalam warna pastel

Dan tentu saja, apabila musim musim bunga, mustahil untuk tidak menyebut warna pastel. Dengan bantuan mereka, anda dapat memberikan imej cahaya dan kewanitaan. Dan melihat gadis itu dalam kot seperti itu, lelaki pasti akan membuat pujian. Oleh itu, adalah mustahil untuk tidak menghargai atau tidak melihat kelembutan spring ini.

Seperti yang dapat anda lihat, tahun ini para pereka sangat gembira dengan seks yang adil dengan pelbagai pilihan kot. Oleh itu, kami menjemput anda untuk menyatakan diri anda, rasa gaya anda sendiri dan mengambil pilihan asal dan bergaya untuk diri anda sendiri. Dan jangan lupa untuk berkongsi pilihan anda dalam komen.

1 KOMENTAR

  1. Kesamaan trend musim baru-baru ini sangat mudah dilihat. Saya berharap perkara-perkara yang bergaya akan terus berjalan seperti ini dan saya membeli beberapa musim yang lalu, kot dari Nio akan terus berada dalam trend.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini