Untuk menjadikan hidup lebih harmoni, anda perlu merancangnya. Rancangan sebegini akan lebih berkesan jika anda mengetahui perbezaan tertentu satu hari dari yang lain. Latar belakang tenaga pada hari lunar dalam kes ini akan menentukan.

1 Disember (5-6 hari lunar)

Bulan Berkembang di Aquarius

Hari ini anda perlu mengumpulkan maklumat. Ia tidak masuk akal untuk cuba melompat di atas kepalamu. Ia cukup untuk membetulkan kesilapan lalu dan menyelesaikan urusan semasa.

2 Disember (6-7 hari lunar)

Bulan Berkembang di Aquarius

Hari ini, kemungkinan besar keputusan penting yang perlu dibuat. Mungkin terdapat konflik kecil atas dasar salah faham. Secara umum, hari ini berjaya dan berjaya.

3 Disember (7-8 hari lunar)

Bulan Berkembang di Pisces

Hari ini, minda enggan patuh. Oleh itu, adalah lebih baik untuk menangguhkan perkara-perkara penting dan melaksanakan pelaksanaan tugas-tugas yang mudah membosankan. Jika anda masih perlu membuat keputusan penting, lebih baik meminta nasihat dari orang yang berkompeten.

4 Disember (8-9 hari lunar)

Bulan Berkembang di Pisces

Suasana hari ini adalah untuk sebahagian besar tertekan.Nampaknya semua kekurangan anda dapat dilihat oleh orang lain, yang tidak menyerupai anda dengan tangan yang terbaik. Kemungkinan besar perasaan ini hanya ilusi. Ia perlu untuk menyelidiki diri anda dan memahami sebab untuk kesejahteraan sedemikian.

5 Disember (9-10 hari lunar)

Bulan Berkembang di Pisces

Pasif hari ini akan menjadi simbol hari lunar. Jangan memarahi diri sendiri dan cuba mengatasi kemalasan. Adalah lebih baik untuk menjadi lebih terkawal dalam perbuatan dan tindakan dan hanya pergi dengan aliran.

6 Disember (10-11 hari lunar)

Bulan Berkembang di Aries

Hari ini akan menunjukkan sentimeniti dan kelemahan anda. Jika anda tidak mempunyai kekuatan untuk menyembunyikan kerentanan anda, lebih baik bersara daripada orang dan bersendirian.

7 Disember (11-12 hari lunar)

Bulan Berkembang di Aries

Hari ini adalah berhati-hati menilai bulatan sosial yang terdekat. Mungkin ia akan dapat dengan mudah mengesan antara musuh yang rapat. "Pembersihan" seperti dalam hubungan boleh digabungkan dengan membersihkan rumah, yang juga sangat berkesan hari ini.

8 Disember (12-13 hari lunar)

Bulan Berkembang di Taurus

Hari ini sesuai untuk latihan dan pembangunan profesional. Maklumat akan mudah dicerna, yang seterusnya akan mempengaruhi gaji dan pertumbuhan kerjaya.

9 Disember (13-14 hari lunar)

Bulan Berkembang di Taurus

Hari-hari lunar ini akan penuh dengan mesyuarat dan peristiwa. Tetapi suasana hati tidak akan bergaul. Anda perlu mengatasi diri sendiri dan menanggung semua itu dengan kehormatan. Akibatnya, hari ini bank babi akan ditambah dengan kenalan baru yang berguna.

10 Disember (14-15 hari lunar)

Bulan Berkembang di Taurus

Masa yang hebat untuk mencairkan masa yang membosankan dengan sesuatu yang baru dan terang. Jika anda benar-benar terbawa-bawa dengan perniagaan baru, anda boleh mengira hasil yang belum pernah terjadi sebelumnya.

11 Disember (15-16 hari lunar)

Bulan Berkembang di Gemini

Hari ini akan membawa inspirasi kepada individu kreatif. Bagi orang lain, ia akan menjadi satu hari yang bahagia tanpa sebab yang jelas. Hari ini, hanya mahu memberikan kehangatan dan kasih kepada semua orang.

12 Disember (hari lunar 16-17)

Bulan penuh di Gemini

Sekiranya terdapat masalah kecil dalam perjalanan ke matlamat, mereka tidak perlu diperhatikan. Kemudian mencapai hasil yang diinginkan akan menjadi dua kali lebih menyeronokkan. Hari ini, seseorang dapat mengalami keharmonian dan integriti rohani sepenuhnya.

13 Disember (17-18 hari lunar)

Waning Bulan dalam Kanser

Hari ini akan penuh dengan kejutan yang menyenangkan. Mereka akan gembira bukan sahaja untuk menerima, tetapi juga untuk mengatur diri sendiri untuk orang lain. Sekiranya hari ini menjadi membosankan, ia akan terasa lebih cerah. Oleh itu, adalah wajar untuk mencairkan kebosanan dalam tempoh semasa.

14 Disember (hari lunar 18-19)

Waning Bulan dalam Kanser

Jika anda menetapkan tugas untuk menyelesaikan sesuatu dalam hubungan, anda boleh mendapatkan bonus yang besar untuk kualiti hidup secara umum. Hari harus menerima dan mengasimilasikan tenaga dari angkasa. Ini harus digunakan untuk maksimum untuk menggunakan kekerasan dalam masa terdekat.

15 Disember (19-20 hari lunar)

Waning Moon di Leo

Hari ini menguntungkan untuk menyelesaikan masalah kecil. Jika tidak menggunakan tempoh ini, maka masalah yang tidak penting akan berubah menjadi masalah sebenar. Hari ini adalah baik untuk memahami hubungan cinta dan membina mereka dengan cara yang betul.

16 Disember (20-21 hari lunar)

Waning Moon di Leo

Hari ini bertujuan untuk mengajar semua orang untuk menghargai apa yang dia ada dan tidak iri kepada jirannya. Berisiko tinggi konflik dalam keluarga. Juga, tidak semuanya baik dalam bidang kewangan. Untuk membetulkan segala-galanya akan membantu percubaan untuk menangani ketamakan mereka sendiri.

17 Disember (21-22 hari lunar)

Waning Moon di Virgo

Untuk kerja dan perhubungan, hari ini agak baik. Tetapi dengan kesihatan perlu berhati-hati. Kehilangan kekuatan dan kelemahan boleh menyebabkan kecederaan dan mengurangkan imuniti. Anda boleh meningkatkan kesihatan anda dengan pergi ke spa dan untuk urutan.

18 Disember (22-23 hari lunar)

Waning Moon di Virgo

Jika hari ini kita merancang projek utama dan isu-isu penting, maka kita boleh yakin dalam kejayaan mereka. Tetapi anda tidak semestinya bergantung kepada nasib, tenaga kosmik hanya akan membantu merealisasikan yang dirancang.

19 Disember (23 hari lunar)

Waning Moon di Virgo

Hari ini tidak sesuai untuk persaingan terbuka dan semua jenis konfrontasi. Dalam persaingan yang jelas, akan ada kemungkinan kerugian. Tetapi jika anda meletakkan rendah dan tunggu tempoh ini, pemegangan akan segera menuntun arahan anda dan membantu anda untuk berjaya.

20 Disember (23-24 hari lunar)

Waning Moon di Libra

Hari itu penuh semangat dan romantisisme. Ia indah untuk kreativiti dan cinta. Anda boleh melakukan tindakan impulsif spontan, tetapi lebih baik untuk lindung nilai dengan hasilnya.

21 Disember (24-25 hari lunar)

Waning Moon di Libra

Hari ini, anda boleh memberi rehat percuma kepada perasaan dan fantasi. Tingkah laku yang sederhana akan membolehkan aliran tenaga untuk mengisi rizab anda untuk perkara penting yang akan datang.

22 Disember (25-26 hari lunar)

Waning Moon di Scorpio

Hari ini sesuai untuk projek-projek global dan perjalanan penting jarak jauh. Apa yang bermula pada hari ini pasti akan berjaya. Sebarang maklumat yang diterima akan berguna pada masa akan datang.

23 Disember (26-27 hari lunar)

Waning Moon di Scorpio

Hari ini, anda boleh menumpukan masa untuk segala-galanya yang sebelum ini ditangguhkan untuk masa yang lama. Untuk semua yang perlu dilakukan di peringkat, anda perlu memantau dengan teliti apa yang sedang berlaku.

24 Disember (27-28 hari lunar)

Waning Moon di Sagittarius

Kejayaan terbesar hari ini dicapai oleh mereka yang membuat rancangan menyeluruh terlebih dahulu. Adalah penting untuk menentukan dengan jelas matlamat dan bertahan terhadapnya. Keperibadian kreatif akan menerima inspirasi dan tenaga yang sangat diperlukan untuk pelaksanaannya.

25 Disember (28-29 hari lunar)

Waning Moon di Sagittarius

Agar tidak gagal semua tugas hari ini kerana banyak halangan, perlu menunjukkan kecerdasan dan kepintaran. Sekiranya anda menggunakan nasihat ini, maka hari akan berlalu dengan senyap dan produktif.

26 Disember (29, 1-2 hari lunar)

Bulan Baru di Capricorn

Hari sesuai untuk masa lapang. Perjalanan hanya perlu menghiburkan, mudah membaca, dan membeli-belah yang menyeronokkan.

27 Disember (2-3 hari lunar)

Bulan Berkembang di Capricorn

Hari ini sangat kecemasan dan traumatik. Kerja tidak akan membawa hasil dan kepuasan, dan yang lain akan terlalu menuntut. Ini hanya sensasi subjektif yang perlu dialami dan semuanya akan menjadi halus lagi.

28 Disember (3-4 hari lunar)

Bulan Berkembang di Aquarius

Untuk menangani hal ehwal hari ini, anda perlu memperhatikan perkara-perkara kecil. Apabila membuat keputusan, anda harus berhati-hati untuk tidak bertindak secara mendadak. Jika hari ini anda memulakan sesuatu, maka adalah lebih baik untuk menyelesaikan pekerjaan, jika tidak, akibatnya boleh menjadi tidak menyenangkan. Kuasa dan tenaga hari ini berasal dari alam, tetapi untuk menjadi pemiliknya, anda perlu disucikan secara rohani.

29 Disember (4-5 hari lunar)

Bulan Berkembang di Aquarius

Hari ini semuanya akan berubah dengan sendirinya, dan masalah akan berlalu. Hari ini sangat mudah dan menyeronokkan. Ia adalah pada hari lunar ini, anda boleh membenarkan diri anda berehat dari tempoh sebelumnya yang tertekan.

30 Disember (5-6 hari lunar)

Bulan Berkembang di Aquarius

Hari ini akan menawarkan semua ujian dan godaan kepada semua orang. Sesetengah peristiwa akan kelihatan luar biasa dan bersedia untuk menjadi segalanya. Untuk memilih jalan yang betul untuk menyelesaikan tugas, anda perlu berhati-hati.

31 Disember (6-7 hari lunar)

Bulan Berkembang di Pisces

Hari ini anda perlu menumpukan masa anda untuk projek jangka panjang. Perjalanan perniagaan yang panjang juga dialu-alukan. Untuk melaksanakan rancangan ini, anda harus menggunakan nasihat dan pengalaman rakan-rakan seperjuangan, tetapi jangan mengecualikan pandangan anda pada perkara-perkara.

MENINGKATKAN TANGGUNGJAWAB

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini