Apabila anda ingin membawa warna-warna terang dan mood yang baik ke dalam hidup anda, mulailah dengan manicure. Konservatif pastinya tidak akan menghargai gagasan semacam itu, tetapi mereka yang gila tentang reka bentuk luar biasa pasti akan menikmati kegilaan buah. Corak sedemikian amat relevan pada musim panas, tetapi jika anda mahu, ia dapat direalisasikan pada bila-bila masa sepanjang tahun. Perkara utama adalah untuk menggabungkan warna yang sesuai supaya keseluruhan manicure kelihatan harmoni.

Ciri-ciri manicure dengan buah

Seperti yang dinyatakan di atas, reka bentuk ini selalunya sangat cerah, menarik dan sentiasa menarik perhatian. Ramai perempuan menggunakannya sebagai aksen dalam imej monokrom. Tetapi idea ini sebahagian besarnya bergantung kepada warna yang dipilih. Penyelesaian yang paling optimum akan menjadi warna neutral sebagai pangkalan. Kerana gabungan lukisan pada paku akan lebih banyak diperuntukkan. Walau bagaimanapun, peraturan ini tidak selalu dipatuhi.Dalam sesetengah kes, ahli sihir secara khusus menggunakan warna tepu untuk kedua-dua latar belakang utama dan reka bentuk itu sendiri. Tetapi masih perhatikan bahawa sangat penting untuk mematuhi ukuran dalam penggunaan nada tersebut.

Bagi hiasan tambahan dalam bentuk rhinestones, berkilau dan unsur-unsur lain, mereka praktikalnya tidak digunakan. Hakikatnya ialah reka bentuk itu sendiri agak aktif. Oleh itu, hiasan akan kelihatan sedikit tidak masuk akal, dan dalam beberapa kes bahkan kesat. Perkara utama - untuk mematuhi langkah itu, kerana tangan sentiasa memberi perhatian.

Sudah tentu, reka bentuk ini tidak sesuai untuk bekerja dengan kod pakaian yang ketat. Oleh itu, dalam kes ini, adalah lebih baik untuk melihat pilihan yang lain yang lebih tertangguh.

Manikur dengan buah-buahan dan buah beri

Sudah tentu, tuan kuku yang berpengalaman dapat dengan mudah melaksanakan idea anda. Tetapi jika ada keinginan untuk membuat reka bentuk sedemikian sendiri, maka anda perlu melakukan sedikit usaha. Untuk memulakan, dapatkan bahan yang diperlukan untuk kreativiti dan mula melatih.

Untuk membuat lukisan buah, anda pasti memerlukan berus nipis, cat akrilik dan tusuk gigi. Dengan ketekunan sedikit, dan tidak lama lagi anda akan dapat membuat lukisan menarik. Perkara utama adalah untuk menjaganya dengan mantel atas supaya ia berlangsung selama beberapa minggu.

Jika anda sedang mencari versi yang lebih mudah untuk mencipta corak yang bergaya, kami cadangkan anda membeli pelekat khas yang dipanggil slider design. Ia digunakan di atas warna asas, dan juga diamankan dengan kot atas atau lakuer yang jelas. Proses itu sendiri tidak rumit sama sekali dan bahkan seorang pemula dapat mengatasinya. Terdapat juga slider berasaskan air, iaitu, sebelum memohon, mereka harus dibiarkan dalam bentuk hanya beberapa saat. Selepas itu, lukisan itu dikeluarkan dari pangkal, dipindahkan ke kuku dan diluruskan di permukaan dengan batang oren. Dan tentu saja, ia pasti mesti meliputi bahagian atas.

Mereka yang tidak mempunyai bakat artis, tetapi tetap mahu melaksanakan manicure seperti di rumah, kami menyarankan untuk membeli pola-pola fimo. Ini adalah tongkat kecil dalam bentuk pensil, yang diperbuat daripada tanah liat polimer. Ia dipotong menjadi pinggan yang nipis yang terpaku pada kuku sebagai hiasan. By the way, ia adalah dalam bentuk buah-buahan dan beri yang paling penting.

Satu lagi cara untuk meletakkan corak buah yang bergaya pada kuku adalah menggunakan setem. Selalunya pada pinggan terdapat pelbagai buah, termasuk dalam saiz. Oleh itu, tidak sukar untuk memilih pilihan yang betul. Bagi permohonan, lebih baik untuk berlatih terlebih dahulu untuk memindahkan corak ke kertas. Hanya apabila ia jelas, teruskan kepada reka bentuk kuku. Dengan cara ini, ahli sihir kuku mengesyorkan pewarna selepas memohon. Kemudian buahnya akan lebih realistis.

Manicure with fruit: gambar idea-idea yang paling bergaya

Manicure buah boleh kelihatan berbeza. Ia semua bergantung kepada teduhan yang dipilih, serta corak buah atau beri. Oleh itu, sentiasa menganalisis almari pakaian dan gaya anda secara amnya, supaya semuanya sesuai dengan baik.

Reka bentuk strawberry sangat popular dengan perempuan. Dia menambah sentuhan keceriaan kepada imej dan sentiasa kelihatan cantik. Selalunya ia digabungkan dengan warna gelap varnis. Sebagai contoh, dengan burgundy, ceri atau kontras putih. Begitu juga dengan lukisan ceri atau ceri. Secara umum, mereka agak dihalang, tetapi pada masa yang sama sangat cantik.

Peminat warna terang mengesyorkan untuk melihat imej kiwi. Ia sentiasa kelihatan cerah pada kuku dan hiasan bergaya imej.

Dengan cara ini, lukisan sitrus menjadi sangat relevan pada tahun ini. Ini adalah pilihan ideal untuk musim panas, kerana dalam tempoh ini segala-galanya diisi dengan warna terang. Oleh itu, limau, grapefruit dan oren, bukan sahaja di bahagian, tetapi juga keseluruhannya melengkapi reka bentuk kuku moden. Bagi warna asas, ia boleh dipilih secara neutral atau tepu sebagai lukisan hiasan.

Imej lemon, nanas dan pisang sering dibuat dengan latar belakang yang neutral. Hakikatnya adalah bahawa buah-buahan itu sendiri cukup cerah, sehingga mereka akan kelihatan lebih menarik pada warna lebih banyak. Walau bagaimanapun, pilihan lain tetap sah. Perkara utama ialah mereka digabungkan dengan tepu.

Buah-buahan eksotik kelihatan sangat menarik dan luar biasa pada kuku. Sebagai contoh, buah semangat, rambutan, betik dan lain-lain. Sering kali mereka cerah, mereka kelihatan tidak biasa dan kerana ini mereka menarik perhatian kepada diri mereka sendiri.

Antara varieti itu boleh menjadi sukar untuk memilih pilihan yang paling sesuai. Dalam kes ini, kami cadangkan memilih gabungan beberapa buah buah. Iaitu, buah yang berbeza akan ditunjukkan pada setiap kuku. Setuju, ia kelihatan segar dan moden.

Seperti yang anda lihat, untuk membuat reka bentuk kuku yang cantik dengan buah tidak semestinya perlu mempunyai kemahiran khusus dan bahan mahal. Dapatkan yang paling perlu dan mula percubaan. Pastikan hasilnya akan mengejutkan anda.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini