Semakin banyak, kami melihat maklumat tentang apa yang akan dipakai untuk perayaan, cara memilih pakaian, warna apa yang dikombinasikan. Ini terutamanya mengenai imej yang perlu disusun untuk cuti dan acara khas. Tetapi pada masa yang sama, beberapa orang berfikir tentang cara berpakaian dalam kehidupan seharian. Lagipun, ia adalah dari rutin harian yang keseluruhannya hidup kita. Oleh itu, kami mencadangkan untuk mengkaji almari pakaian anda dan mengetahui lebih lanjut mengenai imej yang tepat bagi setiap hari yang perlu dipilih pada musim 2017 musim bunga musim panas.

Cadangan utama

Sudah tentu, anda boleh menonton pertunjukan fesyen atau memuat maklumat dari majalah berkilat, tetapi penting untuk memilih pakaian secara individu. Sebagai contoh, model pada penutup mungkin kelihatan hebat dalam pakaian tertentu. Tetapi ini sama sekali tidak bermakna bahawa pakaian ini akan menekankan angka anda. Oleh itu, selalu pertimbangkan apabila memilih jenis bentuk anda, serta jenis warna. Ini betul-betul asas yang anda boleh mengambil perkara yang betul. Dan pertimbangkan nasihat stylists sebagai saranan umum dan cuba sendiri.

Pakaian Luar Spring-Summer 2017

Musim bunga tidak selalu hangat dan cerah, jadi anda harus mempertimbangkan pilihan cuaca buruk dan membeli beberapa barangan pakaian yang paling penting.

Sebagai contoh, mantel yang bergaya dan bergaya adalah asas yang sangat baik untuk mencipta imej yang menarik. Cuba pilih model teduhan neutral supaya ia digabungkan dengan kebanyakan perkara anda.

Walau bagaimanapun, jika anda sudah mempunyai model asas dalam almari pakaian anda, anda boleh mencuba dan memilih sesuatu yang tidak biasa. Pilihan yang baik akan menjadi kot di dalam sangkar, yang universal, berkat warna.

Perkara seterusnya yang sesuai bukan sahaja untuk musim bunga, tetapi juga untuk musim-musim lain adalah jaket-koosuha. Perkara ini relevan selama bertahun-tahun dan merupakan asas yang sangat diperlukan untuk mencipta imej yang bergaya.

Belum lagi kardigan, jumper dan jaket denim. Pakaian luar jenis ini sesuai untuk berjalan-jalan malam dan hari-hari tidak terlalu sejuk.

Denim bergaya - asas almari pakaian

Kehidupan setiap hari adalah mustahil untuk dibayangkan tanpa seluar jeans. Ia berada di pangkalan mereka bahawa banyak set dan imej yang indah dibina. Oleh itu, pastikan anda mempunyai beberapa pasangan, walaupun anda bekerja di pejabat dengan peraturan yang ketat.

Yang paling relevan pada tahun 2017 akan menjadi jeans klasik dan kurus. Mereka sesuai untuk pakaian dan tidak memerlukan banyak usaha dalam penjagaan.

Begitu juga seluar jeans yang kelihatan sangat bergaya dengan fesyen. Tetapi ia hanya bernilai jika anda tahu dengan apa yang mereka perlukan untuk digabungkan.

Ia mustahil untuk tidak menyebutkan hanya Mams yang luar biasa bergaya dan seluar jeans lelaki. Mereka bergaya, berani dan ideal untuk gadis berani yang tidak takut untuk mencuba dan mengubah imej biasa mereka.

Apabila ia datang kepada denim, anda tidak seharusnya berfikir tentang seluar jeans. Lagipun, terdapat pelbagai pakaian yang dibuat dari bahan ini. Ini adalah pakaian yang cantik, pakaian feminin dan skirt bergaya. Semua ini mestilah seorang gadis pada musim 2017 musim bunga musim panas, kerana perkara-perkara semacam itu membolehkan anda membuat imej-imej harian yang bergaya.

Pakaian dan skirt bergaya

Pada tahun 2017, perhatian lebih banyak diberikan kepada kewanitaan. Sudah tentu, ramai yang memilih pakaian selesa, iaitu kasut dan jins. Tetapi pada tahap yang lebih tinggi ini adalah kerana gadis-gadis yang digunakan untuk mempercayai bahawa pakaian feminin membawa rasa tidak selesa. Kami tergesa-gesa untuk menggembirakan anda, sekarang terdapat banyak pilihan yang tidak hanya cantik, tetapi juga selesa. Lebih-lebih lagi, mereka boleh dipakai untuk kerja dan untuk berjalan, perjalanan.

Tetapi, jika anda memerlukan pakaian untuk tarikh romantis atau mesyuarat penting, kami menawarkan beberapa pilihan menarik.

Skirt juga akan relevan pada musim 2017 musim bunga musim panas dan panjang midi dianggap paling sesuai untuk tahun ini. Menariknya, walaupun hakikat bahawa rok ini kelihatan cantik, stylists masih mengesyorkan memakainya dalam kehidupan seharian.

Belum lagi skirt pensil, yang sempurna untuk membuat tidak hanya set pakaian pejabat, tetapi juga untuk kehidupan sehari-hari. Ia tidak perlu memakainya dengan kasut tumit tinggi dan baju ketat. Stylists mengesyorkan memilih lebih banyak pilihan berani. Sebagai contoh, rok pensil dengan kemeja-T dan kasut. Adakah anda akan mengambil risiko dalam set yang sama?

Kami juga harus menyerlahkan skirt berlipat. Sebaik sahaja mereka berada dalam fesyen, dan hampir setiap gadis mempunyai satu dalam almari pakaiannya. Kini mereka relevan lagi, jadi jangan ragu untuk menjangkau skirt dan menggabungkan dengan pelbagai perkara. Lagipun, ia membolehkan anda membuat bukan sahaja imej-imej feminin yang halus, tetapi juga lebih luar biasa - kasar kerana kasut besar dan jaket kulit.

Seluar luas

Seluar kekal relevan tanpa mengira masa tahun. Tetapi pada masa yang sama dalam trend ini boleh menjadi gaya yang sama sekali berbeza. Sebagai contoh, tahun ini yang paling popular mendapat seluar luas. Lagipun, mereka sangat selesa untuk dipakai, dan anda boleh dengan mudah membuat rupa yang baik dan bergaya.

Untuk menjadi trend tidak perlu memilih warna neutral dan warna pastel. Selalunya, cadangan sedemikian diberikan oleh ahli stylists jika sukar bagi seseorang untuk cepat membiasakan imej baru. Atau jika ada kesukaran dengan pakaian pilihan bebas. Tetapi jika anda semua memahami dengan cepat, dan perubahan ketara dalam almari pakaian itu tidak menakutkan anda, kemudian memilih pakaian yang cerah dan terang.

Kaos fesyen, baju kaos dan baju kaos

Untuk membuat imej yang lengkap, anda tidak boleh melakukan tanpa baju, baju atau baju. Tidak seperti barangan pakaian lain, untuk membuat penampilan kasual, ia sama sekali tidak perlu untuk memilih yang luar biasa. Sebaliknya, ia adalah bahagian yang sepatutnya menjadi neutral. Pakaian yang paling bergaya akan kelihatan putih. Tetapi warna lain dibenarkan, yang akan sesuai untuk imej.

Seperti yang dapat anda lihat, untuk mencipta pemandangan sehari-hari yang indah untuk musim 2017 musim bunga musim panas, ia tidak semestinya perlu mempunyai pelbagai perkara. Ia cukup untuk belajar bagaimana menggabungkannya dengan betul, membuat beberapa set dan hanya menggunakannya. Apa gaya yang anda suka untuk kehidupan seharian?

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini