Siapa yang memenangi pertandingan kecantikan? Miss Russia 2017

0

Pada malam Paskah, pada 15 April, satu lagi pertandingan kecantikan Miss Russian 2017 dan pemuda diadakan di Moscow. Daripada 50 keindahan, penonton TV dan juri telah memilih terbaik 25 kali terbaik, yang akan mewakili negara di peringkat antarabangsa dalam pertandingan Miss Universe dan Miss World. Dia menjadi wakil bandar Yekaterinburg, rantau Sverdlovsk - Polina Popova.

pemenang Miss Russia 2017 Polina Popova

Tuan rumah acara itu ialah DJ di radio Maxim Privalov, dan penyampai TV, pemenang pertandingan kecantikan tahun 2003, Victoria Lopyreva.

penyampai peraduan Miss Russia 2017

Wakil juri adalah pemenang pertandingan sebelumnya Sofia Nikitchuk, Ksenia Sukhinova, Oksana Fedorova, dan juga gadis-gadis yang mendapat markah dari gimnasium Lyaysan Utyasheva, jurugambar Jonathan Becker dan pereka Igor Chapurina.

Polina Popova - pemenang pertandingan kecantikan "Miss Russia 2017"

Yana Dobrovolskaya, yang menjadi "Miss Russia 2016", mempersembahkan Polina dengan mahkota, yang terbuat dari emas putih dan bertatahkan dengan mutiara dan berlian mewah bernilai lebih dari $ 1 juta.

mahkota untuk pemenang Miss Russia 2017

mahkota untuk pemenang Miss Russia 2017

Anugerah tambahan adalah kad bank untuk 3 juta Rubles, kalung yang dibuat dari emas putih dan berlian, dan akhirnya, sebuah kereta mewah model baru - Hyundai Solaris.

Beberapa fakta dari kehidupan Polina Popova

Polina berusia 21 tahun tinggal di Yekaterinburg, rantau Sverdlovsk. Kegiatan kegemaran gadis bermain tenis, memasak, membaca buku, dan belajar bahasa Cina. Fasih berbahasa Inggeris. Dari semua karya sastera, Polina paling menyukai novel oleh penulis Margaret Mitchell "Gone With the Wind."

keindahan Yekaterinburg Polina Popova

Keindahan muda telah bekerja sebagai model selama 6 tahun, berkat yang dia mempunyai peluang yang baik untuk melakukan perjalanan banyak (halaman peribadi di rangkaian Instagram menunjukkan ini): Amerika, China, Jepun, Singapura, Itali - dan ini hanya beberapa negara yang telah melawat Polina.

Dengan cara ini, adalah mustahil untuk tidak menyebut fakta bahawa ketika gadis itu datang ke sampel untuk kerja lebih lanjut sebagai model, set sudah ditutup. Walau bagaimanapun, keindahan muda menyukai semua guru sehingga dia diterima sebagai pengecualian. Ternyata tidak sia-sia. Tidak lama selepas itu, Polina menjadi model bandar Yekaterinburg yang berjaya, menggabungkan kerja di luar negara.

Polina Popova

Walau bagaimanapun, tidak perlu menyertai pertandingan kecantikan sebelum ini.

Di samping itu, gadis itu bermimpi menjadi seorang wartawan dan akan mendaftar di universiti ibu kota. Tetapi sebelum ini Polina tinggal dan bekerja di bandar China di Guangzhou untuk masa yang lama dan merancang untuk belajar di sebuah universiti Cina. Hari ini, kecantikan yakin bahawa Rusia adalah tempat terbaik untuk masa depan, keluarga, kanak-kanak dan kehidupan secara umum.

Menurut Polina, dia tidak bercadang membelanjakan wang hadiah: "Bekerja sebagai model di Eropa dan Asia membawa saya pendapatan yang baik. Saya baru-baru ini di Amerika. Saya mempunyai simpanan saya sendiri dan pengambilalihan berharga untuk wang yang diperoleh oleh buruh saya sendiri. "

Model Polina Popova

Sesungguhnya ramai gadis yang berminat untuk mempelajari rahsia keindahan dari pemilik gelaran "Miss Russia". Berikut adalah apa yang dikatakan Polina tentang ini: "Kini, seseorang tidak dapat mengejutkan sesiapa pun dengan rahsia kecantikan saya juga. Saya menjaga diri saya, sama seperti semua gadis lain. Kegemaran saya adalah minyak kelapa: satu perkara yang hebat untuk badan, dan untuk menyediakan hidangan lazat! "

Dan keindahan Rusia yakin bahawa senyuman dan kebaikan yang ikhlas adalah jaminan keindahan bagi setiap gadis.

Polina Popova - pemenang pertandingan kecantikan 2017

Bagaimana persaingan?

50 gadis muda bertanding untuk tajuk "Miss Russia 2017". Di bawah syarat-syarat pertandingan, semua peserta mesti lebih tinggi daripada 173 cm, berusia 18 hingga 23 tahun.

pertandingan kecantikan 2017

Dalam tempoh pertandingan, mana-mana tatu dan tabiat buruk dilarang, semua kanak-kanak perempuan harus bersendirian dan tidak mempunyai anak. Peserta-pesaing yang lalu untuk keindahan utama Rusia tidak boleh mempunyai bahan video dan foto kandungan erotik, terutama liabiliti jenayah.

pertandingan kecantikan Miss Russia 2017

Pada perlawanan akhir, gadis-gadis itu melalui beberapa peringkat pertandingan. Pada mulanya, setiap orang perlu memberitahu tentang tempat kelahiran, kerja, pandangan peribadi kehidupan. Peserta menyampaikan fail video pendek. Kemudian ia berlaku mengikut tradisi yang menajiskan pakaian mandi.

peraduan Miss Russia 2017

Dan tentu saja, ia bukan tanpa persaingan intelek. "Dan kini kita akan menentukan siapa yang tidak hanya cantik di sini, tetapi juga pintar," kata Victoria Lopyreva, yang pada waktu malam menukar pakaian Gipsi dengan berpakaian selendang.

Pencalonan peraduan "Miss Russia 2017"

Fakta yang menarik adalah bahawa peserta Polina Popova dan Elizaveta Anikhovskaya telah memperoleh lebih banyak tempat yang dijamin untuk dua puluh finalis teratas, menjadi yang pertama dalam sepuluh teratas dalam undian Internet akhir. Dan dilihat oleh suara penonton yang didistribusikan, Polina Popova tidak sama sekali menjadi pesaing yang jelas untuk kemenangan dalam pertandingan "Miss Russia 2017".

Elizaveta Anikhovskaya

Jadi, bagaimanakah pencalonan yang diagihkan?

Naib Perdana Pertama Rusia 2017 adalah Muscovite, Ksenia Alexandrova, Naib Kedua - Albina Akhtyamova (Bashkiria).

keindahan Miss Russia 2017

Ksenia Alexandrova

Albina Akhtyamova

Keindahan Yakut Angelica Nazarova menjadi kegemaran undi penonton. Gadis itu berkata bahawa dia akan memberikan berlian paling berharga kepada ibunya, kerana dia menganggapnya sebagai orang yang paling berharga untuk dirinya sendiri.

Angelica Nazarova pada Miss Russia 2017

Lydia Molodtsova dari bandar Novosibirsk menerima pencalonan dengan mengundi pada Woman.ru - "Pilihan Rakyat". Gadis itu menjaringkan 3619 undi.

Lidia Molodtsova pada Miss Russia 2017

Kami sangat gembira kerana semua gadis yang cukup bernasib baik untuk menyertai pertandingan Moscow yang berprestij itu. Kami ingin mereka nasib, inspirasi, pembangunan kreatif dan tidak berhenti di sana.

Adakah anda bersetuju dengan keputusan dan keputusan juri? Beritahu kami siapa yang paling anda sukai daripada peserta pertandingan "Miss Russia 2017".

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini