Trend trend dalam musim baru tidak cenderung untuk menentukan dengan jelas sempadan trend. Terdapat beberapa cadangan dan petua yang hanya membantu penjaga seni kuku sehingga tarikh kerja mereka. Antara trend baru dalam manicure musim bunga pada tahun 2018, banyak pilihan dan peluang untuk wanita bergaya kelihatan segar dan bergaya dalam apa jua keadaan.

Kuku yang panjang dan rapi

Kuku panjang di tangan wanita - ini adalah salah satu tanda-tanda effeminacy wanita dan penjagaan khas untuk keindahannya. Teknik moden mewujudkan manicure membolehkan anda mengekalkan panjang kuku, sambil melakukan kerja rumah secara teratur. Faktor ini membolehkan kuku panjang kembali ke barisan trend manicure musim bunga 2018 sebagai sesuatu yang baru.

Kuku pendek berada di puncak populariti untuk masa yang lama, yang membolehkan para wanita merasakan semua pesona dan keselesaan seperti itu. Tetapi antipod imej biasa membantu menonjol dari orang ramai, jadi plat kuku tajam yang tajam menjadi relevan untuk melengkapi imej-imej perayaan dan penuh.Untuk acara ini, anda boleh menggunakan kuku palsu dan menghiasi mereka dengan cara yang paling terang: berkilau, rhinestones, warna terang. Semua ini boleh diterima dengan sempurna untuk satu petang. Dengan wanita manikur sedemikian menarik perhatian orang lain.

Kuku pendek yang elegan

Piring kuku berbentuk bujur atau berbentuk almond boleh diliputi dengan lapisan monochromatic lacquer warna yang tenang untuk melengkapkan pejabat atau rupa setiap hari. Atau anda boleh membuat objek seni sebenar dari lukisan seni, patung tanah liat tiga dimensi dan elemen hiasan lain di atasnya. Tidak ada keadaan di mana kuku panjang pendek tidak relevan. Buat imej baru menggunakan pelbagai kombinasi warna dan bahan yang bergaya.

Salutan logam berharga

Sudah tentu, sangat sedikit orang akan menutup kuku mereka dengan emas atau perak sebenar, tetapi tiruan salutan sedemikian akan menjadi sangat popular pada musim bunga tahun 2018. Trend ini universal. Ia akan menghiasi kuku dari sebarang bentuk dan bentuk, akan kelihatan baik dengan kemasan matte dan berkilat warna apa pun, serta meningkatkan manicure dengan pelekat hiasan. Bahan moden membolehkan anda membuat imej yang bergaya. Kuku logam berkilat boleh bersinar dan pada masa yang sama kelihatan halus. Acara oleh Laura Biagiotti dengan jelas menunjukkan kemungkinan tidak terbatas penutup kuku berlapis krom dan menetapkan nada untuk fesyen musim bunga masa depan dalam manicure.

Seni kuku

Unsur hiasan dalam reka bentuk kuku boleh menjadi pusat perhatian. Penggunaan pelekat, ukiran mikroskopik volumetrik, manik dan kristal yang cemerlang akan digunakan secara intensif pada musim panas. Terutamanya relevan akan menjadi batu besar yang meniru perhiasan. Penggunaan kristal Swarovski sebenar adalah mungkin. Juga meniru serpihan emas dan perak pada piring kuku kelihatan asli dan mengejutkan.

Bagi yang berhemah, alternatifnya akan menjadi manicure dalam skema warna yang terkawal, di mana salah satu kuku dihiasi dengan bunga volumetrik. Pada rancangan avant garde, anda boleh melihat bulu pada kuku model, aplikasi plot tiga dimensi dan juga rantaian yang menghubungkan beberapa jari ke satu sama lain. Sudah tentu, variasi tersebut tidak dianggap sebagai manicure untuk setiap hari, tetapi mungkin menjadi sumber inspirasi untuk setiap master kuku.

Jalur: tidak baru, tetapi relevan

Garis-garis pada plat kuku, dibuat dengan pelbagai cara, tidak boleh dipanggil sesuatu yang baru pada musim ini. Walau bagaimanapun, glamor mereka menarik perhatian ramai penggemar manicure semasa. Kemungkinan mencipta corak bergaya menggunakan jalur tidak terhad. Tuan yang berpengalaman boleh mengubah geometri paku dengan visual dengan hanya satu baris. Novel musim ini akan menjadi kombinasi garis warna yang berbeza pada satu plat kuku.

Jalur pada kuku boleh kelihatan dengan ringkas, menekankan kontras dengan warna pernis cantik. Atau lakukan fungsi lain dengan cara penggulungan selekoh dan persimpangan asal.

Spangles dan modulasi nacreous pada musim bunga tahun 2018

Satu lagi trend musim bunga di musim baru akan menjadi penggunaan semua jenis berkilau. Pigmen berkilat dikaitkan dengan percutian, tetapi jika digunakan dengan betul, manikur seperti itu boleh dilakukan setiap hari dan setiap hari. Small Shimmer hanya sedikit mempelbagaikan imej. Pereka menawarkan untuk tidak menghadkan diri mereka dan menggunakan perhiasan warna dan saiz mengikut kehendak.

Di suatu tempat dekat deretan trend fesyen adalah ibu mutiara. Salutan ini secara organik kelihatan dalam gabungan dengan mutiara kecil dan serbuk cemerlang. Bayangan utama varnis dapat apa saja. Pengecualian akan menjadi warna asid neon yang keluar dari fesyen beberapa musim lalu.

Lukisan dan corak

Salah satu cara untuk menghias kuku ialah menggunakan corak pada mereka. Corak musim bunga kelihatan seperti titisan air, corak kecil dalam gaya "titik" dan motif bunga berterusan. Wizard yang berkemahiran menggunakan sista nipis akan mengulangi pada piring kuku semua lengkungan garis yang membentuk kelopak tunas merah jambu dan daisies menawan.Adalah penting bahawa manicure mengekalkan kelembutan dan keseimbangan warna.

Palet warna musim bunga 2018

Gaya New York, apabila satu kuku dalam manicure menonjol dalam warna yang berbeza, melibatkan penggunaan warna yang berbeza. Juga dalam trend warna bolak pada bahagian kuku yang sama atau menukar warna melalui jari. Semua kaedah ini memerlukan pemilihan nada yang berhati-hati.

Pereka telah menetapkan palet pelbagai untuk musim baru. Dengan memilih warna daripadanya, anda boleh mencipta manikur bergaya dan bergaya menggunakan mana-mana kaedah di atas. Di bahagian atas telanjang bogel, merah dan hitam. Penggunaan bebas mereka dan pelbagai kombinasi membuat manicure itu sendiri bergaya.

Warna cahaya dan nada telanjang

Musim bunga baru dalam pastel trend. Kuku warna susu, naungan teh meningkat, oren pucat dan kelabu muda akan menjadi trend utama dalam manicure di luar musim. Tempat khas ditempati oleh lakuer putih. Ia sesuai untuk sebarang majlis dan digabungkan dengan mana-mana almari pakaian. Warna telanjang terbaik dipilih oleh warna kulit, meletakkan balang dengan varnis di belakang tangan anda.

Manikur hitam dan merah

Varnis hitam agak terhad pada skop permohonannya. Walaupun relevan pada tahun 2018, mereka tidak suka varnis ini dalam manicure perniagaan. Walau bagaimanapun, ia adalah baik untuk mencipta corak pada kuku. Dalam perwujudan ini, warna ini diterima di mana-mana institusi dan untuk sebarang majlis. Pada musim bunga, peratusan hitam pada kuku harus dikurangkan atau dicairkan sebanyak mungkin dengan cat musim bunga segar.

Kelas merah tidak akan kehilangan populariti. September menunjukkan koleksi baru menunjukkan bahawa kuku merah kekal dalam trend. Manicure ini digunakan dalam versi monokrom, dan digabungkan dengan warna emas, perak, hitam dan putih.

Mewujudkan manicure yang harmoni dari warna-warna yang bergaya akan membantu pelbagai teknik yang bergaya: ombre, lukisan, manicure bulan, jaket dan beberapa kaedah lain untuk menghias kuku.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini